E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λευτέρης Πετρούνιας: «Χρειάζομαι ένα διάλειμμα, δε σταματάει τίποτα εδώ»!

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης των κρίκων θέλει να ξεκουραστεί και να αφιερώσει χρόνο στην οικογένειά του, αλλά επιθυμεί να αγωνιστεί και στο Λος Αντζελες το 2028!

Δημοσίευση 4/8/2024 | 17:33

Λευτέρης Πετρούνιας: «Χρειάζομαι ένα διάλειμμα, δε σταματάει τίποτα εδώ»!

Τα τρία σερί Ολυμπιακά μετάλλια και η ιστορία που έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους, δεν τον… χόρτασαν. Ο κορυφαίος αθλητής μας λίγο μετά το θρίαμβό του στο Παρίσι και με δάκρυα στα μάτια, μίλησε για όσα τράβηξε, για τη στήριξη που είχε απ’ την οικογένειά του αλλά και όλη την Ελλάδα.

Όσο για το μέλλον, ο 33χρονος θέλει να κάνει ένα διάλλειμα και να ξεκουραστεί, αλλά θα επανέλθει με το βλέμμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες!

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια:

«Τη βλέπω πρώτη φορά (σ.σ τη Βασιλική Μιλλούση) μετά από 20 ημέρες! Τι να πω! Ήρθα γι' αυτό το πράγμα. Έχω δουλέψει πάρα πολύ τα τελευταία τρία χρόνια. Δεν είμα 20 χρόνων πλέον είμαι 33 και έχω υποχρεώσεις. Με κάνει χαρούμενο που βρίσκομαι στο βάθρο. Στόχευα σε ένα μετάλλιο. Πρωταρχικό ρόλο στο μυαλό μου ήταν το να βρεθώ στα μετάλλια. Εντόπισα κάποια λάθη στο πρόγραμμα, που ήταν 10 εκατοστά και 10 εκατοστά θα μπορούσα να ισοβαθμήσω με τον πρώτο και να πάρω το χρυσό. Είναι άξιοι αντίπαλοι οι Κινέζοι και με κάνουν καλύτερο αθλητή. Αν δεν είχα την οικογένειά μου και την ομάδα μου, όλη την Ελλάδα τίποτα δε θα ήταν εφικτό. Τεχνικά ήμουν άρτιος. Αλλά σήμερα ήταν η πρώτη προσγείωση που δεν κάνω βήμα. Είναι μία ένδειξη του πόσο πολύ το ήθελα. Το απόλαυσα πολύ αυτό το ταξίδι. Στεναχωριέμαι για τον Σαμίρ που είναι φίλος μου. Όλες οι θέσεις σε έναν τελικό είναι τιμητικές. Είναι θέμα της στιγμής και ποιος έμεινε πιο ψύχραιμος. Είμαστε χαρούμενοι.

Δεν έχω ξαναπροκριθεί με έκτη θέση. Ήθελε μία τρομακτικά καλή διαχείριση. Ενώ στοχεύαμε να προκριθώ με τη 1-2 θέση για αγωνιστώ μπροστά από τον ένα από τους δύο Κινέζους. Ήταν πολύ κοντά το σκορ μου. Είναι το μεγαλύτερο σκορ που έχω πάρει φέτος. Χαίρομαι που έκανα δύο λάθη, που δείχνει ότι μπορώ να τα πάω καλύτερα. Είμαι αθλητής αγώνων. Έχω καλή ψυχολογία στον αγώνα. Ο προπονητής μου πιστεύει πολύ σε εμένα και είναι κάτι που μου κάνει καλό».

Για τους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες: «Οπωσδήποτε χρειάζομαι ένα καλό διάλειμμα. Δε σταματάει τίποτα εδώ. Ο Αρμένιος είναι 37 και ήταν στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων και ήταν ανταγωνιστικός. Θα κάνω ένα καλό μπρέικ. Η νέα βαθμολόγηση, όπου αφαιρούνται δύο ασκήσεις με ευνοεί για να καταφέρω να είμαι ανταγωνιστικός. Θα φτιάξουμε ένα πρόγραμμα ασυναγώνιστο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ισπανία – Αργεντινή 1‑0: Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Φούριας Ρόχας

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Ο Φεράν Τόρες σκόραρε στο 106` της παράτασης και χάρισε στην Ισπανία τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, σε έναν τελικό όπου η «Φούρια Ρόχα» κυριάρχησε απόλυτα.

