E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκαριστικό βίντεο από την Κω: Σέρφερ εντόπισε σορό άνδρα στη θάλασσα ‑ Επέπλεε για μια εβδομάδα

Όσα αποκάλυψε ο σέρφερ που εντόπισε το πτώμα

Δημοσίευση 11/9/2024 | 11:55

Σοκαριστικό βίντεο από την Κω: Σέρφερ εντόπισε σορό άνδρα στη θάλασσα ‑ Επέπλεε για μια εβδομάδα

Μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα βρέθηκε ένας σέρφερ στα ανοιχτά της Κω, καθώς εντόπισε σορό άνδρα μέσα στη θάλασσα την ώρα που τραβούσε βίντεο. Το στιγμιότυπο ανάρτησε στον κανάλι του στο YouTube.

Πιο συγκεκριμένα, ο σέρφερ ενώ είχε την action camera πάνω του, εντόπισε την σορό σε ανύποπτο χρόνο και αφού κατέγραψε το περιστατικό, το ανέβασε στο κανάλι του και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Στο σημείο, κλήθηκε άμεσα το Λιμενικό, ενώ μέσα σε 10-15’ είχε φθάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η σορός σύμφωνα με το MEGA, δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα, ενώ δεν υπάρχει κάποια δήλωση αγνοούμενου στο νησί. Σύμφωνα με τον ίδιο τον You Tuber, τα ρούχα του άνδρα παρέπεμπαν σε ρούχα σέρφερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σορός βρίσκεται περισσότερο από μία εβδομάδα στο νερό, και εκτιμά πως έρχεται από μακριά και όχι από κάποιο μέρος της Ελλάδας.

«Φορούσε ρούχα σερφ»

Ο σέρφερ Διονύσης Μπαλτσής, μίλησε στην κάμερα του Mega και αποκάλυψε τα όσα είδε μπροστά του.

«Προχθές την Κυριακή, το μεσημέρι, γύρω στις 3 η ώρα, εγώ με έναν φίλο κάναμε kitesurf στην Λάμπη, στον Φάρο, όπως συνήθως και βρήκα τον άνθρωπο να επιπλέει. Πιστεύω ήταν 2-3 μέρες μέσα στο νερό, γιατί είχε ασπρίσει τελείως το σώμα του, και είχε μαύρες κηλίδες πάνω στο δέρμα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήταν λευκός και φαλακρός και φορούσε ρούχα τα οποία φοράμε και εμείς, του σερφ, δηλαδή λύκρα μπλουζάκι και παντελονάκι από αυτά που στεγνώνουν γρήγορα, δεν φάνηκε να είναι κάποιος μετανάστης. Σίγουρα ήταν ένας άνθρωπος που ήξερε την θάλασσα, έκανε κάποιο υδάτινο σπορ. Είχαν ενημερωθεί ήδη οι Αρχές γιατί το πτώμα ήταν πάρα πολύ κοντά στην ακτή, δηλαδή γύρω στα 100 μέτρα. Και από τα ξενοδοχεία είχαν έρθει ήδη τουρίστες, και βγάζανε βίντεο και υπάρχει και ένα φυλάκιο του στρατού, που τους έκανα νόημα ότι υπάρχει ένα πτώμα στην θάλασσα. Ερχόταν σιγά σιγά προς τα έξω γιατί τα νερά ήταν ρηχά και καθαρά», συνέχισε ο κ. Μπαλτσής.

«Έχει έρθει δηλαδή από αρκετά ψηλά, από τη Σάμο, παράλια της Τουρκίας, πάνω από τα Ίμια. Ήταν σοκαριστικό, εντάξει δεν βλέπεις κάθε μέρα πτώμα στη θάλασσα. Μπήκαμε να κάνουμε το χόμπι μας, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ισχυροί σεισμοί στην Καμτσάκα της Ρωσίας – Eκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι

Κόσμος 20.07.2025
Η χερσόνησος όπου συναντώνται δύο τεκτονικές πλάκες είναι μια από τις πιο σεισμογενείς περιοχές του πλανήτη

51 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο: «Η επίλυση του Κυπριακού παραμένει εθνική προτεραιότητα ‑ Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ

Ελλάδα 20.07.2025
«Η επίλυση του Κυπριακού, η επανένωση της Μεγαλονήσου και η άρση της κατοχής παραμένει ύψιστη εθνική προτεραιότητα»

Πέθανε ο «κοιμώμενος πρίγκιπας» της Σαουδικής Αραβίας – Ήταν 20 χρόνια σε κώμα

Κόσμος 20.07.2025
Την τραγική είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε πατέρας του

Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Εξαήμερος καύσωνας με 43άρια

Καιρός 20.07.2025
Η Τετάρτη αναμένεται να είναι η δυσκολότερη μέρα

ΟΠΕΚΕΠΕ: Κόλαφος η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ‑ «Είχε συσταθεί εγκληματική οργάνωση» ‑ Τα αδικήματα για Βορίδη, Αυγενάκη

Ελλάδα Χτες
Οι Ευρωπαίοι εισαγγελείς έχουν καταλήξει ότι υπήρχε εγκληματική οργάνωση από στελέχη και υψηλόβαθμα, και κατώτερα σε όλες τις θέσεις-κλειδιά, από το Υπουργείο έως τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τις συνεργαζόμενες ιδιωτικές εταιρίες

Πλεύρης: Έγκλειστοι θα κρατηθούν οι 174 μετανάστες που εισήλθαν από τη Λιβύη

Ελλάδα Χτες
Μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στη νότια Κρήτη – Θα κρατηθούν έγκλειστοι έως την επιστροφή τους, σύμφωνα με τον υπουργό Μετανάστευσης

Δεύτερη θέση για τον Μίλτο Τεντόγλου στο Diamond League Λονδίνου

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Έλληνας πρωταθλητής δυσκολεύτηκε στις βρεγμένες συνθήκες του ταρτάν αλλά κατέκτησε τη 2η θέση με άλμα στα 8.19μ.

Αυστραλία – Ελλάδα 7‑8: Τα κορίτσια του πόλο προκρίθηκαν στα ημιτελικά και πάνε φουλ για μετάλλιο

Αθλητικά Νέα Χτες
Με τρομερή εμφάνιση και κατάθεση ψυχής, η Ελλάδα η Ελλάδα με γκολ-λύτρωση της Μυριοκεφαλιτάκη πήρε το εισιτήριο για τους `4` του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου

«Ηλεκτροσόκ» με τις τιμές του ρεύματος – Ανέβηκε 44% σε 5 χρόνια

Οικονομία Χτες
Στα 0,2383€/kWh η Ελλάδα – Χαμηλότερες τιμές σε Ισπανία, Πορτογαλία και Μάλτα

Ο Αρης παίρνει τον Μπριν Φορμπς που έφυγε από το ΝΒΑ με 40,7% στα τρίποντα!

Αθλητικά Νέα Χτες
Με 473 εμφανίσεις στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και τίτλο με τους Μπακς, ο δεινός σουτέρ Μπριν Φορμπς ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στην Ευρώπη με τα κιτρινόμαυρα