E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Περίμενα ότι από στιγμή σε στιγμή θα πεθάνουν τα παιδιά μου»

Σοκάρει ο Πάνος Σκουρολιάκος

Δημοσίευση 10/8/2024 | 19:59

«Περίμενα ότι από στιγμή σε στιγμή θα πεθάνουν τα παιδιά μου»

Με αφορμή το νέο του καλλιτεχνικό εγχείρημα, στο Από Μηχανής θέατρο, ο Πάνος Σκουρολιάκος έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου.

Μέσα σε όλα, δε, ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τη σχέση που διατηρεί με τον χρόνο αλλά και τον πόνο που αντιμετώπισε όταν γεννήθηκαν πρόωρα τα δυο παιδιά του.

Ο χρόνος που περνάει σε φοβίζει;

Όχι, απλώς σκέφτομαι ότι δεν πρέπει να είμαστε σε ένα συννεφάκι, ότι περνάνε τα χρόνια, αλλά έχουμε τις ίδιες δυνάμεις. Άρα πρέπει να προσαρμοζόμαστε με το πέρασμα του χρόνου. Δεν είναι κάτι εύκολο. Αλλά έτσι πρέπει να γίνει. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο από το να το αποδεχτείς. Ακολουθείς τη ροή.

Ποια θεωρείς ότι ήταν η πιο δύσκολη σου στιγμή μέχρι σήμερα;

Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν όταν γεννήθηκαν τα δίδυμα παιδιά μου και από θαύμα έζησαν. Έπαιζα τότε στο «Οι Γερμανοί ξανάρχονται» με τον Σωτήρη Μουστάκα στο θέατρο Διάνα και σε ένα κενό που είχα πάνω στη σκηνή μου, εκεί μπορούσα να κλάψω, γιατί δεν μπορούσα να το κάνω στο νοσοκομείο.

Πέρασα μεγάλο πόνο και αγωνία. Γεννήθηκαν πρόωρα, τα έβαλαν σε θερμοκοιτίδα, αλλά μας είπαν ότι δεν έχουν καμία ελπίδα να ζήσουν! Έπαιζα στο θέατρο και μετά πήγαινα στο νοσοκομείο. Περίμενα ότι από στιγμή σε στιγμή θα πεθάνουν. Έκανα τον κόσμο να γελάει παίζοντας στο σανίδι και μέσα η ψυχή μου έκλαιγε.

Όμως, δόξα τω Θεώ, έζησαν από θαύμα και είναι  μια χαρά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιωάννα Τούνη: Με δάκρυα στα μάτια έξω από το δικαστήριο – «Σφίγγεται κάθε φορά η καρδιά μου, είναι πολύ ψυχοφθόρο»

Tabloid 23.01.2026
Η σημερινή ημέρα είναι μια πολύ κρίσιμη ημέρα αλλά και πολύ δύσκολη για την influencer,

MasterChef: Σάστισαν με την μεγάλη του αστοχία

TV Buzz 23.01.2026
`Eίναι ένα ατόπημα που δεν μπορεί να σε πάει στην επόμενη φάση`

Όταν το Χόλιγουντ πίστεψε ότι η Elizabeth Taylor... είχε πεθάνει

Celebrity Stories 23.01.2026
Η μέρα που η Κλεοπάτρα λίγο έλειψε να μείνει χωρίς βασίλισσα

Zούσαν κρυφό έρωτα στα γυρίσματα και μας τον έκρυβαν για χρόνια

Celebrity Stories 23.01.2026
Η σχέση που εξηγεί τη μαγική τους χημεία στην οθόνη

Ευθύμης Ζησάκης: Απαντά για το αν θα υπάρξει συνέχεια με τον Αρη και τη Μπέλα στο «Σόι σου»»

Tabloid Χτες
Μίλησε για όλα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Ξέσπασε σε κλάματα την ώρα της δίκης κατά της Daily Mail ‑ «Υπήρχαν μικρόφωνα … με άκουγαν»

Tabloid Χτες
Η 60χρονη Βρετανίδα ηθοποιός, είναι μεταξύ των επτά διασημοτήτων, που έχουν προσφύγει δικαστικά κατά της Associated Newspapers Ltd (ANL)

Ευθύμης Ζησάκης για το «Το Σόι σου»: Η σειρά έχει αυτή την επιτυχία λόγω των σχέσεών μας

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός είχε αποχωρήσει από το σίριαλ το 2018, αλλά επανήλθε

Viral o Τσέχος πρωθυπουργός: Aγόρασε υδρόγειο για να δει που βρίσκεται η... Γροιλανδία

Social Χτες
Αρκετοί χρήστες στα social media χλεύσαν τον δισεκατομμυριούχο πρωθυπουργό της χώρας, ο οποίος δήλωσε ότι αγόρασε την υδρόγειο σφαίρα 617 ευρώ

Ντιέγκο Κόστα κατά Κόντε: «Είναι πάντα θυμωμένος με μια μούρη μέχρι το πάτωμα, μάλλον δεν κάνει σeξ στο σπίτι!»

Media Χτες
Ο έμπειρος φορ θυμήθηκε το επεισοδιακό διαζύγιο με την Τσέλσι, αποθέωσε τον Μουρίνιο και «στόλισε» τον Ιταλό τεχνικό

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν είμαι καμιά απεγνωσμένη να γυρίσω δουλειά στις 15 μέρες μετά τη γέννα

Tabloid Χτες
Είμαι λίγο παραδοσιακή, έχω και τη γιαγιά που θα μου πει «μην τυχόν και γυρίσεις πριν τις 40 μέρες» ανέφερε η παρουσιάστρια