E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αρκαδία: Χτυπούσαν τον 64χρονο ακόμα και όταν λιποθύμησε – Γλεντούσαν με αλκοόλ για 12 ώρες

Πώς έγινε η δoλoφovία

Δημοσίευση 21/7/2024 | 14:11

Αρκαδία: Χτυπούσαν τον 64χρονο ακόμα και όταν λιποθύμησε – Γλεντούσαν με αλκοόλ για 12 ώρες

Λεπτομέρειες σχετικά με το θάvατο του 64χρονου στη Βόρεια Κυνουρία της Αρκαδίας έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Μάρτυρες που μίλησαν στο newsit.gr τονίζουν πως υπήρχε πολύ αλκοόλ στο γλέντι της βάφτισης και κάποιοι έπιναν ασταμάτητα για ώρες.

Υπενθυμίζεται πως ο άτυχος 64χρονος ξεψύxησε το βράδυ του Σαββάτου (20.7.2024) στο χωριό Άγιος Πέτρος της Αρκαδίας, μετά από καυγά που ξέσπασε σε γλέντι βάφτισης. Για τον θάvατο του 64χρονου συνελήφθη ένας 41χρονος και μια 34χρονη.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι του Σαββάτου σε βάφτιση στο χωριό. Το γλέντι ήταν μεγάλο και κράτησε μέχρι αργά το βράδυ. Μάλιστα, καλεσμένος που μίλησε στο newsit.gr περιέγραψε πως όταν «σχόλασε» το γλέντι της βάφτισης, κάποιοι έφυγαν υποβασταζόμενοι από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και… συνέχισαν στο διπλανό καφενείο.

Μάρτυρας περιγράφει στο newsit.gr όλα όσα έγιναν: «Γλέντι από βαφτίσια ήταν, περίπου διακόσια άτομα. Το τραπέζι της βάφτισης έγινε σε ένα κεντρικό μαγαζί στην πλατεία του χωριού από τις δύο το μεσημέρι μέχρι τις δύο τα ξημερώματα. Οι καλεσμένοι κυρίως ήταν νέοι γιατί το ζευγάρι ήταν μικρό σε ηλικία, τριάντα με σαράντα χρονών περίπου. Ήταν σίγουρο ότι θα γινόταν κάτι σαν παρεξήγηση, όχι όμως φονικό βέβαια».

Έπιναν για 12 ώρες

Ο ίδιος εξήγησε: «Όταν για δώδεκα ώρες πίνεις ουίσκι και διάφορα άλλα τέτοια… πόσο μπορεί να κρατήσει ένας άνθρωπος και να μην παρεξηγηθεί μέχρι και με τη… μύγα που πετάει. Πέρασαν οι ώρες, έπιναν, έπιναν και παρεξηγήθηκαν για το τίποτα».

Σημείωσε πως κάποια στιγμή παρατηρήθηκε κάποια γκρίνια «ανάμεσα στον 41χρονο και την 34χρονη και στη συνέχεια αποχώρησαν μαζί με κάποιους ακόμη και πήγαν δίπλα σε ένα καφενείο να συνεχίσουν. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν τόσο πιωμένοι που παραπατούσαν, άλλοι πάλι υποβασταζόμενοι κατάφεραν να φτάσουν στο καφενείο που βρισκόταν δίπλα».

«Ανάμεσα τους ήταν και ο 64χρονος, ο οποίος είπε μια κουβέντα στην 34χρονη και εκεί ξεκίνησε μια λεκτική διαμάχη» σημείωσε ο ίδιος.

«Μετά έγινε ότι έγινε, στο καφενείο μέσα» σημείωσε και τόνισε: «Χτυπήθηκε ο 64χρονος θανατηφόρα και μάλιστα δεν ήταν μόνο ο 41χρονος που χτύπησε τον 64χρονο, ήταν και άλλοι που τον χτυπούσαν, αλλά από ότι φαίνεται πήρε την ευθύνη όλη πάνω του ο 41χρονος».

«Πολλά χτυπήματα ήταν στο λαιμό και εκεί είναι επικίνδυνο το σημείο. Ο 64χρονος λιποθύμησε σε πρώτη φάση αλλά είχε ακόμη τις αισθήσεις του και συνέχισαν να τον χτυπάνε ενώ ήταν πεσμένος με κλωτσιές, συνεχίστηκε το ξύλο και μετά» σημείωσε.

«Στη συνέχεια ήρθε η αστυνομία, ήρθε και το ασθενοφόρο, αλλά δυστυχώς είχε τελειώσει, δεν μπορούσαν να κάνουν και κάτι» κατέληξε ο ίδιος κάτοικος της περιοχής.

Φίλος του 64χρονου μίλησε στο newsit.gr λέγοντας πως: «Ο 64χρονος έμενε εδώ στο χωριό, ήτανε φίλος μου, μια χαρά παλικάρι!».

