E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λευτέρης Πετρούνιας: «Χρειάζομαι ένα διάλειμμα, δε σταματάει τίποτα εδώ»!

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης των κρίκων θέλει να ξεκουραστεί και να αφιερώσει χρόνο στην οικογένειά του, αλλά επιθυμεί να αγωνιστεί και στο Λος Αντζελες το 2028!

Δημοσίευση 4/8/2024 | 17:33

Λευτέρης Πετρούνιας: «Χρειάζομαι ένα διάλειμμα, δε σταματάει τίποτα εδώ»!

Τα τρία σερί Ολυμπιακά μετάλλια και η ιστορία που έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους, δεν τον… χόρτασαν. Ο κορυφαίος αθλητής μας λίγο μετά το θρίαμβό του στο Παρίσι και με δάκρυα στα μάτια, μίλησε για όσα τράβηξε, για τη στήριξη που είχε απ’ την οικογένειά του αλλά και όλη την Ελλάδα.

Όσο για το μέλλον, ο 33χρονος θέλει να κάνει ένα διάλλειμα και να ξεκουραστεί, αλλά θα επανέλθει με το βλέμμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες!

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια:

«Τη βλέπω πρώτη φορά (σ.σ τη Βασιλική Μιλλούση) μετά από 20 ημέρες! Τι να πω! Ήρθα γι' αυτό το πράγμα. Έχω δουλέψει πάρα πολύ τα τελευταία τρία χρόνια. Δεν είμα 20 χρόνων πλέον είμαι 33 και έχω υποχρεώσεις. Με κάνει χαρούμενο που βρίσκομαι στο βάθρο. Στόχευα σε ένα μετάλλιο. Πρωταρχικό ρόλο στο μυαλό μου ήταν το να βρεθώ στα μετάλλια. Εντόπισα κάποια λάθη στο πρόγραμμα, που ήταν 10 εκατοστά και 10 εκατοστά θα μπορούσα να ισοβαθμήσω με τον πρώτο και να πάρω το χρυσό. Είναι άξιοι αντίπαλοι οι Κινέζοι και με κάνουν καλύτερο αθλητή. Αν δεν είχα την οικογένειά μου και την ομάδα μου, όλη την Ελλάδα τίποτα δε θα ήταν εφικτό. Τεχνικά ήμουν άρτιος. Αλλά σήμερα ήταν η πρώτη προσγείωση που δεν κάνω βήμα. Είναι μία ένδειξη του πόσο πολύ το ήθελα. Το απόλαυσα πολύ αυτό το ταξίδι. Στεναχωριέμαι για τον Σαμίρ που είναι φίλος μου. Όλες οι θέσεις σε έναν τελικό είναι τιμητικές. Είναι θέμα της στιγμής και ποιος έμεινε πιο ψύχραιμος. Είμαστε χαρούμενοι.

Δεν έχω ξαναπροκριθεί με έκτη θέση. Ήθελε μία τρομακτικά καλή διαχείριση. Ενώ στοχεύαμε να προκριθώ με τη 1-2 θέση για αγωνιστώ μπροστά από τον ένα από τους δύο Κινέζους. Ήταν πολύ κοντά το σκορ μου. Είναι το μεγαλύτερο σκορ που έχω πάρει φέτος. Χαίρομαι που έκανα δύο λάθη, που δείχνει ότι μπορώ να τα πάω καλύτερα. Είμαι αθλητής αγώνων. Έχω καλή ψυχολογία στον αγώνα. Ο προπονητής μου πιστεύει πολύ σε εμένα και είναι κάτι που μου κάνει καλό».

