E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρυθμός 94.9: Το νέο πρόγραμμα και η επιστροφή του Γιάννη Κατινάκη!

Δημοσίευση 2/9/2024 | 15:30

Ρυθμός 94.9: Το νέο πρόγραμμα και η επιστροφή του Γιάννη Κατινάκη!
Δελτίο Τύπου

Η νέα ραδιοφωνική σεζόν ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα 26 Αυγούστου, με τους αγαπημένους μας παραγωγούς πίσω από τα μικρόφωνα. Στην παρέα τους φέτος κάνει το μεγάλο “comeback” ο Γιάννης Κατινάκης!

«Επιστροφές καταστροφές» και όχι μόνο… είναι το σήμα κατατεθέν της φετινής πρεμιέρας τωνεκπομπών του ΡΥΘΜΟΥ 94.9! Ο σταθμός που παίζει ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ πήρε… το χρόνο του, έκανε… καλοκαίρι και γύρισε πίσω στους ραδιοφωνικούς μας δέκτες πιο ανανεωμένος από κάθε άλλη χρονιά!

Με την αγαπημένη μας ραδιοφωνική παραγωγό Μαρία Γεωργάκαινα δίνουμε το καθιερωμένο καθημερινό ραντεβού μας και βρισκόμαστε όλοι μαζί παρέα από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι με τη μοναδική φωνή της, ποικίλα θέματα και καταπληκτικούς διαγωνισμούς που μας… ταξιδεύουν! Τη Μαρία την απολαμβάνουμε παράλληλα και στο PODCAST της «Στον κόσμο τη Μαρίας» στο οποίο κουβεντιάζει με υπέροχους ανθρώπους που την εμπνέουν.

Ο ξεχωριστός ραδιοφωνικός παραγωγός και video creator Γιάννης Κατινάκης επέστρεψε στα… λημέρια του, για να μας ξεσηκώσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο! Το ταλαντούχο αυτό πλάσμα συναντάμε καθημερινά στον αέρα του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα, κρατώντας μας συντροφιά στην καρδιά της ημέρας. Όπου κι αν βρισκόμαστε, φέτος τα μεσημέρια κάνουμε διάλειμμα… με τον Γιάννη Κατινάκη!

Η αγαπημένη Γιώτα Τσιμπρικίδου δίνει νόημα στα «Σάββατά μας» και μας συναντά κάθε Σάββατο για τον πρωινό μας καφέ από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι με την καλύτερη μουσική, τα νέα της εβδομάδας αλλά και πολλές εκπλήξεις!

Φυσικά, τα βράδια μας θα συνεχίσουν να κορυφώνονται με το απόλυτο Non Stop Mix by Nikos Halkousis, ο οποίος μας ανεβάζει εδώ και 23 χρόνια με τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες!

Η Έλενα D’ Angelo, το χαμογελαστό κορίτσι του ΡΥΘΜΟΥ 94.9, επέστρεψε σήμερα για να κάνει το ποδαρικό της νέας σεζόν, με εκπομπή από τις 8 μέχρι 10 το πρωί.
Από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου ανανεώνει το ραντεβού της σε νέα ώρα, 8 το απόγευμα με 11 το βράδυ.

Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

Δευτέρα – Παρασκευή:
08:00 – 10:00: Έλενα D’ Angelo
10:00 – 14:00: Μαρία Γεωργάκαινα
14:00 – 17:00: Γιάννης Κατινάκης
17:00 – 23:00: Non-stop music
23:00 – 00:00: Non Stop MIX by Nikos Halkousis

*Παρασκευή: 23:00 – 2:00: Non Stop MIX by Nikos Halkousis
Σάββατο:
10:00 – 14:00: Γιώτα Τσιμπρικίδου
14:00 – 23:00: Non Stop Music
23:00 – 02:00: Non Stop MIX by Nikos Halkousis

Κυριακή:
02:00 – 23:00: Non Stop Music
23:00 – 00:00 Non Stop Mix Νίκος Χαλκούσης


Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται ακόμα περισσότερες εκπλήξεις!


ΡΥΘΜΟΣ 94.9, ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Τζένιφερ Λόπεζ ξαναφόρεσε μετά από 25 χρόνια το θρυλικό τζιν από το «Ain`t It Funny» και χόρεψε ‑ δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Η 56χρονη σταρ εμφανίστηκε με το ίδιο χαμηλόμεσο lace-up παντελόνι από το 2001, αναβιώνοντας σκηνή από τη σειρά «Off Campus»

Συγκινεί η Δώρα Χρυσικού για την Γωγώ Μαστροκώστα: «Πονάω σαν να έχασα μια αδελφή»

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Η ηθοποιός που έδωσε μάχη με τον καρκίνο στο παρελθόν προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση για τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα

Η Dara πανηγύρισε για τον Σάσα Βεζένκοφ

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Η νικήτρια της Eurovision είχε ευχηθεί στον αστέρα του Ολυμπιακού και μερικές ώρες πριν τον χθεσινό τελικό της Αθήνας

Ζιζέλ Πελικό: Αφού μπόρεσε να ερωτευτεί ξανά, όλα είναι πιθανά

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Μίλησε γι’ αυτό σε ένα φεστιβάλ στην Ουαλία

Συγκλονίζει ο Τραϊανός Δέλλας: «Όσο μακριά και να πετάξεις, η αγάπη μου θα σε φθάνει»

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Ο Τραϊανός Δέλλας από το 2006 μέχρι και σήμερα υπήρξε δίπλα στη Γωγώ Μαστροκώστα σαν φύλακας-άγγελος

YFSF: Ποιος διαγωνιζόμενος ήταν ο νικητής του 6ου επεισοδίου

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Αυτός είναι ο διαγωνιζόμενος που εντυπωσίασε

Νίκος Οικονομόπουλος – Ο εκνευρισμός μπροστά στην κάμερα για την προσωπική του ζωή

E-Daily 3.Left 25.05.2026
«Ποια είναι αυτά τα δημοσιεύματα, για πες μου»