E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια κάποιοι θα μας θεωρήσουν αντιδημοκράτες και χουντικούς»

«Αγαπώ τον Χριστό, αγαπώ την πατρίδα μου», είπε

Δημοσίευση 24/7/2024 | 20:11

Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια κάποιοι θα μας θεωρήσουν αντιδημοκράτες και χουντικούς»

Για τη σχέση του με τη θρησκεία μίλησε ο Νίκος Οικονομόπουλος κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στην Κατερίνη, μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την αναστήλωση ενός ιερού ναού στην περιοχή.

Έχουν κυκλοφορήσει αρκετά βίντεο στο διαδίκτυο που δείχνουν τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή να εκφράζει τις απόψεις του για την πίστη στο θεό και την αγάπη του στην πατρίδα.

Αρχικά, είπε: «Θέλω να ξέρετε πως, επειδή πολλοί λένε ότι η Εκκλησία δε βοηθάει, ότι απλά εισπράττει, παίρνει λεφτά κτλ, κτλ. Επειδή εγώ γνωρίζω, έχω επισκεφθεί πάρα πολλούς και έχω πάει σε πολλές μητροπόλεις, έχω γνωρίσει πολλούς αξιόλογους ανθρώπους, θα ήθελα να ξέρετε πως η Εκκλησία είναι ο μοναδικός σταθμός στη ζωή μας που βοηθά πραγματικά τους ανθρώπους. Επειδή είστε οι περισσότεροι νέοι άνθρωποι εδώ μέσα, να έχετε την πίστη σας, να αγαπάτε τον Χριστό, να ομολογείτε τον Χριστό».

Και πρόσθεσε: «Όπως κάνω και εγώ και άλλοι πολλοί συνάδελφοί μου. Είναι τιμή μας να υπηρετούμε και την Εκκλησία και τον Χριστό και θέλω να πω – όπως και άλλες πάρα πολλές φορές – ότι η ομολογία πίστεως στις ημέρες μας είναι πάρα πολύ δύσκολη για πολλούς, ντρέπονται να κάνουν τον σταυρό τους, ντρέπονται να πουν ότι πιστεύουν. Ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε Έλληνες, ότι πιστεύουμε στην πατρίδα μας, στην οικογένειά μας. Κι αν πούμε,ας πούμε, “πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια” κάποιοι θα μας θεωρήσουν αντιδημοκράτες, χουντικούς κτλ».

«Εγώ υποστηρίζω τη θρησκεία μου, την πίστη μου, την αγαπώ, την ομολογώ. Αγαπάω τον Χριστό, αγαπάω την πατρίδα μου και αγαπάω και την οικογένεια» κατέληξε, ευχαριστώντας όσους βρέθηκαν στη συναυλία του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Britney Spears: Βγήκε για δείπνο με φίλους και προκάλεσε... χάος στο εστιατόριο

E-Daily 3.Left 14.05.2026
Γαβγίσματα, φωνές και ένα... μαχαίρι που προκάλεσε αναστάτωση

Ο ξέφρενος χορός της μητέρας της Antigoni Buxton στην πρόβα λίγο πριν τον Β` ημιτελικό της Eurovision, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 14.05.2026
Όσο η εκπρόσωπος της Κύπρου τραγουδούσε το «Jalla» στη σκηνή, η Τόνια Buxton χοροπηδούσε απέναντί της και φώναζε για να την ενθαρρύνει

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντηση για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

E-Daily 3.Left 14.05.2026
«Εγώ δεν άλλαξα τη στάση μου ούτε λεπτό»

Akylas: «Γεννήθηκα σε μια μικρή πόλη στην Ελλάδα, ως queer αγόρι με τόσο bullying»

E-Daily 3.Left 14.05.2026
Μετά την πρόκριση του στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2026, αυτό το Σάββατο 16 Μαΐου, ο Akylas παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην Βιέννη

Η «πέτρα του σκανδάλου» για τους Μακρόν δήλωνε: «Γιατί να μένεις με τη γυναίκα σου, αν δεν είσαι πια ερωτευμένος μαζί της;»

E-Daily 3.Left 14.05.2026
«Οι Γάλλοι είναι κολλημένοι με τη μαμά τους», είχε προσθέσει η Ιρανή ηθοποιός, Γκολσιφτέ Φαραχανί

Τζένιφερ Λόπεζ: Κάτι τρέχει με τον συνεργάτη της

E-Daily 3.Left 14.05.2026
Η ατάκα της λατίνας σταρ που έβαλε φωτιά στα σενάρια για καινούριο έρωτα

Eurovision 2026: Το βίντεο του Akylas από τον ημιτελικό ξεπέρασε το 1 εκατ. προβολές σε λιγότερο από 24 ώρες

E-Daily 3.Left 14.05.2026
«Ferto, γατάκια είστε τρελοί, σας αγαπώ πάρα πολύ», σχολίασε ο 27χρονος τραγουδιστής

Αντώνης Ρέμος: Η ανακοίνωση για το τέλος από τις πίστες και το ντουέτο με τη Μαρινέλλα που «λύγισε» το Mega

E-Daily 3.Left 14.05.2026
Η απόφαση του Αντώνη Ρέμου να αποχωρήσει από τα νυχτερινά κέντρα

Κούκλα στα 91 της: Απαστράπτουσα η Joan Collins στο κόκκινο χαλί

Tabloid 14.05.2026
Πρωταγωνιστει σε μια νέα ταινία