E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαϊάμι: Αστυνομικοί πέταξαν στο έδαφος και έδεσαν πισθάγκωνα σταρ του American Football

Το βίντεο έγινε viral

Δημοσίευση 9/9/2024 | 14:50

Μαϊάμι: Αστυνομικοί πέταξαν στο έδαφος και έδεσαν πισθάγκωνα σταρ του American Football

Βίντεο που δείχνει τη στιγμή όπου Αμερικανοί αστυνομικοί δένουν πισθάγκωνα έναν αστέρα του ΑμεριψανFootball, ενώ είναι πεσμένος στο έδαφος έχει γίνει viral.

Ο πρωταγωνιστής των Ντόλφινς, Ταϊρέκ Χιλ, συνελήφθη από την αστυνομία για τροχαία παράβαση και κατέληξε να συλλαμβάνεται βίαια, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα και έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που του πέρασε χειροπέδες.

Ο σταρ των Ντόλφινς, Ταϊρέκ Χιλ, συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος για τροχαία παράβαση την ώρα που πήγαινε στο γήπεδο του Μαϊάμι για την πρεμιέρα της ομάδας στη σεζόν χθες Κυριακή. Το βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τον 30χρονο να είναι πεσμένος στο έδαφος, ενώ αστυνομικοί του περνούν χειροπέδες, ενώ ήταν ξαπλωμένος στο έδαφος, μπρούμυτα, δίπλα στο σπορ αυτοκίνητό του. Το ESPN ανέφερε ότι η αστυνομία είχε σταματήσει τον Χιλ, για υπερβολική ταχύτητα.

Ο Χιλ έπαιξε τελικά στον αγώνα της Κυριακής εναντίον των Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς, ο οποίος ξεκίνησε λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του. Φάνηκε να αναφέρεται στο περιστατικό όταν σημείωσε ένα touchdown, πανηγυρίζοντας με τα χέρια πίσω από την πλάτη του σαν να ήταν με χειροπέδες.

«Σήμερα το πρωί, ο Tyreek Hill ελέγχθηκε για ένα τροχαίο περιστατικό περίπου ένα τετράγωνο μακριά από το στάδιο και κρατήθηκε για λίγο από την αστυνομία», ανέφεραν οι Ντόλφινς σε δήλωση. «Από τότε αφέθηκε ελεύθερος. Αρκετοί συμπαίκτες είδαν το περιστατικό και σταμάτησαν για να προσφέρουν υποστήριξη».

Ο ατζέντης του Χιλ, Drew Rosenhaus, που βρισκόταν στο ίδιο αυτοκίνητο με τον πελάτη του, χαρακτήρισε το περιστατικό «τραγική κατάσταση» και «εντελώς περιττό».

«Λατρεύω τον Ταϊρέκ. Μισούσα να τον βλέπω στην κατάσταση που βρισκόταν με την αστυνομία… πήρε κλήση για παράβαση», είπε ο Rosenhaus στο ESPN. «Το πώς τα πράγματα κλιμακώθηκαν στην κατάσταση στην οποία βρίσκονταν, με χειροπέδες και κρατούμενος στο έδαφος από την αστυνομία, με μπερδεύει. Ανησυχώ βαθύτατα για αυτό. Είμαι πολύ προβληματισμένος. Θα το εξετάσουμε. Θα το διερευνήσουμε αυτό. Θα προσέχουμε τον Ταϊρέκ, αλλά δεν πρόκειται να προβώ σε ισχυρισμούς αυτή τη στιγμή. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι ο Ταϊρέκ είναι καλά σωματικά, ψυχικά ήταν πολύ στενοχωρημένος με αυτό που συνέβη».

Το αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι δήλωσε αργότερα ότι εξετάζει το περιστατικό.

«Γνωρίζουμε την πρόσφατη σύλληψη του παίκτη των Μαϊάμι Ντόλφινς, από αξιωματικούς της αστυνομίας», δήλωσε η διευθύντρια του τμήματος, Stephanie V Daniels, σε δήλωση. «Ζήτησα άμεση ανασκόπηση όλων των λεπτομερειών γύρω από το περιστατικό και εξετάζουμε επίσης τα διαθέσιμα πλάνα από κάμερα σώματος. Θα παρέχουμε ενημερώσεις μόλις γίνουν διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες».

Πρόσθεσε επίσης ότι ένας από τους αξιωματικούς που εμπλέκονται στην κράτηση του Χιλ έχει επιφορτιστεί με διοικητικά καθήκοντα όσο γίνεται η επανεξέταση.

«Αυτό θα πρέπει να σας πει όλα όσα πρέπει να ξέρετε», είπε ο Χιλ αφού του είπαν ότι ο αστυνομικός είχε μετακινηθεί.

Μετά τον αγώνα της Κυριακής, ο Χιλ είπε ότι ήθελε να γίνει αστυνομικός στο μέλλον, αλλά δεν είχε ιδέα γιατί είχε τεθεί υπό κράτηση. «Δεν ήμουν ασεβής γιατί η μαμά μου δεν με μεγάλωσε έτσι», είπε ο Χιλ. «Δεν έριξε. Δεν έκανε τίποτα από αυτά. Όπως είπα, ακόμα προσπαθώ να το καταλάβω, φίλε».

Είπε επίσης ότι η φήμη του μπορεί να εμπόδισε την κλιμάκωση της κατάστασης.

