E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκάρει ο Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Ξύπνησα από την εντατική τον 15αύγουστο. Από τότε έχω πίστη»

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός

Δημοσίευση 14/8/2024 | 18:40

Σοκάρει ο Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Ξύπνησα από την εντατική τον 15αύγουστο. Από τότε έχω πίστη»

Το δικό του προσωπικό θαύμα βίωσε ο ηθοποιός Ιωάννης Αθανασόπουλος ο οποίος σε τηλεοπτική του εξομολόγηση μίλησε για το σοβαρό ατύxημα που είχε όταν ήταν μόλις έξι χρονών.

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος αποκάλυψε πως: «Ήμουν έξι χρονών, είχα ένα σοβαρό ατύxημα και ήμουν για πολύ καιρό στην εντατική. Ξύπνησα εκεί γύρω στον Δεκαπενταύγουστο και από τότε έχω μεγάλη πίστη μέσα μου. Ίσως και ένας λόγος που δεν τα παρατάει να είναι και η πίστη μέσα μου ότι θα τα καταφέρω».

Και συνέχισε λέγοντας στην κάμερα της εκπομπής Summers' Cool:

«Ο πατέρας μου κάθε φορά, τον Δεκαπενταύγουστο, μου λέει «έλα, έχουμε επέτειο Ιωάννη μου». Επειδή, όταν έπεσα στο συγκεκριμένο σημείο, μου έφτιαξαν ένα εικόνισμα, κάθε φορά που πηγαίνω στο χωριό πάω και το βλέπω. Φαντάσου, τώρα, ο γονιός να ξέρει ότι το παιδί του ή θα ζήσει ή θα μείνει σε κώμα ή θα πεθάνει. Είναι τα πράγματα πολύ δύσκολα, απλά εγώ δεν μπορώ να τα ζήσω τόσο έντονα γιατί θυμάμαι μόνο το μετά του ατυxήματος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα 17.07.2026
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social 17.07.2026
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής