E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης: «Δεν το ξέραμε ούτε καν εμείς»

""Το αποφασίσαμε κυριολεκτικά τελευταία στιγμή, χωρίς να το ξέρει κανείς. Ούτε καν εμείς το ξέραμε μέχρι χθες"" ομολογεί η Σοφία Κουρτίδου

Δημοσίευση 9/8/2024 | 14:59

Η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης: «Δεν το ξέραμε ούτε καν εμείς»

Την απόφαση «να ενώσουν για πάντα τις ζωές τους» πήραν, πριν από λίγες ώρες, η Σοφία Κουρτίδου και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Γιάννης Σεβδικαλής όπως φρόντισαν να γνωστοποιήσουν μέσα από τα social media στους διαδικτυακούς τους φίλους. Άλλωστε, πριν από λίγο καιρό, ο αθλητής έκανε και δημόσια πρόταση γάμου στην καλή του στο live του J2US στον Alpha.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σοφία Κουρτίδου θέλησε να δημοσιεύσει ένα μικρό φωτογραφικό άλμπουμ από αυτή την ξεχωριστή ημέρα για την κοινή τους ζωή το οποίο και συνόδευσε με τα εξής τρυφερά λόγια. «Μια μέρα πολύ σημαντική για μας και από σήμερα θα έχουμε άλλον ένα λόγο να τη γιορτάζουμε! Γιατί οι ζωές μας ενώθηκαν για πάντα… και επίσημα πλέον! Το αποφασίσαμε κυριολεκτικά τελευταία στιγμή, χωρίς να το ξέρει κανείς. Ούτε καν εμείς το ξέραμε μέχρι χθες».

«Ξέραμε όμως με σιγουριά τι νιώθουμε ο ένας για τον άλλον. Δεν κρατιόμασταν μέχρι να οργανώσουμε το γάμο και θέλαμε πολύ να έχουμε επέτειο τη σημερινή ημερομηνία γιατί για μας σημαίνει πάρα πολλά. Οπότε έτσι αυθόρμητα, το αποφασίσαμε. Έτσι απλά».

«Γιατί έτσι είναι η αγάπη , απλή, χωρίς ερωτηματικά. Απλά εγώ και εσύ» καταλήγει η γνωστή καλλιτέχνιδα στη νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Britney Spears: «Νιώθω τυχερή που είμαι ζωντανή» ‑ Νέα ανάρτηση με αιχμές για την οικογένειά της

Tabloid 05.02.2026
Η τραγουδίστρια προχώρησε σε νέες δηλώσεις μέσω Instagram, κάνοντας αναφορές στο οικογενειακό της περιβάλλον

Η Βόρεια Κορέα «εκτελεί δημόσια εφήβους» επειδή είδαν το Squid Game

Παράξενα Χτες
Μαρτυρίες φυγάδων περιγράφουν εκτελέσεις, στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας και δημόσιους εξευτελισμούς για όσους βλέπουν νοτιοκορεατικές σειρές

Δώρα Χρυσικού για τον καρκίνο της: «Εκείνη την περίοδο ευχόμουν να πίστευα στον Θεό – Ζήλεψα όσους πιστεύουν»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός αναφέρεται στη γνώση, τη χημειοθεραπεία και στη σχέση της με την έννοια της πίστης

Στο νοσοκομείο ο Τσάνινγκ Τέιτουμ: Αυτό θα είναι δύσκολο, έγραψε

Social Χτες
Ο ηθοποιός ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά από εξάρθρωση ώμου

Παπαδοπούλου: Συγκλονίζει για τον καρκίνο – «Με είχαν ξοφλημένη από τη ζωή»

Tabloid Χτες
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Νέες φωτογραφίες από την αποκατάστασή της

Tabloid Χτες
«Δεν ξέρω πώς αντέχω, αλλά δεν τα παρατάω»

Ματούλα Ζαμάνη για το περιστατικό που είχε μείνει με το σουτιέν σε συναυλία της: Γουστάρω να τα βγάζω, είναι δικά μου

Tabloid Χτες
Με στενοχώρησε όταν είδα πολλές γυναίκες να κράζουν, έγραφαν ακραία πράγματα, σχολίασε η τραγουδίστρια

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω δει ανθρώπους στο περιβάλλον μου να φεύγουν από αυτή την ασθένεια»

Tabloid Χτες
Η συγκινητική, προσωπική αναφορά που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για τον καρκίνο

H Μαρία Σάκκαρη αποκάλυψε πού θα γίνει ο γάμος της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Tabloid Χτες
«Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα για την ημερομηνία»