E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Έγκλημα στη «γειτονιά του έρωτα» με φονική παράσυρση 58χρονου έξω από οίκο ανοχής

Οι οικονομικές διαφορές δράστη και θύματος, οδήγησαν σε ένα άνευ προηγουμένου έγκλημα

Δημοσίευση 14/8/2024 | 13:39

Θεσσαλονίκη: Έγκλημα στη «γειτονιά του έρωτα» με φονική παράσυρση 58χρονου έξω από οίκο ανοχής

Συμπληρώνεται το παζλ για το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη, με έναν 58χρονο άντρα να πέφτει νεκρός. Η παράσυρση έγινε μπροστά από οίκο ανοχής της περιοχής.

Οι οικονομικές διαφορές δράστη και θύματος, οδήγησαν σε ένα άνευ προηγουμένου έγκλημα στη Θεσσαλονίκη, με τους αυτόπτες μάρτυρες που σώθηκαν από καθαρή τύχη, να περιγράφουν τις εικόνες που αντίκρισαν. Ο 58χρονος που έπεσε νεκρός δεν είχε περιθώρια αντίδρασης. Όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος γκάζωσε, εκείνος ήταν αδύνατον να απομακρυνθεί και να προστατευτεί. Από την φονική παράσυρση τραυματίστηκε και ο δράστης, που χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Δράστης και θύμα φαίνεται πως είχαν οικονομικές διαφορές από το παρελθόν. Οι δυο τους, ήταν ιδιοκτήτες οίκου ανοχής και είχαν προστριβές. Κανείς όμως δεν περίμενε τα όσα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο και άφησε την τελευταία του πνοή, αφού πρώτα υπέστη και εγκεφαλικό, όπως έγινε γνωστό από πηγές του νοσοκομείου.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Τρίτης 13 Αυγούστου του 2024, στη «γειτονιά του έρωτα» στην περιοχή των Σφαγείων στη Θεσσαλονίκη. Η παρέα που καθόταν έξω από οίκο ανοχής στην οδό Φροίξου είδε ξαφνικά να κινείται με ταχύτητα ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονος, ο οποίος επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε διαχειριστικές σχέσεις με οίκους ανοχής στο παρελθόν.


Νεκρός έπεσε 58χρονος, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες που μεταφέρθηκαν στην οικογένειά του, παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που συνέθλιψε το σώμα του πάνω σε έναν τοίχο του οίκου ανοχής. Λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Το αιματηρό επεισόδιο έγινε παρουσία ακόμη δύο ανδρών εργαζομένων σε οίκους ανοχής της περιοχής. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία, ο 38χρονος επέστρεψε πρόσφατα από το εξωτερικό και πέρασε με το αυτοκίνητό του από την οδό Φροίξου.

Eκεί είδε τον 58χρονο με τον οποίο φαίνεται ότι είχαν οικονομικές διαφορές από τη διαχείριση λειτουργίας οίκου ανοχής στο παρελθόν. Αφού έκανε δύο βόλτες στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα έστριψε απότομα το τιμόνι και κατευθύνθηκε προς τον 58χρονο τον οποίο και παρέσυρε, αφού το όχημα είχε ανέβει στο πεζοδρόμιο.

Ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση που άνοιξε ο αερόσακος του οδηγού ενώ και ο 38χρονος τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε φρουρούμενος.

Ένας εκ των δύο αυτοπτών μαρτύρων ήταν εκείνος που ακινητοποίησε τον 38χρονο μέχρι να φτάσει η αστυνομία που τον συνέλαβε. Αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Θεσσαλονίκης διερευνούν κάθε πτυχή του εγκλήματος, κυρίως το κίνητρο του 38χρονου, που σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ήταν οι οικονομικές διαφορές.

Έγκυρες πηγές έλεγαν στη voria.gr ότι η διαφορά ανέρχεται σε ποσό 40.000 ευρώ που υποστηρίζει ότι έδωσε ο κατηγορούμενος στο θύμα για τη συνεκμετάλλευση οίκου ανοχής.

