E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαλκιδική: «Λύγισε» ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ – Έκανε αυτοψία στο μοιραίο «Crazy Dance» υποβασταζόμενος

Δημοσίευση 22/8/2024 | 16:02

Χαλκιδική: «Λύγισε» ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ – Έκανε αυτοψία στο μοιραίο «Crazy Dance» υποβασταζόμενος

Το μεσημέρι της Πέμπτης (22.08.2024) ο πατέρας του άτυχου 19χρονου που «έσβησε» ξαφνικά σε λούνα παρκ της Χαλκιδικής, βρέθηκε στο σημείο όπου ο αγαπημένος του γιος άφησε την τελευταία του πνοή, έκανε αυτοψία το παιχνίδι αλλά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Τραγική φιγούρα είναι ο πατέρας του άτυχου 19χρονου, ο οποίος περίπου στις 15:00 επισκέφτηκε το λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, στο οποίο ο γιος του, Γιάννης, πέθαvε απροσδόκητα σε δυστύxημα πάνω στο παιχνίδι «Crazy Dance» το βράδυ της Τρίτης 20 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το Thesstoday.gr και τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα, ο Γιώργος Καϊμπαλης φαίνεται στα «λυγίζει» στην όψη του παιχνιδιού και στην απουσία της θέσης στην οποία καθόταν ο 19χρονος γιος του.

Το κλίμα είναι αρκετά βαρύ με τον πατέρα να ξεσπά ρίχνοντας ευθύνες στη δήμαρχο για την άδεια του λούνα παρκ αλλά και στον εισαγγελέα που άφησε ελεύθερο χωρίς περιοριστικούς όρους τον 21χρονο χειριστή ενώ εγκατέλειψε το παιδί του αιμόφυρτο και έχει «μαυρισμένο» ποινικό μητρώο.

Το ξέσπασμα προς τη δήμαρχο Κασσάνδρας και τον 21χρονο χειριστή

«Όποιος δεν έχει τρόπο να διαχειριστεί τις υπηρεσίες, να πάει σπίτι του. Εγώ ως επιχειρηματίας έχω 10.000 φόρους για να πληρώνω όλους αυτούς τους ανθρώπους. Εμένα ποιος θα μου δώσει εξηγήσεις; Πρέπει να δώσουν εξηγήσεις στα δύο μου παιδιά που είδαν τον αδελφό τους με ανοιχτό κρανίο», είπε σε επικοινωνία του με το Mega ο πατέρας του αδικοχαμένου Γιάννη.

Ο ίδιος ξέσπασε για ακόμη μία φορά για το πώς ο εισαγγελέας άφησε ελεύθερο τον 21χρονο χειριστή: «Αυτά είναι τα πιο σοβαρά ερωτήματα της υπόθεσης. Αν δε μας απαντήσουν εκείνοι άμεσα, θα το κάνουμε μόνοι μας.

Όλοι αυτοί εκλέγονται από εμάς για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Πρέπει να απαντήσουν στα παιδιά και τη μητέρα τους. Η μοναδική εικόνα που έχω είναι η εικόνα από τα μάτια των παιδιών και της μάνας του. Το παιδί μου χάθηκε από τα σάπια μηχανήματα, το δεύτερο ζει από τύχη».

Ο πατέρας δήλωσε πως ο μικρός του γιος φώναζε πως ξεκολλάει το κάθισμα ενώ η μητέρα του ούρλιαζε στον χειριστή να χαμηλώσει την ταχύτητα.

Ο πατέρας του 19χρονου επιτέθηκε ευθέως στη δήμαρχο Κασσάνδρας ρωτώντας την από που έπαιρνε ρεύμα το λούνα παρκ.

«Τις υπογραφές για την ηλεκτροδότηση τις βάζει ο δήμος. Από που πήρε το ρεύμα η επιχείρηση αν δεν είχατε εσείς ευθύνη;».

