E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αδωνις Γεωργιάδης κατά του Mega: Μαρινάκης και Μαλέλης θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση ‑ Θα προσφύγω στο ΕΣΡ

O υπουργός Yγείας διαμαρτυρήθηκε για τα ρεπορτάζ του Mega στον χώρο της Υγείας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 4/9/2024 | 18:41

Αδωνις Γεωργιάδης κατά του Mega: Μαρινάκης και Μαλέλης θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση ‑ Θα προσφύγω στο ΕΣΡ
Glomex - Skai

Ευθεία επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Mega εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, καταγγέλλοντας δημόσια ότι ο ιδιοκτήτης του σταθμού, Βαγγέλης Μαρινάκης, και ο διευθυντής του, Σταμάτης Μαλέλης, επιδιώκουν να ρίξουν την κυβέρνηση.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο υπουργός διαμαρτυρήθηκε το ότι το δελτίο ειδήσεων του Mega αναδεικνύει με ρεπορτάζ του προβλήματα στο χώρο της Υγείας χωρίς δικαίωμα απάντηση, προαναγγέλλοντας ότι θα προσφύγει στο ΕΣΡ κατά του σταθμού επειδή, όπως λέει, δεν τον αφήνουν να βγει να απαντήσει.

Ειδικότερα, ο υπουργός Υγείας βρισκόταν το πρωί της Τετάρτης στο στούντιο του ΣΚΑΙ, όπου είχε και επεισόδιο με την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά. Θεώρησε ωστόσο ότι οι διευκρινίσεις που του ζητούσαν οι δημοσιογράφοι ήταν πολλές και μονίμως για άλλα θέματα και δεν του επέτρεπαν να ολοκληρώσει τη σκέψη του για τον χώρο της υγείας.

Και έτσι άρχισε με έντονο ύφος να διαμαρτύρεται για τη συμπεριφορά του τηλεοπτικού σταθμού Mega εναντίον του, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Έχω ένα κανάλι, το MEGA και τον κύριο Μαλέλη που παίζει κάθε μέρα, μια ώρα, στο δελτίο ειδήσεων "η διάλυση του ΕΣΥ" και δεν τολμάει να με καλέσει να τους απαντήσω. Δεν με καλούν. Στο τέλος, το έχω αποφασίσει: θα εφαρμόσω τους νόμους και θα πάω στο ΕΣΡ, θα ζητήσω να παρέμβω και θα μιλήσω με εντολή του ΕΣΡ. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Έχω ένα κανάλι που -θέλει να ρίξει ο κ. Μαρινάκης με το Μαλέλη να ρίξουν την κυβέρνηση- και δεν με αφήνουν να μιλήσω".

Και πρόσθεσε: "Και με φέρνετε εδώ να μιλήσω για την Κεχαγιά και δεν θα πω για τα νοσοκομεία; Για να ξέρετε αυτό τον χρόνο που υποτίθεται κατά τον κ. Μαρινάκη και τον κ. Μαλέλη ότι διαλύεται το ΕΣΥ, αυτό τον χρόνο έχουμε ρεκόρ χειρουργείων, όλων των εποχών, έχουμε μείωση 23.000 στις λίστες αναμονής που παρέλαβα και το μεγαλύτερο πρόγραμμα κτηριολογικής ανακαίνισης του ΕΣΥ και των Κέντρων Υγείας. Πρέπει να ξέρει ο Νεοδημοκράτης ότι εδώ γίνεται μια προπαγάνδα..." συνέχισε ο υπουργός Υγείας σε έντονο ύφος, αφού έλαβε τη διαβεβαίωση των παρουσιαστών ότι την επόμενη εβδομάδα θα τον καλέσουν προκειμένου να μιλήσει αποκλειστικά για τα θέματα που αφορούν τον τομέα της υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βραζιλία: Κυκλώνας σάρωσε το Σάο Πάολο ‑ Στο σκοτάδι 1,5 εκατ. νοικοκυριά

Κόσμος Χτες
Περίπου 1,5 εκατομμύριο νοικοκυριά και επιχειρήσεις παραμένουν βυθισμένα στο σκοτάδι σήμερα

Θεσσαλονίκη: Αγρότες στα Πράσινα Φανάρια κρέμασαν ελληνική σημαία 100 τ.μ.

Ελλάδα Χτες
Οι αγρότες στα Πράσινα Φανάρια κρέμασαν συμβολικά την ελληνική σημαία

Χανιά: Περιπέτεια για 12 μαθητές από την Αθήνα – Στο νοσοκομείο με συμπτώματα δύσπνοιας

Ελλάδα Χτες
Τα παιδιά εμφάνισαν συμπτώματα δύσπνοιας και μεταφέρθηκαν στο κέντρο Υγείας Βάμου

Ελεύθερος με όρους ο 90χρονος που έθαψε ζωντανό σκυλί στη Θεσσαλονίκη – «Νόμιζα πως ήταν νεκρό», είπε

Ελλάδα Χτες
«Εξετάστηκε από κτηνίατρο και αναμένεται να μεταφερθεί σε καταφύγιο για φιλοξενία»

Έκτακτη προειδοποίηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ‑ Το νέο στέλεχος H3N2 προκαλεί φόβο

Κόσμος Χτες
Σύμφωνα με τον WHO, η παγκόσμια δραστηριότητα της γρίπης ενισχύεται από την άνοδο των ιών A(H3N2)

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης εξελέγη πρόεδρος του Eurogroup

Ελλάδα Χτες
Οι 20 υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης τον εξέλεξαν έναντι του Βέλγου Βινσέντ βαν Πέτεγκεμ - Η εκλογή Πιερρακάκη ερμηνεύεται ως ισχυρό μήνυμα για την πορεία της ελληνικής οικονομίας

Σύλληψη αγρότισσας στη Λαμία που καλούσε για ξυλοδαρμούς σε βίντεο στο TikTok

Ελλάδα Χτες
Η αγρότισσα σε βίντεό της καταφέρετε εναντίον αστυνομικών, δημοσιογράφων, πολιτικών ακόμη και σε βάρος δικαστών και εισαγγελέων

Προειδοποιήσεις τρόμου από Ρούτε: Ο επόμενος στόχος της Ρωσίας είναι το ΝΑΤΟ, η σύγκρουση είναι προ των πυλών

Κόσμος Χτες
Μία σύγκρουση με τη Ρωσία θα μπορούσε να είναι «στο μέγεθος του πολέμου που πέρασαν οι παππούδες και οι προπαππούδες μας» είπε ο γγ του ΝΑΤΟ - Αρκετά μέλη της Συμμαχίας δεν έχουν συνειδητοποιήσει πλήρως το μέγεθος της απειλής, πρόσθεσε

«Αν χτυπούσε εμένα, θα είχα σκοτωθεί»: Συγκλονίζει η 25χρονη που παρασύρθηκε στην Κρήτη – Νεκρό το σκυλάκι της

Ελλάδα Χτες
Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο οδηγός της μηχανής δεν έφερε πινακίδες, είχε κουκούλα στο κεφάλι, φέρεται να κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, ενώ δεν είχε και φώτα