Ο 58χρονος μεταφέρθηκε σε νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης, όπου υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και απεβίωσε. Ο 38χρονος ο οποίος συνελήφθη έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για κατοχή, χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σωματική βλάβη και ελευθέρωση κρατουμένου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τέξας: Ψαράς «χτυπήθηκε» από κεραυνό και επέζησε ‑ «Ο πιο άτυχος τυχερός άνθρωπος που υπάρχει»

E-Daily 2.TopNews 13.05.2026
Ο 19χρονος ψάρευε στις όχθες του ποταμού Angelina όταν «χτυπήθηκε» από κεραυνό

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Κατέληξε ο πολυτραυματίας δικυκλιστής μετά τo σφοδρό τροχαίο

E-Daily 2.TopNews 13.05.2026
Ο δικυκλιστής υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του

Η εκδίκηση της πρώην ερωμένης: 29χρονη έστειλε τις γυμνές φωτογραφίες του 57χρονου στη σύζυγό του

E-Daily 2.TopNews 13.05.2026
Η «χαριτωμένη» ερωμένη έδειξε άλλο πρόσωπο όταν έγινε... πρώην

Παραιτήθηκε από τη Νέα Δημοκρατία η Ιωάννα Γκελεστάθη

E-Daily 2.TopNews 13.05.2026
Όπως ανέφερε, η παραίτηση αποτελεί πράξη διαφύλαξης της αξιοπρέπειας, της τιμής και της υπόληψής της

Φρίκη στη Γερμανία: Παιδίατρος κατηγορείται για 130 βiασμούς και σeξουαλικές κακοποιήσεις παιδιών

E-Daily 2.TopNews 13.05.2026
Ο 45χρονος εργαζόταν σε κλινικές στα περίχωρα του Βερολίνου και φέρεται να διέπραξε τους βiασμούς και τις κακοποιήσεις μεταξύ του 2013 και του 2025

Κομισιόν: Εγκρίθηκε σχεδιασμός για ευκολότερα διασυνοριακά ταξίδια σε όλη την Ευρώπη

E-Daily 2.TopNews 13.05.2026
Οι τρεις προτάσεις που εγκρίθηκαν σήμερα απλοποιούν τον σχεδιασμό και τις κρατήσεις για διασυνοριακά ταξίδια

Θρίλερ στα Χανιά: Σορός σε αποσύνθεση εντοπίστηκε στις παλιές δικαστικές φυλακές Χανίων

E-Daily 2.TopNews 13.05.2026
Πολίτες αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα και ενημέρωσαν τις Αρχές

Επτά χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο €300.000 πρότεινε στο Εφετείο η Εισαγγελία για τον Σαρκοζί

E-Daily 2.TopNews 13.05.2026
Η πρόταση της εισαγγελίας είναι ίδια με εκείνη που είχε κατατεθεί και σε πρώτο βαθμό

O διάφανος εξωγήινος: Η φωτογραφία ενός πλάσματος που το FBI χαρακτηρίζει «αληθινή»

E-Daily 2.TopNews 13.05.2026
Η αρχική εικόνα αναλύθηκε τόσο στην Ταϊβάν όσο και στις ΗΠΑ, και δεν διαπιστώθηκαν σημάδια επεξεργασίας, αλλοίωσης ή σύνθεσης

Προσοχή στα «μεθυσμένα» ελάφια ‑ Η γαλλική αστυνομία προειδοποιεί τους οδηγούς

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Η κατανάλωση «δασικού απεριτίφ» μπορεί να φέρει σοβαρά προβλήματα σύμφωνα με τις συστάσεις των αρχών

Φρίκη στο Μπράιτον: Εντοπίστηκαν τρία πτώματα γυναικών σε παραλία, άγνωστη η ταυτότητά τους

E-Daily 2.TopNews 13.05.2026
Οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν τα αίτια και τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού

«Σεισμός» στο Mέγαρο των Ηλυσίων: Το SMS σε Ιρανή ηθοποιό που «έκαψε» τον Eμανουέλ Μακρόν

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Η Ιρανή ηθοποιός Γκολσιφτέ Φαραχανί ήταν η πέτρα του σκανδάλου πίσω από το μνημειώδες χαστούκι της πρώτης κυρίας στον συζυγό της το 2025, αποκαλύπτει δημοσιογράφος του «Paris Match»