E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σκόπελος: 34χρονος είδε τον χάρο με τα μάτια του – Μουλάρι του επιτέθηκε και τον χτύπησε στο κεφάλι

Αγωγιάτης ο τραυματίας διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για νοσοκομειακή περίθαλψη

Δημοσίευση 24/7/2024 | 17:57

Σκόπελος: 34χρονος είδε τον χάρο με τα μάτια του – Μουλάρι του επιτέθηκε και τον χτύπησε στο κεφάλι

Απρόσμενη κατάληξη είχε το βράδυ της Δευτέρας (22/7) η ενασχόληση ενός 34χρονου από την Σκόπελο με ένα μουλάρι.

Το ζωντανό, το οποίο ο άνδρας χρησιμοποιεί για μεταφορές προϊόντων αλλά και για χόμπι, σε απρόσμενη χρονική στιγμή άρχισε να τον χτυπάει.

Ο 34χρονος είδε κυριολεκτικά τον χάρο με τα μάτια του. Το ζώο είχε αγριέψει αρκετά, όταν συνέβη το επεισόδιο, ενώ από τα χτυπήματα τραυματίστηκε στο κεφάλι και υπέστη διάσειση.

Ο αγωγιάτης μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου για παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Βόλο για νοσοκομειακή περίθαλψη.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, ο 34χρονος έχει διαφύγει τον κίνδυνο και χθες η κατάσταση της υγείας του χαρακτηριζόταν καλή, σύμφωνα με πληροφορίες από το ευρύτερο περιβάλλον τους.

Πώς συνέβη το ατύχημα

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 10:00 το βράδυ της Δευτέρας (22/7). Ο 34χρονος εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων στον παλιό οικισμό του της Σκοπέλου όπου δεν υπάρχει πρόσβαση σε αυτοκίνητο, μεταφέροντάς τους με ζωντανά μία σειρά από αντικείμενα από προϊόντα με τρόφιμα μέχρι οικοδομικά υλικά. Πέραν όμως τις επαγγελματικής του ενασχόλησης, σύμφωνα με πληροφορίες από το ευρύτερο περιβάλλον, αγαπάει πολύ τα ζώα και τα έχει και για χόμπι.

Την ώρα του ατυχήματος δεν είναι γνωστό αν ο 34χρονος έκανε μεταφορά προϊόντων, ασχολούταν απλώς με το χόμπι του, ή λόγω της ώρας οδηγούσε το μουλάρι στο χωράφι του για ανάπαυση.

Το ζωντανό πάντως αγρίευσε πολύ ίσως από τη αφόρητη ζέστη που ταλαιπωρεί τις τελευταίες δέκα μέρες το νησί όπως και ολόκληρη τη χώρα.

Αιφνίδια άρχισε να επιτίθεται στον 34χρονο με αποτέλεσμα ο αγωγιάτης να υποστεί διάσειση.

Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση για την παροχή πρώτων βοηθειών. Στη συνέχεια για τη μεταφορά του στον Βόλο ελήφθη φροντίδα από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή.

Γύρω στις 11 το βράδυ ο 34χρονος μεταφερόταν στον Βόλο με το επιβατηγό σκάφος «ΜΑΤΘΙΛΔΗ». Χθες τα ξημερώματα πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε από την παραλία του Βόλου και τον διακόμισε στο Αχιλλοπούλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας παρέμενε χθες το απόγευμα νοσηλευόμενος στο Γενικό Νοσοκομείου Βόλου. Όμως, πλέον είναι καλά στην υγεία του, είναι θέμα χρόνου να πάρει εξιτήριο και για τον ίδιο όπως και την οικογένειά του το ατύχημα έχει ήδη ξεπεραστεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μουντιάλ 2026: Ποιος αποφάσισε μόνος του να ακυρώσει την κόκκινη του Μπαλογκάν και γιατί προκάλεσε σάλο

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Η απόφαση για την άρση της αποβολής του Αμερικανού επιθετικού ελήφθη αποκλειστικά από τον πρόεδρο της πειθαρχικής επιτροπής της FIFA, χωρίς να συμμετάσχουν τα υπόλοιπα 17 μέλη.

