E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ναταλία Γερμανού: «Με λένε καμάρι ή ντροπή του πατέρα μου, ανάλογα με το τι έχω κάνει εκείνη την ημέρα στην εκπομπή»

Αυτό που θα τον σκότωνε θα ήταν να έχει βγάλει στην κοινωνία ένα κωλόπαιδο. Σαν να τον ακούω να μου το λέει ακόμη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 20/7/2024 | 17:25

Ναταλία Γερμανού: «Με λένε καμάρι ή ντροπή του πατέρα μου, ανάλογα με το τι έχω κάνει εκείνη την ημέρα στην εκπομπή»

Στο Reader και τον δημοσιογράφο Νίκο Σταματίνη μίλησε η Ναταλία Γερμανού. Η επιτυχημένη παρουσιάστρια, στιχουργός και ραδιοφωνική παραγωγός άνοιξε την καρδιά της και ρωτήθηκε για τη «σκιά» και το βαρύ όνομα του πατέρα της, Φρέντυ, από το οποίο κλήθηκε να απαλλαγεί στην επαγγελματική της πορεία, αποδεικνύοντας τη δική της αξία.

«Ήμουν στη σκιά ενός πολύ ισχυρού άνδρα. Ήμουν όμως και στη σκιά μίας πολύ ισχυρής γυναίκας, της μητέρας μου, που μπορεί να μην ήταν τόσο διάσημη αλλά ήταν εξίσου δυνατή προσωπικότητα. Αυτό με δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο», παραδέχεται η Ναταλία Γερμανού.

«Η σύγκριση με τον πατέρα μου ήταν αναπόφευκτη στην αρχή. Μου έλεγαν ότι δεν θα τα καταφέρω, δεν θα μπορέσω, ότι αν δεν ήταν αυτός δεν θα ήμουν τίποτα. Σταδιακά, αυτό λιγόστευε. Στην πορεία, έχει εξελιχθεί στο «είσαι το καμάρι του πατέρα σου» ή «είσαι η ντροπή του πατέρα σου», ανάλογα με το τι έχω κάνει εκείνη την ημέρα στην εκπομπή», επισημαίνει η παρουσιάστρια του Alpha.

«Νομίζω όμως ότι γενικά όλοι αυτοί που γράφουν ότι καλά που δεν ζει ο Φρέντυ να σε δει, δεν τον ξέρουν τον Φρέντυ. Εγώ τον ήξερα και πιστεύω ότι ο μπαμπάς μου, εκεί που είναι, χαίρεται για έναν λόγο. Γιατί νομίζω ότι έγινα το μόνο πράγμα που ήθελε να γίνω: καλός άνθρωπος. Τίποτα άλλο δεν τον ένοιαζε.

Αυτό που θα τον σκότωνε θα ήταν να έχει βγάλει στην κοινωνία ένα κωλόπαιδο. «Κοίτα μη γίνεις κωλόπαιδο, σε παρακαλώ μη μου το κάνεις αυτό». Σαν να τον ακούω να μου το λέει ακόμη», εξομολογείται η Ναταλία Γερμανού.

Ο πατέρας σου θα χωρούσε στην τηλεόραση του σήμερα;

«Ούτε καν. Ούτε κατά διάνοια. Νομίζω ότι δεν θα μπορούσε να μείνει ούτε ως τηλεθεατής αυτής της τηλεόρασης, πόσο μάλλον ως παρουσιαστής ή ως δημοσιογράφος. Εκτός πια και αν έμενε στην ΕΡΤ. Εκεί θα υπήρχε ένα φιλόξενο τοπίο για εκείνον, αν ζούσε ακόμη», απαντά με χαρακτηριστική ειλικρίνεια η Ναταλία Γερμανού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αννίτα Πάνια: Η αντίδραση στην κάμερα για τα δημοσιεύματα χωρισμού από τον Νίκο Σαμοΐλη

Tabloid 14.01.2026
«Χωρίς τίτλο στην προσωπική μου ζωή», σχολίασε η ίδια

Κατερίνα Καινούργιου: Αποχώρησε από το πλατό – «Δυσκολεύομαι πάρα πολύ»

Tabloid 14.01.2026
Η εκπομπή «Super Κατερίνα» επέστρεψε μετά το διαφημιστικό διάλειμμα χωρίς την Κατερίνα Καινούργιου στο πλατό

Το πρόβλημα υγείας του Γιώργου Λιάγκα: «Πήγα σε γιατρό ‑ Δεν με βλέπω καλά...»

Tabloid 14.01.2026
«Αμα δε βρω λύση, δεν με βλέπω καλά», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τετάρτης στον αέρα του «Πρωινού»

Συνελήφθη ο ηθοποιός Κίφερ Σάδερλαντ ‑ Επιτέθηκε σε οδηγό ταξί

Tabloid 14.01.2026
Ο Σάδερλαντ συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος λίγες ώρες αργότερα, αφού κατέβαλε εγγύηση ύψους 50.000 δολαρίων

Survivor: Ο Μιχάλης Σηφάκης εξηγεί γιατί δεν έπρεπε να «θυσιαστεί» ο Gio

TV Buzz 14.01.2026
Ένταση επικράτησε στο Survivor Αθηναίοι VS Επαρχιώτες

Δήμητρα Ματσούκα για τη σύλληψή της: «Αφήνω τα άσχημα πίσω, το έχω μαζί μου το δίπλωμα»

Tabloid Χτες
Η περιπέτεια με τη σύλληψή της για επικίνδυνη οδήγηση, ο απολογισμός του 2025 και οι στόχοι της νέας χρονιάς

Παντρεύεται η Αννα Μαρία Βέλλη

Tabloid Χτες
Δείτε φωτογραφία με το μονόπετρο

Ο Ματ Ντέιμον παραδέχθηκε ότι η σύζυγός του είχε «crush» με τον κολλητό του, Μπεν Αφλεκ

Tabloid Χτες
Η εξομολόγηση του Ντέιμον για τη φιλία του με τον Μπεν Αφλεκ και τον παλιό «έρωτα» της συζύγου του για τον 53χρονο ηθοποιό