E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φρικιαστικές οι λεπτομέρειες της υπόθεσης βιασμού της εννιάχρονης στη Σπάρτη

«Θα χρειαστούν στήριξη και οι αστυνομικοί που είδαν το υλικό»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/8/2024 | 10:30

Φρικιαστικές οι λεπτομέρειες της υπόθεσης βιασμού της εννιάχρονης στη Σπάρτη

Συγκλονίζουν οι νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση βιασμού του εννιάχρονου κοριτσιού από το ίδιο τον πατέρα της στην Σπάρτη.

Ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Α. Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώνατς στην εκπομπή της ΕΡΤ, στο «Σαββατοκύριακο από τις 6» αποκάλυψε ότι σύμφωνα με δήλωση του 40χρονου, «κρατούσε το υλικό για να ερεθίζεται».

Σημείο – κλειδί για την αποκάλυψη της υπόθεσης ήταν η διαχείριση της μητέρας στην οποία ο δράστης έστειλε μέσω του κινητού του τηλεφώνου, το φρικιαστικό υλικό που δόθηκε στις Αρχές, προκειμένου να στοιχειοθετηθούν οι κατηγορίες.

Όπως τόνισε ο κ. Καλλιακμάνης «η κατηγορία που βαρύνει τον 40χρονο, είναι αυτή του βιασμού, αφού όλα αυτά γίνονταν με απειλές και βία. Απειλούσε το παιδί και του έλεγε “μη μιλήσεις γιατί ο μπαμπάς θα πάει φυλακή”, και το κοριτσάκι τον ρωτούσε “μπαμπά, μέχρι πότε θα γίνεται αυτό;” Ευτυχώς που αδερφός του παιδιού, ο 12χρονος, βρήκε ένα αχρησιμοποίητο προφυλακτικό στο σπίτι όπου διέμενε και ρωτώντας τη μητέρα του, η αδερφή του ξέσπασε σε κλάματα και είπε τα πάντα, όσα γίνονταν επίο τέσσερα χρόνια, τί είχε υποστεί από αυτόν τον άνθρωπο».

Η αντιμετώπιση της Αστυνομίας ήταν υποδειγματική, και όπως είπε ο κ. Καλλιακμάνης, «oι αστυνομικοί της Ασφάλειας στη Σπάρτη λειτούργησαν με τον καλύτερο τρόπο ώστε να σταματήσει το μαρτύριο του παιδιού»

Στη συνέχεια, ο κ. Καλλιακμάνης επεσήμανε ότι ο 40χρονος δεν φαίνεται να έχει κάνει διακίνηση αυτού του υλικού, πέραν των φωτογραφιών που έστειλε στο κινητό της μητέρας.

Στη συνέχεια, και μιλώντας στην ίδια εκπομπή, η ποινικολόγος, Εβίτα Βαρελά δήλωσε ότι «ο άνθρωπος αυτός δεν έχει ομολογήσει την πράξη του βιασμού, παρά μόνον την κατάχρηση σε ασέλγια, προσπαθώντας να αποφύγει την ισόβια κάθειρξη, καθώς είναι γνωστό ότι οι ποινή για ισόβια είναι τα ισόβια. Επιπλέον ισχυρίζεται ότι έχει υποστεί ψυχολογικό σοκ και ζητάει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη προκειμένου να βεβαιωθεί ότι πάσχει από ψυχιατρικό πρόβλημα»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκ: Εξαφανισμένος 18χρονος βρέθηκε νεκρός 7 χρόνια μετά, σφηνωμένος σε μία καμινάδα σπιτιού

Κόσμος 12.12.2025
Τραγικές οι συνθήκες του θανάτου του σύμφωνα με τις αρχές του Κολοράντο

Μαθητής στο νοσοκομείο μετά από ρίψη κροτίδας σε σχολείο στο Ναύπλιο

Ελλάδα 12.12.2025
Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε σχολείο της περιοχής

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τη Δευτέρα στις 17:00 περιμένω αντιπροσωπεία αγροτών στο Μαξίμου»

Πολιτική 12.12.2025
Η αναφορά στην εκλογή Πιερρακάκη ως προέδρου του Eurogroup και το σχόλιο για τον προϋπολογισμό

Στάση εργασίας στα λεωφορεία στις 17 Δεκεμβρίου

Ελλάδα 12.12.2025
Ποιες ώρες τραβούν «χειρόφρενο» οι εργαζόμενοι

Εuropa League: Κι όμως, υπάρχει σενάριο για… ελληνικό «εμφύλιο»

Αθλητικά Νέα 12.12.2025
Παναθηναϊκός vs ΠΑΟΚ για μια θέση στους 16; Καθόλου απίθανο...

Όρκα και δελφίνια κυνηγούν παρέα σολομό και μοιράζονται το γεύμα

Κόσμος 12.12.2025
Βίντεο με την απρόσμενη θαλάσσια συμμαχία

Απαράδεκτο σχόλιο σε βάρος διαιτήτριας στη Serie C Γυναικών: «Πήγαινε να πλύνεις τα πιάτα»

Αθλητικά Νέα 12.12.2025
Η 26χρονη Αριάννα Κουάντρο δέχθηκε προσβλητικά σχόλια από οπαδό της Pro Palazzolo

Νέο κύμα κακοκαιρίας πριν τις γιορτές – Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων

Καιρός 12.12.2025
Η πορεία του καιρού έως τις 20 Δεκεμβρίου

Eurovision: Το Nemo επιστρέφει το βραβείο του, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συμμετοχή του Ισραήλ

Κόσμος 12.12.2025
Είχε εκπροσωπήσει την Ελβετία με το κομμάτι «The Code»

To τελευταίο παιδί στην Ελλάδα από τον δότη σπέρματος με το «γονίδιο καρκίνου» γεννήθηκε το 2017

Ελλάδα 12.12.2025
Πώς έγινε αντιληπτό το σπέρμα, τι μπορεί να γίνει τώρα