Σαμ Νιλ: Τι αποκάλυψε η οικογένειά του για τον αιφνίδιο θάνατό του σε ηλικία 78 ετών

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Ο διάσημος ηθοποιός του «Jurassic Park» έφυγε από τη ζωή στο Σίδνεϊ, λίγους μήνες αφότου είχε ανακοινώσει ότι είχε νικήσει τον καρκίνο.

Εικόνες αποκάλυψης στην Κίνα: Ο τυφώνας Μπάβι βύθισε πόλεις κάτω από δύο μέτρα νερού, δρόμοι έγιναν ποτάμια

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Κόκκινος συναγερμός για πλημμύρες, αποκλεισμένοι κάτοικοι, ακυρώσεις δρομολογίων και κλειστά σχολεία σε πολλές επαρχίες

Μαρουσάκης: Τι λέει για τον καύσωνα που πλησιάζει και πού θα φτάσει η θερμοκρασία

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Ο μετεωρολόγος εξήγησε τι να περιμένουμε τις επόμενες μέρες και γιατί δεν πρέπει να ανησυχούμε για ακραίες θερμοκρασίες.

Τα 400+1 πρόσωπα του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΛΑΣ

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Δείτε όλα τα ονόματα

Δημοσκόπηση GPO Ιουλίου: Ποιο κόμμα βρίσκεται στην κορυφή και ποιο «βουλιάζει» στα ποσοστά

Πολιτική 13.07.2026
Η ΝΔ διατηρεί μεγάλο προβάδισμα με 25,7%, ενώ η ακρίβεια αναδεικνύεται ως το κυρίαρχο εκλογικό κριτήριο για σχεδόν 7 στους 10 πολίτες.

Ιστορική κατάρρευση τις γεννήσεις στην Ελλάδα ‑ Ποσοστό έκπληξη

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Η οικονομική αστάθεια, η στεγαστική κρίση και η μαζική μετανάστευση επιτάχυναν τη δημογραφική συρρίκνωση της χώρας, σύμφωνα με ανάλυση του ΙΔΕΜ.

Το Ψηφιακό Ευρώ έρχεται και η Ελλάδα έχει λόγο ‑ μάθε τι ετοιμάζουν για τα λεφτά μας!

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Η Task Force για το Ψηφιακό Ευρώ αποκτά ελληνική παρουσία, καθώς αναδεικνύεται το πλαίσιο λειτουργίας και εποπτείας του νέου ψηφιακού νομίσματος.

Σύγχρονο σκλαβοπάζαρο στην Ηλεία: Δημοσίευμα για βαν‑ποpνεία και trafficking

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Βαλκάνιοι μαστροποί με έδρα την Πάτρα εξωθούν αλλοδαπές και γυναίκες Ρομά στην πορνεία σε υπαίθριες περιοχές της Ηλείας, έναντι μόλις 10-20 ευρώ.

Αρχαιολογική ανακάλυψη: Τάφος 3.000 ετών κοντά στο Λούξορ με την επιγραφή Paser

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Ολλανδική αρχαιολογική αποστολή του Πανεπιστημίου του Λέιντεν αποκάλυψε στη νεκρόπολη Σέιχ Αμπντ ελ-Κούρνα τάφο της περιόδου των Ραμεσίδων με επιγραφές που φέρουν το όνομα «Πασέρ».

Κατολίσθηση στον Μύρτο Κεφαλονιάς: Τι είπε ο Λέκκας για τον κίνδυνο και ποια έκτακτα μέτρα ελήφθησαν

Ελλάδα 13.07.2026
Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ προειδοποιεί ότι δεν αποκλείονται μεγαλύτερες κατολισθήσεις και ανακοινώνει αυστηρά μέτρα προστασίας για τους λουόμενους.