E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαλκίδα: Νοσηλευτής ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του

Τον καταγγέλλει για συστηματική κακοποίηση από το ’90

Δημοσίευση 5/9/2024 | 19:26

Χαλκίδα: Νοσηλευτής ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του

Στη Χαλκίδα νοσηλεύτρια κατήγγειλε τον επίσης νοσηλευτή σύζυγό της για ξυλοδαρμό, ο οποίος σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου.

Η 55χρονη γυναίκα κάνει λόγο για συστηματική κακοποίηση από τον σύζυγό της ήδη από τη δεκαετία του ’90, τόσο ψυχολογική όσο και σωματική.

«Είμαι παντρεμένη 27 χρόνια και σε σχέση 34 χρόνια με τον σύζυγό μου. Από περίπου το 1990 που ήμασταν μαζί δεχόμουν συνεχώς ψυχολογική και λεκτική βία καθώς και χτυπήματα στο σώμα, προξενώντας μου μελανιές τις οποία συνήθιζα να καλύπτω με τα ρούχα που φορούσα. Ποτέ δεν τον κατήγγειλα στις αρχές γιατί φοβόμουν. Είχα γίνει υποχείριο του και δεν είχα την δύναμη να αντισταθώ», δήλωσε η 55χρονη.

Μπροστά στα μάτια του παιδιού τους

Η γυναίκα αναφέρθηκε σε περιστατικά κακοποίησης που βίωσε στο παρελθόν στα χέρια του συζύγου της, πολλές φορές μπροστά στα μάτια του παιδιού τους.

«Μου έλεγε ‘Εγώ δεν χωρίζω, προτιμώ να σε σκοτώσω παρά να χωρίσουμε’, ‘θα σου στρίψω το κεφάλι’. Τον Αύγουστο του 2019 που ήμασταν στο σπίτι μας μου επιτέθηκε για το ψυγείο που χάλασε και πήρε ένα μαχαίρι, πήγε στο δωμάτιο της κόρης μας και της είπε με το μαχαίρι στα χέρια ‘έλα στην κουζίνα να δεις πως θα σφάξω την μάνα σου’. Πήγα για να προστατεύσω το κορίτσι μου και τότε άρχισε να με χτυπάει στο πρόσωπο με χαστούκια», κατήγγειλε.

«Καθημερινά με έλεγχε για όλα. Ωστόσο, εχθές δεν έμεινε στα λόγια. Το μεσημέρι, επειδή ξέχασα να φέρω ψωμί στο σπίτι άρχισε να μου φωνάζει, μου έπιασε το αριστερό χέρι, το έστριψε και το γύρισε πίσω στην πλάτη κάνοντας λαβή. Με έπιασε από το λαιμό ταυτόχρονα και με κόλλησε σε μια ντουλάπα πάνω του σπιτιού και μου φώναξε ‘θα σου στρίψω το κεφάλι, θα σε πάω στη μάνα σου να σε παρατήσω, θα σε πάω εγώ στο αυτοκίνητο και ξέρω που θα σε παρατήσω’. Άρχισα να ουρλιάζω».

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του MEGA:

Τον κατήγγειλε γιατί «το χρωστούσε στα παιδιά της»

Η ίδια ήταν αποφασισμένη να δώσει τέλος στη σχέση τους, με τον σύζυγό της να τη γρονθοκοπεί άγρια. Όπως είπε, τον κατήγγειλε γιατί το χρωστούσε στα παιδιά της.

«Το ίδιο βράδυ επέστρεψα στο σπίτι και του ανακοίνωσα ότι τελειώσαμε ως ζευγάρι. Με άρπαξε, με κόλλησε στον τοίχο με έπιασε από το πρόσωπο και μου κοπάνησε το κεφάλι στον τοίχο 2-3 φορές. Φώναζα ‘άφησε με, βοήθεια’ και τότε με αλλεπάλληλες γροθιές με χτυπούσε με δύναμη στα δύο μάγουλα ταυτόχρονα και ένοιωθα ότι θα σπάσει το κεφάλι μου, ζαλιζόμουν, πήγαινα να χάσω τις αισθήσεις μου αλλά αυτήν την φορά δεν ήθελα να σκύψω το κεφάλι, σήκωσα με περηφάνια το κεφάλι μου και μέσα μου έπαιρνα δύναμη και έλεγα στον εαυτό μου, θα τον καταγγείλω το χρωστάω στα παιδιά μου».

Ο άνδρας ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κεφαλονιά: Συνελήφθη και τρίτος για τον θάνατο της 19χρονης – Εξελίξεις στην υπόθεση

Ελλάδα Χτες
Οι αρχές προχώρησαν σε νέα σύλληψη στο Αργοστόλι, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η 19χρονη

Κοσμικός «χορός θανάτου»: Δύο γιγάντιες μαύρες τρύπες θα συγκρουστούν σε λιγότερο από 100 χρόνια

Tech + Science Χτες
Αστρονόμοι εντόπισαν ισχυρές ενδείξεις για ένα από τα πιο σπάνια φαινόμενα στο σύμπαν: δύο υπερμεγέθεις μαύρες τρύπες που κινούνται σε εξαιρετικά κοντινή τροχιά, λίγο πριν από μια πιθανή κοσμική συγχώνευση

Πολωνία: Bουλευτής σηκώνει στη Βουλή σημαία του Ισραήλ με σβάστικα – «Διαπράττει γενοκτονία»

Κόσμος Χτες
Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε στη Βουλή της Πολωνίας η ενέργεια βουλευτή της ακροδεξιάς αντιπολίτευσης να υψώσει ισραηλινή σημαία με ναζιστική σβάστικα, προκαλώντας οργή εντός και εκτός κοινοβουλίου

Μυτιλήνη: Στο «κόκκινο» οι αγρότες εξαιτίας του αφθώδους πυρετoύ ‑ Απέκλεισαν το λιμάνι

Ελλάδα Χτες
Σε δυναμική κινητοποίηση προχώρησαν οι κτηνοτρόφοι της Λέσβου, αντιδρώντας στα περιοριστικά μέτρα για τον αφθώδη πυρετό και την οικονομική ασφυξία που, όπως καταγγέλλουν, απειλεί την επιβίωσή τους

Ανακαινίζω ‑ Νοικιάζω: Πότε ανοίγει το πρόγραμμα ‑ Έως 36.000 ευρώ η επιδότηση

Οικονομία Χτες
Το νέο σχήμα θα καλύπτει ακίνητα έως 120 τετραγωνικά μέτρα

Fuel Pass: Τι να προσέξετε πριν κάνετε αίτηση ‑ Μέχρι πότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το voucher

Οικονομία Χτες
Ανοιχτή χωρίς περιορισμό ΑΦΜ η πλατφόρμα από την Παρασκευή

Συνελήφθησαν δυο Έλληνες που άνοιξαν ελληνική σημαία στην Αγιά Σοφιά

Κόσμος Χτες
Το χρονικό της σύλληψης στο Φατίχ και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Bloomberg: Το Ιράν καταθέτει νέο σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ

Κόσμος Χτες
Η Τεχεράνη εξετάζει το ενδεχόμενο βραχείας διακοπής της ναυσιπλοϊας μέσω του Ορμούζ για να αποφύγει να θέσει σε κίνδυνο τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ

Νορβηγία: 14χρονος έκλεψε λεωφορείο και οδήγησε μέχρι τη Σουηδία

Κόσμος Χτες
200 χιλιόμετρα οδήγησε ο ανήλικος το κλεμμένο λεωφορείο