E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βραζιλία: Τραγουδιστής πέθανε στη σκηνή από ηλεκτροπληξία όταν τον αγκάλιασε βρεγμένος θεατής

Ο 35χρονος Ayres Sasaki πέθανε σχεδόν ακαριαία – Οι αρχές προσπαθούν να εξηγήσουν τι συνέβη

Δημοσίευση 20/7/2024 | 18:47

Βραζιλία: Τραγουδιστής πέθανε στη σκηνή από ηλεκτροπληξία όταν τον αγκάλιασε βρεγμένος θεατής

Ένας Βραζιλιάνος τραγουδιστής έχασε τη ζωή του μετά από ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια ζωντανής εμφάνισης το Σάββατο, 13 Ιουλίου, στη Salinópolis, Pará, Βραζιλία.

Ο 35χρονος Ayres Sasaki πέθανε σχεδόν ακαριαία όταν αγκάλιασε έναν θεατή ο οποίος ήταν βρεγμένος κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στη σκηνή του ξενοδοχείου Solar Hotel στη Σαλινοπόλις της Βραζιλίας. Κοντά τους ήταν ένα καλώδιο το οποίο σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror προκάλεσε μοιραία ηλεκτροπληξία.

Δεν είναι σαφές γιατί ο θαυμαστής ήταν βρεγμένος, αλλά η αστυνομία της Salinópolis ερευνά το περιστατικό. H αστυνομία έχει πάρει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και οι αρχές έχουν ζητήσει εκθέσεις εμπειρογνωμόνων.

Το Solar Hotel εξέδωσε ανακοίνωση την Κυριακή 14 Ιουλίου, διευκρινίζοντας ότι συνεργάζεται με τις αρχές. «Είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στην παροχή υποστήριξης στην οικογένειά του και στη λήψη των απαραίτητων μέτρων. Δεσμευόμαστε να συνεργαστούμε πλήρως με τις αρμόδιες αρχές για τη διαλεύκανση των γεγονότων», αναφέρεται στον επίσημο λογαριασμό του ξενοδοχείου στο Instagram, μέσω μετάφρασης. «Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του Ayres Sasaki σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», κατέληξε η ανακοίνωση.

Η θεία του Sasaki, Rita Matos, δήλωσε στην Istoé Gente: «Επικοινωνούμε με ανθρώπους που ήταν μαζί του εκείνη τη στιγμή για να καταλάβουμε πώς συνέβησαν όλα. Θα συγκεντρώσουμε όλες τις πληροφορίες σε μια δήλωση που θα δώσουμε στον Τύπο».

Ο Sasaki ήταν επίσης αρχιτέκτονας και πολεοδόμος. Οι φίλοι του τον μνημόνευσαν με αφιερώματα στο Instagram μετά τον τραγικό θάνατό του.

«Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και αγαπητός σε όλους», έγραψε ο σκηνοθέτης Raphael Macedo για τον φίλο του.

Ο μουσικός, άφησε πίσω τη σύζυγό του, Μαριάνα, η οποία σε ένα Instagram Story, η εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για το κύμα υποστήριξης.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για κάθε μήνυμα αγάπης και παρηγοριάς, για κάθε προσευχή κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου που περνάμε. Δεν μπόρεσα να διαβάσω ακόμα όλα τα μηνύματα, αλλά καθώς θα νιώθω καλύτερα, θα απαντήσω σε κάθε ένα. Σας ευχαριστώ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα προσλαμβάνει ‑ δείτε ποιες θέσεις ανοίγουν και τι μισθούς προσφέρουν

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Εννέα θέσεις εργασίας με αποδοχές έως 48.225 δολάρια ετησίως ανακοίνωσε η διπλωματική αποστολή των ΗΠΑ στην Αθήνα, με προθεσμίες που εκπνέουν από τον Ιούλιο έως τα τέλη Αυγούστου 2026.

