E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έβρος: Δεύτερο χειρουργείο για τον συνοριοφύλακα που δέχθηκε σφαίρα, δεν κινδυνεύει η ζωή του

Δημοσίευση 21/7/2024 | 19:49

Έβρος: Δεύτερο χειρουργείο για τον συνοριοφύλακα που δέχθηκε σφαίρα, δεν κινδυνεύει η ζωή του

Σε σταθερή κατάσταση και χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, νοσηλεύεται ο συνοριοφύλακας που δέχθηκε σφαίρα στο Σουφλί στον Έβρο, από άτομα που βρίσκονταν στην τουρκική πλευρά.

Ο 56χρονος συνοριοφύλακας στον Έβρο υποβλήθηκε σε εγχείρηση το βράδυ του Σαββάτου (20/07/2024), ωστόσο θα χρειαστεί και νέα επέμβαση.Και αυτό γιατί δεν αφαιρέθηκε η σφαίρα που τον χτύπησε για υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή του.

Όλα έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου (20/07/2024) στον Έβρο όταν ο συνοριοφύλακας με ακόμη τρεις συναδέλφους του εκτελούσε υπηρεσία με όχημα, από το οποίο είχαν αποβιβαστεί, καθώς είχαν διαπιστώσει πως υπήρχε κινητικότητα από την απέναντι πλευρά, παράτυπων μεταναστών, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να περάσει κανείς στην χώρα μας.

Μάλιστα άκουσαν πυροβολισμούς, δίχως, σύμφωνα με την ΕΡΤ, να είναι σε θέση να πουν αριθμό, ενώ μια σφαίρα τραυμάτισε τον συνοριοφύλακα.

Για καλή του τύχη, οι συνάδελφοί του δεν πανικοβλήθηκαν, τον έβαλαν στο όχημα και τον μετέφεραν στο Σουφλί όπου με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο νοσοκομείο στο Διδυμότειχο και χειρουργήθηκε άμεσα.

Σε εξέλιξη οι έρευνες

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες από τις αρμόδιες ελληνικές Αρχές ενώ από την πρώτη στιγμή έχουν ενημερωθεί και οι τουρκικές αρχές, έτσι ώστε να διεξάγουν σχετική έρευνα.

Στο πλαίσιο αυτό έχει υπάρξει επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών, έτσι ώστε να εξετάσουν και εκείνοι τα μέσα καταγραφής που διαθέτουν προκειμένου να δουν εάν μπορούν να ταυτοποιήσουν το άτομο, ή τα άτομα που άνοιξαν πυρ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παραιτήθηκε ο γγ του υπουργείου Πολιτισμού, Γιώργος Διδασκάλου

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Δεύτερη παραίτηση Γενικού Γραμματέα με φόντο το κύκλωμα στις πολεοδομίες - έξι συλλήψεις έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

Καθαρισμός οικοπέδων: Φρένο στην παράταση ‑ Μεγάλα πρόστιμα στους ξεχασιάρηδες

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Μόλις 300.000–350.000 δηλώσεις έχουν υποβληθεί έως τώρα, ενώ η προθεσμία της 15ης Ιουνίου παραμένει αμετάκλητη σύμφωνα με τον υπουργό Τουρνά.

Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Σερβετάς

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Ξαφνικός θάνατος σε ηλικία 66 ετών

Σε ποια χώρα η τεχνητή νοημοσύνη θα συμπεριληφθεί στα σχολικά προγράμματα

Κόσμος 11.06.2026
Η κυβέρνηση διέθεσε για τον σκοπό αυτό 300 εκατομμύρια ευρώ

Ποια χρέη προς την εφορία χαρακτηρίζονται «ανεπίδεκτα είσπραξης»

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Η ΑΑΔΕ εντάσσει επιπλέον 6 δισ. ευρώ στα «παγωμένα» χρέη έως το τέλος του 2026, χωρίς ωστόσο αυτά να διαγράφονται.

Υπόθεση Λιανά: Τι αποκαλύφθηκε για την οικογένεια του βασικού υπόπτου που συγκλονίζει τη Γαλλία

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Ο πατέρας και ο αδελφός του Ζερόμ Μπαρελά έχουν κατά το παρελθόν αντιμετωπίσει κατηγορίες για βιασμό, σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Τραμπ: «Ο Ερντογάν είναι πολύ καλός φίλος μου»

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
«Δεν θα γίνει κάτι με Τουρκία-Ισραήλ, τουλάχιστον όσο είμαι εγώ πρόεδρος», εκτίμησε

Σκηνές χάους στο Μπέλφαστ: Φλεγόμενα οχήματα και αιματηρές ταραχές παρέλυσαν την πόλη

Κόσμος 11.06.2026
Για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα η Βόρεια Ιρλανδία φλέγεται, με επιθέσεις εναντίον μεταναστών, εμπρησμούς και συγκρούσεις με αστυνομικές δυνάμεις, μετά από μαχαίρωμα Σουδανού υπηκόου.

Αίγιο: Το κίνητρο πίσω από τη διπλή δολοφονία

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Ο κατηγορούμενος συνελήφθη

Ιράν: Ανακοίνωσε ότι κλείνει τα Στενά του Ορμούζ

Κόσμος 11.06.2026
Βομβαρδισμοί και συγκρούσεις στο όνομα της... διπλωματίας

«Μαϊμού γιατρός» στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Τι κατάφερε να κάνει πριν τον αντιληφθούν

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Αγνωστος Ρομά φορώντας ιατρική ενδυμασία εισέβαλε σε θαλάμους της Παθολογικής Κλινικής και αφαίρεσε χρήματα, κινητά και τραπεζικές κάρτες από ασθενείς και συνοδούς.