E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σκόπελος: 34χρονος είδε τον χάρο με τα μάτια του – Μουλάρι του επιτέθηκε και τον χτύπησε στο κεφάλι

Αγωγιάτης ο τραυματίας διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για νοσοκομειακή περίθαλψη

Δημοσίευση 24/7/2024 | 17:57

Σκόπελος: 34χρονος είδε τον χάρο με τα μάτια του – Μουλάρι του επιτέθηκε και τον χτύπησε στο κεφάλι

Απρόσμενη κατάληξη είχε το βράδυ της Δευτέρας (22/7) η ενασχόληση ενός 34χρονου από την Σκόπελο με ένα μουλάρι.

Το ζωντανό, το οποίο ο άνδρας χρησιμοποιεί για μεταφορές προϊόντων αλλά και για χόμπι, σε απρόσμενη χρονική στιγμή άρχισε να τον χτυπάει.

Ο 34χρονος είδε κυριολεκτικά τον χάρο με τα μάτια του. Το ζώο είχε αγριέψει αρκετά, όταν συνέβη το επεισόδιο, ενώ από τα χτυπήματα τραυματίστηκε στο κεφάλι και υπέστη διάσειση.

Ο αγωγιάτης μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου για παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Βόλο για νοσοκομειακή περίθαλψη.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, ο 34χρονος έχει διαφύγει τον κίνδυνο και χθες η κατάσταση της υγείας του χαρακτηριζόταν καλή, σύμφωνα με πληροφορίες από το ευρύτερο περιβάλλον τους.

Πώς συνέβη το ατύχημα

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 10:00 το βράδυ της Δευτέρας (22/7). Ο 34χρονος εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων στον παλιό οικισμό του της Σκοπέλου όπου δεν υπάρχει πρόσβαση σε αυτοκίνητο, μεταφέροντάς τους με ζωντανά μία σειρά από αντικείμενα από προϊόντα με τρόφιμα μέχρι οικοδομικά υλικά. Πέραν όμως τις επαγγελματικής του ενασχόλησης, σύμφωνα με πληροφορίες από το ευρύτερο περιβάλλον, αγαπάει πολύ τα ζώα και τα έχει και για χόμπι.

Την ώρα του ατυχήματος δεν είναι γνωστό αν ο 34χρονος έκανε μεταφορά προϊόντων, ασχολούταν απλώς με το χόμπι του, ή λόγω της ώρας οδηγούσε το μουλάρι στο χωράφι του για ανάπαυση.

Το ζωντανό πάντως αγρίευσε πολύ ίσως από τη αφόρητη ζέστη που ταλαιπωρεί τις τελευταίες δέκα μέρες το νησί όπως και ολόκληρη τη χώρα.

Αιφνίδια άρχισε να επιτίθεται στον 34χρονο με αποτέλεσμα ο αγωγιάτης να υποστεί διάσειση.

Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση για την παροχή πρώτων βοηθειών. Στη συνέχεια για τη μεταφορά του στον Βόλο ελήφθη φροντίδα από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή.

Γύρω στις 11 το βράδυ ο 34χρονος μεταφερόταν στον Βόλο με το επιβατηγό σκάφος «ΜΑΤΘΙΛΔΗ». Χθες τα ξημερώματα πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε από την παραλία του Βόλου και τον διακόμισε στο Αχιλλοπούλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας παρέμενε χθες το απόγευμα νοσηλευόμενος στο Γενικό Νοσοκομείου Βόλου. Όμως, πλέον είναι καλά στην υγεία του, είναι θέμα χρόνου να πάρει εξιτήριο και για τον ίδιο όπως και την οικογένειά του το ατύχημα έχει ήδη ξεπεραστεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έξι φορές έχει νοσηλευτεί ο άνδρας που εισέβαλε γυμνός σε καμπίνα μαθητριών σε πλοίο για την Κρήτη

Ελλάδα 30.03.2026
Μετά τη σύλληψή του από στελέχη του λιμενικού, διετάχθη η μεταφορά του για εκούσια νοσηλεία στη ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ

Πέθανε ο Βασίλης Γκούμας σε ηλικία 79 ετών ‑ Θλίψη στον χώρο του μπάσκετ

Αθλητικά Νέα 30.03.2026
Έφυγε από τη ζωή ένας από τους κορυφαίους πάουερ φόργουορντ και σέντερ στο μπάσκετ, ο Βασίλης Γκούμας, σκορπίζοντας θλίψη στον αθλητικό κόσμο.

Εγκλωβισμένοι στη Γαύδο μαθητές από σχολείο της Βούλας

Ελλάδα 30.03.2026
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρατευτεί φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού

Τραμπ: Φτιάχνει καταφύγιο στον Λευκό Οίκο

Κόσμος 30.03.2026
Υπόγειο καταφύγιο υψηλής ασφάλειας

Φόβοι για «κραχ» στα καύσιμα: Αγωνία για την επάρκεια ‑ «Καλπάζουν» οι τιμές σε βασικά αγαθά

Οικονομία 30.03.2026
Ο πόλεμος στο Ιράν συνεχίζεται και μαζί η ανοδική πορεία των τιμών

Καιρός: «Μεγάλη προσοχή την Τετάρτη» ‑ Ποιες περιοχές κινδυνεύουν με πλημμύρες

Καιρός 30.03.2026
Διπλή κυκλογένεση στη Μεσόγειο φέρνει έντονα φαινόμενα στην Ελλάδα

Ανδρας ξάπλωσε στις ράγες του μετρό στις Βρυξέλλες και τον έσωσαν τελευταία στιγμή

Κόσμος 30.03.2026
Ο κόσμος που βρισκόταν στην πλατφόρμα αντέδρασε άμεσα, φωνάζοντας και κάνοντας σήματα στον οδηγό του συρμού, ο οποίος κατάφερε να φρενάρει εγκαίρως

Νέο φορολογικό νομοσχέδιο: Τι αλλάζει για καταθέσεις, κρυπτονομίσματα και κύρια κατοικία

Οικονομία 30.03.2026
Τέλος στα «σπαστά» μετρητά πάνω από 500 ευρώ και νέο marketplace για κόκκινα δάνεια