E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Επεισόδια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας: Συνέλαβαν οπαδό που πυροβόλησε δύο φορές κατά άλλου οπαδού

Εκτός από εκείνον συνελήφθη και η 32χρονη σύζυγος του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/8/2024 | 13:33

Επεισόδια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας: Συνέλαβαν οπαδό που πυροβόλησε δύο φορές κατά άλλου οπαδού

Μετά από εβδομάδες παρακολουθήσεων, εξέτασης υλικών από κάμερες ασφαλείας και καταθέσεις, τελικά οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Αθλητισμού κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον δράστη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο οπαδών της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Πρόκειται για τον 32χρονο Κ. Α, ο οποίος διέμενε μεταξύ Κερατέας και Μοσχάτου. Οπαδός και ο ίδιος του Παναθηναϊκού. Εκτός από εκείνον συνελήφθη και η 32χρονη σύζυγος του.

Πυροβόλησε δύο φορές - Σε ευθεία βολή το όπλο

Όπως προκύπτει από την ανάλυση του βίντεο, ο κατηγορούμενος δεν πυροβολεί μια αλλά δύο φορές, αδιαφορώντας για ανθρώπινες ζωές και πυροβόλησε τη στιγμή που δεν απειλούνταν.

Συγκεκριμενα, όπως προέκυψε από την ανάλυση του βίντεο περίπου 70 οπαδοί της ομάδας του Παναθηναϊκού είχαν συγκεντρωθεί από τις 18:20 της 13-07-2024 έξω από κατάστημα κοντά στο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο κατηγορούμενος. Μισή ώρα μετά η «αντίπαλη» ομάδα των οπαδών του Παναθηναϊκού τους εντόπισε και ακολούθησαν επιθέσεις και από τις δύο πλευρές. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού άρχισαν να οπισθοχωρούν και να τρέπονται σε φυγή προς τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, καταδιωκόμενοι από τους τελευταίους.

Ο κατηγορούμενος μαζί με άλλα δύο άτομα παρέμειναν εντός του καταστήματος και ύστερα από περίπου πέντε λεπτά και χωρίς να δέχεται κάποια επίθεση και να διατρέχει κίνδυνο, ο 32χρονος προέταξε το όπλο που κρατούσε και πυροβόλησε σε ευθεία βολή, προς το σημείο που βρισκόταν η αντίπαλη ομάδα της συμπλοκής, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ενός.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Λίγα λεπτά αργότερα πέρασε εξω από το κατάστημα που κρυβόταν οπαδός της αντίπαλης ομάδας και τότε ο κατηγορούμενος, χωρίς να δέχεται κάποια επίθεση από αυτόν, έβγαλε ξανά το όπλο και πυροβόλησε προς το μέρος του, προτάσσοντάς το ευθεία με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Τον φυγάδευσαν με ταξί

Λίγο αργότερα με την βοήθεια οπαδών της ομάδας του Παναθηναϊκού φυγαδεύτηκε, επιβιβαζόμενος σε Ταξί.

Εντοπίστηκε στην Κερατέα - Τι έδειξε η έρευνα στο σπίτι

Μετά την έκδοση εντάλματος αστυνομικοί της αθλητικής βίας τον αναζητούσαν σε όλα τα στέκια που σύχναζε, τελικά τον εντόπισαν χθες το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Πάνου Παναγιωτάκου Ιατρού και Δροσοπούλου στην περιοχή της Κερατέας Αττικής. Άμεσα τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους όπου και συνελήφθη.

Είχε στην κατοχή του μαχαίρι τύπου KARAMBIT
Στο σπίτι του βρέθηκαν 1 πιστόλι, 3 μαχαίρια το ένα τύπου KARAMBIT, σαν αυτό που είχαν δολοφονήσει τον Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Ήταν και... καλλιεργητής κάνναβης

Οι αστυνομικοί λίγο πριν φύγουν διαπίστωσαν ότι ο χώρος μύριζε κάνναβη. Έτσι μετα από έρευνες εντόπισαν δωμάτιο-γκαρσονιέρα εκτός της κύριας οικίας, όπου βρήκαν σύνεργα καλλιέργειας εσωτερικής υδροπονικής κάνναβης.

Επιπλέον πραγματοποιήθηκε έρευνα και στο σπίτι του επί της οδού Ξενοφώντος στο Μοσχάτο.

