E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μελωδία Festival 2024

Περισσότερα ονόματα θα ανακοινωθούν σύντομα!

Δημοσίευση 4/9/2024 | 15:21

Μελωδία Festival 2024
ΑΘΗΝΑ - Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού
Ημερομηνία: 02/10/2024
ΟΚΤ 2024
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Ωρα προσέλευσης: 18:30

Εισιτήρια από 20€

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Ο ΜΕΛΩΔΙΑ 99.2 δίνει ραντεβού στον λόφο του Λυκαβηττού για να γιορτάσουμε μαζί τη νέα ελληνική μουσική σκηνή! Αφορμή το πρώτο ΜΕΛΩΔΙΑ FESTIVAL, η μεγάλη γιορτή της νέας έντεχνης μουσικής σκηνής με τη συμμετοχή αγαπημένων καλλιτεχνών του «σήμερα και του αύριο».

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί, τραγουδώντας και χορεύοντας, παρέα με ονόματα που έχουμε ήδη αγαπήσει. BABO KORO, ΓΚΙΝΤΙΚΙ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΝΑ ΣΠΑΝΟΥ και άλλοι αγαπημένοι καλλιτέχνες που θα ανακοινωθούν σύντομα!

Το καλοκαίρι στην Αθήνα συνεχίζεται και τον Οκτώβριο με το ΜΕΛΩΔΙΑ FESTIVAL 2024. H προπώληση ξεκίνησε! 

Πάντα Έντεχνα, πάντα Μελωδία και στον Λυκαβηττό!

Ας γνωριστούμε!

 

BABO KORO

Στη μουσική των Babo Koro συνδυάζονται η παραδοσιακή μουσική του τόπου μας, τα βαλκανικά ποικίλματα και οι πολυφωνίες, η αίσθηση του swing, η τσιγγάνικη περιπλάνηση, η ροκ αμεσότητα, η λαϊκή απλότητα και η σύγχρονη ματιά.η παραδοσιακή μουσική του τόπου μας, τα βαλκανικά ποικίλματα και οι πολυφωνίες, η αίσθηση του swing, η τσιγγάνικη περιπλάνηση, η ροκ αμεσότητα, η λαϊκή απλότητα και η σύγχρονη ματιά.  Οι στίχοι τους, ένα επίκαιρο παραδοσιακό αφήγημα, και κάθε εμφάνισή τους ακροβατεί μεταξύ γλεντιού και συναυλίας, άλλοτε ξεσηκώνοντας και άλλοτε καθηλώνοντας, πάντοτε όμως εξυμνώντας τα ανθρώπινα πάθη.

Babo Koro είναι οι:

Δημήτρης Αναστασίου βιολί

Σωτήρης Τσακανίκας κιθάρα, φωνή

Αντιγόνη Μπασακάρου φωνή

Αποστόλης Μπουρνιάς τύμπανα, κρουστά

Χρήστος Κυριαζής σαξόφωνο

Θοδωρής Σκόνδρας ηλεκτρικό μπάσο, κοντραμπάσο

Στέφανος Χαμαλίδης τρομπέτα

 

Επίσημες σελίδες ΒΑΒΟ ΚΟRO

FACEBOOK | INSTAGRAM | YOUTUBE | SPOTIFY | WEBSITE | TIKTOK

 

 

ΓΚΙΝΤΙΚΙ

Το «Γκιντίκι» είναι ένα μουσικό σχήμα που ξεκίνησε να παίζει και να «πειραματίζεται» με την παραδοσιακή μουσική το 2015. Σκοπός τους είναι όσοι συμμετέχουν στις συναυλίες τους να νιώθουν ελεύθεροι να χορέψουν, να ντυθούν και να εκφραστούν όπως θέλουν. Με βασικό τους στοιχείο τη διάθεση για αυτοσχεδιασμό μέσα από διαφορετικές μουσικές επιρροές τους, πειραματίζονται πάνω στις παραδοσιακές μουσικές φόρμες και στους ρυθμούς εδραιώνοντας μια διαλεκτική και δυναμική σχέση με το κοινό, δημιουργώντας τις συνθήκες για ένα σύγχρονο «αστικό πανηγύρι».

Ο ήχος που προκύπτει διαμορφώνεται και εξελίσσεται διαρκώς κρατώντας όμως σταθερή την ταυτότητα και τα ακούσματα των παραδοσιακών οργάνων.

