E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τα γκολ του Σαμαρά στον έpωτα... πριν τη Φουρέιρα!

Τα ειδύλλια με τις τραγουδίστριες, τα μοντέλα και την παρουσιάστρια

Δημοσίευση 27/6/2014 | 00:00

Τα γκολ του Σαμαρά στον έpωτα... πριν τη Φουρέιρα!

Ο Γιώργος Σαμαράς, ο άνθρωπος που με δικό του γκολ έστειλε την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για πρώτη φορά στην ιστορία της στους 16 του Μουντιάλ και εκατομμύρια Έλληνες στα ουράνια, είναι ένας ποδοσφαιριστής που διαπρέπει εδώ και χρόνια στο εξωτερικό, αλλά είναι και ένας άκρως γοητευτικός άνδρας, ο οποίος σκοράρει και στις καρδιές των γυναικών.

Το όνομά του έχει συνδεθεί κατά καιρούς με μοντέλα και τραγουδίστριες, ωστόσο ο ίδιος αποφεύγει να μιλάει για τα προσωπικά του, καθώς δεν του αρέσει να εκτίθεται. Και μπορεί με την τελευταία του σχέση, την Ελένη Φουρέιρα, να είναι λίγο πιο εκδηλωτικός, αλλά δεν συνέβαινε το ίδιο και με τις προηγούμενες σχέσεις του.

Έβελυν Καζαντζόγλου
Καζαντζόγλου και Σαμαράς λέγεται ότι έζησαν έναν φλογερό έρωτα το καλοκαίρι του 2008. Μάλιστ,α ένα χρόνο αργότερα γραφόταν ότι οι δυο τους τα έχουν ξαναβρεί, μετά από ένα διάστημα που πέρασαν χωριστά.

Εύα Δελλή
Δελλή και Σαμαράς φημολογούνταν ότι ήταν ζευγάρι το καλοκαίρι του 2011. Τουλάχιστον αυτό ανέφεραν δημοσιεύματα της εποχής. Η σχέση αυτή, πάντως, δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Βάλια Κακούτη
Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε νυχτερινό μαγαζί, ενώ το έντονο φλερτ που είχαν έγινε αντιληπτό από τους θαμώνες του κέντρου, ενώ υπήρξαν και τα αντίστοιχα φωτογραφικά καρέ. Κάπως έτσι το όνομα της Βάλιας συνδέθηκε για λίγο με εκείνο του γόη ποδοσφαιριστή.

Νατάσα Θεοδωρίδου
Αυτό το ειδύλλιο, αν και δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, φημολογούνταν για πάρα πολύ καιρό. Ωστόσο, δεν έλειψαν και εκείνοι πο ισχυρίζονταν ότι το φλερτ αυτό ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας.

Κατερίνα Καινούργιου
Καινούριου και Σαμαράς γνωρίστηκαν τον Μάρτιο του 2011. Έγιναν ζευγάρι ένα χρόνο αργότερα, τον Μάιο του 2012, αλλά αν και αρχικά φάνηκε ότι αυτή η σχέση μπορεί να έχει συνέχεια, ο χωρισμός ήρθε λίγους μήνες μετά και συγκεκριμένα το φθινόπωρο του 2012, με την παρουσιάστρια να λέει ότι οι δυο τους δεν μιλάνε πια, συμπληρώνοντας πως τον σέβεται απόλυτα ως άνθρωπο.

Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα και Γιώργος Σαμαράς γνωρίστηκαν πριν από περίπου πέντε χρόνια. Τότε εκείνη ήταν ακόμη μέλος του γυναικείου συγκροτήματος Mystique και απέφευγε συστηματικά να μιλάει για τα ζητήματα της προσωπικής της ζωής. Μπορεί, λοιπόν, τα περιοδικά να είχαν αφιερώσει πριν από πέντε χρόνια πολλές σελίδες στο ειδύλλιό της με τον Γιώργο Σαμαρά, ωστόσο η Ελένη δεν είχε μιλήσει ποτέ γι' αυτό. Το φινάλε της πρώτης περιόδου της σχέσης της με τον ποδοσφαιριστή γράφτηκε ξαφνικά, όπως ξαφνικά είχε ξεκινήσει κιόλας. Το διάστημα που μεσολάβησε μέχρι την επανασύνδεση δεν κράτησαν καμία επαφή.