ΔΥΠΑ: Ποιοι άνεργοι δικαιούνται επιδότηση μισθού έως 1.250 ευρώ και πώς μπορούν να υποβάλουν αίτηση

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Η ΔΥΠΑ ανοίγει 8.000 θέσεις εργασίας για ανέργους με διετείς συμβάσεις, πλήρη ασφάλιση και δυνατότητα συμπλήρωσης ενσήμων για συνταξιοδότηση.

Κηδεία Μάρως Κοντού: Ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός που απηύθυνε ο Κακλαμάνης

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο Νικήτας Κακλαμάνης συγκλόνισε με τον επικήδειο λόγο του στην εξόδιο ακολουθία της σπουδαίας ηθοποιού, εκπληρώνοντας παράλληλα και την τελευταία της επιθυμία.

Ρωγμές στην Κυψέλη από τα έργα του Μετρό: Τι αποκάλυψε ο καθηγητής Λέκκας για τα γεωλογικά προβλήματα

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ο καθηγητής γεωλογίας Ευθύμης Λέκκας μίλησε στην ΕΡΤ για τα γεωλογικά ζητήματα που δεν είχαν επισημανθεί στις αρχικές μελέτες, ενώ οι κάτοικοι της Κυψέλης ζητούν έγγραφες εγγυήσεις για τη στατική επάρκεια των κτιρίων τους.

Ποια ήταν η Νάκυ Αγάθου που έφυγε από τη ζωή και έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η πρωτοπόρος τηλεπαρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 86 ετών.

Σε μαρούλι αλυσίδας fast food οφείλεται το παράσιτο που προκαλεί «εκρηκτική» διάρροια

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Πάνω από 1.600 κρούσματα κυκλοσπορίασης σε πέντε αμερικανικές πολιτείες έχουν συνδεθεί με κατανάλωση φαγητού από την αλυσίδα ταχυφαγείων, με το FDA να εκδίδει προειδοποίηση και την εταιρεία να προχωρά σε άμεση απόσυρση προϊόντος.

Ποιες γωνίες λήψης απαγόρευσαν EBU και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου για τους αθλητές

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Νέες κατευθυντήριες γραμμές από EBU και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου θέτουν περιορισμούς σε 13 γωνίες λήψης για να αντιμετωπιστεί η σeξουαλικοποίηση των αθλητριών στις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Xάπι κατά της παχυσαρκίας μόλις πήρε το «πράσινο φως» στην Ευρώπη

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε για πρώτη φορά αγωνιστή GLP-1 σε μορφή χαπιού για τη διαχείριση του σωματικού βάρους σε ενήλικες με παχυσαρκία.

Μουντιάλ 2026: Ποιοι παίζουν στον μεγάλο τελικό και πού θα τον δείτε

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Το πρόγραμμα του μικρού και του μεγάλου τελικού, με ώρες και κανάλια μετάδοσης για το ελληνικό κοινό.

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γεροβασίλη, Καλαματιανός, Ζαμπάρας

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Με την αποχώρηση Γεροβασίλη, Ζαμπάρα και Καλαματιανού, ο ΣΥΡΙΖΑ συρρικνώνεται στους 11 βουλευτές - ισόπαλος με την Ελληνική Λύση.

Η Γαλλία νομιμοποίησε το «δικαίωμα στον θάνατο» και τι προβλέπει ο νέος νόμος

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Η Εθνοσυνέλευση ενέκρινε με οριακή πλειοψηφία νόμο που επιτρέπει την «βοήθεια στον θάνατο» για ανίατα ασθενείς, υπό αυστηρές προϋποθέσεις.

Aγρια επίθεση από σκύλο έξω από φούρνο στα Βριλήσσια ‑ δείτε τι συνέβη

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ένας 66χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και ο σκύλος του σκοτώθηκε, ενώ η 48χρονη ιδιοκτήτρια του ζώου συνελήφθη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ζωοκτονία.