E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πέθανε η γνωστή ενδυματολόγος Έβελυν Σιούπη – Οι συγκινητικές αναρτήσεις καλλιτεχνών για τον θάνατό της

Γνωστοί καλλιτέχνες, που συνεργάστηκαν μαζί της την αποχαιρετούν με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Δημοσίευση 5/8/2024 | 19:54

Πέθανε η γνωστή ενδυματολόγος Έβελυν Σιούπη – Οι συγκινητικές αναρτήσεις καλλιτεχνών για τον θάνατό της

Η Έβελυν Σιούπη είχε ντύσει πλήθος Ελλήνων ηθοποιών και είχε συνεργαστεί με πολύ επιτυχημένες παραγωγές, όπως το «Το δις εξαμαρτείν», «Ντόλτσε Βίτα», «Δύο ξένοι», «Safe Sex» κα.

Τελευταία της δουλειά στην τηλεόραση ήταν οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», που προβλήθηκαν στο Mega.

Το δικό τους διαδικτυακό «αντίο» στην Έβελυν Σιούπη είπαν ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Χάρης Ρώμας.

«Αντίο στην γλυκιά Έβελυν Σιούπη, αυτό το πολυτάλαντο, πολυβραβευμένο κορίτσι, που με ό,τι καταπιάστηκε το έκανε με μεγάλη επιτυχία και με τεράστια αγάπη για τους ηθοποιούς. Μόνο καλά θα έχουμε να θυμόμαστε από αυτό το ευγενικό πλάσμα όσοι συνεργαστήκαμε μαζί της και όσοι γνωρίσαμε το αδαμάντινο του χαρακτήρα της…Καλό ταξίδι αγαπημένη μας….», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Η σκηνογράφος και κυρίως ενδυματολόγος Έβελυν Σιούπη ήταν μία μεγάλη καλλιτέχνης με την έννοια του ότι δεν υπήρξε ποτέ κάποιος παρόμοιος σε έμπνευση και αισθητική. Και δεν νομίζω ότι θα υπάρξει και στο μέλλον. Της έλεγα πάντα, ότι εφηύρε και εκπροσωπεί τον «Υπαρκτό Σουρεαλισμό»!

Στη διάρκεια της συνεργασίας μας ζήσαμε έντονες και εκρηκτικές στιγμές όμως αυτό που έμεινε στο τέλος ξεκάθαρο ήταν ο αμοιβαίος σεβασμός και η αξιοπρέπεια. Άλλωστε έτσι ήταν η Έβελυν: Έντονη, εκρηκτική και απόλυτα αξιοπρεπής!

Φεύγει δυστυχώς νωρίς και πραγματικά εύχομαι ολόψυχα ο αγαπημένος της γιός, Δημήτρης, να τιμά πάντα την μνήμη της. Και εγώ θα την θυμάμαι, πάντως…», έγραψε με τη σειρά του και ο Χάρης Ρώμας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετά τον Κλοπ, η Ρεάλ θέλει και τον Χάαλαντ! Στα 200 εκατ. ευρώ η «χρηματιστηριακή» αξία του Νορβηγού!

Αθλητικά Νέα Χτες
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να φέρει στη «βασίλισσα» τους Γιούργκεν Κλοπ και Έρλινγκ Χάαλαντ το προσεχές καλοκαίρι.

Αστυνομία στο σπίτι του Βαρουφάκη και προκαταρκτική εξέταση

Ελλάδα Χτες
Στο πλαίσιο έρευνας που αφορά βίντεο στο οποίο αναφέρεται σε χρήση ecstasy το 1989

Γροιλανδία: Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς τις χώρες που θα αντιταχθούν στα «θέλω» του

Κόσμος Χτες
Αμερικανοί βουλευτές στη Δανία επιδιώκουν να «χαμηλώσουν τους τόνους»

Ερωμένη ή συνέταιρος: Νέα στοιχεία για τη σχέση του Ιμάμογλου με την βολεϊμπολίστρια, οι 800 κλήσεις και το «σκοτωμένο» ακίνητο

Κόσμος Χτες
Οι αποκαλύψεις έχουν ήδη πυροδοτήσει σφοδρή δημόσια και πολιτική αντιπαράθεση.

Απόκριες 2026: Πότε πέφτει η Τσικνοπέμπτη και η Καθαρά Δευτέρα

Ελλάδα Χτες
Το Τριώδιο δεν αργεί να ανοίξει

«Έπεσε» το X: Αναφορές για προβλήματα παγκοσμίως ‑ Δεν φορτώνουν οι λογαριασμοί

Tech + Science Χτες
Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες

Πυροβολισμοί σε ψητοπωλείο στον Αγιο Δημήτριο: Συνελήφθη ο πατέρας του ιδιοκτήτη

Ελλάδα Χτες
Αφαντος ο 39χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε πατέρα και γιο

Πώς δρούσε η συμμορία που λήστευε βενζινάδικα και μίνι μάρκετ

Ελλάδα Χτες
Ανάμεσα στους συλληφθέντες άνδρας που είχε εμπλακεί στη δολοφονία με καλάσνικοφ των δύο αστυνομικών φρουρών στην περιοχή του Ρέντη το 2011