E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Έγκλημα στη «γειτονιά του έρωτα» με φονική παράσυρση 58χρονου έξω από οίκο ανοχής

Οι οικονομικές διαφορές δράστη και θύματος, οδήγησαν σε ένα άνευ προηγουμένου έγκλημα

Δημοσίευση 14/8/2024 | 13:39

Θεσσαλονίκη: Έγκλημα στη «γειτονιά του έρωτα» με φονική παράσυρση 58χρονου έξω από οίκο ανοχής

Συμπληρώνεται το παζλ για το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη, με έναν 58χρονο άντρα να πέφτει νεκρός. Η παράσυρση έγινε μπροστά από οίκο ανοχής της περιοχής.

Οι οικονομικές διαφορές δράστη και θύματος, οδήγησαν σε ένα άνευ προηγουμένου έγκλημα στη Θεσσαλονίκη, με τους αυτόπτες μάρτυρες που σώθηκαν από καθαρή τύχη, να περιγράφουν τις εικόνες που αντίκρισαν. Ο 58χρονος που έπεσε νεκρός δεν είχε περιθώρια αντίδρασης. Όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος γκάζωσε, εκείνος ήταν αδύνατον να απομακρυνθεί και να προστατευτεί. Από την φονική παράσυρση τραυματίστηκε και ο δράστης, που χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Δράστης και θύμα φαίνεται πως είχαν οικονομικές διαφορές από το παρελθόν. Οι δυο τους, ήταν ιδιοκτήτες οίκου ανοχής και είχαν προστριβές. Κανείς όμως δεν περίμενε τα όσα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο και άφησε την τελευταία του πνοή, αφού πρώτα υπέστη και εγκεφαλικό, όπως έγινε γνωστό από πηγές του νοσοκομείου.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Τρίτης 13 Αυγούστου του 2024, στη «γειτονιά του έρωτα» στην περιοχή των Σφαγείων στη Θεσσαλονίκη. Η παρέα που καθόταν έξω από οίκο ανοχής στην οδό Φροίξου είδε ξαφνικά να κινείται με ταχύτητα ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονος, ο οποίος επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε διαχειριστικές σχέσεις με οίκους ανοχής στο παρελθόν.


Νεκρός έπεσε 58χρονος, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες που μεταφέρθηκαν στην οικογένειά του, παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που συνέθλιψε το σώμα του πάνω σε έναν τοίχο του οίκου ανοχής. Λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Το αιματηρό επεισόδιο έγινε παρουσία ακόμη δύο ανδρών εργαζομένων σε οίκους ανοχής της περιοχής. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία, ο 38χρονος επέστρεψε πρόσφατα από το εξωτερικό και πέρασε με το αυτοκίνητό του από την οδό Φροίξου.

Eκεί είδε τον 58χρονο με τον οποίο φαίνεται ότι είχαν οικονομικές διαφορές από τη διαχείριση λειτουργίας οίκου ανοχής στο παρελθόν. Αφού έκανε δύο βόλτες στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα έστριψε απότομα το τιμόνι και κατευθύνθηκε προς τον 58χρονο τον οποίο και παρέσυρε, αφού το όχημα είχε ανέβει στο πεζοδρόμιο.

Ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση που άνοιξε ο αερόσακος του οδηγού ενώ και ο 38χρονος τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε φρουρούμενος.

Ένας εκ των δύο αυτοπτών μαρτύρων ήταν εκείνος που ακινητοποίησε τον 38χρονο μέχρι να φτάσει η αστυνομία που τον συνέλαβε. Αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Θεσσαλονίκης διερευνούν κάθε πτυχή του εγκλήματος, κυρίως το κίνητρο του 38χρονου, που σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ήταν οι οικονομικές διαφορές.

Έγκυρες πηγές έλεγαν στη voria.gr ότι η διαφορά ανέρχεται σε ποσό 40.000 ευρώ που υποστηρίζει ότι έδωσε ο κατηγορούμενος στο θύμα για τη συνεκμετάλλευση οίκου ανοχής.

Ο 58χρονος μεταφέρθηκε σε νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης, όπου υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και απεβίωσε. Ο 38χρονος ο οποίος συνελήφθη έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για κατοχή, χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σωματική βλάβη και ελευθέρωση κρατουμένου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάτρα: Η δασκάλα χαστούκισε τον 8χρονο αυτιστικό μαθητή, επειδή «την ενόχλησε ο θόρυβος»

Ελλάδα Χτες
Η εκπαιδευτικός χαστούκισε τον μαθητή τρεις φορές, επειδή την ενοχλούσε ο θόρυβος που έκανε ενώ έπαιζε

Κρήτη: Συγκλονίζει η αδερφή του δασκάλου ‑ Ένιωσα ότι ο αδερφός μου είναι νεκρός`

Ελλάδα Χτες
Η αιτία θανάτου του 28χρονου Θοδωρή δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Η αφρικανική σκόνη θα «πνίξει» την χώρα το Σαββατοκύριακο – Οι «κόκκινες» περιοχές

Καιρός Χτες
Την Κυριακή θα κορυφωθεί το φαινόμενο ενώ οι λασποβροχές αναμένεται να χτυπήσουν σε αρκετές περιοχές της χώρας

Απόβαση αγροτών με τρακτέρ στην Αθήνα: Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ελλάδα Χτες
Οι αγρότες σχεδιάζουν να παραμείνουν στο κέντρο καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας με πολύωρη κινητοποίηση μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων, με πρόθεση να αποχωρήσουν οργανωμένα το Σάββατο

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ξέμεινε από προφυλακτικά το Ολυμπιακό Χωριό

Κόσμος Χτες
Σε δύσκολη θέση βρέθηκαν οι διοργανωτές των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Χάος σε πτήση από Τουρκία για Μάντσεστερ με αίμα και... δόντια στο πάτωμα, δείτε βίντεο

Κόσμος Χτες
Έγινε αναγκαστική προσγείωση στο Βέλγιο και η αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα

Σπάνιο ψάρι ξεβράστηκε σε παραλία της Σικελίας, δείτε φωτογραφίες

Κόσμος Χτες
Το συγκεκριμένο είδος - Lophotus lacepede- ανήκει στα μεσοπελαγικά ψάρια και ζει σε βάθη από 200 έως 1.000 μέτρα

Παγκράτι: Ανδρας που οδηγούσε πατίνι έπεσε και έχασε την ζωή του

Ελλάδα Χτες
Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ

Κορυδαλλός: Ανεβάζει και κατεβάζει ρολά στην εκκλησία ο ιερέας

Ελλάδα Χτες
«Κρίναμε πως αυτή είναι η μόνη λύση»

Τσικνοπέμπτη: Απέραντος σκουπιδότοπος η Θεσσαλονίκη μετά τα γλέντια ‑ Μάζεψαν πάνω από 15 τόνους απορρίμματα

Ελλάδα Χτες
Σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο μετατράπηκαν οι δρόμοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά τα υπαίθρια πάρτι που στήθηκαν στην πόλη για την Τσικνοπέμπτη.