E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξέσπασε η Κατερίνα Στεφανίδη μετά την πρόκρισή της: «Είναι απαράδεκτο να κάνουν τέτοιο μεγάλο λάθος!»

Η αθλήτρια αντέδρασε για το γεγονός πως θα διαγωνιστούν 20 γυναίκες στον τελικό.

Δημοσίευση 5/8/2024 | 18:29

Ξέσπασε η Κατερίνα Στεφανίδη μετά την πρόκρισή της: «Είναι απαράδεκτο να κάνουν τέτοιο μεγάλο λάθος!»

Έτοιμη για την συμμετοχή της σε τέταρτο τελικό Ολυμπιακών Αγώνων είναι η Κατερίνα Στεφανίδη, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να παίρνει την πρόκρισή της χωρίς απρόοπτα στον προκριματικά του άλματος επί κοντώ.

Η ίδια πέρασε με τη δεύτερη προσπάθειά της τα 4,55μ., επίδοση που ήταν αρκετή για να της εξασφαλίσει την παρουσία της στον μεγάλο τελικό της Τετάρτης.

Ωστόσο, η αθλήτρια ξέσπασε σε δηλώσεις της για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο καθώς στον τελικό θα αγωνιστούν 20 αθλήτριες.

«Σήμερα σε αντίθεση με χθες είχε ζέστη, ήταν λίγο κουραστικό. Εγώ επειδή δεν έχω κάνει αρκετούς αγώνες, ουσιαστικά από το Ευρωπαϊκό ξεκίνησα από πιο χαμηλά για να βρω ρυθμό. Πήγαν όλα καλά, πέρασαν και οι μισές κοπέλες στον τελικό, όποτε δεν ήταν και τόσο δύσκολο ήταν η αλήθεια. Είναι ανήκουστο, είναι απαράδεκτο, φταίει ξεκάθαρα η World Athletics, η οποία έθεσε τα ύψη λάθος για πρωί, χωρίς να καταλαβαίνει πού βρίσκεται το επίπεδο του επί κοντώ γυναικών αυτή τη στιγμή. Στον τελικό θα πρέπει να μπούμε πιο νωρίς, θα είμαστε 20 κοπέλες σε μια ουρά για να κάνουμε ζέσταμα, πιθανώς να προλάβουμε να κάνουμε μόνο δύο δοκιμαστικά… Για να μην πάρει πέντε ώρες, θα είναι… πιο απότομα τα ύψη. Είναι απαράδεκτο σε Ολυμπιακούς Αγώνες να κάνουν τέτοιο λάθος και να μπαίνουν 20 κοπέλες στον τελικό» σημείωσε η Κατερίνα Στεφανίδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά στον Ασπρόπυργο ‑ Ήχησε το 112 για ετοιμότητα

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Τραμ συγκρούστηκε με τρίκυκλο στο Παλαιό Φάληρο – Τραυματίας ένα 9χρονο κορίτσι

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Στο τρίκυκλο επέβαιναν και οι δύο γονείς μαζί με την 9χρονη κόρη τους

Πανηγυρισμοί για την Αργεντινή στο πιο παγωμένο μέρος της Γης με κοντομάνικο – Δείτε το βίντεο

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Το βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τον εκπαιδευτικό Γκουστάβο Ολιβέρα

«Δεν ξέρω τι διάολο χτύπησα»: 18χρονος στη Βρετανία παρέσυρε συνταξιούχο με το αυτοκίνητό του και μετά κάθισε να φάει πίτσα – βίντεο

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Ο Σόνι Χόρσφαλ παραπέμφθηκε σε δίκη για τον σοβαρό τραυματισμό 84χρονου στο Ρέντκαρ της Βόρειας Γιορκσάιρ, αφού έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και ανέβηκε σε πεζοδρόμιο με μεγάλη ταχύτητα

Χάος στο Κονγκό: Εξοργισμένοι συγγενείς επιτέθηκαν σε νοσοκομείο Έμπολα ‑ Έτρεχαν να σωθούν ασθενείς

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Οργισμένοι συγγενείς επιτέθηκαν στο νοσοκομείο Nyakunde στην επαρχία Ιτούρι της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό  εξαναγκάζοντας το ιατρικό προσωπικό και ασθενείς να εγκαταλείψουν την εγκατάσταση.

Πότε θα γίνει η κηδεία του Λορέντζο Καριέρε

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Ο Λορέντζο Καριέρε αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρά προβλήματα υγείας

Έσκασε η «βόμβα»: Ο Χρήστος Τζόλης στους πρωταθλητές Αγγλίας

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα παίκτη στην ιστορία

Ποιες περιοχές βρίσκονται σε συναγερμό αύριο για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Σε αυξημένη ετοιμότητα τίθενται Αττική, Κρήτη, Εύβοια, Κορινθία και νησιά του Βορείου Αιγαίου, με ενισχυμένες περιπολίες και εφαρμογή απαγόρευσης κυκλοφορίας σε ευπαθείς περιοχές.