Σούπερ μάρκετ: Ποια προϊόντα αναμένεται να φθηνύνουν από τον Σεπτέμβριο

E-Daily 1.Hero 20.07.2026
Μετά τη λήξη του πλαφόν, τίθεται σε ισχύ συμφωνία πάγωματος τιμών σε 2.000 προϊόντα για Ιούλιο-Αύγουστο, με νέες μειώσεις να προγραμματίζονται από το φθινόπωρο.

Η Αγκυρα αντιδρά στην αναστολή λειτουργίας 11 σχολείων στη Θράκη και επαναφέρει τους ισχυρισμούς περί «τουρκικής μειονότητας»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Για καταπιεστικές αποφάσεις και πρακτικές που συνιστούν παραβίαση των διατάξεων της Συνθήκης Ειρήνης της Λωζάνης κάνει λόγο ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ

Τροχαίο στη Χαλκιδική: Καταγγελίες για πλαστό έρανο για την επιστροφή των σορών στη Μολδαβία, αύριο θα επιχειρήσουν οι γιατροί να ξυπνήσουν την 7χρονη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Έφτασε στη Θεσσαλονίκη η θεία που θα αναλάβει την κηδεμονία του παιδιού - Η μητέρα, ο πατέρας και η αδερφή του παιδιού σκοτώθηκαν όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με βυτιοφόρο στη Χαλκιδική

Μουντιάλ 2026: Πόσα εκατομμύρια θα εισπράξει η ομάδα που θα σηκώσει την κούπα

E-Daily 3.Left Χτες
Η FIFA διαθέτει φέτος τεράστια ποσά για τους νικητές - ο πρωταθλητής κόσμου θα φύγει με 37,1 εκατ. ευρώ, ενώ και ο φιναλίστ εξασφαλίζει κέρδος ρεκόρ.

Μελόνι για τον κοσμηματοπώλη‑δολοφόνο: «Ποιος μπορεί να κρίνει τον φόβο του ανθρώπου;»

Κόσμος Χτες
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός ζήτησε από τον υπουργό Δικαιοσύνης να κινήσει τη διαδικασία απονομής χάριτος στον Μάριο Ροτζιέρο, που καταδικάστηκε τελεσίδικα σε 14 χρόνια και 9 μήνες για τη δολοφονία δύο ληστών.

Ο Τσιτσιπάς επέστρεψε στην κορυφή: Πρώτος τίτλος μετά από 17 μήνες στο Γκστάαντ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε του Κολινιόν με 2-1 σετ στον τελικό του ATP 250 στην Ελβετία και κατέκτησε τον 13ο τίτλο της καριέρας του.

Σοκαριστικό βίντεο: Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τούμπαρε μετά από σύγκρουση με ΙΧ στα Χανιά

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το ασθενοφόρο μετέφερε ασθενή με ανακοπή - ένας διασώστης τραυματίστηκε με κατάγματα στον θώρακα, ο ασθενής κατέληξε και τα αίτια ερευνά η Τροχαία Χανίων.

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στα Σελίνια της Σαλαμίνας

Ελλάδα Χτες
Μεγάλες πυροσβεστικές δυνάμεις επί τόπου - Οκτώ αεροσκάφη και ελικόπτερο επιχειρούν από αέρος

Ο Μέσι «μίλησε» πριν τον τελικό του Μουντιάλ ‑ το μήνυμα που συγκλόνισε εκατομμύρια

E-Daily 3.Left Χτες
Ο αρχηγός της Αργεντινής ανάρτησε συγκινητικό μήνυμα λίγες ώρες πριν τον τελικό με την Ισπανία, εστιάζοντας στη διαδρομή της ομάδας και όχι στο τρόπαιο.

Ινδία: Πώς σχεδίασε η σύζυγος τον «τέλειο» θάνατο του άνδρα της με δηλητηριώδες φίδι

E-Daily 3.Left Χτες
Η 32χρονη Νταμίνι, μαζί με τον εραστή της και δύο γητευτές φιδιών, φέρεται να νάρκωσε τον σύζυγό της και στη συνέχεια άφησε κράιτ να τον δαγκώσει ώστε ο θάνατος να μοιάζει με ατύχημα.

Τελικός Μουντιάλ 2026: Efood και Wolt σταματούν τις παραδόσεις – Από τι ώρα και γιατί

Ελλάδα Χτες
Οι διανομείς των δύο μεγάλων πλατφορμών κηρύσσουν στάση εργασίας από τις 19:00 έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο 20χρονου συναδέλφου τους.