E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια κάποιοι θα μας θεωρήσουν αντιδημοκράτες και χουντικούς»

«Αγαπώ τον Χριστό, αγαπώ την πατρίδα μου», είπε

Δημοσίευση 24/7/2024 | 20:11

Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια κάποιοι θα μας θεωρήσουν αντιδημοκράτες και χουντικούς»

Για τη σχέση του με τη θρησκεία μίλησε ο Νίκος Οικονομόπουλος κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στην Κατερίνη, μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την αναστήλωση ενός ιερού ναού στην περιοχή.

Έχουν κυκλοφορήσει αρκετά βίντεο στο διαδίκτυο που δείχνουν τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή να εκφράζει τις απόψεις του για την πίστη στο θεό και την αγάπη του στην πατρίδα.

Αρχικά, είπε: «Θέλω να ξέρετε πως, επειδή πολλοί λένε ότι η Εκκλησία δε βοηθάει, ότι απλά εισπράττει, παίρνει λεφτά κτλ, κτλ. Επειδή εγώ γνωρίζω, έχω επισκεφθεί πάρα πολλούς και έχω πάει σε πολλές μητροπόλεις, έχω γνωρίσει πολλούς αξιόλογους ανθρώπους, θα ήθελα να ξέρετε πως η Εκκλησία είναι ο μοναδικός σταθμός στη ζωή μας που βοηθά πραγματικά τους ανθρώπους. Επειδή είστε οι περισσότεροι νέοι άνθρωποι εδώ μέσα, να έχετε την πίστη σας, να αγαπάτε τον Χριστό, να ομολογείτε τον Χριστό».

Και πρόσθεσε: «Όπως κάνω και εγώ και άλλοι πολλοί συνάδελφοί μου. Είναι τιμή μας να υπηρετούμε και την Εκκλησία και τον Χριστό και θέλω να πω – όπως και άλλες πάρα πολλές φορές – ότι η ομολογία πίστεως στις ημέρες μας είναι πάρα πολύ δύσκολη για πολλούς, ντρέπονται να κάνουν τον σταυρό τους, ντρέπονται να πουν ότι πιστεύουν. Ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε Έλληνες, ότι πιστεύουμε στην πατρίδα μας, στην οικογένειά μας. Κι αν πούμε,ας πούμε, “πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια” κάποιοι θα μας θεωρήσουν αντιδημοκράτες, χουντικούς κτλ».

«Εγώ υποστηρίζω τη θρησκεία μου, την πίστη μου, την αγαπώ, την ομολογώ. Αγαπάω τον Χριστό, αγαπάω την πατρίδα μου και αγαπάω και την οικογένεια» κατέληξε, ευχαριστώντας όσους βρέθηκαν στη συναυλία του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λίζα Κούντροου: Μίλησε για την «σκληρή» συμπεριφορά των ανδρών σεναριογράφων στα «Φιλαράκια»

Tabloid Χτες
Σε παλαιότερη αγωγή, η Amanda Lyle είχε υποστηρίξει πως οι σεναριογράφοι έκαναν συχνά σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια

Ο κιθαρίστας των Deep Purple αποκάλυψε ότι είναι θαυμαστής της Έλενας Παπαρίζου!

E-Daily 3.Left Χτες
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά το Number One είναι το αγαπημένο του τραγούδι!

Ιλένια Ουίλιαμς: Λύγισε σην κάμερα – «Όταν είπα “άντε γειά”, δεν είχα στον ήλιο μοίρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια Ιλένια Ουίλιαμς βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον» το πρωινό της Τρίτης 28 Απριλίου, όπου έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη

Eurovision 2026: Αυτός θα είναι ο ρόλος της Παρθένας Χοροζίδου στη σκηνή με τον Akyla

E-Daily 3.Left Χτες
Για τη συμμετοχή της στο φετινό διαγωνισμό οπού θα βρίσκεται στο πλευρό του Akyla, μίλησε η Παρθένα Χοροζίδου αποκαλύπτοντας τον ρόλο της

Χριστίνα Πολίτη: Αντέδρασε σε ερώτηση για την Αννα Βίσση – Πώς απαντά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης

E-Daily 3.Left Χτες
Η Χριστίνα Πολίτη σήμερα, Τρίτη 28 Απριλίου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1 και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Φαίη Σκορδά για Αλέξανδρο Αθανασιάδη: «Έγινε ντόρος χθες αλλά πέρυσι δεν μας έδωσε κανείς σημασία»

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Αθανασιάδη έγινε εχθές

Η συγγνώμη του Τζίμι Κίμελ στον Ντόναλντ και την Μελάνια Τραμπ: «Ήταν ένα ελαφρύ σατιρικό αστείο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Πρώτη Κυρία χαρακτήρισε το σκετς του Κίμελ που προβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη ως «μισαλλόδοξο και βίαιο», ενώ ο Λευκός Οίκος προέτρεψε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC να απολύσει τον κωμικό.

YouTuber δεν αναγνώρισε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δεν ξεκινάς καλά, δεν μιλάς ωραία, του απάντησε

E-Daily 3.Left Χτες
Δεν χρειάζεται να ανήκω σε αυτό το vlog, σχολίασε η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» όταν ο YouTuber δήλωσε πως δεν ήξερε ποια είναι

Τέλος από τον ΣΚΑΪ ο Βασίλης Παπαδρόσος μετά από 7,5 χρόνια

E-Daily 3.Left Χτες
Η ανακοίνωση του σταθμού