E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νικολέττα Ράλλη: Η αντίδραση σε σεξιστικό σχόλιο παντρεμένου άντρα με παιδιά

«Η γυναίκα σου ξέρει τι στέλνεις;

Δημοσίευση 10/9/2024 | 10:20

Νικολέττα Ράλλη: Η αντίδραση σε σεξιστικό σχόλιο παντρεμένου άντρα με παιδιά

Η Νικολέττα Ράλλη αντέδρασε σε σεξιστικά και εν γένει αρνητικά σχόλια που δέχεται στα κοινωνικά δίκτυα.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια προχώρησε με αναρτήσεις της στο Instagram να περιγράψει όσα της γράφουν διάφορα άτομα στο διαδίκτυο, ενώ εστίασε σε ένα συγκεκριμένο σχόλιο που έλαβε από παντρεμένο άντρα με τρία παιδιά και αποκάλυψε τον μεταξύ τους σύντομο διάλογο.

Αρχικά, ανέφερε: «Όσοι με ακολουθείτε όλα αυτά τα χρόνια στα social media, ξέρετε ότι δεν τοποθετούμε σχεδόν ποτέ δημοσίως για αρνητικά σχόλια ή σεξιστικά σχόλια ή και αρνητικές κριτικές που μπορεί να έχω δεχτεί, είτε δημόσια στο προφίλ μου είτε ιδιωτικά σε dm. Αρχικά γιατί είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια και δεύτερον γιατί πραγματικά και με όλο μου το είναι χ**ηκα. Ωστόσο έρχεται εκείνη μοναδική στιγμή που μου γυρνάει λίγο το ματάκι… Προφανώς και δεν θα με ενοχλήσουν τα δεκάδες κομπλιμέντα που θα λάβω καθημερινά από άντρες και γυναίκες, προφανώς και θα φάει μπλοκ όποιος μου στείλει φωτογραφία το πουλί του, αλλά αυτό που δεν θα καταλάβω ποτέ μα ποτέ μα ποτέ και δεν πρόκειται να το δεχτώ είναι το χυδαίο και σεξιστικό πέσιμο/κράξιμο, έχοντας μάλιστα για profile pic εσένα πα****ρα με το παιδί σου! (Ακολουθεί screenshot)».

Συνεχίζοντας, μοιράστηκε τον τρόπο που αντιμετώπισε το εν λόγω άτομο, γράφοντας: «Αγαπημένοι μου followers, (και ναι απευθύνομαι σε όλους σας, γιατί ποτέ μα ποτέ, άτομο που με ακολουθεί δεν εκφράστηκε αρνητικά με τέτοιον τρόπο στο άτομό μου!). Όταν κάποιος σας παρενοχλεί ή προσβάλλει σας έχω τον τρόπο όχι απλά να θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί, αλλά πολύ πιθανόν να βάλει και τα κλάματα! Σημείωση: το προφίλ είναι κλειδωμένο και αληθινό. Και η profile pic είναι με ένα από τα τρία του παιδιά. Ακολουθεί η λύση στο πρόβλημα (Μα εγώ που ξέρω ότι έχει τρία παιδιά)».

Τέλος, κλείνοντας την ανάρτηση έγραψε: «Εάν θέλετε και εσείς φίλοι μου να σας δείξω τον τρόπο να βλέπετε υλικό από κλειδωμένο προφίλ και να μάθετε την πλήρη οικογενειακή κατάσταση του εκάστοτε πα**α ή πα***ως dm me. Δεν θα απαντήσω σε εν δυνάμει stalkers. Η φωτογραφία με την γλυκύτατη σύζυγο και τα τρία κουκλιά παιδιά έχει υποστεί blur. Σας φιλώ».

Δείτε τις αναρτήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Ματ Ντέιμον παραδέχθηκε ότι η σύζυγός του είχε «crush» με τον κολλητό του, Μπεν Αφλεκ

Tabloid 13.01.2026
Η εξομολόγηση του Ντέιμον για τη φιλία του με τον Μπεν Αφλεκ και τον παλιό «έρωτα» της συζύγου του για τον 53χρονο ηθοποιό

Θανάσης Βισκαδουράκης: Θέλω να πάω τον γιο μου στο ορφανοτροφείο που μεγάλωσα

Tabloid 13.01.2026
Η πρώτη φορά που έκλαψα ήταν όταν με είπε `μπαμπά` ανέφερε ο ηθοποιός

Eurovision: Το κόστος του εθνικού τελικού – Παρουσιάστρια η Μπέττυ Μαγγίρα

Media 13.01.2026
Θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στους δύο ημιτελικούς και στον τελικό

Survivor: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφoς του Gio Kay

Tabloid 13.01.2026
Θα κερδίσει, θα μας θυμούνται και τους δύο σαν τον Μέγα Αλέξανδρο, είπε η σύντροφος του Gio

Τάιλερ Μάκμπεθ: Τον Μάρτιο ανοίγει το γυμναστήριό του στο κέντρο της Αθήνας – Το ενοίκιο και η μηνιαία συνδρομή

Tabloid 13.01.2026
Τον Μάρτιο θα ανοίξει, όπως όλα δείχνουν, το γυμναστήριο που ετοίμαζε ο Τάιλερ Μάκμπεθ όλο αυτό το διάστημα

«Βόμβα» από την Κοντσίτα: «Αποχωρώ από οτιδήποτε έχει σχέση με τη Eurovision»

Eurovision 13.01.2026
Η γνωστή drag queen από την Αυστρία -κατά κόσμον Thomas Neuwirth- έκανε μία αιχμηρή ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram

Survivor 2026: «Δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις» ‑ Ένταση μεταξύ Γιώργου Λιανού και Gio Kay

TV Buzz 13.01.2026
Ποιος είναι ο Γιώργος Καραντώνης που είχε γίνει viral πριν καν μπει στο διάσημο παιχνίδι επιβίωσης

Ο Ουγγαρέζος για την γκάφα που έγινε στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ: Πρόκειται για επικίνδυνη ανικανότητα

TV Buzz 13.01.2026
Στο θέμα για τις αναταραχές στο Ιράν έδειξαν τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη μετά από συναυλία του ΛΕΞ

Αννα Βίσση: Θα τραγουδάω όσο έχω φωνή και μπορώ

Tabloid 13.01.2026
Δεν μπορώ να γίνω διαφορετική, η Αννα Βίσση είμαι, πρόσθεσε η τραγουδίστρια

Survivor: Ο Μάνος Μαλλιαρός χάρισε την ασυλία στους Επαρχιώτες σε έναν αγώνα θρίλερ

TV Buzz 13.01.2026
Oι Επαρχιώτες κατέκτησαν τη δεύτερη ασυλία