E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αδωνις Γεωργιάδης κατά του Mega: Μαρινάκης και Μαλέλης θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση ‑ Θα προσφύγω στο ΕΣΡ

O υπουργός Yγείας διαμαρτυρήθηκε για τα ρεπορτάζ του Mega στον χώρο της Υγείας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 4/9/2024 | 18:41

Αδωνις Γεωργιάδης κατά του Mega: Μαρινάκης και Μαλέλης θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση ‑ Θα προσφύγω στο ΕΣΡ
Glomex - Skai

Ευθεία επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Mega εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, καταγγέλλοντας δημόσια ότι ο ιδιοκτήτης του σταθμού, Βαγγέλης Μαρινάκης, και ο διευθυντής του, Σταμάτης Μαλέλης, επιδιώκουν να ρίξουν την κυβέρνηση.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο υπουργός διαμαρτυρήθηκε το ότι το δελτίο ειδήσεων του Mega αναδεικνύει με ρεπορτάζ του προβλήματα στο χώρο της Υγείας χωρίς δικαίωμα απάντηση, προαναγγέλλοντας ότι θα προσφύγει στο ΕΣΡ κατά του σταθμού επειδή, όπως λέει, δεν τον αφήνουν να βγει να απαντήσει.

Ειδικότερα, ο υπουργός Υγείας βρισκόταν το πρωί της Τετάρτης στο στούντιο του ΣΚΑΙ, όπου είχε και επεισόδιο με την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά. Θεώρησε ωστόσο ότι οι διευκρινίσεις που του ζητούσαν οι δημοσιογράφοι ήταν πολλές και μονίμως για άλλα θέματα και δεν του επέτρεπαν να ολοκληρώσει τη σκέψη του για τον χώρο της υγείας.

Και έτσι άρχισε με έντονο ύφος να διαμαρτύρεται για τη συμπεριφορά του τηλεοπτικού σταθμού Mega εναντίον του, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Έχω ένα κανάλι, το MEGA και τον κύριο Μαλέλη που παίζει κάθε μέρα, μια ώρα, στο δελτίο ειδήσεων "η διάλυση του ΕΣΥ" και δεν τολμάει να με καλέσει να τους απαντήσω. Δεν με καλούν. Στο τέλος, το έχω αποφασίσει: θα εφαρμόσω τους νόμους και θα πάω στο ΕΣΡ, θα ζητήσω να παρέμβω και θα μιλήσω με εντολή του ΕΣΡ. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Έχω ένα κανάλι που -θέλει να ρίξει ο κ. Μαρινάκης με το Μαλέλη να ρίξουν την κυβέρνηση- και δεν με αφήνουν να μιλήσω".

Και πρόσθεσε: "Και με φέρνετε εδώ να μιλήσω για την Κεχαγιά και δεν θα πω για τα νοσοκομεία; Για να ξέρετε αυτό τον χρόνο που υποτίθεται κατά τον κ. Μαρινάκη και τον κ. Μαλέλη ότι διαλύεται το ΕΣΥ, αυτό τον χρόνο έχουμε ρεκόρ χειρουργείων, όλων των εποχών, έχουμε μείωση 23.000 στις λίστες αναμονής που παρέλαβα και το μεγαλύτερο πρόγραμμα κτηριολογικής ανακαίνισης του ΕΣΥ και των Κέντρων Υγείας. Πρέπει να ξέρει ο Νεοδημοκράτης ότι εδώ γίνεται μια προπαγάνδα..." συνέχισε ο υπουργός Υγείας σε έντονο ύφος, αφού έλαβε τη διαβεβαίωση των παρουσιαστών ότι την επόμενη εβδομάδα θα τον καλέσουν προκειμένου να μιλήσει αποκλειστικά για τα θέματα που αφορούν τον τομέα της υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θεσσαλονίκη: Eίχαν φτιάξει ναρκω‑δίκτυο μέσω social media και QR codes

E-Daily 2.TopNews 07.05.2026
Συναλλαγές με ηλεκτρονικές πληρωμές και κρυπτονομίσματα - Τι βρέθηκε στην κατοχή τους

Καύσιμα: Αναλυτικά η λίστα με τους 5 πιο ακριβούς και τους 5 πιο φθηνούς νομούς της χώρας

E-Daily 2.TopNews 07.05.2026
Δείτε αν ο νομός σας βρίσκεται στη λίστα με τις υψηλότερες τιμές

Μίσιγκαν: Νεκρός 14χρονος από πυροβολισμούς έξω από σχολείο στο Μίσιγκαν

E-Daily 2.TopNews 07.05.2026
Δύο άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα αγόρι μόλις 14 ετών, έχασαν τη ζωή τους

Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη 28χρονου μετά από καταγγελία της συζύγου του για βιασμό

E-Daily 2.TopNews 07.05.2026
Ο συλληφθείς επιχείρησε να διαφύγει από τους αστυνομικούς αναπτύσσοντας ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς με το όχημά του

Θεσσαλονίκη: Διπλή επίθεση σε μίνι μάρκετ τα ξημερώματα – Συνελήφθη 31χρονος

E-Daily 2.TopNews 07.05.2026
Ο 31χρονος λήστεψε με σουγιά κατάστημα ψιλικών και λίγη ώρα αργότερα επιχείρησε νέα ληστεία

Σοκαριστικά πλάνα: Ανδρας εμφανίζεται στα επείγοντα με τεράστιο μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι του

E-Daily 2.TopNews 07.05.2026
Βρέθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου και περίμενε υπομονετικά τη σειρά του

Ο αρχηγός του στρατού της Ουγκάντα ξαναχτυπά: Αντίχριστοι και διαβολικοί οι Τούρκοι

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Καμία αμφιβολία ότι έχουμε σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο

Πρόστιμα έως 6.000 ευρώ μέσω εφορίας και νέο κυνηγητό για τους ανυπότακτους

E-Daily 2.TopNews 07.05.2026
Πώς θα βεβαιώνονται πλέον τα πρόστιμα για όσους αποφεύγουν την κατάταξη

Ηλεκτρικά πατίνια: Μαζικοί έλεγχοι της Τροχαίας – Σύλληψη οδηγού που έτρεχε με 72χλμ/ώρα

E-Daily 2.TopNews 07.05.2026
397 έλεγχοι το προηγούμενου τριήμερο - 158 οι παραβάσεις για μη χρήση κράνους

Αλεξανδρούπολη: Γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός στο λιμάνι

E-Daily 2.TopNews 07.05.2026
Ο θάνατός του δεν προήλθε από τραύματα της ανατροπής από την «γουρούνα»

Βίντεο: Το πρώτο ρομπότ Βουδιστής μοναχός στη Νότια Κορέα

Κόσμος 07.05.2026
Επιστήμη και θρησκεία γίνονται ένα