E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αρκαδία: Χτυπούσαν τον 64χρονο ακόμα και όταν λιποθύμησε – Γλεντούσαν με αλκοόλ για 12 ώρες

Πώς έγινε η δoλoφovία

Δημοσίευση 21/7/2024 | 14:11

Αρκαδία: Χτυπούσαν τον 64χρονο ακόμα και όταν λιποθύμησε – Γλεντούσαν με αλκοόλ για 12 ώρες

Λεπτομέρειες σχετικά με το θάvατο του 64χρονου στη Βόρεια Κυνουρία της Αρκαδίας έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Μάρτυρες που μίλησαν στο newsit.gr τονίζουν πως υπήρχε πολύ αλκοόλ στο γλέντι της βάφτισης και κάποιοι έπιναν ασταμάτητα για ώρες.

Υπενθυμίζεται πως ο άτυχος 64χρονος ξεψύxησε το βράδυ του Σαββάτου (20.7.2024) στο χωριό Άγιος Πέτρος της Αρκαδίας, μετά από καυγά που ξέσπασε σε γλέντι βάφτισης. Για τον θάvατο του 64χρονου συνελήφθη ένας 41χρονος και μια 34χρονη.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι του Σαββάτου σε βάφτιση στο χωριό. Το γλέντι ήταν μεγάλο και κράτησε μέχρι αργά το βράδυ. Μάλιστα, καλεσμένος που μίλησε στο newsit.gr περιέγραψε πως όταν «σχόλασε» το γλέντι της βάφτισης, κάποιοι έφυγαν υποβασταζόμενοι από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και… συνέχισαν στο διπλανό καφενείο.

Μάρτυρας περιγράφει στο newsit.gr όλα όσα έγιναν: «Γλέντι από βαφτίσια ήταν, περίπου διακόσια άτομα. Το τραπέζι της βάφτισης έγινε σε ένα κεντρικό μαγαζί στην πλατεία του χωριού από τις δύο το μεσημέρι μέχρι τις δύο τα ξημερώματα. Οι καλεσμένοι κυρίως ήταν νέοι γιατί το ζευγάρι ήταν μικρό σε ηλικία, τριάντα με σαράντα χρονών περίπου. Ήταν σίγουρο ότι θα γινόταν κάτι σαν παρεξήγηση, όχι όμως φονικό βέβαια».

Έπιναν για 12 ώρες

Ο ίδιος εξήγησε: «Όταν για δώδεκα ώρες πίνεις ουίσκι και διάφορα άλλα τέτοια… πόσο μπορεί να κρατήσει ένας άνθρωπος και να μην παρεξηγηθεί μέχρι και με τη… μύγα που πετάει. Πέρασαν οι ώρες, έπιναν, έπιναν και παρεξηγήθηκαν για το τίποτα».

Σημείωσε πως κάποια στιγμή παρατηρήθηκε κάποια γκρίνια «ανάμεσα στον 41χρονο και την 34χρονη και στη συνέχεια αποχώρησαν μαζί με κάποιους ακόμη και πήγαν δίπλα σε ένα καφενείο να συνεχίσουν. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν τόσο πιωμένοι που παραπατούσαν, άλλοι πάλι υποβασταζόμενοι κατάφεραν να φτάσουν στο καφενείο που βρισκόταν δίπλα».

«Ανάμεσα τους ήταν και ο 64χρονος, ο οποίος είπε μια κουβέντα στην 34χρονη και εκεί ξεκίνησε μια λεκτική διαμάχη» σημείωσε ο ίδιος.

«Μετά έγινε ότι έγινε, στο καφενείο μέσα» σημείωσε και τόνισε: «Χτυπήθηκε ο 64χρονος θανατηφόρα και μάλιστα δεν ήταν μόνο ο 41χρονος που χτύπησε τον 64χρονο, ήταν και άλλοι που τον χτυπούσαν, αλλά από ότι φαίνεται πήρε την ευθύνη όλη πάνω του ο 41χρονος».

