E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Λύγισε» ο κολυμβητής Αλκης Κυνηγάκης: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχω περάσει, έχασα τον εαυτό μου»

«Λύγισε» για τη στήριξη που δεν είχε από τους αρμόδιους που θα έπρεπε να βρεθούν στο πλευρό του

Δημοσίευση 9/8/2024 | 12:06

«Λύγισε» ο κολυμβητής Αλκης Κυνηγάκης: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχω περάσει, έχασα τον εαυτό μου»

Ο Άλκης Κυνηγάκης προσπάθησε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό στα 10χλμ μαραθώνιας κολύμβησης των Ολυμπιακών Αγώνων, ωστόσο τερμάτισε στη 10η θέση, πέντε θέσεις πιο κάνω από το Τόκιο, όπου είχε βγει 5ος.

Λίγα λεπτά αργότερα με δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, ο νεαρός κολυμβητής ευχαρίστησε τον προπονητή του Σπύρο Γιαννιώτη, ενώ «λύγισε» για τη στήριξη που δεν είχε από τους αρμόδιους που θα έπρεπε να βρεθούν στο πλευρό του.

«Ένιωσα πως είχα πολλούς εχθρούς γύρω μου. Δουλέψαμε από τον Δεκέμβριο σοβαρά με τον Σπύρο Γιαννιώτη. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν είναι 6 ή 7 μήνες, είναι 3 χρόνια τώρα προετοιμασίας. Στεναχωρήθηκα που δεν είχα ανθρώπους δίπλα μου, αναγκάστηκα να αλλάξω τόσους προπονητές σε μικρό χρονικό διάστημα.

Να ευχαριστήσω τον Σπύρο Γιαννιώτη, στην ουσία ήταν ο μόνος άνθρωπος που έκατσε δίπλα μου σε αυτό το δύσκολο ταξίδι, έκανε τα πάντα για εμένα», είπε ο Άλκης Κυνηγάκης.

«Αντί να μου ανοιχτούν οι δρόμοι μετά το Τόκιο, εμένα σφίξανε οι δρόμοι, δεν καταλαβαίνω τον λόγο που έγινε αυτό το πράγμα. Σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες έδωσα την ψυχή μου. Ξυπνούσα και σκεφτόμουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το μετάλλιο δεν ήρθε, ότι ήρθε μπροστά μου πέρασα από μέσα του. Αν κάτσω να γράψω βιβλίο για αυτά τα τρία χρόνια, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχω περάσει. Έχω χάσει τον εαυτό μου», είπε ο Άλκης Κυνηγάκης.

«Να είναι πιο κοντά στους αθλητές αυτοί που πρέπει να είναι και είναι αρμόδιοι, να τους αγαπήσουν περισσότερο. Όχι να τους βλέπουν σαν εχθρούς. Και στα άσχημα πρέπει να βρίσκουμε λύσεις και όχι να ρίχνουμε σφαλιάρες», ήταν τα λόγια του 26χρονου κολυμβητή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καταδίωξη ανήλικου δικυκλιστή που έτρεχε στο αντίθετο ρεύμα της Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη

Ελλάδα 02.12.2025
Πρόκειται για 16χρονο Ρομά που έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αρχές

Χωρίς ταξί σήμερα και αύριο όλη η χώρα – Γιατί τραβούν χειρόφρενο

Ελλάδα 02.12.2025
Τι ζητούν οι επαγγελματίες οδηγοί

Σχολεία: Γιατί δεν θα γίνει μάθημα στις 3 Δεκεμβρίου

Ελλάδα 02.12.2025
Το Υπουργείο Παιδείας καθορίζει την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου ως μια διαφορετική σχολική ημέρα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης

Επίδομα θέρμανσης: Λήγει η προθεσμία ‑ Πότε έρχεται η πρώτη πληρωμή στους δικαιούχους

Οικονομία 02.12.2025
Πότε εκπνέει η διορία για το επίδομα θέρμανσης

«Σαρώνουν» τα αλβανικά ΑΦΜ ‑ Πρωτιά στον κλάδο των αλλοδαπών επιχειρηματιών στην Ελλάδα

Ελλάδα 02.12.2025
Τον δικό τους αγώνα για να αναδειχθούν στην ελληνική επικράτεια έχουν δώσει περισσότεροι από 4.500 Αλβανοί

Νέα πρόκληση στο Αιγαίο: Τουρκικές μηχανότρατες παραβιάζουν τα ελληνικά χωρικά ύδατα

Ελλάδα 02.12.2025
Καταγγελίες για συνοδεία από τουρκική ακτοφυλακή

Με μηνύσεις απειλεί η δασκάλα από το Λουτράκι που κατήγγειλε τον 6χρονο μαθητή για θωπεία

Ελλάδα Χτες
Η 55χρονη εικαστικός παραμένει εκτός σχολείων μέχρι την ολοκλήρωση της ΕΔΕ

Κυρανάκης: Για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ φταίνε τα μπλόκα και οι αγροτικές κινητοποιήσεις

Πολιτική Χτες
Προκλητικές δηλώσεις από τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών εναντίον των δυναμικών αγροτικών κινητοποιήσεων που η κυβέρνηση αντιμετώπισε με αστυνομική βία.

«Φραπές»: Θα πάω στην Εξεταστική, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα – Θα τρέχουν πολλοί

Ελλάδα Χτες
Ο Γιώργος Ξυλούρης ή «Φραπές», αφού έγινε «λαγός» στην Εξεταστική, τώρα απειλεί με «αποκαλύψεις» στις 11 Δεκεμβρίου - «Όλα νόμιμα» επιμένει για τα λαχεία ο Ανδρέας Στρατάκης ή «Χασάπης»

Χαλκιδική: Νεκρός 79χρονος που καταπλακώθηκε από κορμό δέντρου

Ελλάδα Χτες
Ο άτυχος άνδρας δε φαίνεται να ήταν επαγγελματίας υλοτόμος, αλλά να επιχείρησε να κόψει ξύλα για προσωπική χρήση