E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παναθηναϊκός: Η εντυπωσιακή σύζυγος του Τσεντί Οσμάν

Είναι αστέρας της τουρκικής τηλεόρασης και ξέρει να βάζει «φωτιές»

Δημοσίευση 9/9/2024 | 08:50

Παναθηναϊκός: Η εντυπωσιακή σύζυγος του Τσεντί Οσμάν

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ.

Πρώτος σημαντικός σταθμός στην καριέρα του ήταν το πέρασμά του απο την Ανατολού Εφές, όπου άφησε το στίγμα του στο τουρκικό μπάσκετ. Μερικές από τις διακρίσεις του περιλαμβάνουν την επιλογή του τρεις φορές στο BSL All-Star αλλά και την κατάκτηση τίτλων όπως το Τουρκικό Κύπελλο και το Τουρκικό Σούπερ Καπ. Είχε επίσης επιτυχημένη διεθνή καριέρα με την εθνική ομάδα της Τουρκίας, κατακτώντας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-20 και το Πρωτάθλημα U-18 το 2013.


Κάθε πρωταθλητής όμως έχει δίπλα του ένα γερό στήριγμα και για τον Τσεντί Οσμάν αυτό είναι η γυναικά του, η Εμπρού Σαχίν.

Ποια είναι η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν;

Η Εμπρού Σαχίν αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης με πτυχίο στις Επιστήμες του Αθλητισμού, αλλά ξεκίνησε να εργάζεται στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Η Σαχίν άρχισε την καριέρα της στον κινηματογράφο το 2016, με την ταινία «Kan Parası». Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 2017, στη σειρά «Savaşçı». Το 2019 πήρε τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Hercai» και στην ταινία «Şuursuz Aşk».

Η Τουρκάλα ηθοποιός έχει αρκετές διακρίσεις στην καριέρα της, όπως το Βραβείο Golden Butterfly (Καλύτερη Ηθοποιός της Χρονιάς), το Βραβείο Ανερχόμενου Αστέρα και το Βραβείο Χρυσής Παλάμης. Το πιο πρόσφατο είναι αυτό της Καλύτερης Ηθοποιού Τηλεοπτικής Σειράς για το Destan, το οποίο κέρδισε το 2022.

Η 29χρονη εργάζεται και ως μοντέλο στα social media, όπου έχει επαγγελματικές συνεργασίες με αρκετά επώνυμα brands. Ο κόσμος δείχνει να την αγαπάει, αφού έχει πάνω από 4 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.

Ο Τσεντί και η Εμπρού είναι παντρεμένοι από τον Ιούλιο του 2022, ενώ oι δύο τους γνωρίστηκαν το 2020 στο Αλακάτι. Το νεαρό ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, στη Βόρεια Μακεδονία, χώρα από την οποία κρατούν οι ρίζες του γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα μάλιστα με τουρκικά δημοσιεύματα, ο διεθνής αθλητής έφερε από τις ΗΠΑ μια Lamborghini αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων προκειμένου να μετακινηθεί η νύφη την ημέρα του γάμου στην εκκλησία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από talent show… με Όσκαρ στα χέρια της: H απίθανη πορεία της Jessie Buckley

Tabloid 20.03.2026
Από reality τηλεόραση, βρέθηκε λίγα χρόνια μετά να δουλεύει με τεράστια ονόματα

Παναγιώτης Κουτσουμπής: «Η Κατερίνα λόγω εγκυμοσύνης τρώει παραπάνω, έχει αδυναμία στα burgers»

Tabloid Χτες
Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής αποκαλύπτει τα μυστικά της Κατερίνας Καινούργιου

Αντιγόνη Κουλουκάκου για την ανάρτηση που αναγκάστηκε να κατεβάσει: «Οι γυναίκες με αποδοκίμασαν φουλ»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός μιλά για το «αποτυχημένο πείραμα» στο Instagram, την επίθεση που δέχθηκε από γυναίκες και τη φιλοσοφία της για την ανατροφή του γιου της

Έγκυος η Ελεάνα Παπαϊωάννου: Η χιουμοριστική ανακοίνωση από την κόρη της

Social Χτες
Η 42χρονη τραγουδίστρια περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον Δημήτρη Βεργίνη

Σκάρλετ Γιόχανσον: Οι πρώτες φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ στα γυρίσματα του «Εξορκιστή»

Social Χτες
Η ηθοποιός εθεάθη στη Νέα Υόρκη για τα γυρίσματα της νέας εκδοχής του επερχόμενου φιλμ

Τα «γυρίζει» η Κρίστιν Κάμποτ της viral kiss cam στους Coldplay και τα βάζει με τον CEO: «Μου είπε ψέματα ότι χώριζε»

Tabloid Χτες
«Δεν ήταν το άτομο που παρουσίαζε τον εαυτό του σε μένα» δήλωσε η Κάμποτ στην Όπρα Γουίνφρεϊ

Μαρία Κωνσταντάκη: Ούρησα στην πάνα του σκύλου μου και με κοίταγε με ύφος «θέλω να πάω σε άλλο σπίτι»

Tabloid Χτες
«Προσπαθούσα να της δείξω ότι δεν πειράζει, μπορείς και να λερώσεις», διευκρίνισε για τη σκυλίτσα της

Αντώνης Κανάκης: Έχω εσωτερικό προβληματισμό για το αν πρέπει να συνεχίσω την τηλεόραση, σκέφτομαι… τι νόημα έχει;

Tabloid Χτες
«Νιώθω κουρασμένος ψυχολογικά τα τελευταία χρόνια από τη μαυρίλα και την τοξικότητα που μας περικυκλώνει» ανέφερε σε άλλο σημείο ο Αντώνης Κανάκης