E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οργή στην Τουρκία για τη δολοφονία της 8χρονης: Ομολόγησε άνδρας πως μετέφερε τη σορό στο ρέμα

Το παιδί δολοφονήθηκε και εντοπίστηκε μέσα σε ένα σάκο, καλυμμένο με πέτρες και κλαδιά

Δημοσίευση 9/9/2024 | 13:58

Οργή στην Τουρκία για τη δολοφονία της 8χρονης: Ομολόγησε άνδρας πως μετέφερε τη σορό στο ρέμα

Οργή επικρατεί στην Τουρκία για τη δολοφονία της 8χρονης στο Ντιγιάρμπακιρ, ενώ ένας άνδρας φέρεται πως ομολόγησε ότι μετέφερε τον σάκο με τη σορό της στο ρέμα, όπου βρέθηκε.

Το τελευταίο «αντίο» στην 8χρονη Ναρίν είπαν οι κάτοικοι του Μπαγλάρ στην κηδεία της. Το πτώμα της βρέθηκε χτες, Κυριακή, έπειτα από έρευνες 19 ημερών στη διάρκεια των οποίων αγνοείτο η τύχη του κοριτσιού.

Η μικρή Ναρίν Γκιουράν είχε εξαφανιστεί στις 21 Αυγούστου στην περιοχή Μπαγλάρ του Ντιγιαρμπακίρ της Νοτιοανατολικής Τουρκίας και βρέθηκε νεκρή χτες στις 8:45 το πρωί στην άκρη ενός ρέματος μέσα σε ένα σάκο, με τα ρούχα που φορούσε όταν εθεάθη τελευταία φορά προτού εξαφανιστεί, καλυμμένη με πέτρες και κλαδιά.

Πρώτη ομολογία για το έγκλημα

Η εφημερίδα Sabah κάνει λόγο για την πρώτη ομολογία σε σχέση με το έγκλημα σημειώνοντας ότι ένα άτομο που συνελήφθη στο πλαίσιο των ερευνών ομολόγησε ότι ο κοινοτάρχης του χωριού και θείος του κοριτσιού, του παρέδωσε τη σορό του μικρού κοριτσιού μέσα σε ένα σάκο και αυτός το μετέφερε στο ρέμα.

Ο θείος του κοριτσιού ήταν το πρώτο άτομο που συνελήφθη ως ύποπτο για την εξαφάνιση της Ναρίν και σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης είχε διαφορές με τον πατέρα του κοριτσιού και αδελφό του και, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, το είχε απειλήσει στο παρελθόν.

24 συλλήψεις από την αστυνομία

Μετά την ανακάλυψη της σορού της 8χρονης Ναρίν, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη συνολικά 24 ατόμων, μεταξύ των οποίων η μητέρα, ο πατέρας, τα δύο αδέλφια, οι τέσσερις θείοι και η σύζυγος του αρχικά συλληφθέντος θείου.

Αργά χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε στο Ντιγιαρμπακίρ η νεκροψία και νεκροτομή του θύματος, που διήρκεσε πάνω από 11 ώρες, όπου διαπιστώθηκε ότι υπήρχε κάταγμα στο ύψος του γονάτου στο αριστερό κάτω άκρο του κοριτσιού, το οποίο εστάλη στην Κωνσταντινούπολη για περαιτέρω διερεύνηση με πιο εξειδικευμένες αναλύσεις.

Στην υπόθεση, που είναι το κυρίαρχο θέμα τις τελευταίες ημέρες στην Τουρκία, παρανέβη και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με ανάρτησή του στην πλατφόρμα X. «Η θλιβερή είδηση για τη Ναρίν, η οποία δολοφονήθηκε βάναυσα, μας πλήγωσε όλους βαθιά. Θα παρακολουθώ προσωπικά τη δικαστική διαδικασία για να εγγυηθώ ότι αυτοί που μας πήραν την Ναρίν θα έχουν την αυστηρότερη τιμωρία που τους αξίζει», έγραψε ο Τούρκος πρόεδρος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ημαθία: Τι συνέβη σε σούπερ μάρκετ εν ώρα λειτουργίας ‑ «Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα»

E-Daily 2.TopNews 21.06.2026
Τμήμα οροφής κατέρρευσε πάνω από τα ταμεία καταστήματος στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πελάτη και την έντονη αντίδραση του Σωματείου Εργαζομένων.

