E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη ‑ Παράσυρση: Είχα πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, υποστήριξε ο 46χρονος οδηγός

Η κατάσταση της υγείας του 37χρονου πατέρα εξακολουθεί να είναι κρίσιμη.

Δημοσίευση 12/9/2024 | 12:29

Θεσσαλονίκη ‑ Παράσυρση: Είχα πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, υποστήριξε ο 46χρονος οδηγός

Κακουργηματική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος του 46χρονου,ο οποίος, οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ, παρέσυρε και τραυμάτισε ένα αντρόγυνο και το δύο ετών παιδί τους, που κινούνταν πεζή, σε περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ο 46χρονος διώκεται για «επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους από άτομο που οδηγεί όχημα, μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος, με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων», όπως επίσης για «σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή».

Υπό αυτές τις συνθήκες παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία αναμένεται να πάρει προθεσμία και θα παραμείνει υπό κράτηση.

Ενώπιον του εισαγγελέα φέρεται να είπε ότι είχε πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, ενώ ανέφερε ότι εργάζεται με τη μητέρα του σε συνεργείο καθαρισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο μετρήσεις στις οποίες υπεβλήθη (με τη μέθοδο της αιμοληψίας) «έδειξαν» ότι στο αίμα του βρέθηκε αλκοόλ που υπερέβη τα επιτρεπτά όρια και συγκεκριμένα φέρεται να ήταν 0,64 και 0,75 mg/l, αντίστοιχα.

Στο μεταξύ, η κατάσταση της υγείας του 37χρονου πατέρα -σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες- εξακολουθεί να είναι κρίσιμη. Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται και η κατάσταση της υγείας της 34χρονης, που βρίσκεται στον 5ο μήνα της κύησης. Και οι δύο νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Το παιδί τους νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ίδιου νοσηλευτικού ιδρύματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το τελευταίο αντίο στη Μαρινέλλα στη Μητρόπολη Αθηνών


LIVE Ελλάδα 31.03.2026
Νταλάρας και Αλεξίου θα εκφωνήσουν επικήδειους

Χωρίς τράπεζες για 2 ημέρες ‑ Πότε και πώς θα κάνουμε τις συναλλαγές μας

Ελλάδα 31.03.2026
Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών για την ειδική τραπεζική αργία

Η μέρα θα γίνει νύχτα: Η μεγαλύτερη έκλειψη Ηλίου του αιώνα ‑ Δεν θα επαναληφθεί για 157 χρόνια

Tech + Science 31.03.2026
Μία ολόκληρη γενιά δεν θα δει ποτέ το σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο, η επανάληψη του οποίου προσδιορίζεται για το έτος 2183

Μαλδίβες: Καρχαρίες κολυμπούν σε ρηχά νερά και επισκέπτες τους παρακολουθούν από απόσταση αναπνοής

Κόσμος 31.03.2026
Εντυπωσιακό βίντεο - Το τάισμα καρχαριών απαγορεύεται αυστηρά καθώς μπορεί να επηρεάσει τη συμπεριφορά τους

Πλησιάζει με άγριες διαθέσεις η κακοκαιρία Erminio ‑ Οι περιοχές που θα βρεθούν σε κόκκινο συναγερμό

Καιρός 31.03.2026
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα Τρίτη (31/3) στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές, τις καταιγίδες, τις χαλαζοπτώσεις και τους κατά τόπους θυελλώδεις ανέμους.

Ακίνητα: Τι αλλάζει με το νέο Μητρώο της ΑΑΔΕ – Ποιοι πρέπει να κάνουν διορθώσεις

Οικονομία 31.03.2026
Σε πλήρη λειτουργία τίθεται τις επόμενες ημέρες από την ΑΑΔΕ το νέο Μητρώο Ιδιοκτησίας και Διαχείρισης Ακινήτων