E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Αν ήμουν ο διάβολος, το πρώτο θύμα μου θα ήταν τα παιδιά»

Το σοκαριστικό βίντεο που είχε ανεβάσει στα social media ο πατέρας της εννιάχρονης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/8/2024 | 12:58

«Αν ήμουν ο διάβολος, το πρώτο θύμα μου θα ήταν τα παιδιά»

Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές πληροφορίες για την υπόθεση βιασμού του εννιάχρονου κοριτσιού από τον ίδιο τον πατέρα της στη Σπάρτη.

Ο 40χρονος, που κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 4 ετών, πέρασε σήμερα, Σάββατο (10/08), ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για την ερχόμενη Δευτέρα.

Πρόκειται για αποτρόπαιες πράξεις τις οποίες δεν δίστασε να τις απαθανατίσει και να τις αποθηκεύσει σε κρυφό φάκελο στο κινητό του τηλέφωνο. Ενδεικτικό της φρίκης είναι άλλωστε το γεγονός ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν στη συσκευή συνολικά 79 φωτογραφίες της ανήλικης.

O 40χρονος μάλιστα, είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περίεργες θεωρίες και ανατριχιαστικά βίντεο με ύποπτα μηνύματα, εκ των οποίων σε ένα ακούγεται μία ανδρική φωνή να λέει στα αγγλικά: «Αν ήμουν ο διάβολος, το πρώτο θύμα μου θα ήταν τα παιδιά».

Ο δικηγόρος του 40χρονου, Γιώργος Λυμπέρης, μιλώντας στο Mega τόνισε ότι ο 40χρονος «μου έχει πει ότι κάποια πράγματα που έχει κάνει θα τα ομολογήσει, γι’ αυτό που κατηγορείται, δεν το έχει κάνει. Έτσι μου είπε ότι έχει κάνει πράξεις γενετήσιες, άλλες. Εκείνο που θέλει είναι να μην πάρει δημοσιότητα για την προστασία της οικογένειας, κυρίως των παιδιών. Είναι δύο ανήλικα παιδιά σε μια μικρή κοινωνία. Μου είπε ότι “εγώ θα τα βγάλω από μέσα μου θα τα πω όλα στον ανακριτή, ό,τι ξέρω, ό,τι έχει γίνει”».

Την ίδια ώρα, η μητέρα της ανήλικης υπογράμμισε ότι: «με το μόνο που θέλω να ασχοληθώ είναι η ψυχική υγεία των παιδιών μου. Να μπορώ να τα προστατεύσω, να μπει ένας ειδικός παιδοψυχολόγος να τα βοηθήσει να ξεπεράσουν αυτό που έχει συμβεί με τον πατέρα τους. Είναι το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει».

Πώς οδηγήθηκαν οι αστυνομικοί στην αποκάλυψη της υπόθεσης

Η δυσώδης υπόθεση ήρθε στο φως όταν το θύμα λύγισε και αποκάλυψε στη μητέρα του τα όσα τραγικά περνούσε στα χέρια του πατέρα της. Μετά από αυτό η μητέρα απευθύνθηκε αμέσως στις Αρχές και κατήγγειλε πως ο πρώην άνδρας της, προέβαινε την τελευταία 5ετία σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο αδερφός της μικρής εντόπισε στο σπίτι του πατέρα του ένα προφυλακτικό και τον ρώτησε τι είναι αυτό. Εκείνος απάντησε πως είναι της φίλης του. Επιστρέφοντας όμως, στο σπίτι ο μικρός εξιστόρησε τα όσα συνέβησαν στη μητέρα του με την αδερφή του να βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο. Όταν το κορίτσι άκουσε την ιστορία ξέσπασε σε κλάματα και όταν η μητέρα της την ρώτησε τι συμβαίνει άρχισε να της μιλά για τη φρίκη που ζούσε στα χέρια του πατέρα της.

Εκμυστηρεύτηκε μάλιστα στη μητέρα της πως όλο αυτόν τον καιρό ο πατέρας της την απειλούσε ότι αν αποκαλύψει τις πράξεις του τότε θα πάει φυλακή.

Ο άνδρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αγρίνιο: Πρώην υπάλληλος «φόρτωσε» την εταιρική κάρτα καυσίμων εταιρείας με 32.000 ευρώ

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος έξι ημεδαπών για κλοπή, καθώς και σε βάρος ενός ακόμη ημεδαπού για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Πτώση των βάσεων δείχνουν οι πρώτες εκτιμήσεις μετά τις Πανελλήνιες 2026

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Τα μαθήματα και τα επιστημονικά πεδία

Νεκροί τρεις ναυτικοί του πετρελαιοφόρου Settebello που έπληξαν οι ΗΠΑ στα ανοιχτά του Ομάν

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Το Settebello είναι το όγδοο πλοίο που εξουδετερώνεται μετά την έναρξη του αποκλεισμού των ιρανικών λιμανιών από τις ΗΠΑ

Παραιτήθηκε ο γγ του υπουργείου Πολιτισμού, Γιώργος Διδασκάλου

Πολιτική 11.06.2026
Δεύτερη παραίτηση Γενικού Γραμματέα με φόντο το κύκλωμα στις πολεοδομίες - έξι συλλήψεις έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

Καθαρισμός οικοπέδων: Φρένο στην παράταση ‑ Μεγάλα πρόστιμα στους ξεχασιάρηδες

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Μόλις 300.000–350.000 δηλώσεις έχουν υποβληθεί έως τώρα, ενώ η προθεσμία της 15ης Ιουνίου παραμένει αμετάκλητη σύμφωνα με τον υπουργό Τουρνά.

Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Σερβετάς

Ελλάδα 11.06.2026
Ξαφνικός θάνατος σε ηλικία 66 ετών

Σε ποια χώρα η τεχνητή νοημοσύνη θα συμπεριληφθεί στα σχολικά προγράμματα

Κόσμος 11.06.2026
Η κυβέρνηση διέθεσε για τον σκοπό αυτό 300 εκατομμύρια ευρώ

Ποια χρέη προς την εφορία χαρακτηρίζονται «ανεπίδεκτα είσπραξης»

Οικονομία 11.06.2026
Η ΑΑΔΕ εντάσσει επιπλέον 6 δισ. ευρώ στα «παγωμένα» χρέη έως το τέλος του 2026, χωρίς ωστόσο αυτά να διαγράφονται.

Υπόθεση Λιανά: Τι αποκαλύφθηκε για την οικογένεια του βασικού υπόπτου που συγκλονίζει τη Γαλλία

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Ο πατέρας και ο αδελφός του Ζερόμ Μπαρελά έχουν κατά το παρελθόν αντιμετωπίσει κατηγορίες για βιασμό, σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Τραμπ: «Ο Ερντογάν είναι πολύ καλός φίλος μου»

Κόσμος 11.06.2026
«Δεν θα γίνει κάτι με Τουρκία-Ισραήλ, τουλάχιστον όσο είμαι εγώ πρόεδρος», εκτίμησε

Σκηνές χάους στο Μπέλφαστ: Φλεγόμενα οχήματα και αιματηρές ταραχές παρέλυσαν την πόλη

Κόσμος 11.06.2026
Για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα η Βόρεια Ιρλανδία φλέγεται, με επιθέσεις εναντίον μεταναστών, εμπρησμούς και συγκρούσεις με αστυνομικές δυνάμεις, μετά από μαχαίρωμα Σουδανού υπηκόου.