E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τέιλορ Σουίφτ: Με μαχαίρια και εκρηκτικά θα γινόταν η τρομοκρατική επίθεση στη συναυλία στη Βιέννη

Δεν επηρεάζονται οι συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ στο Λονδίνο

Δημοσίευση 8/8/2024 | 19:31

Τέιλορ Σουίφτ: Με μαχαίρια και εκρηκτικά θα γινόταν η τρομοκρατική επίθεση στη συναυλία στη Βιέννη

Ο 19χρονος νεαρός που έχει συλληφθεί μαζί με δύο άλλους νεαρούς υπόπτους στην Αυστρία προετοίμαζε επίθεση αυτοκτονίας σε μία από τις συναυλίες της Aμερικανίδας σταρ Τέιλορ Σουίφτ στη Βιέννη «για να σκοτώσει μεγάλο αριθμό ανθρώπων», ανακοίνωσαν οι αυστριακές υπηρεσίες Πληροφοριών.

«Εχει προχωρήσει σε πλήρη ομολογία και δήλωσε ότι είχε την πρόθεση να διαπράξει επίθεση με τη βοήθεια εκρηκτικών υλών και μαχαιριών», δήλωσε κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο διευθυντής των αυστριακών υπηρεσιών Πληροφοριών (DSN) Ομάρ Χαϊτζάουι-Πίρχνερ.

«Στόχος του ήταν να σκοτωθεί και να σκοτώσει μεγάλο αριθμό ανθρώπων, είτε σήμερα, είτε αύριο, κατά τη διάρκεια της συναυλίας», πρόσθεσε.

Δεν επηρεάζονται οι συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ στο Λονδίνο
Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει τίποτε που να υποδεικνύει ότι η σχεδιαζόμενη επίθεση σε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ στη Βιέννη θα είχε συνέπειες στις συναυλίες της στο Wembley Stadium του Λονδίνου την επόμενη εβδομάδα.

Οι τρεις ματαιωμένες συναυλίες στην Βιέννη επρόκειτο να προσελκύσουν πλήθος 195.000 σήμερα, αύριο και το Σάββατο.

«Δεν υπάρχει κάτι που να υποδεικνύει ότι τα θέματα που ερευνώνται από τις αυστριακές αρχές θα έχουν επίπτωση στις επερχόμενες διοργανώσεις εδώ στο Λονδίνο», δήλωσε εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΗΠΑ‑Ιράν: Στη Γενεύη οι υπογραφές για τη συμφωνία – Τα 14 σημεία του deal

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Το άνοιγμα του Ορμούζ, η παύση των στρατιωτικών επιχειρήσεων και το πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την επόμενη ημέρα στη Μέση Ανατολή

Nέο νομοσχέδιο ‑ Επίδομα 150 ευρώ ανά παιδί, 72 δόσεις και επιστροφή ενοικίου

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών ψηφίζεται έως τις 24 Ιουνίου και περιλαμβάνει επίδομα παιδιού, ρύθμιση χρεών σε 72 δόσεις και διεύρυνση της επιστροφής ενοικίου.

Έμπολα στο Κονγκό: Τι αποκαλύπτουν τα νέα στοιχεία για την εξάπλωση της επιδημίας

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Με 676 κρούσματα και 136 θανάτους, ο ΠΟΥ προειδοποιεί ότι ο αριθμός των ασθενών σχεδόν διπλασιάζεται κάθε εβδομάδα, ενώ παραπληροφόρηση και ένοπλη βία παρεμποδίζουν την αντιμετώπιση.

«Παράθυρο» εξοικονόμησης για όσους έχουν στεγαστικό – Τι αλλάζει στα step up δάνεια

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Η μετατροπή των step up δανείων σε τοκοχρεωλυτικά με σταθερό επιτόκιο 3% μπορεί να εξοικονομήσει στους δανειολήπτες έως και 90.800 ευρώ, με το συνολικό όφελος να αγγίζει το 41%.

Τραγωδία στη Βραζιλία: Ο γνωστός τραγουδιστής Oliver Tree σκοτώθηκε στη σύγκρουση των ελικοπτέρων

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Το βράδυ της Κυριακής 14/6 συγκρούστηκαν στον αέρα δύο ελικόπτερα

Θεσσαλονίκη: Έσπασε το ρεκόρ Γκίνες για το ζεϊμπέκικο με πάνω από 750 χορευτές

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Στην πρωτοβουλία συμμετείχαν χορευτές από 10 χώρες

ΒΙΝΤΕΟ: Ο «Σκοπελίτης» συνόδευσε τον «καπετάν Γιάννη» στην τελευταία του κατοικία

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Το θρυλικό πλοίο που σημάδεψε τις Μικρές Κυκλάδες αποχαιρέτησε τον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομά του με τη θάλασσα

ΗΠΑ – Ιράν: Τι ανακοίνωσε ο Τραμπ για τη συμφωνία που αλλάζει τα δεδομένα στη Μέση Ανατολή

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν ανακοίνωσε παύση των στρατιωτικών επιχειρήσεων, με την επίσημη υπογραφή να προγραμματίζεται στη Γενεύη στις 19 Ιουνίου.

Μουντιάλ 2026: Η Γερμανία διέλυσε 7‑1 το Κουρασάο στην πρεμιέρα – Δείτε τα γκολ

Αθλητικά Νέα Χτες
Η Εθνική Γερμανίας επικράτησε με συντριπτικό σκορ του Κουρασάο, το οποίο πανηγύρισε ιστορικό γκολ στο πρώτο του Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Κομενένσια έγραψε ιστορία στο Μουντιάλ 2026: Πέτυχε το παρθενικό γκολ του Κουρασάο στη διοργάνωση, δείτε βίντεο

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Λιβάνο Κομενένσια στο 21ο λεπτό ισοφάρισε το σκορ που είχε ανοίξει ο Ενμέτσα της Γερμανίας στο 5ο λεπτό