E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έβρος: Δεύτερο χειρουργείο για τον συνοριοφύλακα που δέχθηκε σφαίρα, δεν κινδυνεύει η ζωή του

Δημοσίευση 21/7/2024 | 19:49

Έβρος: Δεύτερο χειρουργείο για τον συνοριοφύλακα που δέχθηκε σφαίρα, δεν κινδυνεύει η ζωή του

Σε σταθερή κατάσταση και χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, νοσηλεύεται ο συνοριοφύλακας που δέχθηκε σφαίρα στο Σουφλί στον Έβρο, από άτομα που βρίσκονταν στην τουρκική πλευρά.

Ο 56χρονος συνοριοφύλακας στον Έβρο υποβλήθηκε σε εγχείρηση το βράδυ του Σαββάτου (20/07/2024), ωστόσο θα χρειαστεί και νέα επέμβαση.Και αυτό γιατί δεν αφαιρέθηκε η σφαίρα που τον χτύπησε για υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή του.

Όλα έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου (20/07/2024) στον Έβρο όταν ο συνοριοφύλακας με ακόμη τρεις συναδέλφους του εκτελούσε υπηρεσία με όχημα, από το οποίο είχαν αποβιβαστεί, καθώς είχαν διαπιστώσει πως υπήρχε κινητικότητα από την απέναντι πλευρά, παράτυπων μεταναστών, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να περάσει κανείς στην χώρα μας.

Μάλιστα άκουσαν πυροβολισμούς, δίχως, σύμφωνα με την ΕΡΤ, να είναι σε θέση να πουν αριθμό, ενώ μια σφαίρα τραυμάτισε τον συνοριοφύλακα.

Για καλή του τύχη, οι συνάδελφοί του δεν πανικοβλήθηκαν, τον έβαλαν στο όχημα και τον μετέφεραν στο Σουφλί όπου με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο νοσοκομείο στο Διδυμότειχο και χειρουργήθηκε άμεσα.

Σε εξέλιξη οι έρευνες

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες από τις αρμόδιες ελληνικές Αρχές ενώ από την πρώτη στιγμή έχουν ενημερωθεί και οι τουρκικές αρχές, έτσι ώστε να διεξάγουν σχετική έρευνα.

Στο πλαίσιο αυτό έχει υπάρξει επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών, έτσι ώστε να εξετάσουν και εκείνοι τα μέσα καταγραφής που διαθέτουν προκειμένου να δουν εάν μπορούν να ταυτοποιήσουν το άτομο, ή τα άτομα που άνοιξαν πυρ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κωνσταντοπούλου: Συκοφαντίες τα περί μη καταβολής δεδουλευμένων ‑ Προαναγγέλλει μηνύσεις

Ελλάδα Χτες
«Ενεργό παρακράτος, οργανωμένο έγκλημα και απόπειρα πολιτικής εξόντωσης» – Όσα είπε για τις καταγγελίες

Συγγενείς θυμάτων Τεμπών: Προκλητική παραγγελία ‑ εμπαιγμός για τις εκταφές

Ελλάδα Χτες
Δικηγόρος κάνει λόγο για διάταγμα «δικτατορικού τύπου» με τελεσίγραφα και διαδικασίες άρον-άρον

«Μαζεύανε τα πτώματα και τα ρίχνανε σαν τσουβάλια» – Συγκλονίζει μάρτυρας της εκτέλεσης των 200 Ελλήνων από τους ναζί στην Καισαριανή

Ελλάδα Χτες
Οι συγγενείς των εκτελεσθέντων στην Καισαριανή μεγάλωσαν με το τραύμα εκείνης της ημέρας. Ο πόνος μεταφέρθηκε στις επόμενες γενιές, ως ζωντανή υπενθύμιση μιας βαρβαρότητας που έμεινε ατιμώρητη.

Βιολάντα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις των υδραυλικών για τους σωλήνες – «Εγώ είμαι το αφεντικό και θα το κάνεις όπως σου λέω»

Ελλάδα Χτες
Θάψαμε τους σωλήνες προπανίου χωρίς καμία προδιαγραφή ασφαλείας ισχυρίζεται ένας από τους υδραυλικούς λέγοντας ότι αυτές ήταν οι εντολές του ιδιοκτήτη της Βιολάντα

ΔΥΠΑ: Επίδομα 200 ευρώ για 12 μήνες – Σε ποιους απευθύνεται

Οικονομία Χτες
Ποια είναι οι δικαιούχοι και τα κριτήρια

Δίκη για τα Τέμπη: Ανακοινώθηκε η σύνθεση της έδρας

Ελλάδα Χτες
Μια γυναίκα οδηγούσε ένα πατίνι σε δρόμο στην Κρήτη και παραλίγο να προκαλέσει ατύχημα

Κακοκαιρία: Οδηγός εγκλωβίστηκε στο ρέμα Μαΐστρου στην Αλεξανδρούπολη ‑ Δείτε βίντεο

Καιρός Χτες
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες, αστυνομικοί αλλά και διερχόμενοι οδηγοί, για να βοηθήσουν τον οδηγό

Φρένο στις ενοχλητικές κλήσεις: 50.000 ευρώ αποζημίωση για τηλεφωνικό μάρκετινγκ

Ελλάδα Χτες
Κατώτατη αποζημίωση 10.000 ευρώ ανά παράβαση και σαφές μήνυμα συμμόρφωσης στην αγορά

Νέα απεργία στα θέατρα την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου ‑ Ποιοι εξαιρούνται

Ελλάδα Χτες
Κύριο αίτημα της απεργίας είναι η υπογραφή Συλλογκών Συμβάσεων Εργασίας

Θλίψη στο Mega: Πέθανε ξαφνικά ο Κώστας Κοσμίδης

Ελλάδα Χτες
Ο 52χρονος «έφυγε» ξαφνικά το βράδυ προδομένος από την καρδιά του