E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Τζένιφερ Λόπεζ ετοίμασε ένα θεαματικό πάρτι για τα γενέθλιά της χωρίς τον Μπεν Αφλεκ

Αφαντος ο Μπεν Αφλεκ

Δημοσίευση 22/7/2024 | 11:39

Η Τζένιφερ Λόπεζ ετοίμασε ένα θεαματικό πάρτι για τα γενέθλιά της χωρίς τον Μπεν Αφλεκ
@jlo

Ένα εντυπωσιακό πάρτι με θέμα τη δημοφιλή σειρά του Netflix, Bridgerton, διοργάνωσε η εντυπωσιακή Τζένιφερ Λόπεζ για τα 55α γενέθλιά της. Στο πάρτι βρέθηκε όλη η οικογένειά της και στενοί φίλοι της, αλλά ο σύζυγός της Μπεν Άφλεκ απουσίαζε.

Όπως αναφέρει το People, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε εργαζόμενους να ετοιμάζουν την εκδήλωση για την Τζένιφερ Λόπεζ, ενώ έξω από τον χώρο που γίνονταν το πάρτι ήταν μία άμαξα με άλογο, παρκαδόροι, άνδρες ασφαλείας και σερβιτόροι. Οι φωτογράφοι δεν εντόπισαν ανάμεσα στους καλεσμένους τον σύζυγό της, Μπεν Άφλεκ, με αποτέλεσμα οι φήμες για τον χωρισμό τους να φουντώσουν.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η μητέρα της, Γουαδελούπη Λόπεζ ντυμένη με ένα μπλε φόρεμα με λευκές δαντελένιες λεπτομέρειες, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και η συμπρωταγωνίστριά της στην ταινία «The Mother» του Netflix, Λούσι Πάεζ.

Η Λόπεζ γεννήθηκε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης στις 24 Ιουλίου του 1969 και το όνειρό της ήταν να γίνει χορεύτρια. Σε νεαρή ηλικία έφυγε από το πατρικό της και συμμετείχε ως χορεύτρια σε συναυλίες της Τζάνετ Τζάκσον. Παρά τις δυσκολίες ο χορός της άνοιξε το δρόμο για την υποκριτική και το τραγούδι και έγινε μία από τις πιο επιτυχημένες σταρ της Αμερικής. Ο πρώτος της μεγάλος ρόλος ήταν στην εφηβική σειρά «In Living Color» με τον Τζιμ Κάρεϊ.

Φέτος τα γενέθλια βρίσκουν την Λατίνα σταρ στα Χάμπτονς καθώς συνεχίζει να περνάει το καλοκαίρι της εκεί και να απολαμβάνει τα ψώνια και το χρόνο της με την κόρη του Άφλεκ, Βάιολετ.

Πριν από το πάρτι η Λόπεζ μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Instagram γράφοντας ότι «θα είναι μια σπουδαία μέρα».

Όπως δήλωσε πηγή στο PEOPLE, ο Άφλεκ δεν ήταν στη γιορτή ενώ μία ημέρα νωρίτερα εθεάθη να οδηγεί μόνος του στο Λος Άντζελες φορώντας, ωστόσο, τη βέρα του.

Το ζευγάρι δεν έχει φωτογραφηθεί μαζί εδώ και περισσότερο από ένα μήνα, σύμφωνα με το Page Six και δεν έχει απαντήσει στις φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκάρει ο Γιώργος Χρανιώτης: «Πήγα να πνιγώ στην Τήνο…»

Tabloid 08.01.2026
Ο Γιώργος Χρανιώτης μοιράστηκε μια συγκλονιστική εμπειρία που έζησε στη θάλασσα, αποκαλύπτοντας τον κίνδυνο στον οποίο βρέθηκε ενώ έκανε σερφ

Μπριζίτ Μπαρντό: Η συγκινητική κίνηση του γιου της στην κηδεία της

Tabloid 08.01.2026
Η σχέση της Μπριζίτ Μπαρντό με τον γιο της ήταν πάντα αποστασιοποιημένη και περίπλοκη

Survivor: Αλλοι 3 Αθηναίοι αποκαλύπτονται

Media 08.01.2026
Την Κυριακή στις 9 το βράδυ η πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ

Ο Σπύρος Μαρτίκας χώρισε με τη σύντροφό για το Survivor: Δεν είμαστε μαζί,

Tabloid 08.01.2026
«Αποφασίσαμε ότι πρέπει να πάει στο παιχνίδι χωρίς έννοιες»

Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στον «αέρα» της εκπομπής: «Το μόνο που αξίζει στη ζωή, είναι η υγεία»

Tabloid 08.01.2026
«Μπορώ να περπατήσω, δυσκολεύομαι να ξαπλώσω πίσω αλλά όλα καλά, υπάρχουν και χειρότερα», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας

Forbes: Επίσημα δισεκατομμυριούχος η Beyoncé

Tabloid 08.01.2026
Ποσό που ζαλίζει η περιουσία της

Και οι διάσημες μαμάδες έχουν τοξικές φιλίες: Πώς τις... έδωσε στεγνά η ηθοποιός Ashley Tisdale

Tabloid 08.01.2026
Unfollow, μηνύματα και δράμα: Η Ashley Tisdale μιλά για την τοξική φιλία που άφησε πίσω

Rihanna: Η Valentine’s συλλογή που έριξε το Instagram

Tabloid 08.01.2026
Η Rihanna ποζάρει με lingerie και προκαλεί πανικό

Βασιλική Ανδρίτσου: Η απάντηση για την απουσία του Ρήγα από την πρεμιέρα του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»

Tabloid Χτες
Η Βασιλική Ανδρίτσου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day», δύο ημέρες μετά την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας