E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Αν ήμουν ο διάβολος, το πρώτο θύμα μου θα ήταν τα παιδιά»

Το σοκαριστικό βίντεο που είχε ανεβάσει στα social media ο πατέρας της εννιάχρονης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/8/2024 | 12:58

«Αν ήμουν ο διάβολος, το πρώτο θύμα μου θα ήταν τα παιδιά»

Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές πληροφορίες για την υπόθεση βιασμού του εννιάχρονου κοριτσιού από τον ίδιο τον πατέρα της στη Σπάρτη.

Ο 40χρονος, που κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 4 ετών, πέρασε σήμερα, Σάββατο (10/08), ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για την ερχόμενη Δευτέρα.

Πρόκειται για αποτρόπαιες πράξεις τις οποίες δεν δίστασε να τις απαθανατίσει και να τις αποθηκεύσει σε κρυφό φάκελο στο κινητό του τηλέφωνο. Ενδεικτικό της φρίκης είναι άλλωστε το γεγονός ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν στη συσκευή συνολικά 79 φωτογραφίες της ανήλικης.

O 40χρονος μάλιστα, είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περίεργες θεωρίες και ανατριχιαστικά βίντεο με ύποπτα μηνύματα, εκ των οποίων σε ένα ακούγεται μία ανδρική φωνή να λέει στα αγγλικά: «Αν ήμουν ο διάβολος, το πρώτο θύμα μου θα ήταν τα παιδιά».

Ο δικηγόρος του 40χρονου, Γιώργος Λυμπέρης, μιλώντας στο Mega τόνισε ότι ο 40χρονος «μου έχει πει ότι κάποια πράγματα που έχει κάνει θα τα ομολογήσει, γι’ αυτό που κατηγορείται, δεν το έχει κάνει. Έτσι μου είπε ότι έχει κάνει πράξεις γενετήσιες, άλλες. Εκείνο που θέλει είναι να μην πάρει δημοσιότητα για την προστασία της οικογένειας, κυρίως των παιδιών. Είναι δύο ανήλικα παιδιά σε μια μικρή κοινωνία. Μου είπε ότι “εγώ θα τα βγάλω από μέσα μου θα τα πω όλα στον ανακριτή, ό,τι ξέρω, ό,τι έχει γίνει”».

Την ίδια ώρα, η μητέρα της ανήλικης υπογράμμισε ότι: «με το μόνο που θέλω να ασχοληθώ είναι η ψυχική υγεία των παιδιών μου. Να μπορώ να τα προστατεύσω, να μπει ένας ειδικός παιδοψυχολόγος να τα βοηθήσει να ξεπεράσουν αυτό που έχει συμβεί με τον πατέρα τους. Είναι το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει».

Πώς οδηγήθηκαν οι αστυνομικοί στην αποκάλυψη της υπόθεσης

Η δυσώδης υπόθεση ήρθε στο φως όταν το θύμα λύγισε και αποκάλυψε στη μητέρα του τα όσα τραγικά περνούσε στα χέρια του πατέρα της. Μετά από αυτό η μητέρα απευθύνθηκε αμέσως στις Αρχές και κατήγγειλε πως ο πρώην άνδρας της, προέβαινε την τελευταία 5ετία σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο αδερφός της μικρής εντόπισε στο σπίτι του πατέρα του ένα προφυλακτικό και τον ρώτησε τι είναι αυτό. Εκείνος απάντησε πως είναι της φίλης του. Επιστρέφοντας όμως, στο σπίτι ο μικρός εξιστόρησε τα όσα συνέβησαν στη μητέρα του με την αδερφή του να βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο. Όταν το κορίτσι άκουσε την ιστορία ξέσπασε σε κλάματα και όταν η μητέρα της την ρώτησε τι συμβαίνει άρχισε να της μιλά για τη φρίκη που ζούσε στα χέρια του πατέρα της.

Εκμυστηρεύτηκε μάλιστα στη μητέρα της πως όλο αυτόν τον καιρό ο πατέρας της την απειλούσε ότι αν αποκαλύψει τις πράξεις του τότε θα πάει φυλακή.

Ο άνδρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η μεγάλη επιστροφή: Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ξανά στον Παναθηναϊκό

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Στο πλευρό του Ομπράντοβιτς ξανά ο θρύλος των «πράσινων»

Πετράλωνα: Δεν προχωρά η πραγματογνωμοσύνη λόγω διαφωνίας για το ποιος θα απομακρύνει τα μπάζα

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι και σήμερα δεν έχει αποσαφηνιστεί ποιος φορέας αναλαμβάνει την απομάκρυνση των συντριμμιών, με αποτέλεσμα να έχει «παγώσει» η πραγματογνωμοσύνη

Τέλος τα μπλοκάκια: Οι κλήσεις της Τροχαίας περνούν στην ψηφιακή εποχή

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Το νέο σύστημα αναμένεται να μειώσει σημαντικά τη γραφειοκρατία βάζοντας τέλος στις επισκέψεις σε Α.Τ και περιττή ταλαιπωρία

Καιρός: Ανοδος της θερμοκρασίας από τις 10 Ιουλίου ‑ Ποια η πρόγνωση για την Αθήνα

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας θα σημειωθεί το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου, σύμφωνα με πρόγνωση του Θεόδωρου Κολυδά

Πέθανε στα 37 της η τραγουδίστρια του «Party Rock Anthem» Λόρεν Μπένετ

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Τα αίτια θανάτου της τραγουδίστριας δεν έχουν ανακοινωθεί δημόσια - Αφησε πίσω της μία 6χρονη κόρη

Στα όρια διπλωματικής κρίσης έφτασαν Γαλλία και Παραγουάη με αφορμή τη μεταξύ τους συνάντηση στο Μουντιάλ

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Ο πρόεδρος της Παραγουάης έγραψε στον Γάλλο πρόεδρο καταδικάζοντας τα σχόλια που έγιναν

Ο γάτος του Βέλγου πρωθυπουργού «τρολάρει» τον Τραμπ μετά την ήττα των ΗΠΑ στο Μουντιάλ

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Ο Μάξιμος, ο διάσημος γάτος του Βέλγου πρωθυπουργού «τρολάρει» τον Τραμπ μετά τη νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενόψει της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ

Θρίλερ με την Κινέζα που αγνοείται στην Αρτέμιδα: «Είμαι πεπεισμένος ότι δεν έφυγε με τη θέλησή της» λέει ο σύζυγός της

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Το τι συνέβη μέσα στο μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας δεν το ξέρω, δεν υπήρχε περίπτωση να κουβαλούσε πολλά χρήματα, είπε ο Βασίλης Καραβασίλης

Αγνοούμενος 11χρονος από τις ΗΠΑ βρέθηκε ζωντανός μετά από τρία χρόνια, είχε ταξιδέψει στην Ευρώπη

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Ο ανήλικος που τον είχε αρπάξει η μητέρα του εντοπίστηκε στις ΗΠΑ έπειτα από έλεγχο στα σύνορα βάζοντας τέλος στην αγωνία

Βενεζουέλα: Συγκλονιστικό βίντεο από το χτύπημα των 7,5 Ρίχτερ στην Λα Γκουάιρα ‑ Αδειασε πισίνα

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Ο επίσημος απολογισμός αναφέρει πάνω από 3.500 νεκρούς και 16.740 τραυματίες.