E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια κάποιοι θα μας θεωρήσουν αντιδημοκράτες και χουντικούς»

«Αγαπώ τον Χριστό, αγαπώ την πατρίδα μου», είπε

Δημοσίευση 24/7/2024 | 20:11

Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια κάποιοι θα μας θεωρήσουν αντιδημοκράτες και χουντικούς»

Για τη σχέση του με τη θρησκεία μίλησε ο Νίκος Οικονομόπουλος κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στην Κατερίνη, μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την αναστήλωση ενός ιερού ναού στην περιοχή.

Έχουν κυκλοφορήσει αρκετά βίντεο στο διαδίκτυο που δείχνουν τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή να εκφράζει τις απόψεις του για την πίστη στο θεό και την αγάπη του στην πατρίδα.

Αρχικά, είπε: «Θέλω να ξέρετε πως, επειδή πολλοί λένε ότι η Εκκλησία δε βοηθάει, ότι απλά εισπράττει, παίρνει λεφτά κτλ, κτλ. Επειδή εγώ γνωρίζω, έχω επισκεφθεί πάρα πολλούς και έχω πάει σε πολλές μητροπόλεις, έχω γνωρίσει πολλούς αξιόλογους ανθρώπους, θα ήθελα να ξέρετε πως η Εκκλησία είναι ο μοναδικός σταθμός στη ζωή μας που βοηθά πραγματικά τους ανθρώπους. Επειδή είστε οι περισσότεροι νέοι άνθρωποι εδώ μέσα, να έχετε την πίστη σας, να αγαπάτε τον Χριστό, να ομολογείτε τον Χριστό».

Και πρόσθεσε: «Όπως κάνω και εγώ και άλλοι πολλοί συνάδελφοί μου. Είναι τιμή μας να υπηρετούμε και την Εκκλησία και τον Χριστό και θέλω να πω – όπως και άλλες πάρα πολλές φορές – ότι η ομολογία πίστεως στις ημέρες μας είναι πάρα πολύ δύσκολη για πολλούς, ντρέπονται να κάνουν τον σταυρό τους, ντρέπονται να πουν ότι πιστεύουν. Ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε Έλληνες, ότι πιστεύουμε στην πατρίδα μας, στην οικογένειά μας. Κι αν πούμε,ας πούμε, “πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια” κάποιοι θα μας θεωρήσουν αντιδημοκράτες, χουντικούς κτλ».

«Εγώ υποστηρίζω τη θρησκεία μου, την πίστη μου, την αγαπώ, την ομολογώ. Αγαπάω τον Χριστό, αγαπάω την πατρίδα μου και αγαπάω και την οικογένεια» κατέληξε, ευχαριστώντας όσους βρέθηκαν στη συναυλία του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χάρης Ρώμας: «Σκηνοθέτης βγαίνει σαν ιερή αγελάδα και ό,τι τσιτάτο πει είναι ξαφνικά θέσφατο»

Tabloid 09.03.2026
Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Happy Day στον ALPHA, σήμερα Δευτέρα 9/3, όπου μίλησε για όλους και για όλα

Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά για τον σκηνοθέτη και το πλάνο με το σάντουιτς – «Δεν ντρέπεστε με αυτά που γράφετε;»

Tabloid 09.03.2026
Στην αμήχανη στιγμή που συνέβη στην εκπομπή της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, στην έναρξη της «Super Κατερίνα»

Η πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo με Φερεντίνο και Καραβάτου που διχάζει τα social media

Social 09.03.2026
«Πέθανα στο γέλιο», «πόσο ψεύτικο και στημένο»

H Τσάπελ Ρόουν ξαναχτύπησε με διαφανές φόρεμα

Tabloid 09.03.2026
Περίπου έναν μήνα μετά την τόπλες εμφάνισή της στα Grammy που προκάλεσε μεγάλη συζήτηση, η νεαρή τραγουδίστρια ξαναχτύπησε

Το τηλεοπτικό φαινόμενο με τα πιο ταραχώδη παρασκήνια ‑ Σκάνδαλα, απολύσεις και αγωγές που συγκλόνισαν το Χόλιγουντ

Celebrity Stories 09.03.2026
Από καβγάδες μεταξύ πρωταγωνιστριών μέχρι δικαστικές μάχες εκατομμυρίων

Ο μυστηριώδης ήχος που ακούνε μόνο λίγοι άνθρωποι – Το φαινόμενο που προβληματίζει επιστήμονες εδώ και δεκαετίες

Παράξενα 09.03.2026
Ένας ανεξήγητος βόμβος σαν μακρινή μηχανή ντίζελ ακούγεται αδιάκοπα σε μια πόλη των ΗΠΑ, αλλά μόνο ένα μικρό ποσοστό κατοίκων μπορεί να τον αντιληφθεί

Η «απεγνωσμένη» σταρ: Από παιδικό τραύμα και σκανδαλώδη διαζύγια, μέχρι κόντρες στο σετ και σκοτεινά μυστικά

Celebrity Stories 09.03.2026
Κέρδισε τη φήμη, αλλά πλήρωσε το τίμημα στην προσωπική της ζωή

Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία με τη μητέρα της, τη γιαγιά της και την κόρη της και το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Tabloid Χτες
Μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση πραγματοποίησε η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, τιμώντας τις γυναίκες της ζωής της μέσα από μια οικογενειακή φωτογραφία

«Έλα στην Αθήνα και θα καταλάβεις» – Η Λυρική απαντά στον Τιμοτέ Σαλαμέ

Tabloid Χτες
H Εθνική Λυρική Σκηνή απάντησε στην δήλωση του Τιμοτέ Σαλαμέ πως «κανείς δεν ενδιαφέρεται για την όπερα και το μπαλέτο»

Έξαλλη η Χρηστίδου με την Μπακοδήμου: «Είναι πολύ προσβλητικό... Συγχύστηκα!»

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια του MEGA δεν έκρυψε την ενόχλησή της για όσα ειπώθηκαν, εκφράζοντας ανοιχτά τη διαφωνία της

Κώστας Αποστολάκης: «Κάλεσα τον Χριστό στο σπίτι μου και ήρθε μέσα σε 30 δευτερόλεπτα»

Tabloid Χτες
«Έχω κάνει πολλές μη ποιοτικές δουλειές, αρκετές. Τι σημαίνει όμως “μη ποιοτικό”;», παραδέχεται ο ηθοποιος