E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το πασίγνωστο ζευγάρι του Χόλιγουντ που δεν θέλει να φωτογραφίζεται μαζί

Η εξήγηση που δίνουν

Δημοσίευση 11/8/2024 | 13:09

Το πασίγνωστο ζευγάρι του Χόλιγουντ που δεν θέλει να φωτογραφίζεται μαζί

Η Εύα Μέντες είναι ζευγάρι με τον Ράιαν Γκόσλινγκ πάνω από 10 χρόνια και έχουν μαζί δύο παιδιά, ωστόσο δεν εμφανίζονται ποτέ μαζί στο κόκκινο χαλί.

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ απολαμβάνει τόσο πολύ την ιδιωτικότητά της, που αρνείται να φωτογραφίζεται δίπλα στον αγαπημένο της, τον οποίο ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα στα γυρίσματα της ταινίας «The Place Beyond The Pines» το 2012.

Για να βρεις μια κοινή τους φωτογραφία, πρέπει να ψάξεις πάρα πολύ και είναι εξαιρετικά σπάνιο. Για αυτό άλλωστε η κοινή τους εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού μαζί με τα παιδιά τους τράβηξε αμέσως την προσοχή του διεθνή Τύπου.

Για όσους δεν γνωρίζουν η Εύα Μέντες δεν έχει συνοδεύσει ποτέ τον σύζυγό της στο κόκκινο χαλί. Η μοναδική φορά που φωτογραφήθηκαν μαζί ήταν όταν πρωταγωνίστησαν στην ταινία «The Place Beyond The Pines» και όπως ήταν αναμενόμενο ήταν αναγκαστικό για την προώθηση της ταινίας.

Σε ερώτηση ενός follower στο παρελθόν, γιατί δεν δημοσιεύει οικογενειακές φωτογραφίες, η Εύα Μέντες έχει απαντήσει: «Πάντα είχα ξεκάθαρα όρια όταν αφορά τον άνδρα μου και τα παιδιά μου. Μιλάω για αυτούς φυσικά, αλλά με όρια και δεν θα ποστάρω ποτέ φωτογραφίες από την καθημερινή μας ζωή. Από τη στιγμή που τα παιδιά μου είναι τόσο μικρά και δεν καταλαβαίνουν τι ακριβώς σημαίνει να δημοσιεύσω μια φωτογραφία, δεν έχω τη συγκατάθεσή τους. Άρα, δεν θα δημοσιεύσω καμία φωτογραφία τους μέχρι να είναι αρκετά μεγάλες, ώστε να μου δώσουν την άδεια. Όσον αφορά τον Ράιαν και εμένα, δουλεύει καλύτερα για εμάς με αυτόν τον τρόπο. Να κρατάμε για εμάς την προσωπική μας ζωή. Σας στέλνουμε όλη μας την αγάπη», εξήγησε.

Η Εύα Μέντες που έχει με τον Ράιαν Γκόσλινγκ δύο κόρες, την Εσμεράλντα και την Αμάντα, έχει επίσης δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Shape»: «Αυτό που οι άνθρωποι δεν ξέρουν για μένα είναι ότι μου αρέσει να είμαι στο σπίτι. Αντί να φωτογραφίζομαι στο κόκκινο χαλί, προτιμώ να είμαι με τα κορίτσια μας».

Όσο για τον Ράιαν Γκόσλινγκ, αποφεύγει να μιλάει για την αγαπημένη του στις συνεντεύξεις του. «Το πιο σημαντικό είναι ότι γνώρισα το κορίτσι των ονείρων μου, την Εύα Μέντες, και απέκτησα δύο ονειρεμένα παιδιά», δήλωσε ο ίδιος όταν παρέλαβε το βραβείο Kirk Douglas στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σάντα Μπάρμπαρα τoν περασμένο Ιανουάριο.

Tο ζευγάρι επιθυμεί να κρατάει την προσωπική του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σε τέτοιο βαθμό, που κανείς δεν γνωρίζει αν έχει παντρευτεί. Το 2016 φήμες ήθελαν το ζευγάρι να έχει παντρευτεί κρυφά, αλλά δεν επιβεβαίωσαν ποτέ τα δημοσιεύματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Millenials εναντίον Boomers μπαμπάδων: Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο

Family 04.04.2026
Μπορεί το generation gap να μικρύνει;

Viral βίντεο από την αφρικανική σκόνη που σκέπασε την Κρήτη – Απόκοσμες εικόνες και αγωνία μέσα σε πτήση

Social Χτες
Επιβάτες του αεροπλάνου κατέγραψαν τις απόκοσμες εικόνες από τον ουρανό του νησιού.

Μεσσαροπούλου: Κόλαφος για τον Λιάγκα και την εκπομπή του μετά το βίντεο με τον Τζώρτζογλου

TV Buzz Χτες
Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου στην εκπομπή «Πρωινό»

Μουτίδου για Τζώρτζογλου: «Τον είδα και είπα ότι τα θέλει ο κ@@λος του»

TV Buzz Χτες
Τα σχόλια που έκανε η Σοφία Μουτίδου για τον Στράτο Τζώρτζογλου στο «Real View»

Η 60χρονη Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ αποκαλύπτει το μυστικό της νεανικής της εμφάνισης

Tabloid Χτες
Η 60χρονη ηθοποιός πόζαρε στο Instagram με κόκκινο μπικίνι

Μπλέικ Λάιβλι: Δικαστής απορρίπτει τις περισσότερες κατηγορίες της κατά του Τζάστιν Μπαλντόνι

Tabloid Χτες
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, απέρριψε 10 από τις 13 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης αυτής για σeξουαλική παρενόχληση

Έγινε πατέρας ο Snik: Η φωτογραφία αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη του

Tabloid Χτες
Ο γνωστός τράπερ Snik έγινε πατέρας για πρώτη φορά και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του.