E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σκόπελος: 34χρονος είδε τον χάρο με τα μάτια του – Μουλάρι του επιτέθηκε και τον χτύπησε στο κεφάλι

Αγωγιάτης ο τραυματίας διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για νοσοκομειακή περίθαλψη

Δημοσίευση 24/7/2024 | 17:57

Σκόπελος: 34χρονος είδε τον χάρο με τα μάτια του – Μουλάρι του επιτέθηκε και τον χτύπησε στο κεφάλι

Απρόσμενη κατάληξη είχε το βράδυ της Δευτέρας (22/7) η ενασχόληση ενός 34χρονου από την Σκόπελο με ένα μουλάρι.

Το ζωντανό, το οποίο ο άνδρας χρησιμοποιεί για μεταφορές προϊόντων αλλά και για χόμπι, σε απρόσμενη χρονική στιγμή άρχισε να τον χτυπάει.

Ο 34χρονος είδε κυριολεκτικά τον χάρο με τα μάτια του. Το ζώο είχε αγριέψει αρκετά, όταν συνέβη το επεισόδιο, ενώ από τα χτυπήματα τραυματίστηκε στο κεφάλι και υπέστη διάσειση.

Ο αγωγιάτης μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου για παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Βόλο για νοσοκομειακή περίθαλψη.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, ο 34χρονος έχει διαφύγει τον κίνδυνο και χθες η κατάσταση της υγείας του χαρακτηριζόταν καλή, σύμφωνα με πληροφορίες από το ευρύτερο περιβάλλον τους.

Πώς συνέβη το ατύχημα

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 10:00 το βράδυ της Δευτέρας (22/7). Ο 34χρονος εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων στον παλιό οικισμό του της Σκοπέλου όπου δεν υπάρχει πρόσβαση σε αυτοκίνητο, μεταφέροντάς τους με ζωντανά μία σειρά από αντικείμενα από προϊόντα με τρόφιμα μέχρι οικοδομικά υλικά. Πέραν όμως τις επαγγελματικής του ενασχόλησης, σύμφωνα με πληροφορίες από το ευρύτερο περιβάλλον, αγαπάει πολύ τα ζώα και τα έχει και για χόμπι.

Την ώρα του ατυχήματος δεν είναι γνωστό αν ο 34χρονος έκανε μεταφορά προϊόντων, ασχολούταν απλώς με το χόμπι του, ή λόγω της ώρας οδηγούσε το μουλάρι στο χωράφι του για ανάπαυση.

Το ζωντανό πάντως αγρίευσε πολύ ίσως από τη αφόρητη ζέστη που ταλαιπωρεί τις τελευταίες δέκα μέρες το νησί όπως και ολόκληρη τη χώρα.

Αιφνίδια άρχισε να επιτίθεται στον 34χρονο με αποτέλεσμα ο αγωγιάτης να υποστεί διάσειση.

Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση για την παροχή πρώτων βοηθειών. Στη συνέχεια για τη μεταφορά του στον Βόλο ελήφθη φροντίδα από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή.

Γύρω στις 11 το βράδυ ο 34χρονος μεταφερόταν στον Βόλο με το επιβατηγό σκάφος «ΜΑΤΘΙΛΔΗ». Χθες τα ξημερώματα πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε από την παραλία του Βόλου και τον διακόμισε στο Αχιλλοπούλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας παρέμενε χθες το απόγευμα νοσηλευόμενος στο Γενικό Νοσοκομείου Βόλου. Όμως, πλέον είναι καλά στην υγεία του, είναι θέμα χρόνου να πάρει εξιτήριο και για τον ίδιο όπως και την οικογένειά του το ατύχημα έχει ήδη ξεπεραστεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέες ταυτότητες: Μπλακ άουτ στην πλατφόρμα – Υπομονή για ραντεβού από το… καλοκαίρι

Ελλάδα 13.01.2026
Έλλειψη ραντεβού παρατηρείται στην ψηφιακή πλατφόρμα

Σε πορεία σύγκρουσης η κυβέρνηση με τα μπλόκα που λένε όχι στο διάλογο ‑Στις 3 η συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες

Πολιτική 13.01.2026
Μητσοτάκης: «Όλοι κρίνονται για τη στάση τους απέναντι στον διάλογο»

Εξαφάνιση 16χρονης: Μυστικές πωλήσεις, συνάντηση με άγνωστο και ταξί για Αθήνα

Ελλάδα 13.01.2026
Ολα τα σκοτεινά σημεία που εξετάζονται

Xωρίς ταξί η Αθήνα σήμερα και αύριο λόγω 48ωρης απεργίας

Ελλάδα 13.01.2026
Χειρόφρενο τραβούν σήμερα και αύριο τα ταξί στην Αττική, λόγω της νέας απεργίας των αυτοκινητιστών.

Καρυστιανού: Την παραίτησή της από την προεδρία του Συλλόγου των Τεμπών ζητά το ΔΣ ‑ Είναι παράτυπο, απαντά

Ελλάδα 13.01.2026
`Περιμένω να μου ζητηθεί επισήμως να αποχωρήσω - Εφόσον μου ζητηθεί, ωστόσο, θα παραμέινω` είχε πει η Μαρία Καρυστιανού

Η Γροιλανδία δεν πρόκειται να δεχθεί εξαγορά από τον Τραμπ: «Θα αμυνθούμε μέσω του NATO»

Κόσμος 13.01.2026
«Το νησί αποτελεί «μέρος του βασιλείου της Δανίας» και, υπό αυτή την ιδιότητα, είναι «ως μέρος της δανικής κοινοπολιτείας, μέλος του ΝΑΤΟ»

Καιρός: Τελειώνει το τσουχτερό κρύο, άνοδος της θερμοκρασίας πάνω από τα κανονικά

Καιρός 13.01.2026
Κολυδάς, Τσατραφύλλιας και Καλλιάνος εξηγούν την εξέλιξη του καιρού

Τα Best of της 16ης αγωνιστικής στη Super League: Γκολ, Ασίστ και Αποκρούσεις

Αθλητικά Νέα Χτες
Δείτε τα καλύτερα Γκολ, τις Ασίστ και τις Αποκρούσεις του διημέρου

«Ναυάγησε» η συνάντηση των αγροτών με τον πρωθυπουργό – Καταγγέλλουν την κυβέρνηση για απόπειρα διάσπασης

Ελλάδα Χτες
«Παγώνει» ο διάλογος με ευθύνη της κυβέρνησης – Η στρατηγική των δύο ραντεβού δυναμίτισε το κλίμα, μιλούν για πολιτικό παιχνίδι με τα μπλόκα

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για τον τραυματισμό γυναίκας από πτώση οροφής

Ελλάδα Χτες
Δικογραφία για παραβίαση κανόνων οικοδομικής και κοινώς επικίνδυνη βλάβη – Έλεγχοι σε όλα τα καταστήματα εστίασης

Fast track πόρισμα ζητά η κυβέρνηση για το μπλακ άουτ στο FIR

Ελλάδα Χτες
Σοβαρά ερωτήματα για τη βιασύνη της κυβέρνησης και την επιλογή να μη συμμετάσχει ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ στη διερεύνηση

Μαρία Καρυστιανού: «Δεν θα ανεχθώ όποιον στηλιτεύει τον αγώνα μου» – Επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της στις εκλογές

Ελλάδα Χτες
Η πρόεδρος του συλλόγου «Τέμπη 2023» δηλώνει έτοιμη να παραιτηθεί αν της ζητηθεί, απαντά στις εσωτερικές αντιδράσεις και επιβεβαιώνει τη δημιουργία πολιτικού κινήματος.