E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Αν ήμουν ο διάβολος, το πρώτο θύμα μου θα ήταν τα παιδιά»

Το σοκαριστικό βίντεο που είχε ανεβάσει στα social media ο πατέρας της εννιάχρονης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/8/2024 | 12:58

«Αν ήμουν ο διάβολος, το πρώτο θύμα μου θα ήταν τα παιδιά»

Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές πληροφορίες για την υπόθεση βιασμού του εννιάχρονου κοριτσιού από τον ίδιο τον πατέρα της στη Σπάρτη.

Ο 40χρονος, που κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 4 ετών, πέρασε σήμερα, Σάββατο (10/08), ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για την ερχόμενη Δευτέρα.

Πρόκειται για αποτρόπαιες πράξεις τις οποίες δεν δίστασε να τις απαθανατίσει και να τις αποθηκεύσει σε κρυφό φάκελο στο κινητό του τηλέφωνο. Ενδεικτικό της φρίκης είναι άλλωστε το γεγονός ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν στη συσκευή συνολικά 79 φωτογραφίες της ανήλικης.

O 40χρονος μάλιστα, είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περίεργες θεωρίες και ανατριχιαστικά βίντεο με ύποπτα μηνύματα, εκ των οποίων σε ένα ακούγεται μία ανδρική φωνή να λέει στα αγγλικά: «Αν ήμουν ο διάβολος, το πρώτο θύμα μου θα ήταν τα παιδιά».

Ο δικηγόρος του 40χρονου, Γιώργος Λυμπέρης, μιλώντας στο Mega τόνισε ότι ο 40χρονος «μου έχει πει ότι κάποια πράγματα που έχει κάνει θα τα ομολογήσει, γι’ αυτό που κατηγορείται, δεν το έχει κάνει. Έτσι μου είπε ότι έχει κάνει πράξεις γενετήσιες, άλλες. Εκείνο που θέλει είναι να μην πάρει δημοσιότητα για την προστασία της οικογένειας, κυρίως των παιδιών. Είναι δύο ανήλικα παιδιά σε μια μικρή κοινωνία. Μου είπε ότι “εγώ θα τα βγάλω από μέσα μου θα τα πω όλα στον ανακριτή, ό,τι ξέρω, ό,τι έχει γίνει”».

Την ίδια ώρα, η μητέρα της ανήλικης υπογράμμισε ότι: «με το μόνο που θέλω να ασχοληθώ είναι η ψυχική υγεία των παιδιών μου. Να μπορώ να τα προστατεύσω, να μπει ένας ειδικός παιδοψυχολόγος να τα βοηθήσει να ξεπεράσουν αυτό που έχει συμβεί με τον πατέρα τους. Είναι το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει».

Πώς οδηγήθηκαν οι αστυνομικοί στην αποκάλυψη της υπόθεσης

Η δυσώδης υπόθεση ήρθε στο φως όταν το θύμα λύγισε και αποκάλυψε στη μητέρα του τα όσα τραγικά περνούσε στα χέρια του πατέρα της. Μετά από αυτό η μητέρα απευθύνθηκε αμέσως στις Αρχές και κατήγγειλε πως ο πρώην άνδρας της, προέβαινε την τελευταία 5ετία σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο αδερφός της μικρής εντόπισε στο σπίτι του πατέρα του ένα προφυλακτικό και τον ρώτησε τι είναι αυτό. Εκείνος απάντησε πως είναι της φίλης του. Επιστρέφοντας όμως, στο σπίτι ο μικρός εξιστόρησε τα όσα συνέβησαν στη μητέρα του με την αδερφή του να βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο. Όταν το κορίτσι άκουσε την ιστορία ξέσπασε σε κλάματα και όταν η μητέρα της την ρώτησε τι συμβαίνει άρχισε να της μιλά για τη φρίκη που ζούσε στα χέρια του πατέρα της.

Εκμυστηρεύτηκε μάλιστα στη μητέρα της πως όλο αυτόν τον καιρό ο πατέρας της την απειλούσε ότι αν αποκαλύψει τις πράξεις του τότε θα πάει φυλακή.

Ο άνδρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έλληνες με πατίνια προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο στο Όσλο

Κόσμος 19.12.2025
Απίστευτο περιστατικό στο Όσλο: δύο Έλληνες τουρίστες κινήθηκαν με πατίνια μέσα σε τούνελ, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Γαλλία: Μέτρα επαλήθευσης της ηλικίας των πελατών της θα πρέπει να εφαρμόσει η Shein

Κόσμος 19.12.2025
Η Shein βρίσκεται στο επίκεντρο ενός σκανδάλου αφού στο διαδικτυακό κατάστημά της διαπιστώθηκε ότι πωλούνταν απαγορευμένα όπλα και ερωτικές κούκλες που έμοιαζαν με παιδιά

Θεσσαλονίκη: Αφησαν τα ανήλικα παιδιά τους να κοιμηθούν στην αυλή ‑ Συνελήφθησαν οι γονείς

Ελλάδα 19.12.2025
Πρόκειται για ένα παιδί 11 χρονών και ένα βρέφος λίγων μηνών

To «trend του Διαβόλου»: Νεκρή φοιτήτρια από το διαδικτυακό challenge του ChatGPT

Κόσμος 19.12.2025
Σύμφωνα με στοιχεία του Harris County Institute of Forensic Sciences, οι αρχές έκριναν τον θάνατό της ως αυτοκτονία, με αιτία «ασφυξία λόγω εκτόπισης οξυγόνου από ήλιο»

Βουλγαρία: Μαζικές διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς – Απαίτηση για δίκαιες εκλογές

Κόσμος 19.12.2025
Χιλιάδες Βούλγαροι διαδήλωσαν το βράδυ της Πέμπτης

Ουρές χιλιομέτρων με αυτοκίνητα σε Λάρισα, Ριτσώνα και Προμαχώνα

Ελλάδα 19.12.2025
Oι αγρότες από το μπλόκο της Χαλκίδας ετοιμάζονται κλείσουν τόσο την υψηλή γέφυρα όσο και την παλαιά γέφυρα

Τέλος τα ενοίκια ‑ μαϊμού των 20 και 30 ευρώ: Πώς θα φακελωθούν τα ακίνητα με τον ΜΙΔΑ

Οικονομία 19.12.2025
Το νέο μητρώο ιδιοκτησίας ακινήτων έρχεται για να `χτυπήσει` τα υποδηλωμένα ενοίκια.

«Έπεσε» το YouTube: Τεράστια προβλήματα για χιλιάδες χρήστες ‑ Το μήνυμα που εμφανίζεται

Κόσμος 19.12.2025
Οι χρήστες βλέπουν το σφάλμα 502 όταν επιχειρούν να μπουν στο Youtube

Φορολοταρία Νοεμβρίου: Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση – Δείτε αν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

Ελλάδα 19.12.2025
Τα χρήματα της φορολοταρίας κυμαίνονται από 1.000 έως 50.000 ευρώ

Βουλή: Εγκρίθηκε με 159 «ναι» η ένταξη του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ

Πολιτική 19.12.2025
Η αντιπολίτευση, σύσσωμη, καταψήφισε τη διάταξη

Χτυπήθηκε πετρελαιοφόρο του «σκιώδους στόλου» της Ρωσίας νότια της Κρήτης

Ελλάδα 19.12.2025
Ο πόλεμος στην Ουκρανία έφτασε στη Μεσόγειο