E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νικολέττα Ράλλη: Η αντίδραση σε σεξιστικό σχόλιο παντρεμένου άντρα με παιδιά

«Η γυναίκα σου ξέρει τι στέλνεις;

Δημοσίευση 10/9/2024 | 10:20

Νικολέττα Ράλλη: Η αντίδραση σε σεξιστικό σχόλιο παντρεμένου άντρα με παιδιά

Η Νικολέττα Ράλλη αντέδρασε σε σεξιστικά και εν γένει αρνητικά σχόλια που δέχεται στα κοινωνικά δίκτυα.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια προχώρησε με αναρτήσεις της στο Instagram να περιγράψει όσα της γράφουν διάφορα άτομα στο διαδίκτυο, ενώ εστίασε σε ένα συγκεκριμένο σχόλιο που έλαβε από παντρεμένο άντρα με τρία παιδιά και αποκάλυψε τον μεταξύ τους σύντομο διάλογο.

Αρχικά, ανέφερε: «Όσοι με ακολουθείτε όλα αυτά τα χρόνια στα social media, ξέρετε ότι δεν τοποθετούμε σχεδόν ποτέ δημοσίως για αρνητικά σχόλια ή σεξιστικά σχόλια ή και αρνητικές κριτικές που μπορεί να έχω δεχτεί, είτε δημόσια στο προφίλ μου είτε ιδιωτικά σε dm. Αρχικά γιατί είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια και δεύτερον γιατί πραγματικά και με όλο μου το είναι χ**ηκα. Ωστόσο έρχεται εκείνη μοναδική στιγμή που μου γυρνάει λίγο το ματάκι… Προφανώς και δεν θα με ενοχλήσουν τα δεκάδες κομπλιμέντα που θα λάβω καθημερινά από άντρες και γυναίκες, προφανώς και θα φάει μπλοκ όποιος μου στείλει φωτογραφία το πουλί του, αλλά αυτό που δεν θα καταλάβω ποτέ μα ποτέ μα ποτέ και δεν πρόκειται να το δεχτώ είναι το χυδαίο και σεξιστικό πέσιμο/κράξιμο, έχοντας μάλιστα για profile pic εσένα πα****ρα με το παιδί σου! (Ακολουθεί screenshot)».

Συνεχίζοντας, μοιράστηκε τον τρόπο που αντιμετώπισε το εν λόγω άτομο, γράφοντας: «Αγαπημένοι μου followers, (και ναι απευθύνομαι σε όλους σας, γιατί ποτέ μα ποτέ, άτομο που με ακολουθεί δεν εκφράστηκε αρνητικά με τέτοιον τρόπο στο άτομό μου!). Όταν κάποιος σας παρενοχλεί ή προσβάλλει σας έχω τον τρόπο όχι απλά να θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί, αλλά πολύ πιθανόν να βάλει και τα κλάματα! Σημείωση: το προφίλ είναι κλειδωμένο και αληθινό. Και η profile pic είναι με ένα από τα τρία του παιδιά. Ακολουθεί η λύση στο πρόβλημα (Μα εγώ που ξέρω ότι έχει τρία παιδιά)».

Τέλος, κλείνοντας την ανάρτηση έγραψε: «Εάν θέλετε και εσείς φίλοι μου να σας δείξω τον τρόπο να βλέπετε υλικό από κλειδωμένο προφίλ και να μάθετε την πλήρη οικογενειακή κατάσταση του εκάστοτε πα**α ή πα***ως dm me. Δεν θα απαντήσω σε εν δυνάμει stalkers. Η φωτογραφία με την γλυκύτατη σύζυγο και τα τρία κουκλιά παιδιά έχει υποστεί blur. Σας φιλώ».

Δείτε τις αναρτήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Margot Robbie: Χορεύει στα «Ανεμοδαρμένα Ύψη» και γίνεται viral

Social 18.02.2026
Το στιγμιότυπο από την τελευταία ημέρα γυρισμάτων σαρώνει στα social media, την ώρα που η νέα ταινία φαίνεται να σπάει τα ταμεία

Παντελής Παντελίδης: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της μητέρα του για τα 10 χρόνια από τον θάνατό του – «Περιμένω να γυρίσεις»

Tabloid 18.02.2026
Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, 18 Φεβρουαρίου, από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή

Μίνα Αρναούτη για Παντελή Παντελίδη: «Ο μπαμπάς μου έφυγε από τον ίδιο λόγο, δεν μπορεί να καταλάβει κανείς τον πόνο μου»

Tabloid 18.02.2026
Οι αναρτήσεις που έκανε η Μίνα Αρναούτη με αφορμή τα δέκα χρόνια από τον θάνατο του τραγουδιστή

Super Κική: Μετά το τριώροφο της επιχείρησής της, μας δείχνει το νέο της «χλιδάτο» σπίτι

Tabloid 18.02.2026
Μετά τη μετακόμιση της επιχείρησής της σε τριώροφο κτήριο, η Super Κική ανοίγει την πόρτα του νέου της υπερπολυτελούς σπιτιού στο TikTok

Πέτρος Φιλιππίδης: Μιλά πρώτη φορά στην κάμερα μετά το τέλος της δίκης – «Είμαι μια χαρά»

Tabloid 18.02.2026
Ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο, Αννα Πανταζή

Eurovision 2026: Αυτό είναι το τραγούδι της Φινλανδίας που απειλεί την «πρωτιά» του Akyla

Tabloid 18.02.2026
Πρώτη στα στοιχήματα η Φινλανδία ακόμη και πριν από τον εθνικό της τελικό, την ώρα που η Ελλάδα παραμένει σταθερά στη 2η θέση των προγνωστικών

Ο διάσημος ηθοποιός που ακολουθεί μόνο ένα λογαριασμό στο Instagram

Tabloid 18.02.2026
Κρατά το προφίλ του μινιμαλιστικό, αλλά τη στάση ζωής του ξεκάθαρη

Νικολάκης Ζεγκίνογλου: «Λιποθύμησαν δύο θεατές στις σκηνές με Ζυγούρη και Λούλη – Διακόψαμε την παράσταση»

Tabloid Χτες
Στιγμές έντασης στο θέατρο περιέγραψε ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου

Έλενα Χαραλαμπούδη: «Για εμένα ήταν προς το χειρότερο, δεν ήθελα να με ακουμπάει ο σύζυγός μου»

Tabloid Χτες
Η Έλενα Χαραλαμπούδη αναφέρθηκε στον σύζυγό της - Όσα είπε

Θάνος Τοκάκης για Βίκυ Παπαδοπούλου: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εκείνη»

Tabloid Χτες
Ο Θάνος Τοκάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno

Η συγκινητική ανάρτηση του Παναγιώτη Στάθη για τον θάνατο της μητέρας του: Ήταν ο μοναδικός ήρωας που γνώρισα

Social Χτες
Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πότε και πού θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της

Η 42χρονη που ξόδεψε μια περιουσία σε διαφημιστικές πινακίδες με το μήνυμα «Παντρέψου με» βρήκε ραντεβού

Social Χτες
Εκτός από τη διαφήμιση, η ίδια κάλυψε το κόστος δημιουργίας και φιλοξενίας της ιστοσελίδας της