Έκτοτε δεν κράτησαν επαφή. Μέχρι πρότινος δηλαδή, οπότε ο Γιώργος –ενημερωμένος προφανώς, ότι ήταν και πάλι ελεύθερη– έσπευσε να τη διεκδικήσει ξανά.

Το περασμένο φθινόπωρο όμως, μια επίσκεψη του Σαμαρά στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζόταν η Φουρέιρα στη Θεσσαλονίκη έμελλε να είναι καθοριστική. Η τραγουδίστρια ήταν μόνη της, αφού η σχέση της με τον Δημήτρη Πελέκη είχε λήξει και ο ποδοσφαιριστής το ίδιο, και έτσι στη δεύτερη επίσκεψη του τελευταίου στα μπουζούκια και μετά τα συγχαρητήρια στα καμαρίνια ο έρωτας που είχε παγώσει πριν πέντε χρόνια άρχισε να φουντώνει ξανά. Από τότε είναι αχώριστοι και τρελά ερωτευμένοι, ενώ τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι κάτι δυνατό υπάρχει αναμέσά τους και ότι αυτή η σχέση θα καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας πληθαίνουν. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχουν χτυπήσει και οι δυο το ίδιο τατουάζ: «No one S» γράφει το ένα και «No one F» το άλλο. Δηλαδή «Κανείς σαν τον Σ(αμαρά)» και «Καμιά σαν την Φ(ουρέιρα)».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λίζα Κούντροου: Κανείς δεν νοιαζόταν για μένα στα «Φιλαράκια», με αποκαλούσαν απλώς «η έκτη φίλη»

Social 06.04.2026
Δεν υπήρχε κάποιο όραμα για μένα, δήλωσε η 62χρονη ηθοποιός

Ο Ιάσονας Μανδηλάς έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του, δείτε βίντεο

Social 06.04.2026
Ο τραγουδιστής ζήτησε από τον σύντροφό του να παντρευτούν σε ταξίδι τους στην Πράγα

Τhylane Blondeau: Το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο» έκλεισε τα 25

Social 06.04.2026
Η Γαλλίδα καλλονή βρέθηκε για πρώτη φορά στο προσκήνιο σε πολύ νεαρή ηλικία, όταν στα 5 της φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Vogue

Αννα Βίσση – Χριστίνα Πολίτη: Τέλος στη φιλία τους μετά από 30 χρόνια; Tο unfollow στο Instagram

Tabloid 06.04.2026
«Οι δύο γυναίκες δεν ανταλλάσσουν ούτε γεια», αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου

Αρης Μουγκοπέτρος: «Χρωστάω σε όποιον μιλάει ελληνικά»

Tabloid 06.04.2026
Η εξομολόγηση για την κροτίδα, τα χρέη και τη δικαστική διαμάχη

Βαρύ πένθος για τη Λίνα Σακκά

Tabloid 06.04.2026
Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τη μεγάλη απώλεια που βιώνει

1% Club: Ποια ήταν η ερώτηση που μάντεψε σωστά μόλις 1 στους 100 Έλληνες;

TV Buzz 06.04.2026
Το δεύτερο επεισόδιο του 1% Club προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής

Απόστολος Γκλέτσος: «Αν πω ότι επιστρέφω στην πολιτική, ας βγει όλη η Ελλάδα να με φτύνει»

Tabloid 06.04.2026
Ο Απόστολος Γκλέτσος, καλεσμένος χθες (6/4) στο Ψυχαγωγία Κυριακάτικα, απάντησε στο αν θα επιστρέψει στην πολιτική και αν είχε κάνει ποτέ ως δήμαρχος ρουσφέτι.

Viral στις ΗΠΑ το βίντεο με την κίνηση ενός 68χρονου ντελιβερά που του έφερε φιλοδωρήματα $40.000

Παράξενα 06.04.2026
Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο Νταν Σίμπσον σταμάτησε σε μίνι μάρκετ για να αγοράσει αναψυκτικό για τον πελάτη που είχε κάνει παραγγελία μια πίτσα επειδή η πιτσαρία δεν είχε

Δύσκολες ώρες για τη Λίνα Σακκά

Tabloid Χτες
Μια βαθιά συγκινητική ανάρτηση δημοσίευσε η Λίνα Σακκά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με αφορμή την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου της ανθρώπου

Τα Φιλαράκια: Η αποκάλυψη της Λίζα Κούντροου για τον ρόλο της Φίμπι

Tabloid Χτες
«Δεν ήταν χαζούλα, όπως πίστευαν όλοι», τόνισε σε νέα συνέντευξή της