E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σκόπελος: 34χρονος είδε τον χάρο με τα μάτια του – Μουλάρι του επιτέθηκε και τον χτύπησε στο κεφάλι

Αγωγιάτης ο τραυματίας διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για νοσοκομειακή περίθαλψη

Δημοσίευση 24/7/2024 | 17:57

Σκόπελος: 34χρονος είδε τον χάρο με τα μάτια του – Μουλάρι του επιτέθηκε και τον χτύπησε στο κεφάλι

Απρόσμενη κατάληξη είχε το βράδυ της Δευτέρας (22/7) η ενασχόληση ενός 34χρονου από την Σκόπελο με ένα μουλάρι.

Το ζωντανό, το οποίο ο άνδρας χρησιμοποιεί για μεταφορές προϊόντων αλλά και για χόμπι, σε απρόσμενη χρονική στιγμή άρχισε να τον χτυπάει.

Ο 34χρονος είδε κυριολεκτικά τον χάρο με τα μάτια του. Το ζώο είχε αγριέψει αρκετά, όταν συνέβη το επεισόδιο, ενώ από τα χτυπήματα τραυματίστηκε στο κεφάλι και υπέστη διάσειση.

Ο αγωγιάτης μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου για παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Βόλο για νοσοκομειακή περίθαλψη.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, ο 34χρονος έχει διαφύγει τον κίνδυνο και χθες η κατάσταση της υγείας του χαρακτηριζόταν καλή, σύμφωνα με πληροφορίες από το ευρύτερο περιβάλλον τους.

Πώς συνέβη το ατύχημα

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 10:00 το βράδυ της Δευτέρας (22/7). Ο 34χρονος εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων στον παλιό οικισμό του της Σκοπέλου όπου δεν υπάρχει πρόσβαση σε αυτοκίνητο, μεταφέροντάς τους με ζωντανά μία σειρά από αντικείμενα από προϊόντα με τρόφιμα μέχρι οικοδομικά υλικά. Πέραν όμως τις επαγγελματικής του ενασχόλησης, σύμφωνα με πληροφορίες από το ευρύτερο περιβάλλον, αγαπάει πολύ τα ζώα και τα έχει και για χόμπι.

Την ώρα του ατυχήματος δεν είναι γνωστό αν ο 34χρονος έκανε μεταφορά προϊόντων, ασχολούταν απλώς με το χόμπι του, ή λόγω της ώρας οδηγούσε το μουλάρι στο χωράφι του για ανάπαυση.

Το ζωντανό πάντως αγρίευσε πολύ ίσως από τη αφόρητη ζέστη που ταλαιπωρεί τις τελευταίες δέκα μέρες το νησί όπως και ολόκληρη τη χώρα.

Αιφνίδια άρχισε να επιτίθεται στον 34χρονο με αποτέλεσμα ο αγωγιάτης να υποστεί διάσειση.

Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση για την παροχή πρώτων βοηθειών. Στη συνέχεια για τη μεταφορά του στον Βόλο ελήφθη φροντίδα από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή.

Γύρω στις 11 το βράδυ ο 34χρονος μεταφερόταν στον Βόλο με το επιβατηγό σκάφος «ΜΑΤΘΙΛΔΗ». Χθες τα ξημερώματα πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε από την παραλία του Βόλου και τον διακόμισε στο Αχιλλοπούλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας παρέμενε χθες το απόγευμα νοσηλευόμενος στο Γενικό Νοσοκομείου Βόλου. Όμως, πλέον είναι καλά στην υγεία του, είναι θέμα χρόνου να πάρει εξιτήριο και για τον ίδιο όπως και την οικογένειά του το ατύχημα έχει ήδη ξεπεραστεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετά τα power bank, οι αεροπορικές εταιρείες απαγορεύουν νέα ηλεκτρονική συσκευή

Κόσμος Χτες
Ο παράξενος κανόνας για τα κινητά τηλέφωνα στα αεροδρόμια

Εντυπωσιακή βολίδα «σκίζει» τον αττικό ουρανό – Βίντεο από το σπάνιο φαινόμενο

Ελλάδα Χτες
Πρόκειται για το φωτεινό φαινόμενο «μετέωρο» που προκύπτει από την είσοδο ενός στερεού σώματος από το διάστημα στην ατμόσφαιρα της Γης

Αγρίνιο: Συνελήφθη 49χρονη ‑ Κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον πατέρα της

Ελλάδα Χτες
Συνελήφθη 49χρονη που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον πατέρα της στο σπίτι τους στο Αγρίνιο.

Ληστεία στον Αλιάκμονα: «Ο γιος μου άρπαξε το όπλο του ληστή δεν είχε πιάσει ξανά όπλο στη ζώη του»

Ελλάδα Χτες
Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν την υπόθεση, εξετάζοντας το ενδεχόμενο ο δράστης να εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες επιθέσεις στην περιοχή

Καταδικάστηκε ο τενόρος για τον ξυλοδαρμό του γιου του

Ελλάδα Χτες
Τρεις μήνες με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 5.500 ευρώ

Κέντημα και πλέξιμο το νέο μάθημα στο Δημοτικό Σχολείο

Ελλάδα Χτες
Μέρος του πλαισίου «Πολιτιστική Παιδεία – Εργαστήρια Δημιουργίας και Χειροτεχνίας»

Σκούρτα Βοιωτίας: Ανδρας βρέθηκε απανθρακωμένος και με χειροπέδες μέσα σε αυτοκίνητο

Ελλάδα Χτες
Την υπόθεση ανέλαβε το ελληνικό FBI - Το αυτοκίνητο είχε πλαστές πινακίδες και είχε κλαπεί από περιοχή της Αττικής

ΗΠΑ: Αναταράξεις στα αμερικανικά αεροδρόμια ‑ Ακυρώθηκαν 1.000 πτήσεις

Κόσμος Χτες
Χαοτική είναι η κατάσταση που επικρατεί στα αμερικανικά αεροδρόμια

Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Βαγγέλης Τουρνάς

Πολιτική Χτες
Eίχε ενημερώσει τον πρωθυπουργό

Γερμανός Στρατηγός προεδοποιεί: «Η Ρωσία θα μπορούσε να επιτεθεί στο ΝΑΤΟ αύριο!»

Κόσμος Χτες
Δεν αποκλείει επίθεση της Ρωσίας στη Συμμαχίαα από το 2029 έαν συνεχιστούν οι προσπάθειές της για εξοπλισμό