E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λευτέρης Πετρούνιας: «Χρειάζομαι ένα διάλειμμα, δε σταματάει τίποτα εδώ»!

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης των κρίκων θέλει να ξεκουραστεί και να αφιερώσει χρόνο στην οικογένειά του, αλλά επιθυμεί να αγωνιστεί και στο Λος Αντζελες το 2028!

Δημοσίευση 4/8/2024 | 17:33

Λευτέρης Πετρούνιας: «Χρειάζομαι ένα διάλειμμα, δε σταματάει τίποτα εδώ»!

Τα τρία σερί Ολυμπιακά μετάλλια και η ιστορία που έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους, δεν τον… χόρτασαν. Ο κορυφαίος αθλητής μας λίγο μετά το θρίαμβό του στο Παρίσι και με δάκρυα στα μάτια, μίλησε για όσα τράβηξε, για τη στήριξη που είχε απ’ την οικογένειά του αλλά και όλη την Ελλάδα.

Όσο για το μέλλον, ο 33χρονος θέλει να κάνει ένα διάλλειμα και να ξεκουραστεί, αλλά θα επανέλθει με το βλέμμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες!

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια:

«Τη βλέπω πρώτη φορά (σ.σ τη Βασιλική Μιλλούση) μετά από 20 ημέρες! Τι να πω! Ήρθα γι' αυτό το πράγμα. Έχω δουλέψει πάρα πολύ τα τελευταία τρία χρόνια. Δεν είμα 20 χρόνων πλέον είμαι 33 και έχω υποχρεώσεις. Με κάνει χαρούμενο που βρίσκομαι στο βάθρο. Στόχευα σε ένα μετάλλιο. Πρωταρχικό ρόλο στο μυαλό μου ήταν το να βρεθώ στα μετάλλια. Εντόπισα κάποια λάθη στο πρόγραμμα, που ήταν 10 εκατοστά και 10 εκατοστά θα μπορούσα να ισοβαθμήσω με τον πρώτο και να πάρω το χρυσό. Είναι άξιοι αντίπαλοι οι Κινέζοι και με κάνουν καλύτερο αθλητή. Αν δεν είχα την οικογένειά μου και την ομάδα μου, όλη την Ελλάδα τίποτα δε θα ήταν εφικτό. Τεχνικά ήμουν άρτιος. Αλλά σήμερα ήταν η πρώτη προσγείωση που δεν κάνω βήμα. Είναι μία ένδειξη του πόσο πολύ το ήθελα. Το απόλαυσα πολύ αυτό το ταξίδι. Στεναχωριέμαι για τον Σαμίρ που είναι φίλος μου. Όλες οι θέσεις σε έναν τελικό είναι τιμητικές. Είναι θέμα της στιγμής και ποιος έμεινε πιο ψύχραιμος. Είμαστε χαρούμενοι.

Δεν έχω ξαναπροκριθεί με έκτη θέση. Ήθελε μία τρομακτικά καλή διαχείριση. Ενώ στοχεύαμε να προκριθώ με τη 1-2 θέση για αγωνιστώ μπροστά από τον ένα από τους δύο Κινέζους. Ήταν πολύ κοντά το σκορ μου. Είναι το μεγαλύτερο σκορ που έχω πάρει φέτος. Χαίρομαι που έκανα δύο λάθη, που δείχνει ότι μπορώ να τα πάω καλύτερα. Είμαι αθλητής αγώνων. Έχω καλή ψυχολογία στον αγώνα. Ο προπονητής μου πιστεύει πολύ σε εμένα και είναι κάτι που μου κάνει καλό».

Για τους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες: «Οπωσδήποτε χρειάζομαι ένα καλό διάλειμμα. Δε σταματάει τίποτα εδώ. Ο Αρμένιος είναι 37 και ήταν στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων και ήταν ανταγωνιστικός. Θα κάνω ένα καλό μπρέικ. Η νέα βαθμολόγηση, όπου αφαιρούνται δύο ασκήσεις με ευνοεί για να καταφέρω να είμαι ανταγωνιστικός. Θα φτιάξουμε ένα πρόγραμμα ασυναγώνιστο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανατιμήσεις κατά 12% σε φρούτα και λαχανικά στα σούπερ μάρκετ κρατούν «ζωντανό» τον πληθωρισμό

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Σε χαμηλό επταμήνου καταγράφεται ο πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ, ωστόσο, αξιοσημείωτες είναι οι ανατιμήσεις σε φρούτα και λαχανικά

Ναύπακτος: Μητέρα έσωσε την τελευταία στιγμή το παιδί της από αυτοκίνητο που καρφώθηκε σε κατάστημα

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Το βίντεο από τη στιγμή του συμβάντος πραγματικά σοκάρει

Θερμαϊκός: Νέα έξαρση φυτοπλαγκτόν καλύπτει τη θάλασσα στη Θεσσαλονίκη

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Έχει καλυφθεί μεγάλο τμήμα του παραλιακού μετώπου

Η Δήλος βυθίζεται ένα εκατοστό τον χρόνο

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μελέτης

Καλαμάτα: Με GPS, κοριούς και ψεύτικα προφίλ παρακολουθούσε τη Βασιλική ο 41χρονος

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Ζητούσε καθημερινά και επίμονα από τον σύζυγό της έναν ειρηνικό χωρισμό

Πανζουρλισμός για Σπανούλη: Έπεσε το σάιτ της ΚΑΕ Αρης όταν ανακοινώθηκε ο «Kill Bill»!

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Η εποχή Βασίλη Σπανούλη στον Αρη ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο

Καλλιάνος ‑ Κακοκαιρία express και μετά 36άρια ‑ Ποιες περιοχές θα είναι στο «κόκκινο»

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Μπόρες και καταιγίδες από την Πέμπτη, με τη θερμοκρασία να εκτοξεύεται από το Σάββατο

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί σαλάτα γνωστής εταιρείας ‑ Μην την καταναλώσετε

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Εντοπίστηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός Listeria monocytogenes

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις στα δύο κοριτσάκια της οικογένειας

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Τα δύο αδελφάκια βρίσκονται ακόμα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, έχοντας δίπλα τους ειδικούς για ψυχολογική υποστήριξη και φροντίδα