E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έβρος: Δεύτερο χειρουργείο για τον συνοριοφύλακα που δέχθηκε σφαίρα, δεν κινδυνεύει η ζωή του

Δημοσίευση 21/7/2024 | 19:49

Έβρος: Δεύτερο χειρουργείο για τον συνοριοφύλακα που δέχθηκε σφαίρα, δεν κινδυνεύει η ζωή του

Σε σταθερή κατάσταση και χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, νοσηλεύεται ο συνοριοφύλακας που δέχθηκε σφαίρα στο Σουφλί στον Έβρο, από άτομα που βρίσκονταν στην τουρκική πλευρά.

Ο 56χρονος συνοριοφύλακας στον Έβρο υποβλήθηκε σε εγχείρηση το βράδυ του Σαββάτου (20/07/2024), ωστόσο θα χρειαστεί και νέα επέμβαση.Και αυτό γιατί δεν αφαιρέθηκε η σφαίρα που τον χτύπησε για υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή του.

Όλα έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου (20/07/2024) στον Έβρο όταν ο συνοριοφύλακας με ακόμη τρεις συναδέλφους του εκτελούσε υπηρεσία με όχημα, από το οποίο είχαν αποβιβαστεί, καθώς είχαν διαπιστώσει πως υπήρχε κινητικότητα από την απέναντι πλευρά, παράτυπων μεταναστών, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να περάσει κανείς στην χώρα μας.

Μάλιστα άκουσαν πυροβολισμούς, δίχως, σύμφωνα με την ΕΡΤ, να είναι σε θέση να πουν αριθμό, ενώ μια σφαίρα τραυμάτισε τον συνοριοφύλακα.

Για καλή του τύχη, οι συνάδελφοί του δεν πανικοβλήθηκαν, τον έβαλαν στο όχημα και τον μετέφεραν στο Σουφλί όπου με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο νοσοκομείο στο Διδυμότειχο και χειρουργήθηκε άμεσα.

Σε εξέλιξη οι έρευνες

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες από τις αρμόδιες ελληνικές Αρχές ενώ από την πρώτη στιγμή έχουν ενημερωθεί και οι τουρκικές αρχές, έτσι ώστε να διεξάγουν σχετική έρευνα.

Στο πλαίσιο αυτό έχει υπάρξει επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών, έτσι ώστε να εξετάσουν και εκείνοι τα μέσα καταγραφής που διαθέτουν προκειμένου να δουν εάν μπορούν να ταυτοποιήσουν το άτομο, ή τα άτομα που άνοιξαν πυρ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τροχαίο ατύχημα για τον Αρη Μουγκοπέτρο: «Για ακόμη μια φορά είχα άγιο»

Ελλάδα 14.12.2025
Αντιμέτωπος με μια ακόμη δοκιμασία ήρθε σήμερα 14 Δεκεμβρίου ο Αρης Μουγκοπέτρος

Αίγιο: Πέθανε ο 43χρονος ασθενής μποξέρ που γρονθοκόπησε γιατρό

Ελλάδα 14.12.2025
Ξεψύχησε στο ίδιο νοσοκομείο

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Κακουργηματικές διώξεις σε βάρος των συλληφθέντων

Ελλάδα 14.12.2025
Μετά από πολύωρη διαδικασία η Ευρωπαία Εισαγγελέας απήγγειλε εναντίον τους βαρύτατες κατηγορίες

Χωρίς λεωφορεία η Αθήνα την Τετάρτη για έξι ώρες

Ελλάδα 14.12.2025
Σε στάση εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου - Ποιες ώρες δε θα κυκλοφορούν

Αυτή είναι η πρώτη χώρα στο κόσμο που προσφέρει δωρεάν το γυμναστήριο για τους νέους 16‑21 ετών

Κόσμος 14.12.2025
Στόχος είναι η ενίσχυση της φυσικής δραστηριότητας και η προώθηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής στη νεότερη γενιά, σύμφωνα με την κυβέρνηση

Τρομοκρατική επίθεση με πυροβολισμούς σε διάσημη παραλία του Σίδνεϊ

Κόσμος 14.12.2025
10 οι νεκροί, οι δράστες στόχευαν παιδιά

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην ευρωπαϊκή εισαγγελία οι 15 συλληφθέντες για το σκάνδαλο των παράνομων επιδοτήσεων

Ελλάδα 14.12.2025
Αρνούνται όλες τις κατηγορίες και δηλώνουν ότι το κατηγορητήριο θα καταπέσει

Συνωμοσιολόγος έβγαλε στη φόρα sms του Τσάρλι Κερκ για τις πρώην του ‑ Έκρηξη της χήρας του

Κόσμος Χτες
Η Κάντας Οουενς προκαλεί αντιδράσεις με αποκαλύψεις για τον Τσάρλι Κερκ, ενώ η Έρικα ζητά να σταματήσουν οι θεωρίες.

Το Reddit μήνυσε την Αυστραλία για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 16

Κόσμος Χτες
Το Reddit κατέθεσε αγωγή εναντίον της Αυστραλίας χαρακτηρίζοντας την απαγόρευση των social media παρέμβαση στην ελεύθερη πολιτική έκφραση.

Ευβοια: Μεθυσμένη οδηγός μετά από τρελή πορεία συγκρούστηκε με σταθμευμένα οχήματα

Ελλάδα Χτες
Το περιστατικό σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο του Μαρμαρίου

Αυτή είναι η λίστα με τα αιτήματα των αγροτών για τον πρωθυπουργό: Ενισχύουν τα μπλόκα τους

Ελλάδα Χτες
Οι αγρότες έχουν μία σειρά αιτημάτων προς τον πρωθυπουργό και μόνο εάν υπάρξουν απαντήσεις σε αυτά, θα πάνε σε διάλογο μαζί του.