E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γνωστή Αθηναία δικηγόρος πιάστηκε φορτωμένη με κoκαΐvη

Η ίδια ανέφερε πως δε γνωρίζει τίποτα για την ύπαρξη των vαρκωτικώv

Δημοσίευση 14/8/2024 | 17:16

Γνωστή Αθηναία δικηγόρος πιάστηκε φορτωμένη με κoκαΐvη

Δικηγόρος της Αθήνας, πιάστηκε στα δίχτυα της Δίωξης Nαρκωτικώv της Ασφάλειας Αττικής γιατί κουβαλούσε στο αυτοκίνητο της ποσότητα κoκαΐvης μοιρασμένη σε δόσεις.

Η σύλληψη της εντυπωσιακής μελαχρινής δικηγόρου έγινε χθες 10 λεπτά μετά τη μία το βράδυ στη συμβολή των οδών Σεπολίων και Αγίου Μελετίου, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πλέον υπόθεση έχει λάβει το δρόμο της δικαιοσύνης για την υπόθεση με την κoκαΐvη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η ίδια ανέφερε πως δεν γνωρίζει τίποτα για την ύπαρξη των vαρκωτικώv, αρχικά είπε στους αστυνομικούς ότι επρόκειτο για ιδιωτική χρήση και στη συνέχεια ότι κάποιος της τα έβαλε παρόλο που βρέθηκαν στο όχημα της ιδιοκτησίας της κάτω από τη θέση του οδηγού, ενώ αυτό που ψάχνουν τώρα είναι να δουν οι αρχές είναι, που θα κατέληγαν οι 40 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με τη «λευκή κυρία».

Όπως αναφέρουν πηγές στο newsit.gr, το ξεδίπλωμα της υπόθεσης άρχισε μετά από μια πληροφορία που έφτασε στην Υπoδιεύθυνση Δίωξης Nαρκωτικώv της Ασφάλειας Αττικής, ότι ένα αυτοκίνητο από τη Θεσσαλονίκη θα έφτανε στην Αθήνα φορτωμένο με vαρκωτικά.

Μάλιστα το «βαθύ λαρύγγι» που «κάρφωσε» έδωσε τον τύπο του οχήματος στους αστυνομικούς οι οποίοι το εκμεταλλεύτηκαν για να στήσουν το μπλόκο τους.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ: «Αναφέρεται ότι, την 00:50’ ώρα της 14-08-2024, στη συμβολή των οδών Σεπολίων και Αγίου Μελετίου, στην Αθήνα, από Αστυνομικούς της Υ.Δ.Ν. κατελήφθη η δράστις, επαγγέλματος δικηγόρος, να κατέχει επιμελώς κρυμμένα εντός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, σαράντα (40) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες κoκαΐvη συνολικού μικτού βάρους -33,8- γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:
• Κoκαΐvη βάρους -33,8- γραμμαρίων
• Ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
• Μία ζυγαριά ακριβείας

Η συλληφθείσα, οδηγήθηκε πρωινές ώρες της 14-08-2024, ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών». Η δικηγόρος αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή με την υπόθεση, παρόλο που το κάθισμα του οδηγού βρέθηκαν τα ακουστικά και ζυγαριά ακριβείας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι κάποιος τα έβαλε για να την ενοχοποιήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ρουβίκωνας»: Μπορεί να έσπασαν λάθος επιχείρηση, όμως... πλήρωσαν τη ζημιά

Ελλάδα Χτες
Aναλαμβάνοντας δημόσια την ευθύνη για το περιστατικό

Φρικτός θάνατος για 21χρονη βασίλισσα ομορφιάς

Κόσμος Χτες
Αν και κατόρθωσε να ειδοποιήσει τις πρώτες βοήθειες, κατέληξε λίγο αργότερα

Κάρτα Καυσαερίων: Έρχονται αλλαγές ‑ Από πού θα εκδίδεται, τα πρόστιμα αν δεν την βγάλετε

Ελλάδα Χτες
Με το άρθρο 7 του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών τροποποιείται το πλαίσιο χορήγησης της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων

Βιολάντα: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να προκάλεσε τη φονική έκρηξη

Ελλάδα Χτες
Εξασθενεί το σενάριο της κακοκαιρίας «Ντάνιελ» ως αίτιο της διάβρωσης - Αποκάλυψαν τρία σημεία διαρροής προπανίου κοντά στο υπόγειο

Καρυστιανού: «Δεν μίλησα για εισβολείς» – «Οι ζωές των μεταναστών ίδιες με αυτές που κόπηκαν στα Τέμπη»

Ελλάδα Χτες
Υποστήριξε πως η Ελλάδα έχει γίνει «επί πληρωμή αποθήκη ψυχών»

Λέσβος: Τα «κομμένα» 37 λεπτά της κάμερας που γεννούν νέα ερωτήματα για τον θάνατο του λιμενικού

Ελλάδα Χτες
Ανάλυση καρέ-καρέ με τη συνδρομή τεχνητής νοημοσύνης

Ταξί: Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται οι οδηγοί ‑ Η αιτία «πολέμου»

Ελλάδα Χτες
Στις νέες διατάξεις δεν αντιδρούν πλέον μόνον οι ταξιτζήδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Xάος τα ξημερώματα στο ΑΠΘ: Επεισόδια έξω από την Πολυτεχνική Σχολή ‑ Δεκάδες προσαγωγές

Ελλάδα Χτες
Πάνω από 210 προσαγωγές έγιναν, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα έξω από τον χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.