«Ελάτε στο χωριό να σας πουν τα καλύτερα λόγια. Ήταν ένας άνθρωπος που βοήθαγε όλο τον κόσμο» συνέχισε.

«Δούλευε μεροκάματα παντού και οικοδομή. Πολύ δουλευταράς και πιάνανε τα χέρια του και βοηθούσε τους πάντες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φορολογικές δηλώσεις: Δόθηκε παράταση – Ποια είναι η νέα καταληκτική ημερομηνία

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Η ΑΑΔΕ έδωσε επιπλέον χρόνο μετά τα αιτήματα των φορέων. Έχουν ήδη υποβληθεί σχεδόν 6,2 εκατ. δηλώσεις φυσικών προσώπων και 300.000 δηλώσεις επιχειρήσεων

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Το απορριμματοφόρο μας πέταξε μακριά, το παιδί μου το πάτησε», λέει ο πατέρας της 15χρονης

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Στο πένθος βυθίστηκε ο ΠΑΟΚ μετά τον θάνατο 15χρονης αθλήτριας της δεύτερης ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών

Αρτέμιδα: Σε πολυκατοικία ‑ «φάντασμα» το τελευταίο ραντεβού της Γιου Τινγκ που δεν έγινε ποτέ

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Τα ίχνη της 50χρονης αγοούνται από τις 20 Μαΐου όταν και ξεαφανίστηκε μυστηριωδώς

Μουντιάλ 2026: Μέχρι και 2.600 ευρώ πουλάει η FIFA κομμάτια από το χορτάρι του γηπέδου του τελικού

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Στις 19 Ιουλίου στο MetLife Stadium στο Νιού Τζέρσεϊ θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός

Σοκ στη Βρετανία: Πρώην υπουργός των Συντηρητικών βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της με τραύμα στο κεφάλι, πιθανή δολοφονία ερευνούν οι Αρχές

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Οι αστυνομικοί εντόπισαν την 78χρονη πρώην υπουργό Φυλακών με «σοβαρά τραύματα», αφού πλήρωμα ασθενοφόρου ειδοποίησε τις Αρχές και τις κάλεσε στην κατοικία της στο Χέιτορ, στην περιοχή του Ντάρτμουρ, λίγο πριν από το μεσημέρι της Πέμπτης

Ανησυχία προκαλεί το σύστημα δημιουργίας εικόνων με ΑΙ του Instagram

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Ιδιαίτερα προσεκτικοί οφείλουν να είναι οι χρήστες που διαθέτουν δημόσιο λογαριασμό

Σοκαριστική αποκάλυψη από τη δικηγόρο της μητέρας του 20χρονου στο Αργος: «Θα μείνει φυτό ή θα είναι κλινικά νεκρός ο 20χρονος»

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 20χρονου που πυροβολήθηκε μετά από καταδίωξη στο Αργος

«Ερχόμαστε ως κυβερνώσα αριστερά και όχι ως αριστερά της διαμαρτυρίας» λέει ο Τσίπρας και κλείνει το μάτι στους Ευρωσοσιαλιστές

Πολιτική 10.07.2026
Πυρά κατά την κυβέρνησης: Δεν μπορεί στην εξωτερική πολιτική να λειτουργούμε ως υποτακτικοί για να εξευμενίζουμε τις προθέσεις και να ευελπιστούμε στην καλή διάθεση ενός ηγέτη

Με εκρηκτικά και drones σχεδίαζαν να δολοφονήσουν Τραμπ και Βανς στον Λευκό Οίκο: Συνωμοσία 8 ατόμων εξάρθρωσε το FBI

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Το τρομοκρατικό σχέδιο θα υλοποιούνταν στην εκδήλωση UFC στην αυλή του Λευκού Οίκου τον περασμένο μήνα - Στόχοι ήταν, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, και οι Νετανιάχου, Μασκ - Από 19 ως 32 ετών οι οκτώ συνεργοί που έχουν συλληφθεί

Συνελήφθη 21χρονη για εμπρησμό από πρόθεση στον Μαραθώνα

Ελλάδα 10.07.2026
Η νεαρή φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά με τη χρήση γυμνής φλόγας, δημιουργώντας τέσσερις διαφορετικές εστίες σε ξηρά χόρτα και θαμνώδη βλάστηση

Χάος στην Ινδία από τα εξαγριωμένα πλήθη που διαδηλώνουν μετά το βιασμό και τη δολοφονία 11χρονου κοριτσιού

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Τέσσερις άνδρες που καταδικάστηκαν για τη δολοφονία απαγχονίστηκαν.

Μουντιάλ 2026: Ο Σαντιό Μανέ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τη Σενεγάλη

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Ο Σενεγαλέζος επιθετικός φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας για 14 χρόνια