E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στη Μύκονο και η Τζέσικα Αλμπα

Η βραδινή έξοδος σε γνωστό εστιατόριο και τo φαγητό που την ξετρέλανε

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/7/2024 | 14:38

Στη Μύκονο και η Τζέσικα Αλμπα
jessicaalba

Συνεχίζεται η... απόβαση των celebrities στη Μύκονο, με τη Τζέσικα Άλμπα να προστίθεται με τη σειρά της στη μακρά λίστα των διάσημων που επέλεξαν και φέτος το Νησί των Ανέμων για τις διακοπές τους.

Για ακόμη μία χρονιά, η Μύκονος έχει υποδεχτεί δεκάδες αγαπημένα πρόσωπα της διεθνούς showbiz, που διαφημίζουν την Ελλάδα με τον καλύτερο τρόπο, τιμώντας τη χώρα με την παρουσία τους εδώ.

Μεταξύ αυτών οι Νάταλι Πόρτμαν, Ματ Ντέιμον, Κέβιν Χαρτ, Λίαμ Χέμσγουορθ, Κάιλι Μινόγκ, Ιζαμπέλ Γκουλάρτ κ.ά., οι οποίοι έχουν καταγραφεί να απολαμβάνουν τις βόλτες τους και στα μπάνια τους στο διάσημο κυκλαδίτικο νησί.

Τη Μύκονο, φυσικά, δεν επιλέγουν μόνο οι ξένοι celebrities, αλλά και οι Έλληνες, με τους Λάκη Γαβαλά, Καλομοίρα, Μαριέττα Χρουσαλά, Ανθή Σαλαγκούδη, Ιωάννα Παλιοσπύρου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Τρύφωνα Σαμαρά, Βασίλειο Κωστέτσο κ.ά. να έχουν ήδη δηλώσει το «παρών».

Στα τελευταία νέα από το Νησί των Ανέμων, η επίσκεψη της Τζέσικα Άλμπα, με την καλλονή Αμερικανίδα ηθοποιό να καταγράφεται σε γνωστό εστιατόριο του νησιού, παρέα με τις φίλες της.

Η χολιγουντιανή ηθοποιός διασκέδασε παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και γεύσεις με άρωμα Ελλάδας, επιλέγοντας να δοκιμάσει φρέσκο ψάρι και χωριάτικη σαλάτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στραβελάκης – Καραμήτρου: Ξεσπούν για τα σχόλια από τα τουρκικά ΜΜΕ «Δε ντρέπεστε λιγάκι;»

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Το δίδυμο του «10 Παντού» αντέδρασε έντονα στον τρόπο που τουρκικό κανάλι σχολίασε την υποδοχή Μητσοτάκη στην Αγκυρα με Γενίτσαρους και οθωμανικούς παιάνες.

Κέρδισε 13,9 εκατ. ευρώ στο Λόττο αλλά δεν μπορεί να αγγίξει ούτε ένα ευρώ – Τι συνέβη με το τυχερό δελτίο

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Μητέρα δύο παιδιών από τη Νότια Ουαλία ισχυρίζεται ότι κέρδισε το τζάκποτ των 12 εκατ. λιρών, αλλά το δελτίο της πετάχτηκε στα σκουπίδια αφού χαρακτηρίστηκε λανθασμένα ως μη κερδισμένο.

Χάρης Βαρθακούρης: Η γυναίκα μου με τον σκούφο μιας χρήσης δείχνει σαν τοπ μόντελ και εγώ σαν ελαιοχρωματιστής

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Ο τραγουδιστής έκανε χιουμοριστικό σχόλιο σε φωτογραφία από την οικογενειακή του απόδραση στα Λουτρά Αιδηψού.

Η Τζένιφερ Λόπεζ κάθισε στην πρώτη σειρά του σόου της Σίλιας Κριθαριώτη στο Παρίσι

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Η Τζένιφερ Λόπεζ φόρεσε custom δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας στην επίδειξη Haute Couture Φθινόπωρο/Χειμώνας 2026 στο Παρίσι.

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Τι δημοσίευσε στο Instagram και έκανε τους θαυμαστές της να αναστατωθούν

Social 09.07.2026
Η 45χρονη supermodel μοιράστηκε εικόνες από την παραλία με λευκό μπικίνι και τόπλες πόζες, συνοδεύοντάς τες με ποιητική λεζάντα.

Η οργή του Μιχάλη Ιατρόπουλου για τους λαγοκέφαλους που ψάρεψε: «Aπό τούς μαλ...ες δεν γλυτώνεις πουθενά!»

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Η αντίδραση του ηθοποιού περιελάμβανε αρκετά «γαλλικά» για τους λαγοκέφαλους

Βρισηίδα Ανδριώτου: Δείτε πώς ποζάρει με μπικίνι στη Λίμνη Βουλιαγμένης

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και του Survivor απόλαυσε τις βουτιές της και μοιράστηκε εντυπωσιακές φωτογραφίες με τους followers της στο Instagram.

Μαριάννα Τουμασάτου: «Υφίσταμαι απίστευτο μπούλινγκ από τα τρολς»

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» το βράδυ της Τρίτης 7 Ιουλίου, όπου μίλησε για τον πόλεμο που δέχεται στο ίντερνετ για

Ποιο απρόσμενο «μέλος» ανέβηκε στη σκηνή με Ιορδανίδη και Ματίκα στο Κιλκίς;

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Μια «τεράστια» ακρίδα διέκοψε την παράσταση «Θέλω να σου κρατάω το χέρι» προκαλώντας ξεκαρδιστικές στιγμές και αυτοσχέδιους διαλόγους μπροστά στο κοινό.

Σάκης Ρουβάς: Ποιος ήταν πραγματικά στα 17 του – Δείτε το σπάνιο βίντεο που «ξέθαψε» το TikTok

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Ένα αρχειακό βίντεο από το 1989 αποκαλύπτει τον Σάκη Ρουβά ως έφηβο πρωταθλητή του άλματος επί κοντώ, πριν ακόμα τον κερδίσει η μουσική βιομηχανία.

Μαμά καταγγέλλει ότι την έδιωξαν από σούπερ μάρκετ λόγω της μπλούζας της κατά τη διάρκεια του καύσωνα: «Κάποιος μπορεί να σου τη λύσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Μητέρα τριών παιδιών στη Βρετανία καταγγέλλει ότι της απαγορεύτηκε η είσοδος σε κατάστημα Tesco με αιτιολογία που την άφησε άναυδη.