E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λευτέρης Πετρούνιας: «Χρειάζομαι ένα διάλειμμα, δε σταματάει τίποτα εδώ»!

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης των κρίκων θέλει να ξεκουραστεί και να αφιερώσει χρόνο στην οικογένειά του, αλλά επιθυμεί να αγωνιστεί και στο Λος Αντζελες το 2028!

Δημοσίευση 4/8/2024 | 17:33

Λευτέρης Πετρούνιας: «Χρειάζομαι ένα διάλειμμα, δε σταματάει τίποτα εδώ»!

Τα τρία σερί Ολυμπιακά μετάλλια και η ιστορία που έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους, δεν τον… χόρτασαν. Ο κορυφαίος αθλητής μας λίγο μετά το θρίαμβό του στο Παρίσι και με δάκρυα στα μάτια, μίλησε για όσα τράβηξε, για τη στήριξη που είχε απ’ την οικογένειά του αλλά και όλη την Ελλάδα.

Όσο για το μέλλον, ο 33χρονος θέλει να κάνει ένα διάλλειμα και να ξεκουραστεί, αλλά θα επανέλθει με το βλέμμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες!

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια:

«Τη βλέπω πρώτη φορά (σ.σ τη Βασιλική Μιλλούση) μετά από 20 ημέρες! Τι να πω! Ήρθα γι' αυτό το πράγμα. Έχω δουλέψει πάρα πολύ τα τελευταία τρία χρόνια. Δεν είμα 20 χρόνων πλέον είμαι 33 και έχω υποχρεώσεις. Με κάνει χαρούμενο που βρίσκομαι στο βάθρο. Στόχευα σε ένα μετάλλιο. Πρωταρχικό ρόλο στο μυαλό μου ήταν το να βρεθώ στα μετάλλια. Εντόπισα κάποια λάθη στο πρόγραμμα, που ήταν 10 εκατοστά και 10 εκατοστά θα μπορούσα να ισοβαθμήσω με τον πρώτο και να πάρω το χρυσό. Είναι άξιοι αντίπαλοι οι Κινέζοι και με κάνουν καλύτερο αθλητή. Αν δεν είχα την οικογένειά μου και την ομάδα μου, όλη την Ελλάδα τίποτα δε θα ήταν εφικτό. Τεχνικά ήμουν άρτιος. Αλλά σήμερα ήταν η πρώτη προσγείωση που δεν κάνω βήμα. Είναι μία ένδειξη του πόσο πολύ το ήθελα. Το απόλαυσα πολύ αυτό το ταξίδι. Στεναχωριέμαι για τον Σαμίρ που είναι φίλος μου. Όλες οι θέσεις σε έναν τελικό είναι τιμητικές. Είναι θέμα της στιγμής και ποιος έμεινε πιο ψύχραιμος. Είμαστε χαρούμενοι.

Δεν έχω ξαναπροκριθεί με έκτη θέση. Ήθελε μία τρομακτικά καλή διαχείριση. Ενώ στοχεύαμε να προκριθώ με τη 1-2 θέση για αγωνιστώ μπροστά από τον ένα από τους δύο Κινέζους. Ήταν πολύ κοντά το σκορ μου. Είναι το μεγαλύτερο σκορ που έχω πάρει φέτος. Χαίρομαι που έκανα δύο λάθη, που δείχνει ότι μπορώ να τα πάω καλύτερα. Είμαι αθλητής αγώνων. Έχω καλή ψυχολογία στον αγώνα. Ο προπονητής μου πιστεύει πολύ σε εμένα και είναι κάτι που μου κάνει καλό».

Για τους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες: «Οπωσδήποτε χρειάζομαι ένα καλό διάλειμμα. Δε σταματάει τίποτα εδώ. Ο Αρμένιος είναι 37 και ήταν στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων και ήταν ανταγωνιστικός. Θα κάνω ένα καλό μπρέικ. Η νέα βαθμολόγηση, όπου αφαιρούνται δύο ασκήσεις με ευνοεί για να καταφέρω να είμαι ανταγωνιστικός. Θα φτιάξουμε ένα πρόγραμμα ασυναγώνιστο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τουρκία: Ανδρας κράτησε όμηρο την 3χρονη κόρη του έπειτα από καβγά με την σύζυγό του

E-Daily 2.TopNews 06.06.2026
Η 3χρονη διασώθηκε και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις

Επίθεση σε ανήλικη στην Ηγουμενίτσα από άνδρα που είχε συλληφθεί πριν δύο μέρες

E-Daily 2.TopNews 06.06.2026
Το κορίτσι έβαλε τις φωνές και ο δράστης απομακρύνθηκε, ενώ αστυνομικοί τον εντόπισαν λίγο αργότερα στην περιοχή – Στην κατοχή του βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, μαχαίρι

Ουκρανική επίθεση στην Αγία Πετρούπολη, 1000 χιλιόμετρα από το Κίεβο

E-Daily 2.TopNews 06.06.2026
Ο Ζελένσκι απάντησε με εκατοντάδες drones στο «όχι» του Πούτιν για τετ α τετ

Οργή στις Ηνωμένες Πολιτείες: Τα εστιατόρια χρεώνουν 40 δολάρια για… κοτόπουλο

E-Daily 3.Left 06.06.2026
Οι τιμές των πιάτων που έχουν κοτόπουλο έχουν αυξηθεί κατά 22% τα τελευταία τέσσερα χρόνια στα fine dining εστιατόρια, σύμφωνα με στοιχεία της Datassential, μιας εταιρείας που πραγματοποιεί έρευνες αγοράς με έδρα το Σικάγο

Καλλιθέα: Έρευνα για τον αυτόκλητο τιμωρό με το ρόπαλο του μπέιζμπολ ‑ Εξετάζεται αν είχε συνεργούς, νέο βίντεο σοκ

E-Daily 2.TopNews 06.06.2026
Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος κατά των τριών συλληφθέντων, μεταξύ αυτών και των θυμάτων

Σοβαρό τροχαίο στο κέντρο του Αγρινίου – Στο νοσοκομείο οδηγός και βρέφος

E-Daily 2.TopNews 06.06.2026
Το ατύχημα σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Κέντρου και Παλαμά

Ρόδος: Βίαζε τη νύφη του και την απειλούσε ότι θα χάσει την επιμέλεια των παιδιών της

E-Daily 2.TopNews 06.06.2026
Οι βιασμοί φέρεται να ξεκίνησαν από το 2013, στην αρχή του γάμου της καταγγέλλουσας με τον γιο του κατηγορούμενου

Καλαμάτα: Στον ανακριτή ο 41χρονος – Μίλησαν στα παιδιά για ατύχημα

E-Daily 2.TopNews 06.06.2026
Ενώπιον των δικαστικών αρχών αναμένεται να οδηγηθεί ο καθ’ ομολογίαν δράστης της άγριας δολοφονίας της 39χρονης Βασιλικής

Αγρίνιο: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα τηλεφωνικών απατεώνων

E-Daily 2.TopNews 06.06.2026
Παρέσυραν γυναίκα να πετάξει από το μπαλκόνι χρυσαφικά και χρήματα

Αυστραλία: Κατσαρίδες 200.000 δολαρίων – Έφοδος αποκάλυψε πάνω από 100.000 έντομα‑γίγαντες

E-Daily 2.TopNews 06.06.2026
Οι περισσότερες από τις κατασχεθείσες κατσαρίδες πρόκειται να θανατωθούν