E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μάριος Αθανασίου: «Κατέβασα την ανάρτηση εχθές με την κοπέλα στη Νέα Φιλαδέλφεια γιατί…»

«Ζητώ συγγνώμη»

Δημοσίευση 29/8/2024 | 14:10

Μάριος Αθανασίου: «Κατέβασα την ανάρτηση εχθές με την κοπέλα στη Νέα Φιλαδέλφεια γιατί…»

Σοκαρισμένος το απόγευμα της Τετάρτης 28/8 ο Μάριος Αθανασίου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έκανε ένα βίντεο post και περιέγραψε ένα πολύ βάρβαρο σκηνικό λέγοντας πως έγινε μάρτυρας σε απόπειρα βιασμού κοπέλας στη Νέα Φιλαδέλφεια (δείτε εδώ ακριβώς τη γλαφυρή περιγραφή του).

Λίγα λεπτά αργότερα, βέβαια, η ανάρτηση αυτή κατέβηκε και σήμερα ο ηθοποιός, μια ημέρα μετά με νέο βίντεο post ξεκαθαρίζει τι πραγματικά συνέβη.

Η νέα ανάρτηση του Μάριου Αθανασίου για το συμβάν

«Κατέβασα την ανάρτηση που έκανα εχθές για την κοπέλα στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από μια επικοινωνία που είχα με κάποια παιδιά που ήταν εκεί και βοήθησαν από την πρώτη στιγμή την κοπέλα αυτή και προς τιμήν τους βέβαια 100% πολλά μπράβο γιατί κατάλαβα ότι είχα μια αστοχία μια ανακρίβεια σε αυτό που έλεγα! Η κοπέλα δεν είχε πέσει θύμα βιασμού, δεν είχε γίνει απόπειρα βιασμού, για άλλο λόγο είχε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση εκεί.

Καταλαβαίνω απόλυτα το πως αισθάνθηκα οι άνθρωποι και γιατί το μετέφεραν έτσι εξακολουθεί για μένα όμως να παραμένει μια πολύ άγρια εικόνα, ένα πολύ δύσκολο περιστατικό, άγρια σκηνή να τη βλέπεις. Έτσι ακριβώς όπως έγινε δεν είχα τη δυνατότητα εγώ να διασταυρώσω αν αυτό που βλέπω, η πληροφορία που μου λένε οι άνθρωποι είναι αληθής ή ψευδής, δυστυχώς. Αυτό που εισέπραξα εγώ ήταν σoκαριστικό και αυτό ήθελα να μεταφέρω περισσότερο στην ανάρτηση που έκανα εχθές.

Παρουσία της αστυνομίας να αισθάνομαι ότι ένας άνθρωπος είναι απροστάτευτος σε κοινή θέα, σε έναν κεντρικό δρόμο και να κάθονται οι περίεργοι περαστικοί και να κοιτούν! Αυτό ήθελα να διορθώσω και φυσικά δεν ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση κανέναν ούτε να δώσω μια λανθασμένη αίσθηση η οποία μπορεί να μεταφερθεί στα media ή στην τηλεόραση με λάθος τρόπο. Ζητώ συγγνώμη πάλι και ελπίζω να είναι πολύ καλύτερα η κοπέλα»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λένα Ζευγαρά: Η οργισμένη απάντησή της για το πανό στο ΣΕΦ με τη φωτογραφία της

Celebrity Stories 09.06.2025
«Θα έπρεπε να ντρέπεστε» έγραψε η τραγουδίστρια σε ανάρτηση στο Instagram

Ξαπλώστρα 320 ευρώ με κράτηση και dress code ‑ Όταν το μπάνιο στην Αττική θυμίζει... Ντουμπάι

Social 09.06.2025
Η έλευση ξένων με Golden Visa και η αγορά παραθαλάσσιων ακινήτων από εύπορους Λιβανέζους, Τούρκους, Ουκρανούς και Αραβες, αλλάζουν το σκηνικό

Σίσσυ Χρηστίδου: «Όταν χώρισα, ο μικρός μού πρότεινε να παντρευτώ τον…»

Celebrity Stories 09.06.2025
Η προσωπική ζωή μετά το διαζύγιο από τον Θοδωρή Μαραντίνη

Το αμήχανο φιλί της Angelina Jolie και η ομιλία μετά την παραλαβή του Όσκαρ το 2000

Celebrity Stories 09.06.2025
Η ιδιαίτερη στιγμή στην ιστορία των Oscars που συνεχίζει να είναι θέμα συζητήσεων, 24 χρόνια μετά

«Εξερράγη» η Ναταλία Γερμανού για το Big Brother: «Δεν αντέχω τόση τοξικότητα να μπαίνει σπίτι μου»

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια του Alpha υποστήριξε τον γνωστό ηθοποιό, που ανέλαβε για πρώτη φορά τα ηνία της παρουσίασης του ριάλιτι

Τουρίστρια ρωτήθηκε τι της αρέσει στην Ελλάδα και η απάντησή της εξέπληξε

Media Χτες
Η ίδια δεν κρατήθηκε να μην πει on air την πιο… διάσημη ελληνική λέξη

Πώς ένα AI καγκουρό «κορόιδεψε» το ίντερνετ

Παράξενα Χτες
Το πιο viral βίντεο των ημερών