E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αρκαδία: Χτυπούσαν τον 64χρονο ακόμα και όταν λιποθύμησε – Γλεντούσαν με αλκοόλ για 12 ώρες

Πώς έγινε η δoλoφovία

Δημοσίευση 21/7/2024 | 14:11

Αρκαδία: Χτυπούσαν τον 64χρονο ακόμα και όταν λιποθύμησε – Γλεντούσαν με αλκοόλ για 12 ώρες

Λεπτομέρειες σχετικά με το θάvατο του 64χρονου στη Βόρεια Κυνουρία της Αρκαδίας έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Μάρτυρες που μίλησαν στο newsit.gr τονίζουν πως υπήρχε πολύ αλκοόλ στο γλέντι της βάφτισης και κάποιοι έπιναν ασταμάτητα για ώρες.

Υπενθυμίζεται πως ο άτυχος 64χρονος ξεψύxησε το βράδυ του Σαββάτου (20.7.2024) στο χωριό Άγιος Πέτρος της Αρκαδίας, μετά από καυγά που ξέσπασε σε γλέντι βάφτισης. Για τον θάvατο του 64χρονου συνελήφθη ένας 41χρονος και μια 34χρονη.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι του Σαββάτου σε βάφτιση στο χωριό. Το γλέντι ήταν μεγάλο και κράτησε μέχρι αργά το βράδυ. Μάλιστα, καλεσμένος που μίλησε στο newsit.gr περιέγραψε πως όταν «σχόλασε» το γλέντι της βάφτισης, κάποιοι έφυγαν υποβασταζόμενοι από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και… συνέχισαν στο διπλανό καφενείο.

Μάρτυρας περιγράφει στο newsit.gr όλα όσα έγιναν: «Γλέντι από βαφτίσια ήταν, περίπου διακόσια άτομα. Το τραπέζι της βάφτισης έγινε σε ένα κεντρικό μαγαζί στην πλατεία του χωριού από τις δύο το μεσημέρι μέχρι τις δύο τα ξημερώματα. Οι καλεσμένοι κυρίως ήταν νέοι γιατί το ζευγάρι ήταν μικρό σε ηλικία, τριάντα με σαράντα χρονών περίπου. Ήταν σίγουρο ότι θα γινόταν κάτι σαν παρεξήγηση, όχι όμως φονικό βέβαια».

Έπιναν για 12 ώρες

Ο ίδιος εξήγησε: «Όταν για δώδεκα ώρες πίνεις ουίσκι και διάφορα άλλα τέτοια… πόσο μπορεί να κρατήσει ένας άνθρωπος και να μην παρεξηγηθεί μέχρι και με τη… μύγα που πετάει. Πέρασαν οι ώρες, έπιναν, έπιναν και παρεξηγήθηκαν για το τίποτα».

Σημείωσε πως κάποια στιγμή παρατηρήθηκε κάποια γκρίνια «ανάμεσα στον 41χρονο και την 34χρονη και στη συνέχεια αποχώρησαν μαζί με κάποιους ακόμη και πήγαν δίπλα σε ένα καφενείο να συνεχίσουν. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν τόσο πιωμένοι που παραπατούσαν, άλλοι πάλι υποβασταζόμενοι κατάφεραν να φτάσουν στο καφενείο που βρισκόταν δίπλα».

«Ανάμεσα τους ήταν και ο 64χρονος, ο οποίος είπε μια κουβέντα στην 34χρονη και εκεί ξεκίνησε μια λεκτική διαμάχη» σημείωσε ο ίδιος.

«Μετά έγινε ότι έγινε, στο καφενείο μέσα» σημείωσε και τόνισε: «Χτυπήθηκε ο 64χρονος θανατηφόρα και μάλιστα δεν ήταν μόνο ο 41χρονος που χτύπησε τον 64χρονο, ήταν και άλλοι που τον χτυπούσαν, αλλά από ότι φαίνεται πήρε την ευθύνη όλη πάνω του ο 41χρονος».

«Πολλά χτυπήματα ήταν στο λαιμό και εκεί είναι επικίνδυνο το σημείο. Ο 64χρονος λιποθύμησε σε πρώτη φάση αλλά είχε ακόμη τις αισθήσεις του και συνέχισαν να τον χτυπάνε ενώ ήταν πεσμένος με κλωτσιές, συνεχίστηκε το ξύλο και μετά» σημείωσε.

«Στη συνέχεια ήρθε η αστυνομία, ήρθε και το ασθενοφόρο, αλλά δυστυχώς είχε τελειώσει, δεν μπορούσαν να κάνουν και κάτι» κατέληξε ο ίδιος κάτοικος της περιοχής.

Φίλος του 64χρονου μίλησε στο newsit.gr λέγοντας πως: «Ο 64χρονος έμενε εδώ στο χωριό, ήτανε φίλος μου, μια χαρά παλικάρι!».

«Ελάτε στο χωριό να σας πουν τα καλύτερα λόγια. Ήταν ένας άνθρωπος που βοήθαγε όλο τον κόσμο» συνέχισε.

«Δούλευε μεροκάματα παντού και οικοδομή. Πολύ δουλευταράς και πιάνανε τα χέρια του και βοηθούσε τους πάντες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΕΚ: Τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του Conference League

Αθλητικά Νέα 13.03.2026
Η ΑΕΚ έχει 12% πιθανότητες να φτάσει στη Λειψία και να κερδίσει την κούπα - Η Κρίσταλ Πάλας το φαβορί

Η Κούβα υποστηρίζει ότι ξεκίνησε συνομιλίες με τις ΗΠΑ

Κόσμος 13.03.2026
Την πληροφορία επιβεβαίωσε και ο Λευκός Οίκος

Ανακαλύφθηκε η χαμένη Αλεξάνδρεια του Τίγρη που ίδρυσε ο Μέγας Αλέξανδρος στο Ιράκ

Πολιτισμός 13.03.2026
Το τεράστιο μέγεθός της εξέπληξε τους αρχαιολόγους

Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα

Ελλάδα 13.03.2026
Έγινε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του ΑΠΘ όπου μεταφέρθηκε η σορός

Θεσσαλονίκη: Στην Ασφάλεια εμφανίστηκε με τον δικηγόρο του ο ύποπτος για τη δολοφονία του 20χρονου

Ελλάδα 13.03.2026
Ο νεαρός είχε ταυτοποιηθεί και τον αναζητούσε η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη

Νεκρά και τα έξι μέλη πληρώματος του αμερικανικού αεροσκάφους που συνετρίβη στο Ιράκ

Κόσμος 13.03.2026
Τα ονόματά τους θα παραμείνουν απόρρητα για διάστημα 24 ωρών

Ποδηλάτισσα στην Ισπανία χάνει τον έλεγχο και στέκεται στο χείλος του γκρεμού ‑ Βίντεο

Κόσμος 13.03.2026
Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα 360 μοιρών που είχε τοποθετημένη στο ποδήλατό της

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 20χρονου

Ελλάδα 13.03.2026
Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του βασικού ύποπτου για τη δολοφονία του 20χρονου

Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη 38χρονος που κατηγορείται για βiασμό 14χρονης

Ελλάδα 13.03.2026
Η 14χρονη είχε δημοσιεύσει ανάρτηση για υιοθεσία γάτας, μέσω της οποίας ήρθε σε επαφή με τον κατηγορούμενο

«Ποτέ δεν έχω δει το Ντουμπάι έτσι» – Προσφορές από τα 827 ξενοδοχεία της πόλης

Κόσμος 13.03.2026
H βιομηχανία ελπίζει στον γρήγορο τερματισμό του πολέμου