ΗΠΑ ‑ Ιράν: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος συνομιλιών

E-Daily 2.TopNews 21.06.2026
Ο πρώτος γύρος των τεχνικών συνομιλιών στο Μπούργκενστοκ ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν τέσσερις ώρες, με την ιρανική αντιπροσωπεία να υποβάλλει διαμαρτυρία για τις απειλές Τραμπ.

Σε «κόκκινο συναγερμό» η Γαλλία λόγω καύσωνα ‑ Κλείνουν σχολεία, απαγορεύεται το αλκοόλ

E-Daily 2.TopNews 21.06.2026
Κύμα “σφοδρού καύσωνα διαρκείας” πλήττει τη Γαλλία με τις Αρχές να λαμβάνουν έκτακτα μέτρα για την προστασία των πολιτών. Επηρεάζεται και ο ιστορικός θεσμός “Fête de la Musique”.

Κύπρος: Νεκρός ο 22χρονος φοιτητής που είχε απαχθεί ‑ Συνελήφθη συνομήλικος που υπέδειξε τον τόπο ταφής

E-Daily 2.TopNews 21.06.2026
Τα τελευταία βήματα του φοιτητή, τα μηνύματα λύτρων και η σύλληψη του υπόπτου

Κορωπί: Ανήλικος ποδηλάτης χτύπησε σε διερχόμενο αυτοκίνητο – Βίντεο ντοκουμέντο

E-Daily 2.TopNews 21.06.2026
Το παιδί στάθηκε εξαιρετικά τυχερό παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης

Θρίλερ στη Λήμνο: Τουρίστες ανακάλυψαν ανθρώπινο κρανίο και οστά στη θαλάσσια περιοχή του Φαναρακίου

Ελλάδα 21.06.2026
Τα οστά που περισυλλέχθηκαν παρελήφθησαν από άνδρες του Λιμενικού Μούδρου και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λήμνου

Τα πρώτα ευρήματα από τη σορό της Σταυρούλας: Είχε δύο μαχαιριές στο στήθος, την έδεσε και την φίμωσε ο Σκοπιανός

E-Daily 2.TopNews 21.06.2026
Το σημείο που ήταν θαμμένη το υπέδειξε ο καθ` ομολογίαν δολοφόνος της - Αύριο η ιατροδικαστική εξέταση

Ανησυχία για τον Ροντ Στιούαρτ: Σταμάτησε συναυλία για να πάρει οξυγόνο μετά από λιποθυμική τάση

Κόσμος 21.06.2026
Είχε ακυρώσει σειρά εμφανίσεων λόγω προβλημάτων υγείας μόλις λίγες εβδομάδες πριν

Μεγαλώνει η «επανάσταση των φλαμίνγκο» στην Αλβανία: Δεκάδες χιλιάδες στους δρόμους των Τιράνων ενάντια στην επένδυση Κούσνερ

Κόσμος 21.06.2026
Η μεγαλύτερη κινητοποίηση των τελευταίων εβδομάδων συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες πολίτες, που αντιδρούν στην κατασκευή πολυτελούς τουριστικού συγκροτήματος κοντά σε προστατευόμενο υγροβιότοπο

Αγγελόκαστρο Αγρινίου: Μυστήριο με 70χρονο που βρέθηκε νεκρός και χωρίς ρούχα στην άκρη του δρόμου – Πού στρέφονται οι έρευνες

E-Daily 2.TopNews 21.06.2026
Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να φωτίσει τις συνθήκες θανάτου

Βρέφος επτά μηνών στην Πάτρα με τραύματα στο κεφάλι και κάταγμα μηρού – Ενδείξεις κακοποίησης

Ελλάδα 21.06.2026
Οι θεράποντες ιατροί κρίνουν τους τραυματισμούς του βρέφους ασυμβίβαστους με τυχαίο ατύχημα

Επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Ομπράντοβιτς ‑ Γιαννακόπουλος: «Ο βασιλιάς γύρισε»

E-Daily 3.Left 21.06.2026
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναλαμβάνει τον πάγκο του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια - Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τη μεγάλη επιστροφή με κοινή φωτογραφία από το Σούνιο