E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο «μπλε Διόνυσος» των Ολυμπιακών Αγώνων εμφανίστηκε γυμνός στο… ραδιόφωνο

Δείτε βίντεο

Δημοσίευση 29/8/2024 | 20:48

Ο «μπλε Διόνυσος» των Ολυμπιακών Αγώνων εμφανίστηκε γυμνός στο… ραδιόφωνο

Ο Γάλλος τραγουδιστής Φιλίπ Κατερίν, που έκανε αίσθηση στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, όταν εμφανίστηκε ως «Διόνυσος», ημίγυμνος και βαμμένος μπλε, εμφανίστηκε γυμνός σήμερα στο… ραδιόφωνο.

Ο Κατερίν θα παρουσιάζει από σήμερα και κάθε Πέμπτη μια εβδομαδιαία, χιουμοριστική εκπομπή στο δημόσιο ραδιοφωνικό σταθμό France Inter. Το βίντεο που τον δείχνει γυμνό μέσα στο στούντιο προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα social media.

Ο σταθμός ανέφερε ότι ο Κατερίν, που είναι «γνωστός στους ακροατές του» αφού παρουσίαζε το 2015 μια άλλη εκπομπή, τη «La langue a l’oreille», θα έχει «λευκή επιταγή (…) με την ιδιορρυθμία και την έλλειψη προβλεψιμότητας που τον χαρακτηρίζουν».

Στην πρεμιέρα του, εν αδαμιαία περιβολή, ερμήνευσε –τι άλλο;– το τραγούδι «Γυμνός» (Nu) όπως είχε κάνει και τον Ιούλιο μπροστά σε περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο τηλεθεατές. «Αυτό το τραγούδι δεν μπορώ να το τραγουδήσω ντυμένος», εξήγησε ο 55χρονος καλλιτέχνης, γνωστός για το προκλητικό στυλ και τις εκκεντρικότητές του.

Η σημερινή εκπομπή ήταν μια ευκαιρία για τον Κατερίν να σχολιάσει με χιούμορ τις επικρίσεις που δέχτηκε για την «ερμηνεία» του ως Διόνυσος.

«Με έκαναν γλυκό στην Κίνα (…) Μια γυναίκα μιας κάποιας ηλικίας που είπε κατά πρόσωπο ότι είμαι η ντροπή της Γαλλίας (…) αλλά γενικά οι άνθρωποι μου έδειξαν αγάπη, πρέπει να το πω, μου έλεγαν ‘μπράβο, μπράβο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες’ λες κι είχα κερδίσει το χρυσό μετάλλιο», είπε.

Το ταμπλό στο οποίο μετείχε ο Φιλίπ Κατερίν στην τελετή έναρξης σόκαρε τους συντηρητικούς κύκλους, τα ακροδεξιά κόμματα και ορισμένους εκκλησιαστικούς κύκλους που νόμισαν ότι επρόκειτο για μια εκτός τόπου και χρόνου ειρωνική ματιά στον Μυστικό Δείπνο. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Τομάς Ζολί διευκρίνισε ότι ήθελε να δείξει «μια μεγάλη, παγανιστική γιορτή αφιερωμένη στους Θεούς του Ολύμπου».

«Λυπάμαι πολύ αν αυτό σόκαρε (…) δεν ήταν στις προθέσεις μου», είπε ο Φιλίπ Κατερίν σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, υπογραμμίζοντας ότι και ο ίδιος γαλουχήθηκε με τα χριστιανικά ιδεώδη και ότι «το ωραίο στη θρησκεία αυτή είναι η συγχώρεση».

Η εμφάνισή του πάντως άρεσε όπως φαίνεται στην Κίνα όπου ο τραγουδιστής απέκτησε το παρατσούκλι «ο καλλιτέχνης Στρουμφ» και ενέπνευσε σκίτσα ή γλυπτά ομοιώματά του από αμυγδαλόπαστα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Lizzo έκανε πρώτη φορά σeξ στα 30 της: Περίμενε να κερδίσει το πρώτο της Grammy

Social 01.04.2026
Η τραγουδίστρια δήλωσε πως έχασε την παρθενία της το 2020, μετά τη νίκη της στα μουσικά βραβεία

Μαρινέλλα: Οι παρουσίες στην ταφή και στο τραπέζι που έγινε σπίτι της – «Όλα ήταν όπως θα ήθελε»

Tabloid 01.04.2026
Η Μαίρη Αυγερινοπούλου, στενή φίλη και συνεργάτιδα της Μαρινέλλας, αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι μετά την ταφή της αξέχαστης ερμηνεύτριας

Viral βίντεο από την Κίνα: Κοριτσάκι «κρατά όμηρο» τον αδελφό της με πλαστικό όπλο για να πάρει καραμέλες

Social 01.04.2026
Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό σχολίων

Ιωάννα Τούνη: «Ζητώ δικαίωση, θέλω να λάμψει η αλήθεια»

Tabloid 01.04.2026
«Είναι οξύμωρο που είναι Πρωταπριλιά η ημέρα της απόφασης, εύχομαι ότι δεν θα υπάρξουν ψέμματα», πρόσθεσε η γνωστή influencer

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Φοράει μονοκίνι και αποκαλύπτει το μυστικό ομορφιάς της

Social 01.04.2026
Το εφαρμόζει από τότε που θυμάται τον εαυτό της

Η άγνωστη ζωή του George Michael: Οι δωρεές εκατομμυρίων και οι πράξεις που κρατήθηκαν μυστικές

Celebrity Stories 01.04.2026
Πίσω από τη λάμψη της παγκόσμιας καριέρας, μια σιωπηλή ιστορία γενναιοδωρίας που αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό του

Η ξεκαρδιστική ιστορία με τη Μαρινέλλα και την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Βάλτα μέσα χριστιανή μου»

Tabloid Χτες
Η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε μιλήσει με τρυφερότητα για τη φίλη της