Ράντου: «Για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου είναι προσωπική ήττα που έφυγε η κόρη μας»
«Δεν της πάει η Ελλάδα, δεν μπορεί να συμφιλιωθεί με το χάος μας»
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/9/2024 | 19:56

Collage
Η Ελένη Ράντου μίλησε για το πώς ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου βιώνει το γεγονός ότι η κόρη τους βρίσκεται στο εξωτερικό. «Δεν της πάει η Ελλάδα, δεν μπορεί να συμφιλιωθεί με το χάος μας»
Η Ελένη Ράντου βρέθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την κόρη της που βρίσκεται στο εξωτερικό.
«Πονάει, μου λείπει το χιούμορ της. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που γελούσα, έχει ένα καταλυτικό χιούμορ και η αλήθεια είναι ότι όταν βρισκόμαστε περνάω τόσο καλά και είναι από τους λίγους ανθρώπους που μπορώ να επικοινωνώ. Δεν μιλάμε καθημερινά».
Συνέχισε λέγοντας: «Αυτό που σκέφτηκα, όταν το καλοκαίρι πιάσανε οι φωτιές ήταν “Δόξα το Θεό, το παιδί μου λείπει”, δεν έχουμε καμία ελπίδα, καμία σωτηρία. Δεν της πάει η Ελλάδα, δεν μπορεί να συμφιλιωθεί με το χάος μας. Ο Βασίλης υποφέρει. Για έναν πατέρα μπορεί να είναι και προσωπική ήττα, το γεγονός ότι δεν κατάφερε να την κρατήσει εδώ. Είναι δυστυχισμένος, η απουσία της, τον θλίβει βαθιά».
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Θαυμασμός για το γιωτ των 220.000.000 του Εμίρη του Αμπου Ντάμπι που αγκυροβόλησε στην Ψαρρού
E-Daily 3.Left
23.07.2026
Μαγνήτης έχει γίνει το χλιδάτο σκάφος Mar, που βρίσκεται αγκυροβολημένο στον κόλπο της Ψαρρούς
Ταύρος 900 κιλών μπήκε σε μπαρ στην Ισπανία – Δείτε πώς αντέδρασε ο σερβιτόρος
E-Daily 3.Left
23.07.2026
Το ζώο παρέμεινε στο κατάστημα λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα χωρίς να τραυματίσει κανέναν ούτε να προκαλέσει υλικές ζημιές.
Αρκούδα σκαρφάλωσε σε στύλο ηλεκτροδότησης στο Νέο Μεξικό – Τραγικό τέλος για το ζώο
E-Daily 3.Left
23.07.2026
Το ζώο εντοπίστηκε από οδηγούς που διέρχονταν από αγροτική περιοχή, αλλά οι αρχές δεν μπόρεσαν να το σώσουν εγκαίρως.
Μαίρη Λίντα: Λουλούδια και προσωπικά αντικείμενα στο τραπεζάκι της στο Γηροκομείο Αθηνών
E-Daily 3.Left
23.07.2026
Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει με μαγιό στο Μπαλί
E-Daily 3.Left
23.07.2026
Το μήνυμα της influencer για την αξία των στιγμών μακριά από το κινητό
Viral στο TikTok: Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδά αγκαλιά με ιερέα σε live εμφάνισή της
E-Daily 3.Left
23.07.2026
Ένα αναπάντεχο ντουέτο με ιερέα στη σκηνή έκανε η Νατάσσα Μποφίλιου, με το βίντεο να κάνει αμέσως το γύρο του TikTok.
Marc Anthony: Τα οκτώ παιδιά του και οι τέσσερις γυναίκες με τις οποίες έγινε πατέρας
E-Daily 3.Left
23.07.2026
Ποια είναι τα οκτώ παιδιά του και οι τέσσερις γυναίκες της ζωής του
Katy Perry: Τι έγινε τελικά εκείνο το βράδυ στην τουαλέτα του κλαμπ με την Ruby Rose;
E-Daily 3.Left
23.07.2026
Τι ακριβώς συνέβη
Ο ντελιβεράς που μιμήθηκε γυναικεία φωνή για να κατεβάσει τον πελάτη πιο γρήγορα – Το βίντεο του έφτασε τις 9 εκατ. προβολές
E-Daily 3.Left
Χτες
Ο Βραζιλιάνος content creator Markzitu παρουσιάστηκε ως «Amanda από το Fatal Model» και έκανε τον πελάτη να κατεβεί αστραπιαία, πυροδοτώντας συζήτηση για τις συνθήκες εργασίας των διανομέων.
Ο Πέδρο Πασκάλ στην Ύδρα: Ποιος διάσημος συνόδευε τον σταρ στις ελληνικές διακοπές του
E-Daily 3.Left
Χτες
Ο ηθοποιός εντοπίστηκε να χαλαρώνει στο νησί του Αργοσαρωνικού παρέα με γνωστό συνάδελφό του
Αδημοσίευτο βίντεο από την τελευταία πρόβα της Μαίρης Λίντα πριν φύγει από κοντά μας
E-Daily 3.Left
Χτες
Σπάνια πλάνα από την πρόβα τζενεράλε της τελευταίας συναυλίας της, στις 3 Δεκεμβρίου 2017, έρχονται στο φως μετά τον θάνατό της σε ηλικία 91 ετών.
Νανά Βενέτη: Το είδωλο της δεκαετίας του `80 ποζάρει με μπικίνι σαν να μην πέρασε μέρα
E-Daily 3.Left
Χτες
Η Νανά Βενέτη, σύμβολο ομορφιάς των `80s, εμφανίζεται με μπικίνι και εντυπωσιάζει όλους






