E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

4 στέκια που φτιάχνουν τα καλύτερα σουβλάκια στα δυτικά προάστια της Αθήνας

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα καλό σουβλάκι;

Γράφει η MATINA KONTOY Δημοσίευση 10/9/2024 | 15:56

4 στέκια που φτιάχνουν τα καλύτερα σουβλάκια στα δυτικά προάστια της Αθήνας
Facebook Hoocut

Κι όταν λέμε καλό, εννοούμε με προσεγμένα και ποιοτικά υλικά που θα αναδειχθούν με το καλό ψήσιμο και θα απογειωθούν σε συνδυασμό με παγωμένη μπύρα!

Αιγυπτιακόν


H ιστορία λέει ότι το 1924 ο Μισάκ Ανισπικιάν, Μικρασιάτης που είχε φύγει πριν από τη Μικρασιατική Καταστρoφή, πήγε στην Αίγυπτο και στη συνέχεια ήρθε ως Αιγύπτιος στη Νίκαια και άνοιξε το πρώτο σουβλατζίδικο, το Αιγυπτιακόν, φέρνοντας μαζί του την ιδέα για το κεμπάπ και τροποποιώντας την αραβική πίτα με τη βοήθεια ενός φούρναρη της Νίκαιας. Έναν αιώνα μετά, η παράδοση συνεχίζεται και το «Αιγυπτιακόν», προσφέρει τυλιχτά με ζουμερό, χειροποίητο κεμπάπ από μοσχαρίσιο και αρνίσιο κρέας, αλλά και σπιτικά φαλάφελ.

Πέτρου Ράλλη 168, Νίκαια

Ευλόγησον


Η φιλοσοφία του «Ευλόγησον» είναι να προσφέρουν τα πάντα χειροποίητα. Και όταν λέμε τα πάντα εννοούμε τα πάντα. Από τις πίτες που φτιάχνουν οι ίδιοι καθημερινά με υπέροχη ψωμένια γεύση, το τζατζίκι, οι πατάτες κομμένες στο χέρι, και βεβαίως τα κρέατα που τα παίρνουν σε κομμάτια και τα επεξεργάζονται μόνοι τους.

Αγίου Φανουρίου 18, Ίλιον

Hoocut

View this post on Instagram

A post shared by hoocut (@hoocut)


Στο «Hoocut» η ποιότητα έχει τον πρώτο λόγο. Έτσι, ξεκινώντας από τις πίτες, που είναι χειροποίητες και φτιάχνονται στο αρτοποιείο παρουσία του πελάτη. Έπειτα, δίνεται μεγάλη έμφαση στις πρώτες ύλες, με φρέσκα λαχανικά και μυρωδικά και με κρέατα υψηλής ποιότητας που προέρχονται από κάθε περιοχή της Ελλάδας.
Ο γύρος κόβεται με ειδικό εργαλείο για να έχει πρωτότυπο σχήμα, ενώ αν δεν είσαι λάτρης του κρέατος έχει πολλές επιλογές που δε θα αφήσουν κανέναν παραπονεμένο.

Καραθεοδωρή 1 & Σοφοκλέους, Περιστέρι

Τρύφωνας Κεμπαμπτζίδικον


Δεν είναι απλά ένα σουβλατζίδικο, αλλά ένα “grillhouse”, στο οποίο η βέργα (μικρή σούβλα) και τα κεμπάπ (κάθε είδους), έχουν την τιμητική τους. Μαζί με αυτά, αν είσαι λάτρης του κρέατος, θα δοκιμάσεις κεφτεδάκια, σουτζούκι, λουκάνικα αλλά και συκώτι μοσχαρίσιο. Κράτα όμως και λίγο χώρο για να δοκιμάσεις και κάποιο από τα παραδοσιακά γλυκά του για το τέλος.

Παρασκευοπούλου 51, Περιστέρι

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 επιλογές για υγιεινό street food στο κέντρο της Αθήνας

Eat + Drink Χτες
Θα τα λατρέψεις από την πρώτη μπουκιά!

Τα πιο νόστιμα burger στην Αθήνα που δεν γίνεται να μη δοκιμάσεις

Eat + Drink 26.04.2025
Τα πληθωρικά burgers τους ξεχωρίζουν τόσο πολύ, που θα σε κάνουν να επιστρέφεις ξανά και ξανά!

Οι κορυφαίες ιταλικές τρατορίες της Αθήνας που έχουμε λατρέψει

Eat + Drink 25.04.2025
Αν αγαπάς την Ιταλική κουζίνα όσο εμείς, τότε αυτές οι τρατορίες δεν πρέπει να λείπουν από τη foodie λίστα σου!

5 εστιατόρια στην Αθήνα για «αποτοξίνωση» μετά τις κραιπάλες του Πάσχα

Eat + Drink 23.04.2025
Η αποτοξίνωση δεν είναι μόδα - είναι self-care!

Πού θα βρεις στην Αθήνα ζαχαροπλαστεία με πεντανόστιμο γαλακτομπούρεκο

Eat + Drink 20.04.2025
Αναδίδουν αρώματα βανίλιας και φρέσκου γάλακτος!

Το αρχαιότερο καφενείο της Ελλάδας, μετράει 246 χρόνια ζωής

Eat + Drink 19.04.2025
Δες που βρίσκεται το παλιότερο καφενείο της χώρας, που λειτουργεί από το 1785

5 ιστορικοί χώροι στην Αθήνα που ελάχιστοι γνωρίζουν

Urban 18.04.2025
Πάρε ένα καφέ, βάλε άνετα παπούτσια και κάνε το δικό σου ιστορικό urban exploring!

Πού θα φας το καλύτερο τσουρέκι στην Αθήνα

Eat + Drink 16.04.2025
Μην περιμένεις το Πάσχα για να τα δοκιμάσεις – το καλό τσουρέκι δεν έχει εποχή!

Πού θα πας για καλό brunch στα νότια μετά τα ψώνια σου

Eat + Drink 13.04.2025
Πριν ή μετά τα ψώνια ένα brunch σε συνδυασμό με καφεδάκι είναι ό,τι καλύτερο!