E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χανιά: Οι διάλογοι σοκ του ιερέα με την σύζυγό του μπροστά σε Μητροπολίτη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 7/9/2024 | 19:38

Χανιά: Οι διάλογοι σοκ του ιερέα με την σύζυγό του μπροστά σε Μητροπολίτη
Envato / Φωτο αρχείου

Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον φερόμενο βιασμό της 64χρονης γυναίκας από τον ιερέα σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στα Χανιά.

Συγκλονίζει η νέα υπόθεση ενδοοικογενειακή βίας που έγινε γνωστή στα Χανιά, όπου ένας 74χρονος ιερέας κατηγορείται για την κακοποίηση τόσο της συζύγου του όσο και των παιδιών του.

Υπενθυμίζεται ότι η 64χρονη πρεσβυτέρα έζησε πενήντα φριχτά χρόνια στα χέρια του ιερέα συζύγου της, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με σκληρές κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βίαβιασμούςκακοποίηση και απειλές ενάντια τόσο στη σύζυγο όσο και τα παιδιά του.

Όπως μεταδίδει το zarpanews.gr, υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και ήδη έχει απαγορευτεί στον 74χρονο ιερέα να πλησιάζει την σύζυγό του. Ωστόσο κατά τις ίδιες πληροφορίες, συνεχίζει και λειτουργεί κανονικά παρότι έχει γίνει γνωστή η συμπεριφορά του στην τοπική κοινωνία των Χανίων.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση του κακοποιητή 74χρονου ιερέα στα Χανιά.

Μια νέα πτυχή της υπόθεσης φέρνει στο φως το ekklisiaonline. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο iερέας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη Μητρόπολη, είχε περάσει στους πιστούς το αφήγημα του «θεραπευτή», «εξομολογητή» ενώ τελούσε και εξορκισμούς σε ενορίτες.

Σε παρόμοιο περιστατικό πριν από χρόνια που είχε φτάσει στα αυτιά του Δεσπότη, εκλήθησαν και ο Ιερέας και η σύζυγός του ενώπιον του και τους ζητήθηκαν εξηγήσεις.

Εκεί ο παπάς όχι μόνο δεν αρνήθηκε τα όσα συνέβησαν αλλά τα τεκμηρίωσε λέγοντας πως υπάρχει πνευματικός νόμος στην Εκκλησία , η πρεσβυτέρα να υπακούει σε όλα τον σύζυγο της και να είναι σεμνή. Της είχε πει χαρακτηριστικά, «θα με υπακούς, θα είμαι ο θεός σου».

Η γυναίκα, σύμφωνα με την καταγγελία της, υπέφερε από τον βίαιο και ζηλότυπο χαρακτήρα του από την ηλικία των 14 ετών.

Στο ημερολόγιό της καταγράφει την παθολογική ζήλια και την αφόρητη καχυποψία του 74χρονου ιερέα συζύγου της, τα βίαια ξεσπάσματα σε βάρος της ακόμα και χωρίς αφορμή, επειδή για παράδειγμα χαιρέτισε κάποιον γείτονα. Η 64χρονη περιγράφει ακομα τα περιστατικά κακοποίησης, με ξυλοδαρμούς αλλά και συχνούς βιασμούς.

Ωστόσο χρειάστηκαν 50 χρόνια για να αποκαλυφθούν όσα βίωσε καθώς η 64χρονη σήμερα πρεσβυτέρα υπέμενε από τα 14 της χρόνια τον βίαιο και ζηλότυπο χαρακτήρα του συζύγου της, τους βιασμούς, τη σωματική βία, τις εκρήξεις θυμού, τις απειλές και την λεκτική κακοποίηση.

Θύματα της κατάστασης και τα παιδιά, τα οποία όμως μόλις πριν δύο μήνες κατάλαβαν την έκταση της κακοποίησης, όταν ανακάλυψαν το κρυφό ημερολόγιο της μητέρας τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Πέτα το όπλο σου»: Ο ήρωας της παραλίας στο Σίδνεϊ περιγράφει τη στιγμή που ακινητοποίησε τον ένοπλο

Κόσμος 29.12.2025
«Δεν θέλω να βλέπω ανθρώπους να σκοτώνονται μπροστά μου, δεν θέλω να ακούω το όπλο του, δεν θέλω να βλέπω ανθρώπους να ουρλιάζουν και να ικετεύουν»

Συγκλονίζει η μητέρα της ορειβάτισσας που πέθανε στα Βαρδούσια

Ελλάδα 29.12.2025
«Της είπα Θεοδώρα μου μην πας»

Επιστροφή ενοικίου: Αύριο λήγει η προθεσμία για διορθώσεις και πληρωμές έως 15 Ιανουαρίου

Οικονομία 29.12.2025
Όσοι δεν κινηθούν εγκαίρως δεν θα έχουν δεύτερη ευκαιρία για νέο υπολογισμό της ενίσχυσης

5χρονο αγόρι εγκλωβίστηκε σε κυλιόμενο διάδρομο και πέθανε σε χιονοδρομικό κέντρο

Κόσμος 29.12.2025
Ένα 5χρονο αγόρι πέθανε στην Ιαπωνία αφού εγκλωβίστηκε σε κυλιόμενο διάδρομο

Τέλη κυκλοφορίας 2026: Πώς θα πληρώσετε χωρίς taxisnet, βήμα βήμα η διαδικασία

Οικονομία 29.12.2025
Οι ιδιοκτήτες οχημάτων μπορούν να μπουν στην ΑΑΔΕ στην εφαρμογή «Τέλη κυκλοφορίας χωρίς κωδικούς»

«Κορίτσια τα κινητά σας με τον καλό ή τον άσχημο τρόπο»: 16χρονος με κουζινομάχαιρο λήστεψε 12χρονες στο Νέο Ηράκλειο

Ελλάδα 29.12.2025
Το περιστατικό, σύμφωνα με τον πατέρα του ενός εκ των κοριτσιών, συνέβη ενώ οι δύο φίλες είχαν βγει για βόλτα

Κατάργηση της ζωντανής μετάδοσης των Εξεταστικών Επιτροπών θα εισηγηθεί ο Νικήτας Κακλαμάνης

Ελλάδα 29.12.2025
Υπέρ της αύξησης του πλαφόν εισόδου στη Βουλή από το 3% στο 5% ο ο Νικήτας Κακλαμάνης

Καιρός: Με παγετό και λίγες βροχές σήμερα – Πρωτοχρονιά με τσουχτερό κρύο

Καιρός 29.12.2025
Με χειμωνιάτικο σκηνικό θα αποχαιρετίσουμε τον παλιό χρόνο όμως χωρίς έντονα φαινόμενα

Τουρισμός για Όλους 2026: Ανοίγει νωρίτερα η πλατφόρμα ‑ Τι αλλάζει και πώς θα πάρετε το voucher

Ελλάδα 29.12.2025
Οι αλλαγές στο πρόγραμμα και τα βήματα για την αίτηση

Τραμπ – Ζελένσκι στο Mar‑a‑Lago: Η συνάντηση που μπορεί να κρίνει τον πόλεμο

Κόσμος Χτες
Εξελίξεις, δηλώσεις και παρασκήνιο από μια συνάντηση με δυνητικά καθοριστικές συνέπειες