E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Έγκλημα στη «γειτονιά του έρωτα» με φονική παράσυρση 58χρονου έξω από οίκο ανοχής

Οι οικονομικές διαφορές δράστη και θύματος, οδήγησαν σε ένα άνευ προηγουμένου έγκλημα

Δημοσίευση 14/8/2024 | 13:39

Θεσσαλονίκη: Έγκλημα στη «γειτονιά του έρωτα» με φονική παράσυρση 58χρονου έξω από οίκο ανοχής

Συμπληρώνεται το παζλ για το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη, με έναν 58χρονο άντρα να πέφτει νεκρός. Η παράσυρση έγινε μπροστά από οίκο ανοχής της περιοχής.

Οι οικονομικές διαφορές δράστη και θύματος, οδήγησαν σε ένα άνευ προηγουμένου έγκλημα στη Θεσσαλονίκη, με τους αυτόπτες μάρτυρες που σώθηκαν από καθαρή τύχη, να περιγράφουν τις εικόνες που αντίκρισαν. Ο 58χρονος που έπεσε νεκρός δεν είχε περιθώρια αντίδρασης. Όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος γκάζωσε, εκείνος ήταν αδύνατον να απομακρυνθεί και να προστατευτεί. Από την φονική παράσυρση τραυματίστηκε και ο δράστης, που χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Δράστης και θύμα φαίνεται πως είχαν οικονομικές διαφορές από το παρελθόν. Οι δυο τους, ήταν ιδιοκτήτες οίκου ανοχής και είχαν προστριβές. Κανείς όμως δεν περίμενε τα όσα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο και άφησε την τελευταία του πνοή, αφού πρώτα υπέστη και εγκεφαλικό, όπως έγινε γνωστό από πηγές του νοσοκομείου.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Τρίτης 13 Αυγούστου του 2024, στη «γειτονιά του έρωτα» στην περιοχή των Σφαγείων στη Θεσσαλονίκη. Η παρέα που καθόταν έξω από οίκο ανοχής στην οδό Φροίξου είδε ξαφνικά να κινείται με ταχύτητα ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονος, ο οποίος επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε διαχειριστικές σχέσεις με οίκους ανοχής στο παρελθόν.


Νεκρός έπεσε 58χρονος, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες που μεταφέρθηκαν στην οικογένειά του, παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που συνέθλιψε το σώμα του πάνω σε έναν τοίχο του οίκου ανοχής. Λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Το αιματηρό επεισόδιο έγινε παρουσία ακόμη δύο ανδρών εργαζομένων σε οίκους ανοχής της περιοχής. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία, ο 38χρονος επέστρεψε πρόσφατα από το εξωτερικό και πέρασε με το αυτοκίνητό του από την οδό Φροίξου.

Eκεί είδε τον 58χρονο με τον οποίο φαίνεται ότι είχαν οικονομικές διαφορές από τη διαχείριση λειτουργίας οίκου ανοχής στο παρελθόν. Αφού έκανε δύο βόλτες στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα έστριψε απότομα το τιμόνι και κατευθύνθηκε προς τον 58χρονο τον οποίο και παρέσυρε, αφού το όχημα είχε ανέβει στο πεζοδρόμιο.

Ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση που άνοιξε ο αερόσακος του οδηγού ενώ και ο 38χρονος τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε φρουρούμενος.

Ένας εκ των δύο αυτοπτών μαρτύρων ήταν εκείνος που ακινητοποίησε τον 38χρονο μέχρι να φτάσει η αστυνομία που τον συνέλαβε. Αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Θεσσαλονίκης διερευνούν κάθε πτυχή του εγκλήματος, κυρίως το κίνητρο του 38χρονου, που σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ήταν οι οικονομικές διαφορές.

Έγκυρες πηγές έλεγαν στη voria.gr ότι η διαφορά ανέρχεται σε ποσό 40.000 ευρώ που υποστηρίζει ότι έδωσε ο κατηγορούμενος στο θύμα για τη συνεκμετάλλευση οίκου ανοχής.

Ο 58χρονος μεταφέρθηκε σε νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης, όπου υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και απεβίωσε. Ο 38χρονος ο οποίος συνελήφθη έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για κατοχή, χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σωματική βλάβη και ελευθέρωση κρατουμένου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το τέλος του πολέμου δε θα φέρει τέλος της ακρίβειας

Κόσμος 08.04.2026
Γιατί ο πληθωρισμός στοιχειώνει την παγκόσμια οικονομία

Τέλος στο θρίλερ: Ελεύθερη η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Σέλι Κίτλεσον στο Ιράκ

Κόσμος Χτες
Η Κίτλεσον είναι Αμερικανίδα δημοσιογράφος με έδρα της Ρώμη

Τhe Sun: Φιάσκο με το Dragon που έστειλε η Βρετανία στην Κύπρο ‑Αποσύρεται λόγω τεχνικού προβλήματος

Κόσμος Χτες
Η Βρετανία είχε δεχθεί επικρίσεις για την αργή ανάπτυξή του στη Μεγαλόνησο - Έφτασε στην Κύπρο μετά από τρεις και πλέον εβδομάδες από το χτύπημα στο Ακρωτήρι

Πέθανε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου

Αθλητικά Νέα Χτες
«Έφυγε» σε ηλικία 80 ετών ο Ρουμάνος προπονητής

Εφιαλτική προσομοίωση: Τι θα συμβεί στα πρώτα 30 λεπτά αν οι ΗΠΑ κηρύξουν πυρηνικό πόλεμο

Κόσμος Χτες
Μία μελέτη του 2019, εκτίμησε ότι 34,1 εκατομμύρια άνθρωποι θα πέθαιναν και 57,4 εκατομμύρια θα τραυματίζονταν τις πρώτες ώρες ενός πυρηνικού πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας

Το FBI προειδοποιεί: Μην εγκαταστήσετε αυτές τις εφαρμογές στα κινητά σας

Tech + Science Χτες
Η Κίνα πρώτη στη λίστα των επικίνδυνων εφαρμογών

Βόλος: Πατέρας και γιος ξυλοκόπησαν 54χρονο για ζημιά σε υδρορροή ύψους 150 ευρώ

Ελλάδα Χτες
O 50χρονος πατέρας και ο 21χρονος γιος συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου

Ιράν: Το καθεστώς σχηματίζει «ανθρώπινες αλυσίδες» σε γέφυρες ‑ Βίντεο

Κόσμος Χτες
Πολίτες κάθε ηλικίας, κρατώντας σημαίες και απλώνοντας ένα τεράστιο εθνικό σύμβολο κατά μήκος του οδοστρώματος, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την προστασία των κρίσιμων υποδομών της χώρας

Fuel Pass 2026: Ποιοι θα πληρωθούν τη Μεγάλη Εβδομάδα και ποιοι όχι

Οικονομία Χτες
Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά ΑΦΜ – Οι δικαιούχοι και η διαδικασία

Ασχημα νέα για Λουτσέσκου: Πολλαπλά εγκεφαλικά και πνευμονική θρομβοεμβολή

Αθλητικά Νέα Χτες
Τα τελευταία νέα για την κατάσταση υγείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου που έρχονται από τη Ρουμανία – Τα δυσάρεστα που «έδειξε» η αξονική στην οποία υποβλήθηκε.

Tι αλλάζει στα ταξίδια από και προς την Ευρώπη από τις 10 Απριλίου

Κόσμος Χτες
Το νέο Σύστημα Εισόδου/Εξόδου (EES) θα τεθεί πλήρως σε λειτουργία από τις 10 Απριλίου 2026