Για τους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες: «Οπωσδήποτε χρειάζομαι ένα καλό διάλειμμα. Δε σταματάει τίποτα εδώ. Ο Αρμένιος είναι 37 και ήταν στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων και ήταν ανταγωνιστικός. Θα κάνω ένα καλό μπρέικ. Η νέα βαθμολόγηση, όπου αφαιρούνται δύο ασκήσεις με ευνοεί για να καταφέρω να είμαι ανταγωνιστικός. Θα φτιάξουμε ένα πρόγραμμα ασυναγώνιστο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Τεχεράνη θα απαντήσει αμέσως αν δεχτεί επίθεση, δηλώνει ο εκπρόσωπος του στρατού

Κόσμος Χτες
Υποστήριξε ότι «πολλές» αμερικανικές βάσεις στην περιοχή βρίσκονται εντός του βεληνεκούς των ιρανικών πυραύλων

Τροχαίο στη Ρουμανία: Σε κλίμα οδύνης η άφιξη των σορών των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Ελλάδα Χτες
Η αυτοκινητοπομπή έφτασε λίγο μετά τις 19:30 στο γήπεδο

Η Γαλλία καταργεί τα «συζυγικά καθήκοντα» στο σeξ

Κόσμος Χτες
Οι υποστηρικτές της νέας ρήτρας ελπίζουν ότι ο νόμος θα συμβάλει στην αποτροπή του συζυγικού βιασμού

Τραμπ: Ο Πούτιν συμφώνησε σε κατάπαυση πυρός μίας εβδομάδας λόγω κρύου

Κόσμος Χτες
«Ζήτησα προσωπικά από τον Πρόεδρο Πούτιν να μην επιτεθεί στο Κίεβο και σε διάφορες πόλεις για μια εβδομάδα»

Απίστευτο περιστατικό σε αγώνα μπάσκετ στο Ντουμπάι: Παίκτης κλωτσούσε τον αντίπαλό του που ήταν πεσμένος στο παρκέ

Αθλητικά Νέα Χτες
Μετά από μία αψιμαχία, ανάμεσα στον Ισμαήλ Ρομέρο και τον Νικ Ντεμούσις, ο δεύτερος έπεσε στο παρκέ, με τον πρώτο να πηγαίνει από πάνω του και να χτυπάει με μίσος

Προσγειώθηκε το C130 με τις σορούς των οπαδών του ΠΑΟΚ

Ελλάδα Χτες
Στο γήπεδο, τόσο φίλαθλοι όσο και οι συγγενείς τους έχουν οργανώσει εκδηλώσεις για να τιμήσουν την μνήμη τους.

Κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 στη Ροδόπη – «Παραμείνετε σε ετοιμότητα λόγω πιθανής υπερχείλισης»

Ελλάδα Χτες
Σοβαρά προβλήματα προκαλεί η ισχυρή κακοκαιρία που πλήττει τη Θράκη, με επίκεντρο την Αλεξανδρούπολη

Πόλο: Νέος περίπατος για την Εθνική ομάδα των γυναικών

Αθλητικά Νέα Χτες
Η Ελλάδα «βούλιαξε» τη Γερμανία με 26-5 κάνοντας επίδειξη δύναμης σε ακόμη μία αναμέτρηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

«Η φωτιά δεν μπόρεσε να κάψει αυτό που ήσουν»: Θρήνος στις κηδείες των τριών θυμάτων της τραγωδίας στην Βιολάντα

Ελλάδα Χτες
Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισαν την Σταυρούλα Μπουκοβάλα, την Αναστασία Νάσιου και την Αγάπη Μπουνόβα

Στο φως βυθισμένο αυτοκίνητο στο ρέμα Κόρμπι στη Βάρη μετά την κακοκαιρία, δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
Αναμένεται να αποκαλυφθούν και άλλα αντικείμενα που κατάπιε το ρέμα

Πλημμύρες στον Έβρο από τις έντονες βροχοπτώσεις, εγκλωβίστηκαν μαθητές σε σχολείο

Ελλάδα Χτες
Διακοπές κυκλοφορίας σε Αλεξανδρούπολη και Νίψα – Προειδοποίηση για έντονα φαινόμενα τις επόμενες ημέρες