E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τα τελευταία λόγια της 65χρονης που απανθρακώθηκε στο Πάτημα Χαλανδρίου

«Θανάση καιγόμαστε, κλείσε»

Δημοσίευση 14/8/2024 | 10:07

Τα τελευταία λόγια της 65χρονης που απανθρακώθηκε στο Πάτημα Χαλανδρίου

Μέσα στο μπάνιο της επιχείρησης όπου δούλευε, προσπάθησε να προστατευθεί η 65χρονη γυναίκα που απανθρακώθηκε από την φωτιά που έφτασε στο Πάτημα Χαλανδρίου το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η επιχείρηση σύμφωνα με πληροφορίες τυλίχθηκε στις φλόγες από κουκουνάρι που εκτινάχθηκε από φλεγόμενο δέντρο.

Η γυναίκα εργαζόταν πάνω από 20 χρόνια στην εν λόγω επιχείρηση. Οι συνάδελφοι της με δάκρυα στα μάτια, άφησαν λίγα λευκά λουλούδια πάνω στα αποκαΐδια για το αντίο στην εργατική και πάντα γελαστή Νάντια που άφησε δύο παιδιά.

Τα τελευταία της λόγια πριν φύγει από τη ζωή

"Αυτό ήταν το χειρότερο. Το μαγαζί θα βάζαμε πλάτη και θα το στήναμε, αλλά αυτό ήταν το χειρότερο", είπε ο Ιωάννης Κοσμάς, συνάδελφος της 63χρονης στο Star.

"Έβλεπα τη φωτιά, παίρνω τηλέφωνο δεν το σηκώνει ένας συνάδελφος και παίρνω την κοπέλα. Τη ρώτησα τι γίνεται και μου είπε "Θανάση καιγόμαστε κλείσε”. Αυτό ήταν, τέρμα. Φοβήθηκε… Ίσως σου λέει μήπως δεν μπει η φωτιά μέσα και την γλιτώσω", είπε ένας συνάδελφός της.

Η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε να βγει από την επιχείρηση. Η καταστροφή από την βιοτεχνία είναι ολοκληρωτική. Έχει λιώσει όλος ο εξοπλισμός, ενώ έχει καταρρεύσει μέρος της οροφής.

Η 65χρονη γυναίκα είχε έρθει από τη Μολδαβία στην Ελλάδα για ένα καλύτερο "αύριο", εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας (12/8) από πυροσβέστες στην τουαλέτα του κτιρίου όπου στεγάζεται η βιοτεχνία που εργαζόταν, καθώς δεν πρόλαβε να βγει εγκαίρως από το φλεγόμενο κτίριο.

Όλη τη νύχτα ο γιος του ιδιοκτήτη με τους πυροσβέστες και κάποιους υπαλλήλους αναζητούσαν την άτυχη γυναίκα, η οποία βρέθηκε εγκλωβισμένη στην τουαλέτα της βιοτεχνίας.

Σήμερα ξεκίναγε η άδεια της 65χρονης

Να πάει διακοπές ετοιμαζόταν η άτυχη γυναίκα που έχασε τη ζωή της στο Πάτημα Χαλανδρίου όταν η φωτιά που έφτασε μέχρι εκεί, έχοντας ξεκινήσει από τον Βαρνάβα την Κυριακή, σάρωσε τη βιοτεχνία στην οποία εργαζόταν, με αποτέλεσμα εκείνη να εγκλωβιστεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στα Πατήσια: Νεκρή γυναίκα από φωτιά σε διαμέρισμα, νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση ο σύζυγός της

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και ένα ειδικό βραχιονοφόρο όχημα - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή

«Εμφύλιος» και άγριο ξύλο μεταξύ Αργεντίνων οπαδών στην Ατλάντα πριν από τον ημιτελικό με την Αγγλία

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Μέλη αντίπαλων ultras από τις ομάδες της Αργεντινής Σαν Λορέντζο και Ουρακάν συγκρούστηκαν στους δρόμους της Ατλάντα το βράδυ της Τρίτης, λίγο πριν από τη μεγάλη αναμέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ρωσία: Σε κατάσταση συναγερμού οι πυρηνικές δυνάμεις του ναυτικού ‑ Παίρνουν θέση στους ωκεανούς

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Ο σύμβουλος του Βλαντιμίρ Πούτιν, Νικολάι Πατρούσεφ, ανακοίνωσε από τη Μόσχα στις 15 Ιουλίου 2026 ότι ο στρατηγικός πυρηνικός στόλος της χώρας βρίσκεται σε απόλυτο συναγερμό επιχειρώντας στους παγκόσμιους ωκεανούς

Κρητικό χωριό καταργεί το αλκοόλ στα γλέντια για να σταματήσει τα τροχαία

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Πολιτιστικός Σύλλογος στο Ρέθυμνο καταργεί πλήρως το αλκοόλ στις εκδηλώσεις-πανηγύρια του, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στα τροχαία ατυχήματα στην Κρήτη.

Μητσοτάκης από την Εύβοια: Εκλογές την άνοιξη 2027 ‑ Σας θέλω ετοιμοπόλεμους, στις επάλξεις

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Στο τέλος της τετραετίας θα παραδώσουμε το καλύτερο εθνικό σύστημα υγείας

Νεκρό ζευγάρι στον Πειραιά: «Χρειάζονται μόλις 5 λεπτά για να φτάσουμε σε υπνηλία και θάνατο από αέρια αυτοκινήτου σε κλειστό χώρο»

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων μιλάει για τον θάνατο των δύο νέων από αναθυμιάσεις

Μάρω Κοντού: Το συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού της Finos Film

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η Finos Film αποχαιρέτισε με συγκίνηση τη Μάρω Κοντού, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών.

Παρέμβαση της Εισαγγελίας για τις ρωγμές σε κτίρια της Κυψέλης λόγω των έργων του Μετρό

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Παράλληλα σε σημερινή σύσκεψη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών αποφασίστηκε να διευθετηθεί η υπόθεση με τα μπάζα της πολυκατοικίας που κατέρρευσε στα Πετράλωνα

Καύσωνας στον ορίζοντα: Ποιες περιοχές θα δουν τον υδράργυρο να «σπάει» κάθε όριο

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Το θερμό επεισόδιο κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο με τοπικά 40άρια, ενώ από Δευτέρα αναμένεται σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

Κυψέλη: Ρωγμές σε πάνω από 15 κτίρια στην περιοχή όπου γίνονται έργα για το Μετρό

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Πάνω από 15 κτίρια εμφανίζουν ρωγμές στην Κυψέλη εν μέσω εργασιών για τη γραμμή 4 του Μετρό, με τους κατοίκους να ζητούν απαντήσεις για την ασφάλεια των πολυκατοικιών τους.

Τραγωδία σε ξενοδοχείο της Μεσσηνίας: Νεκρή 48χρονη Γαλλίδα σε πισίνα ‑ Συνελήφθη ο υπεύθυνος

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Μία Γαλλίδα τουρίστρια βρέθηκε νεκρή στον πυθμένα πισίνας ξενοδοχειακής μονάδας στο Πεταλίδι Μεσσηνίας, με τον υπεύθυνο να συλλαμβάνεται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.