Η δήμαρχος Κασσάνδρας με τη σειρά της απάντησε πως ο χώρος ήταν ιδιωτικός και έπαιρνε ρεύμα χωρίς την εμπλοκή του δήμου ενώ του είπε και πολλά συλλυπητήρια για την απώλειά του.

Στη συνέχεια άφησε υπόνοιες πως ο χώρος ήταν μισθωμένος από κάποιο πρόσωπο που ήταν υποψήφιο στις εκλογές πριν από κάποιο καιρό.

«Θα έπρεπε να είστε δίπλα σε εμάς κα δήμαρχε. Εφόσον και εσείς χάσατε ένα παιδί 21 ετών. Θα έπρεπε να μας βοηθάτε», είπε και η δήμαρχος ξέσπασε σε κλάματα.

«Ξέρω ένα πράγμα, ο εγκληματiας που έσπαγε πλάκα με τις ζωές, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους. Έστειλα τα παιδιά μου 4 μέρες για διακοπές και γύρισαν πίσω από τα 3, τα 2. Το ένα σακατεμένο. Αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη θα φροντίσω ως γονιός να βρω μόνος μου τη λύση. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό που έχει συμβεί.

Ο 13χρονος γιος μου έχει να κοιμηθεί τέσσερις ημέρες. Έχει τη φωτογραφία με το ανοιγμένο κρανίο του αδελφού του», είπε.

«Έκλεισε αυτή η οικογένεια, αυτό το σπίτι. Η εικόνα του παιδιού μου δε θα φύγει πότε από την ψυχή μας. Μας πήραν το παιδί μας», ξέσπασε ο πατέρας του και με δυσκολία προσπάθησε να συγκρατήσει τους λυγμούς του για το αδικοχαμένο του παιδί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επίσημο: Ερχονται 1.000 κάμερες στους δρόμους – Τέλος στο «σβήσιμο» των κλήσεων

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο διεθνής διαγωνισμός προκηρύχθηκε, τα χρονοδιαγράμματα είναι δεσμευτικά και ο πρωθυπουργός μίλησε ανοιχτά για το τέλος των ανεπίσημων ακυρώσεων κλήσεων ΚΟΚ

Ζελένσκι: Απέρριψε την πρόταση για κατάπαυση πυρός την 9η Μαΐου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Διήμερη κατάπαυση του πυρός με την Ουκρανία για τις 8-9 Μαΐου κήρυξε η Μόσχα

Κρήτη: Σκηνές τρόμου έξω από μπαρ στο Ηράκλειο ‑ Αγρια επίθεση σε 57χρονο πορτιέρη

E-Daily 2.TopNews Χτες
3 νεαροί επιτέθηκαν με μαχαίρι σε 57χρονο πορτιέρη έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Ηράκλειο μετά από άρνηση εισόδου

Αστυπάλαια: Σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης, λόγω λειψυδρίας

Ελλάδα Χτες
Παράταση του μέτρου για την Πάτμο

Πειραιάς: Εμπλοκή άγκυρας στο Blue Star Naxos ‑ Tαλαιπωρία για 514 επιβάτες

Ελλάδα Χτες
Γίνονται προσπάθειες απεμπλοκής της άγκυρας με τη συνδρομή ρυμουλκού για την επανέναρξη του ταξιδιού

Ιράν: Δεν είχαμε κανένα σχέδιο να επιτεθούμε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Κόσμος Χτες
Τι μεταδίδει η κρατική τηλεόραση του Ιράν για την πυραυλική επίθεση κατά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για τη Ryanair: Φόβοι για περικοπές πτήσεων στο «Μακεδονία»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Έκτακτη κινητοποίηση φορέων και αυτοδιοίκησης μετά τα σενάρια μείωσης δρομολογίων που προκαλούν ανησυχία για τον τουρισμό και τη συνδεσιμότητα της πόλης

Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς στη Λειψία, τουλάχιστον δύο νεκροί και 8 τραυματίες

Κόσμος Χτες
Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στην πόλη