Μισή σελίδα οι κατηγορίες

Ο κατηγορούμενος κατηγορείται για: «συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση», «απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και κατά συρροή», «κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών με σκοπό τον παράνομο εφοδιασμό οργανώσεων», «κατοχή εκρηκτικών βομβών/μηχανισμών», «επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και κατά συρροή», «διατάραξης της κοινής ειρήνης από υπαίτιους που τέλεσαν βιοπραγίες κατά τη διατάραξη, κατά συναυτουργία», «φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία» «βιοπραγίας κατά άλλου κατά συναυτουργία», «κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία», κατοχή βεγγαλικών, κροτίδων και γενικά εύφλεκτων υλικών κατά συναυτουργία», «παράνομη κατοχή φωτοβολίδων κατά συναυτουργία», «παράνομη οπλοφορία κατά συναυτουργία και μόνος» και «οπλοχρησία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια καλεί τον Τραμπ να αποζημιώσει τους Αμερικανούς μετά την ακύρωση των δασμών

Κόσμος Χτες
Κάθε δολάριο που αφαιρέθηκε παράνομα πρέπει να καταβληθεί αμέσως, με τους τόκους. Να επιστρέψεις τα χρήματα» τόνισε ο Γκάβιν Νιούσομ

Κακοκαιρία: Ξεκίνησε η μπόρα στην Αττική

Καιρός Χτες
Βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές

Έκπτωτος πρίγκιπας Αντριου: Οι λόγοι που ο Ουίλιαμ μπορεί να αισθάνεται «απελευθερωμένος» με την σύλληψη του θείου του

Κόσμος Χτες
Το παρασκήνιο της ρήξης ανάμεσα στον πρίγκιπα της Ουαλίας και τον Αντριου, η «σιδηρά» στάση του βασιλιά Καρόλου και η επόμενη μέρα για τη βρετανική μοναρχία

Δασμοί Τραμπ: Ελπίδες για παγκόσμια οικονομική «ανάσα» μετά το «άκυρο» του Ανώτατου Δικαστηρίου στις ΗΠΑ

Οικονομία Χτες
Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι οι γενικευμένοι δασμοί δεν είχαν νόμιμη βάση, ανοίγοντας δρόμο για ανατροπή στο εμπορικό κόστος και για επιστροφές δασμών εκατοντάδων δισ. δολαρίων

Βίντεο‑ντοκουμέντο από το φονικό στον Δομοκό δείχνει αρχιφύλακα και εκτελεστή πριν και μετά το έγκλημα

Ελλάδα Χτες
Το βιντεοληπτικό υλικό που εξετάζουν οι Αρχές για τη δολοφονία στις Φυλακές Δομοκού

Δημοσιογράφος της DW συνελήφθη στην Τουρκία για «προσβολή κατά του προέδρου»

Κόσμος Χτες
Ποιος είναι ο Alican Uludağ - Τον συνέλαβαν 30 αστυνομικοί, μεταδίδει η Deutsche Welle

Σε εξέλιξη η έξοδος των εκδρομέων της Καθαράς Δευτέρας: Μποτιλιαρισμένος ο Κηφισός, 30λεπτες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Ελλάδα Χτες
Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Υλίκης - Πληρότητες 100% στα δρομολόγια για Πάτρα από τα ΚΤΕΛ Κηφισού

Ισχυρό πλήγμα στον Τραμπ: Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ακυρώνει δασμούς του

Κόσμος Χτες
Το γεγονός προκαλεί εντύπωση, καθώς πέρυσι το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ τάχθηκε επανειλημμένα υπέρ του Προέδρου σε μια σειρά έκτακτων αποφάσεων για τη μετανάστευση, την απόλυση των επικεφαλής ανεξάρτητων οργανισμών και τις βαθιές περικοπές στις κρατικές δαπάνες.

Όλγα Κεφαλογιάννη: Απέσυρε την αγωγή εις βάρος του Μίνου Μάτσα για την επιμέλεια των παιδιών

Πολιτική Χτες
Η Υπουργός Τουρισμού παραιτήθηκε από τη δικαστική διεκδίκηση της επιμέλειας που είχε καταθέσει τον Ιανουάριο

Καισαριανή: Η πρώτη δήλωση του Βέλγου συλλέκτη για τις φωτογραφίες: «Ανακουφισμένος που τελείωσαν όλα»

Ελλάδα Χτες
Ανέφερε ότι υπάρχει λύση στο τραπέζι με τις ελληνικές αρχές σχετικά με τις φωτογραφίες

Πέθανε η δημοσιογράφος Ντέπυ Νικολοπούλου – Παπαβησσαρίωνος

Ελλάδα Χτες
Την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου στις 11:30 η κηδεία της Ντέπυς Νικολοπούλου – Παπαβησσαρίωνος

ΗΠΑ: Αεροδρόμιο θα πάρει το όνομα του Ντόναλντ Τραμπ

Κόσμος Χτες
Μετονομάζεται σε «Ντόναλντ Τραμπ» το αεροδρόμιο του Παλμ Μπιτς μετά από έγκριση των αρχών της Φλόριντα