«Δεν θέλω να φέρω τη φυλή μου σε αυτό, αλλά μερικές φορές γίνεται κάπως άβολο όταν το κάνεις», είπε ο Χιλ, ο οποίος είναι Μαύρος. «Κι αν δεν ήμουν ο Ταϊρέκ Χιλ; Ο Κύριος ξέρει τι θα έκανε αυτός ή οι τύποι. Απλώς φρόντιζα να κάνω αυτό που μου έλεγε πάντα ο θείος μου να κάνω όποτε βρίσκεσαι σε μια τέτοια κατάσταση: ‘Απλώς άκου, βάλε τα χέρια σου στο τιμόνι και απλά άκου’».

Ο Χιλ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο NFL. Κέρδισε το Super Bowl με την προηγούμενη ομάδα του, τους Kansas City Chiefs, τον Φεβρουάριο του 2020. Πήρε μετεγγραφή για τους Dolphins τον Μάρτιο του 2022 και υπέγραψε τετραετή επέκταση συμβολαίου, ύψους 120 εκατομμυρίων δολαρίων, που τον καθιστά τον πιο ακριβοπληρωμένο πλάγιο στο NFL.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απόπειρα βιασμού ιερόδουλης σε οίκο ανοχής στον Βόλο

Ελλάδα 03.02.2026
Στο ποτό «έριξε» το φταίξιμο ο κατηγορούμενος - Το δικαστήριο απέρριψε την αναγνώριση ελαφρυντικών

Σοκ στη Γαλλία: Μαθητής μαχαίρωσε και τραυμάτισε σοβαρά την καθηγήτριά του

Κόσμος 03.02.2026
Ο μαθητής συνελήφθη και κρατείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Λόρα: «Όσο βοήθησα, βοήθησα... Εσείς αν θέλετε να την ψάξετε, ψάξτε την» λέει ο πατέρας της 16χρονης

Ελλάδα 03.02.2026
Την ίδια ώρα, ο πατέρας της 16χρονης παραμένει στο Ρίο και, μέχρι στιγμής, δεν έχει ταξιδέψει στη Γερμανία για να αναζητήσει την κόρη του

Δύο συλλήψεις για σαμποτάζ σε γερμανικά πολεμικά πλοία, Έλληνας από τη Θράκη ο ένας

Κόσμος 03.02.2026
Οι συλλήψεις έγιναν στο Αμβούργο και σε χωριό της Ροδόπης - Είχαν ρίξει πάνω από 20 κιλά λειαντικού χαλικιού στον κινητήρα, ενώ προκάλεσαν ζημιές σε σωληνώσεις παροχής φρέσκου νερού, αφαίρεσαν καπάκια δεξαμενών καυσίμων

Νέα Πέραμος: Ο 27χρονος δέχτηκε 9 σφαίρες στην πλάτη και την χαριστική βολή στο κεφάλι – Τι δείχνει η ιατροδικαστική έκθεση

Ελλάδα 03.02.2026
Κακώσεις από γροθιές στα χείλη και ανάμεσα στα φρύδια που παραπέμπουν σε βασανιστήρια, τροφή στο στομάχι που «μαρτυρά» το πως έμεινε 6 μέρες ζωντανός έδειξε η ιατροδικαστική του 27χρονου θύματος

Τα 6 στα 10 νοικοκυριά δεν μπορούν να πληρώσουν τις βασικές ανάγκες με το μηνιαίο εισόδημα

Οικονομία 03.02.2026
Η ακρίβεια σε τρόφιμα, ενέργεια και καύσιμα συνεχίζει να συμπιέζει το διαθέσιμο εισόδημα, οδηγώντας σε περιορισμό δαπανών για ψυχαγωγία και ένδυση

Τα επιδόματα που δικαιούνται οι νέοι από το κράτος

Οικονομία 03.02.2026
Δείτε αναλυτικά τα στοχευμένα επιδόματα και προγράμματα στήριξης για τους νέους

Πένθος στην ΑΕΚ: Πέθανε ο Βαγγέλης Πετράκης

Αθλητικά Νέα 03.02.2026
Στο πένθος βυθίστηκε η «οικογένεια» της ΑΕΚ, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πρώην τερματοφύλακας της ομάδας, Βαγγέλης Πετράκης

Πώς ένα… πιθάρι άλλαξε τη ζωή μίας 91χρονης και των συγγενών της – Νόμιζε ότι άξιζε μόνο 100 δολάρια

Κόσμος 03.02.2026
Πώς ένα ξεχασμένο αντικείμενο στη βεράντα μετετράπη σε ένα απρόσμενο δώρο γενεθλίων αξίας δεκάδων χιλιάδων δολαρίων

Γαλλία: Η εισαγγελία καλεί τον Έλον Μασκ για κατάθεση – Τι ψάχνει στο Χ η δικαστική έρευνα

Κόσμος 03.02.2026
Μετά τις αποκαλύψεις για την ΑΙ Grok του Χ η εισαγγελία πραγματοποίησε έφοδο στα γραφεία του Χ στο Παρίσι

Ταξί: Σε εξέλιξη η πορεία των αυτοκινητιστών – Προειδοποίηση για απεργία διαρκείας

Ελλάδα 03.02.2026
Πορεία προς το Μαξίμου πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι αυτοκινητιστές ταξί. Προειδοποιούν με απεργία διαρκείας.