E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σκόπελος: 34χρονος είδε τον χάρο με τα μάτια του – Μουλάρι του επιτέθηκε και τον χτύπησε στο κεφάλι

Αγωγιάτης ο τραυματίας διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για νοσοκομειακή περίθαλψη

Δημοσίευση 24/7/2024 | 17:57

Σκόπελος: 34χρονος είδε τον χάρο με τα μάτια του – Μουλάρι του επιτέθηκε και τον χτύπησε στο κεφάλι

Απρόσμενη κατάληξη είχε το βράδυ της Δευτέρας (22/7) η ενασχόληση ενός 34χρονου από την Σκόπελο με ένα μουλάρι.

Το ζωντανό, το οποίο ο άνδρας χρησιμοποιεί για μεταφορές προϊόντων αλλά και για χόμπι, σε απρόσμενη χρονική στιγμή άρχισε να τον χτυπάει.

Ο 34χρονος είδε κυριολεκτικά τον χάρο με τα μάτια του. Το ζώο είχε αγριέψει αρκετά, όταν συνέβη το επεισόδιο, ενώ από τα χτυπήματα τραυματίστηκε στο κεφάλι και υπέστη διάσειση.

Ο αγωγιάτης μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου για παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Βόλο για νοσοκομειακή περίθαλψη.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, ο 34χρονος έχει διαφύγει τον κίνδυνο και χθες η κατάσταση της υγείας του χαρακτηριζόταν καλή, σύμφωνα με πληροφορίες από το ευρύτερο περιβάλλον τους.

Πώς συνέβη το ατύχημα

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 10:00 το βράδυ της Δευτέρας (22/7). Ο 34χρονος εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων στον παλιό οικισμό του της Σκοπέλου όπου δεν υπάρχει πρόσβαση σε αυτοκίνητο, μεταφέροντάς τους με ζωντανά μία σειρά από αντικείμενα από προϊόντα με τρόφιμα μέχρι οικοδομικά υλικά. Πέραν όμως τις επαγγελματικής του ενασχόλησης, σύμφωνα με πληροφορίες από το ευρύτερο περιβάλλον, αγαπάει πολύ τα ζώα και τα έχει και για χόμπι.

Την ώρα του ατυχήματος δεν είναι γνωστό αν ο 34χρονος έκανε μεταφορά προϊόντων, ασχολούταν απλώς με το χόμπι του, ή λόγω της ώρας οδηγούσε το μουλάρι στο χωράφι του για ανάπαυση.

Το ζωντανό πάντως αγρίευσε πολύ ίσως από τη αφόρητη ζέστη που ταλαιπωρεί τις τελευταίες δέκα μέρες το νησί όπως και ολόκληρη τη χώρα.

Αιφνίδια άρχισε να επιτίθεται στον 34χρονο με αποτέλεσμα ο αγωγιάτης να υποστεί διάσειση.

Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση για την παροχή πρώτων βοηθειών. Στη συνέχεια για τη μεταφορά του στον Βόλο ελήφθη φροντίδα από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή.

Γύρω στις 11 το βράδυ ο 34χρονος μεταφερόταν στον Βόλο με το επιβατηγό σκάφος «ΜΑΤΘΙΛΔΗ». Χθες τα ξημερώματα πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε από την παραλία του Βόλου και τον διακόμισε στο Αχιλλοπούλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας παρέμενε χθες το απόγευμα νοσηλευόμενος στο Γενικό Νοσοκομείου Βόλου. Όμως, πλέον είναι καλά στην υγεία του, είναι θέμα χρόνου να πάρει εξιτήριο και για τον ίδιο όπως και την οικογένειά του το ατύχημα έχει ήδη ξεπεραστεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Υπουργείο Παιδείας: Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας

Ελλάδα Χτες
Δεδομένου ότι σε ορισμένους Δήμους οι αποφάσεις αναστολής μπορεί να λαμβάνονται οποιαδήποτε ώρα, η τηλεκπαίδευση ενεργοποιείται άμεσα

Απίστευτο συμβάν στη Σύρο: Αντρας με μαχαίρι κυνηγούσε να σφάξει νοσηλεύτρια

Ελλάδα Χτες
Η ΠΟΕΔΗΝ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την αυξανόμενη βία σε βάρος υγειονομικών

Ο πόλεμος στο Ιράν «κόβει» το ήλιο: Παγκόσμιος πανικός για τα τσιπ τεχνητής νοημοσύνης και τα νοσοκομεία

Κόσμος Χτες
Ο πόλεμος με το Ιράν χτυπά το Κατάρ, στραγγαλίζει την παγκόσμια αγορά ηλίου και απειλεί chip τεχνητής νοημοσύνης, MRI και διαστημικές αποστολές, ανοίγοντας μια νέα γεωπολιτική κρίση υψηλής τεχνολογίας

Σάντσεθ: «Βήμα προς το απαρτχάιντ» η θανατική ποινή μόνο για Παλαιστίνιους από το Ισραήλ

Κόσμος Χτες
Ισραηλινοί αξιωματούχοι έχουν χαρακτηρίσει σε πολλές περιπτώσεις τη στάση της Ισπανίας αντισημιτική

Αμπελόκηποι: Βρήκαν κότες και κατσίκες στον 16ο όροφο πολυκατοικίας

Ελλάδα Χτες
Τα πουλερικά έχουν ήδη μεταφερθεί στον Εθνικό Κήπο

Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Μπόρισλαβ Μιχαΐλοφ

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο άλλοτε σπουδαίος τερματοφύλακας έφυγε από τη ζωή

Νετανιάχου: «Το Ιράν θα πέσει από μέσα – Έχουμε ξεπεράσει τα μισά του δρόμου»

Κόσμος Χτες
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ έκρινε πως έχουν επιτευχθεί οι μισοί και πλέον στόχοι τ

Πρωτοφανής καταγγελία στο Δήμο Αθηναίων: Ταράτσα στους Αμπελόκηπους είχε...κότες και κατσίκες

Ελλάδα Χτες
Τι αναφέρει ο δήμος Αθηναίων για την καταγγελία που έλαβε σχετικά με την παράνομη εκτροφή ζώων σε ταράτσα στους Αμπελόκηπους.

Σοκ στην Ιταλία: Ανοιξαν τον τάφο δολοφονημένου μοντέλου ‑ Αδιανόητο αυτό που ακολούθησε

Κόσμος Χτες
Αγνωστοι παραβίασαν τον τάφο της Πάμελα Τζενίνι

Η υπόθεση Επστάιν γίνεται σειρά με τη Λόρα Ντερν σε πρωταγωνιστικό ρόλο

Κόσμος Χτες
Στη μικρή οθόνη η έρευνα της Τζούλι Κ. Μπράουν