E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παναγιώτης Στάθης: Ξέσπασμα on air του δημοσιογράφου, «αισχρό, μην ξεράσω κιόλας με αυτά»

Ξέσπασμα on air

Δημοσίευση 12/9/2024 | 11:30

Παναγιώτης Στάθης: Ξέσπασμα on air του δημοσιογράφου, «αισχρό, μην ξεράσω κιόλας με αυτά»

Ο Παναγιώτης Στάθης ξέσπασε κατά τη διάρκεια ανάγνωσης των πρωτοσέλιδων δίπλα στον Γιάννη Κολοκυθά. Ο δημοσιογράφος δεν συγκρατήθηκε με έναν τίτλο.

Ο Παναγιώτης Στάθης «εξερράγη» όταν διαβάστηκε το πρωτοσέλιδο εφημερίδας με την ερώτηση του Ντόναλντ Τραμπ στην Κάμαλα Χάρις, για το αν ζει ο Τζο Μπάιντεν. Σε εκείνο το σημείο ο δημοσιογράφος δεν συγκρατήθηκε, με τα όσα είπε, να μεταδίδονται από το Open. Δίπλα του, ο Γιάννης Κολοκυθάς, που διάβαζε τα θέματα και τους τίτλους που υπήρχαν στα πρωτοσέλιδα.

Οι οικοδεσπότες της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» κατά την ανάγνωση των εφημερίδων το πρωινό της Πέμπτης (12/9) αναφέρθηκαν στην επίμαχη ατάκα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ προς τον Τζο Μπάιντεν.

«Η Τέιλορ Σουίφτ ψήφισε Κάμαλα. Ο Μπάιντεν φόρεσε πάνω από το καπέλο του το καπέλο του Τραμπ. Προσπαθώ να είμαι ευγενής αλλά δεν μπορώ, ρε παιδιά», είπε αρχικά χαριτολογώντας ο Παναγιώτης Στάθης. «Ας το πούμε κομψά εμείς, ας περιορίσει τις εμφανίσεις», παρατήρησε από την πλευρά του ο Γιάννης Κολοκυθάς.

«Το έκανε σε μία εκδήλωση της Πυροσβεστικής και η ερμηνεία που δόθηκε ήταν ότι είμαστε ενωμένοι και τα λοιπά. Λάθος του ήταν για μένα, μη λέμε ό,τι θέλουμε. Δεν ξέρω αν το έκανε εσκεμμένα αλλά αδικεί την εικόνα του και την ιστορία του», συνέχισε στο σχόλιό του ο Παναγιώτης Στάθης.

Λίγα λεπτά μετά και ενώ ο Γιάννης Κολοκυθάς διάβασε στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Απογευματινή» για το ίδιο θέμα: «Ζει ο… Μπάιντεν, ρώτησε ο Τραμπ την Κάμαλα Χάρις. Και είναι εδώ η φωτογραφία με τη χειραψία».

«Ντροπή, αισχρό! Έλα, εντάξει τώρα, είπαμε. Μην ξεράσω κιόλας με αυτά, δεν μπορώ να τα βλέπω», σχολίασε ο Παναγιώτης Στάθης προχωρώντας στο επόμενο πρωτοσέλιδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το απρόοπτο που της συνέβη στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «The Devil Wears Prada 2»

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του The Devil Wears Prada 2, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Τόκιο: Εργαζόμενοι αλλάζουν τα κοστούμια με βερμούδες, για να μειωθεί το κόστος ενέργειας

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Η εκστρατεία με την ονομασία «Cool Biz» προβλέπει επίσης την ενίσχυση της τηλεργασίας καθώς την έναρξη της εργασιακής ημέρας νωρίτερα το πρωί

Λάκης Γαβαλάς: «Ετοιμάζω τα χαρτιά για τη σύνταξη, το ποσό είναι αστείο!»

E-Daily 3.Left 24.04.2026
«Με ενημέρωσαν πως αφορά στο τρίμηνο», είπε ο σχεδιαστής

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου μετά τον χωρισμό

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Σε μια σπάνια αναφορά στην προσωπική του ζωή προχώρησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες κατά τη διάρκεια βραδινής του εξόδου

Ουγγαρέζος: Στη φόρα το ηχητικό απόσπασμα με όσα είχε πει για τον Αρναούτογλου και οι αιχμές

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πήρε νέα τροπή το πρωί της Παρασκευής 24 Απριλίου