Γκιντίκι είναι οι:

Τάσος Κοφοδήμος λαούτο, τραγούδι

Κωνσταντίνος Λάζος κλαρίνο, γκάιντα, κιθάρα, φωνή

Κωσταντής Παπακωνσταντίνου κρουστά

Θοδωρής Σιούτης βιολί, φωνή

 

Επίσημες σελίδες ΓΚΙΝΤΙΚΙ

FACEBOOK | INSTAGRAM | YOUTUBE | SPOTIFY | WEBSITE

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ

Ο Αλέξανδρος Κτιστάκης είναι ο τραγουδοποιός από τη Λάρισα που μάς σύστησε για πρώτη φορά, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου όταν του ζήτησε να ερμηνεύσει τη «Ουρά του αλόγου» σε μία συναυλία. Από τότε είναι στο πλάι του αλλά γράφει και ερμηνεύει, πλέον, τα δικά του τραγούδια, έχει το δικό του σχήμα, αποτελούμενο από εξαιρετικούς μουσικούς.

Φέτος κυκλοφόρησε τον νέο δίσκο του «Τα Μαύρα». Με τη χαρακτηριστική χειμαρρώδη ερμηνεία του μετατρέπει κάθε του εμφάνιση σε ένα μουσικό γλέντι με τραγούδια δικά του αλλά και με πολλά γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια!

Μαζί του οι μουσικοί:

Δημήτρης Μπρέντας πνευστά

Χρήστος Ψαρομήλιγκος βιολί

Σπύρος Βρυώνης ηλεκτρική κιθάρα

Διονύσης Μακρής ηλεκτρικό κοντραμπάσο

Θανάσης Αρχανιώτης τύμπανα

Γιάννης Ταβουλάρης ηχοληψία

 

Επίσημες σελίδες ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΤΙΣΤΑΚΗ

FACEBOOK | INSTAGRAM | YOUTUBE | SPOTIFY

 

ΜΑΡΙΝΑ ΣΠΑΝΟΥ

Η Μαρίνα Σπανού έρχεται μαζί με την κιθάρα και τους μουσικούς της να μοιραστεί τις καινούργιες της ιστορίες για τα «ταξίδια» που σχεδιάσαμε αλλά τελικά δεν πήγαμε ποτέ.

Με το αγαπημένο «Ταξίδι» στις αποσκευές της και τις sold out συναυλίες της σε όλη την Ελλάδα,  η νεαρή τραγουδοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τις αυτοσχέδιες συναυλίες στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου έρχεται και πάλι με νέες ιστορίες και κατάλληλες λέξεις. Όπως αυτές που μοιράστηκε με τους ακροατές του Μελωδία στις τέσσερις πρόσφατες εκπομπές της «Οι Κυριακές της Μαρίνας Σπανού – Οι κατάλληλες λέξεις». Αλλά και μέσα από την Κασέτα που έφτιαξε για τον Μελωδία και παρουσίασε στη μουσική μας σκηνή Η ΚΑΣΕΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΠΑΝΟΥ.

Μαζί της οι μουσικοί:

Κωστής Βήχος μπάσο, ενορχηστρώσεις

Αλέκος Βουλγαράκης κιθάρα

Αποστόλης Μπουρνιάς κρουστά, τύμπανα

Γιώργος Κουρέλης πλήκτρα

 

Ηλίας Καρούμπαλης ηχοληψία

Καλλιτεχνική Επιμέλεια Χρήστος Σπανός

 

Επίσημες σελίδες ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΠΑΝΟΥ

INSTAGRAM | YOUTUBE | SPOTIFY | TIKTOK

Παραγωγή: Frontstage Entertainment

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Thessaloniki Pride 2025

Φεστιβάλ Χτες
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗαπό 16/06 έως 21/06

Μην χάσεις την ευκαιρία να γίνεις μέρος του Official Pre‑Primer Event

Cityλάιφ 13.06.2025
Πέμπτη 26 Ιουνίου. Ιnternational co-headliners, σε μια βραδιά γεμάτη big reveals, exclusive content & uplifting music.

11ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών

Θέατρο+Χορός 13.06.2025
ΑΘΗΝΑαπό 27/06 έως 29/0615

Plastiras Lake Festival 2025

Φεστιβάλ 13.06.2025
ΚΑΡΔΙΤΣΑαπό 11/07 έως 13/07

Το ΑΤΙΤΛΟΝ finale της Αντωνίας Οικονόμου στο Σύγχρονο Θέατρο

Θέατρο+Χορός 12.06.2025
ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟαπό 12/06 έως 15/0610

Zagori Mountain Running 2025

Cityλάιφ 11.06.2025
Όπως έχει γραφτεί «μία ζωή δε φτάνει για να γνωρίσεις το Ζαγόρι», αλλά στις 18, 19 και 20 Ιουνίου μπορείς να είσαι εκεί!

10ο Edessa Short Film Festival

Φεστιβάλ 11.06.2025
ΕΔΕΣΣΑαπό 05/07 έως 06/07

Η Νατάσσα Μποφίλιου live στο Θέατρο Γης

Μουσική 11.06.2025
ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ30/0620