«Πολλά χτυπήματα ήταν στο λαιμό και εκεί είναι επικίνδυνο το σημείο. Ο 64χρονος λιποθύμησε σε πρώτη φάση αλλά είχε ακόμη τις αισθήσεις του και συνέχισαν να τον χτυπάνε ενώ ήταν πεσμένος με κλωτσιές, συνεχίστηκε το ξύλο και μετά» σημείωσε.

«Στη συνέχεια ήρθε η αστυνομία, ήρθε και το ασθενοφόρο, αλλά δυστυχώς είχε τελειώσει, δεν μπορούσαν να κάνουν και κάτι» κατέληξε ο ίδιος κάτοικος της περιοχής.

Φίλος του 64χρονου μίλησε στο newsit.gr λέγοντας πως: «Ο 64χρονος έμενε εδώ στο χωριό, ήτανε φίλος μου, μια χαρά παλικάρι!».

«Ελάτε στο χωριό να σας πουν τα καλύτερα λόγια. Ήταν ένας άνθρωπος που βοήθαγε όλο τον κόσμο» συνέχισε.

«Δούλευε μεροκάματα παντού και οικοδομή. Πολύ δουλευταράς και πιάνανε τα χέρια του και βοηθούσε τους πάντες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Λευκά να βάλετε, όχι μαύρα»: Αύριο, Πέμπτη η κηδεία του 21χρονου Νικήτα που δολοφονήθηκε στο Ηράκλειο

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
«Όχι μαύρα για τον άγγελό μας» - Στο πένθος όλο το χωριό Χώνος Μυλοποτάμου

Νεκρός βρέθηκε δικαστής που επέβαλε βαρύτερη ποινή κάθειρξης στην πρώην πρώτη κυρία της Νότιας Κορέας

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Η 53χρονη Κιμ Κέον Χε είναι η σύζυγος του πρώην προέδρου της χώρας Γιουν Σουκ Γέολ

Παράσυρση 12χρονης από περιπολικό στη Σαλαμίνα: Συνελήφθη ο οδηγός του υπηρεσιακού

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Παράλληλα, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση

Ο Τραμπ ως «δάσκαλος χορού» για μαθητές στον Λευκό Οίκο είναι αυτό ακριβώς που περίμενες να δεις

E-Daily 3.Left 06.05.2026
Ο πρόεδρος τον ΗΠΑ «χάρισε» ακόμα μία στιγμή του λεγόμενου «Trump dance»

Axios: ΗΠΑ και Ιράν κοντά σε συμφωνία «μιας σελίδας» για τον τερματισμό του πολέμου

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Οι Ηνωμένες Πολιτείες αναμένουν απαντήσεις επί σειρά σημαντικών θεμάτων εντός των προσεχών 48 ωρών

Φρίκη με το σαφάρι ανθρώπων στο Σαράγεβο: «Ήθελαν να σκοτώνουν όμορφες και εγκύους γυναίκες»

Κόσμος 06.05.2026
Ο αστικός μύθος για το σαφάρι ανθρώπων τελικά όχι απλά αποδεικνύεται πραγματικότητα αλλά έχει πάρει διαστάσεις πέρα από την πιο αρρωστημένη φαντασία

Πέθανε ο αθλητικογράφος Σταύρος Τσώχος

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Ο γνωστός αθλητικογράφος έφυγε από τη ζωή

Παγίδα θανάτου στις Βούτες Ηρακλείου: Ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του από εγκλωβισμό στο τρίκυκλό του

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με γιατρό

Απεργία 13 Μαΐου: Ποιοι κατεβαίνουν στους δρόμους, τι θα γίνει με σχολεία και ΜΜΜ

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Τι ισχύει για τη λειτουργία των σχολείων

Θεσσαλονίκη: Επίθεση σε βάρος ανήλικων έξω από γήπεδο τοπικής ομάδας – Ταυτοποιήθηκε 17χρονος

Ελλάδα 06.05.2026
Ο 17χρονος μαζί με άλλα άτομα επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τρεις 17χρονους και έναν 16χρονο έξω από το γήπεδο της Χαλκηδόνας