E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Celine Dion: Το άγνωστο παρασκήνιο από την εμφάνισής της στους Ολυμπιακούς στο Παρίσι

«Θα τραγουδήσω στον Πύργο του Αιφελ είτε βρέχει, είτε φυσάει»

Δημοσίευση 10/9/2024 | 11:19

Celine Dion: Το άγνωστο παρασκήνιο από την εμφάνισής της στους Ολυμπιακούς στο Παρίσι

Η εικόνα της Σελίν Ντιόν στον Πύργο του Άιφελ θα μείνει στις μνήμες όλων ως ένα από τα σημαντικότερα στιγμιότυπα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024. Ο Thomas Jolly, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της τελετής έναρξης, αποκάλυψε τι συνέβη στα παρασκήνια στην εκπομπή «C à Vous» το βράδυ της Δευτέρας (09.09.2024).

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι πρόβες για την εμφάνιση της Σελίν Ντιόν στον πρώτο όροφο του Πύργου του Άιφελ και την ερμηνεία του «Hymne à L’Amour» της θρυλικής Εντίθ Πιαφ, πραγματοποιήθηκαν στις 3 τα ξημερώματα της παραμονής της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

«Όταν έφτασε της παρουσιάσαμε δύο επιλογές χώρου για την εμφάνισή της. Η πρώτη ήταν στο Τροκαντερό», είπε ο Ζολί με τη Σελίν Ντίον να είναι κατηγορηματική.

«Θα προσπαθήσω αλλά εγώ θα τραγουδήσω εκεί πάνω ανεξάρτητα του αν θα φυσάει, θα χιονίζει ή θα βρέχει. Εγώ θα τραγουδήσω στον πρώτο όροφο του Πύργου του Άιφελ. Αυτή ήταν η αρχική σου ιδέα και είναι το όνειρο μου εδώ και παρά πολύ καιρό», ήταν η απάντηση που έδωσε η Καναδή τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με τον Thomas Jolly «το όνειρό της ήταν να τραγουδήσει στον Πύργο του Άιφελ χωρίς playback και αυτό που ακούσατε είναι η φωνή της. Αυτό που είδατε είναι μια σιδηρά κυρία πάνω σε μια δεύτερη “σιδηρά κυρία” όπως ο Πύργος του Άιφελ».

Η Καναδή τραγουδίστρια με τη μαγική φωνή αναμενόταν να τραγουδήσει ένα ντουέτο με την Lady Gaga, αλλά αντ’ αυτού τραγούδησε σόλο για να κορυφώσει την τελετή έναρξης.

Η επιστροφή της Ντιόν ήρθε 1,5 χρόνο αφότου αναγκάστηκε να περιορίσει την παγκόσμια περιοδεία της μετά τη διάγνωσή της από το «Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου».

Πρόκειται για μια σπάνια νευρολογική διαταραχή που προκαλεί σπασμούς των μυών και είχε επηρεάσει τη φωνή της.

Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε το πώς η πάθηση επηρεάζει τη ζωή της και την καριέρα της στο τραγούδι, αναφέροντας ότι όταν προσπαθεί να τραγουδήσει, αισθάνεται ότι κάποιος πιέζει τον λάρυγγα και τον φάρυγγα της και ότι όταν προσπαθεί να κάνει τη φωνή της να ανεβαίνει ή να χαμηλώσει, εκείνη «σπάει».

Στο βιογραφικό ντοκιμαντέρ «I Am: Celine Dion» η τραγουδίστρια κάνει μια σπαρακτική εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγεία της και τις προσπάθειες που κάνει για να «επιστρέψει» ενώ λυγίζει υποσχόμενη ότι δε θα τα παρατήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από παιδί‑θαύμα της τηλεόρασης σε διανομέας της Amazon – Η νέα ζωή του Danny Pintauro

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Ο μικρός πρωταγωνιστής του «Who`s the Boss?» δουλεύει σήμερα σε 5 δουλειές για να τα βγάλει πέρα

Ντούα Λίπα και Κάλουμ Τέρνερ: Τα στιγμιότυπα από τον μήνα του μέλιτος στην Ιταλία

E-Daily 3.Left Χτες
Μετά τον γάμο του στη Σικελία το ζευγάρι παρέμεινε για μερικές ακόμη μέρες στη χώρα

Τίτλοι τέλους για το Στούντιο 4: Η ανακοίνωση του Θανάση Αναγνωστόπουλου και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

E-Daily 3.Left Χτες
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως με τη νέα σεζόν οι δύο παρουσιαστές θα βρίσκονται στον ΣΚΑΙ.

«Σας αγαπώ, γεια σας και χαρά σας»: Δείτε πώς αποχαιρέτησε η Φαίη Σκορδά το κοινό στην τελευταία της εκπομπή στο Mega

E-Daily 3.Left Χτες
Η εκπομπή ολοκληρώθηκε μετά από δύο σεζόν για οικονομικούς λόγους - Η παρουσιάστρια αποχώρησε από το κανάλι με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Αθανασιάδη

Η Εύα Λονγκόρια εντυπωσιάζει στα 51 της με αποκαλυπτικό λευκό μαγιό σε παραλία της Ισπανίας

E-Daily 3.Left Χτες
Η 51χρονη σταρ απαθανατίστηκε στην παραλία με μικροσκοπικό μπικίνι και μαγνήτισε τα βλέμματα με την καλλίγραμμη σιλουέτα της

Η Ανδρομάχη ποζάρει με μαγιό της σε παραλία: Το καταφύγιό μου, γράφει

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από τη θάλασσα

Βασίλης Μπισμπίκης: Ξεφτιλίζομαι και δεν θα αλλάξει μέχρι να πεθάνω

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε για την αναγνωρισιμότητα ως «αναγκαίο κακό» της δουλειάς του, ενώ παράλληλα εξέφρασε τους λόγους που αγαπάει την τραγουδίστρια και σύντροφό του

Στα δικαστήρια ο Μάρκος Σεφερλής με τον κουμπάρο του

E-Daily 3.Left Χτες
Την προηγούμενη φορά που κατέθετα με έπιασαν τα κλάματα, είπε ο ηθοποιός

Στη Μύκονο το υπερπολυτελές καταμαράν των 46 εκατ. ευρώ που μαγνητίζει τα βλέμματα

E-Daily 3.Left Χτες
Το εντυπωσιακό «This is it» αγκυροβόλησε στα νερά του νησιού

Η Μπέλα Χαντίντ ανέβασε φωτογραφία που κλαίει, η εξομολόγηση για την υποτροπή της νόσου Lyme από την οποία πάσχει

E-Daily 3.Left Χτες
Δεν νομίζω ότι υπάρχει ούτε ένα εγκεφαλικό κύτταρο που να λειτουργεί και τα δύο τελευταία τσακώνονται μεταξύ τους, έγραψε το μοντέλο