E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Τζένιφερ Λόπεζ ετοίμασε ένα θεαματικό πάρτι για τα γενέθλιά της χωρίς τον Μπεν Αφλεκ

Αφαντος ο Μπεν Αφλεκ

Δημοσίευση 22/7/2024 | 11:39

Η Τζένιφερ Λόπεζ ετοίμασε ένα θεαματικό πάρτι για τα γενέθλιά της χωρίς τον Μπεν Αφλεκ
@jlo

Ένα εντυπωσιακό πάρτι με θέμα τη δημοφιλή σειρά του Netflix, Bridgerton, διοργάνωσε η εντυπωσιακή Τζένιφερ Λόπεζ για τα 55α γενέθλιά της. Στο πάρτι βρέθηκε όλη η οικογένειά της και στενοί φίλοι της, αλλά ο σύζυγός της Μπεν Άφλεκ απουσίαζε.

Όπως αναφέρει το People, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε εργαζόμενους να ετοιμάζουν την εκδήλωση για την Τζένιφερ Λόπεζ, ενώ έξω από τον χώρο που γίνονταν το πάρτι ήταν μία άμαξα με άλογο, παρκαδόροι, άνδρες ασφαλείας και σερβιτόροι. Οι φωτογράφοι δεν εντόπισαν ανάμεσα στους καλεσμένους τον σύζυγό της, Μπεν Άφλεκ, με αποτέλεσμα οι φήμες για τον χωρισμό τους να φουντώσουν.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η μητέρα της, Γουαδελούπη Λόπεζ ντυμένη με ένα μπλε φόρεμα με λευκές δαντελένιες λεπτομέρειες, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και η συμπρωταγωνίστριά της στην ταινία «The Mother» του Netflix, Λούσι Πάεζ.

Η Λόπεζ γεννήθηκε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης στις 24 Ιουλίου του 1969 και το όνειρό της ήταν να γίνει χορεύτρια. Σε νεαρή ηλικία έφυγε από το πατρικό της και συμμετείχε ως χορεύτρια σε συναυλίες της Τζάνετ Τζάκσον. Παρά τις δυσκολίες ο χορός της άνοιξε το δρόμο για την υποκριτική και το τραγούδι και έγινε μία από τις πιο επιτυχημένες σταρ της Αμερικής. Ο πρώτος της μεγάλος ρόλος ήταν στην εφηβική σειρά «In Living Color» με τον Τζιμ Κάρεϊ.

Φέτος τα γενέθλια βρίσκουν την Λατίνα σταρ στα Χάμπτονς καθώς συνεχίζει να περνάει το καλοκαίρι της εκεί και να απολαμβάνει τα ψώνια και το χρόνο της με την κόρη του Άφλεκ, Βάιολετ.

Πριν από το πάρτι η Λόπεζ μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Instagram γράφοντας ότι «θα είναι μια σπουδαία μέρα».

Όπως δήλωσε πηγή στο PEOPLE, ο Άφλεκ δεν ήταν στη γιορτή ενώ μία ημέρα νωρίτερα εθεάθη να οδηγεί μόνος του στο Λος Άντζελες φορώντας, ωστόσο, τη βέρα του.

Το ζευγάρι δεν έχει φωτογραφηθεί μαζί εδώ και περισσότερο από ένα μήνα, σύμφωνα με το Page Six και δεν έχει απαντήσει στις φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δώρα Χρυσικού για τον καρκίνο της: «Εκείνη την περίοδο ευχόμουν να πίστευα στον Θεό – Ζήλεψα όσους πιστεύουν»

Tabloid 04.02.2026
Η ηθοποιός αναφέρεται στη γνώση, τη χημειοθεραπεία και στη σχέση της με την έννοια της πίστης

Στο νοσοκομείο ο Τσάνινγκ Τέιτουμ: Αυτό θα είναι δύσκολο, έγραψε

Social 04.02.2026
Ο ηθοποιός ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά από εξάρθρωση ώμου

Παπαδοπούλου: Συγκλονίζει για τον καρκίνο – «Με είχαν ξοφλημένη από τη ζωή»

Tabloid 04.02.2026
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Νέες φωτογραφίες από την αποκατάστασή της

Tabloid 04.02.2026
«Δεν ξέρω πώς αντέχω, αλλά δεν τα παρατάω»

Ματούλα Ζαμάνη για το περιστατικό που είχε μείνει με το σουτιέν σε συναυλία της: Γουστάρω να τα βγάζω, είναι δικά μου

Tabloid 04.02.2026
Με στενοχώρησε όταν είδα πολλές γυναίκες να κράζουν, έγραφαν ακραία πράγματα, σχολίασε η τραγουδίστρια

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω δει ανθρώπους στο περιβάλλον μου να φεύγουν από αυτή την ασθένεια»

Tabloid 04.02.2026
Η συγκινητική, προσωπική αναφορά που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για τον καρκίνο

H Μαρία Σάκκαρη αποκάλυψε πού θα γίνει ο γάμος της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Tabloid 04.02.2026
«Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα για την ημερομηνία»

Ιωάννα Τούνη: Επέτειος με τον σύντροφό της ‑ Η τεράστια ανθοδέσμη και η αναφορά στο «σωστό άτομο»

Tabloid 04.02.2026
H influencer είναι σε σχέση με τον επιχειρηματία, Δημήτρη Σπυριδωνίδη

Γιάννης Μπέζος: «Η ελληνική τηλεόραση έχει αυτό το κακό, είναι ψευτοχαρούμενη χωρίς λόγο»

Tabloid 04.02.2026
«Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι τα δελτία είναι λίγο μονοθεματικά», πρόσθεσε ο ηθοποιός

Γιώργος Παπαδόπουλος: «Έπαθα κρίση πανικού σε ταξί – Κατέβηκα στη μέση του δρόμου και ξάπλωσα κάτω»

Tabloid 04.02.2026
Στα γυρίσματα του νέου video clip του Γιώργου Παπαδόπουλου βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Σιδηρόπουλος

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Ο πεθερός του σπάει τη σιωπή του για τη ρήξη με τους γονείς του

Tabloid 04.02.2026
Ο δισεκατομμυριούχος, Νέλσον Πελτζ υποστήριξε δημόσια την κόρη και τον γαμπρό του