E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στίβος: Δείτε πώς ένας σπρίντερ έχασε την πρώτη θέση από την αλαζονεία του ‑«Λυπάμαι για τον εαυτό μου»

Ο 16χρονος Βρετανός τερμάτισε στην πέμπτη θέση

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 20/7/2024 | 16:32

Στίβος: Δείτε πώς ένας σπρίντερ έχασε την πρώτη θέση από την αλαζονεία του ‑«Λυπάμαι για τον εαυτό μου»

Αυτό θα πει αλαζονεία και υπερβολική σιγουριά! Ο 16χρονος Βρετανός σπρίντερ Τζέικ Όντεϊ - Τζόρνταν ως το μεγάλο φαβορί στη δεύτερη σειρά των 200μ (κατέχοντας ρεκόρ 20'55'' στην απόσταση), όσον αφορά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου U18 στη Σλοβακία.

Μετά από ένα τέλειο ξεκίνημα στον αγώνα όπου κέρδισε γρήγορα προβάδισμα έναντι των αντιπάλων, ήταν αγκαλιά με τη νίκη. Μία νίκη που θα έπαιρνε με χαρακτηριστική άνεση αν δεν ήταν τόσο αλαζόνας και υπερόπτης.

Ο νεαρός χωρίς προφανή λόγο σταμάτησε τον βηματισμό του 70 μέτρα πριν τον τερματισμό. Ο ίδιος θεώρησε πως είχε ισχυρό προβάδισμα όμως οι υπολογισμοί δεν ήταν καλοί και ο Βρετανός τερμάτισε πέμπτος στη σειρά του, τον οποίο κέρδισε ο Πορτογάλος Πέδρο Αφόνσο στο 21'31''.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο νεαρός αθλητής που αναγνώρισε το λάθος του κατηγόρησε τον εαυτό του. Σε ερώτηση που αφορούσε ενδεχόμενο τραυματισμό, ο ίδιος απάντησε ότι: «Όλα είναι μία χαρά. Εννοώ ότι δεν φταίει κανείς άλλος παρά μόνο εγώ. Είναι δική μου η ευθύνη και λυπάμαι για τον εαυτό μου. Έφτασα μόλις, είναι ο πρώτος μου αγώνας και τώρα θα προσπαθήσω να συνέλθω από αυτό. Δεν πόνεσα ή κάτι τέτοιο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποιοι έστησαν το «Μουντιάλ» μέσα στα ερείπια της Γάζας και γιατί παίζουν ξυπόλητοι

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Νεαροί Παλαιστίνιοι στη Χαν Γιουνίς διοργανώνουν αυτοσχέδιο τουρνουά ποδοσφαίρου σε αλάνα με άμμο, αναζητώντας μια ανάσα κανονικότητας μέσα στον πόλεμο.

Λήμνος: Το Λιμενικό διέσωσε 5χρονο που παρασύρθηκε από θαλάσσια ρεύματα πάνω σε φουσκωτό στρώμα

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Το μικρό παιδί είναι καλά στην υγεία του - οι γονείς του τέθηκαν υπό κράτηση

Κομοτηνή: 17χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα ‑ Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος ένας 17χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα Αρωγής του Δήμου Κομοτηνής.

Συνελήφθη 65χρονος στη Φθιώτιδα για υπόθεση αποπλάνησης 12χρονου

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Τον παρέσυρε στο όχημά του και τον οδήγησε σε ερημικό μέρος, κλείδωσε την πόρτα και τον ανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις

Καύσωνας: Γέμισαν τα νεκροτομεία και τα γραφεία τελετών στο Παρίσι ‑ «Στείλτε πιο μακριά τις σορούς»

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Tα νεκροτομεία στη γαλλική πρωτεύουσα έφτασαν στο όριο της χωρητικότητάς τους

Κρίσιμη σύσκεψη στο Μαξίμου για την ακρίβεια

Ελλάδα 29.06.2026
Κρίσιμη σύσκεψη σήμερα με βιομηχανία και σούπερ μάρκετ – Στο τραπέζι συμφωνία για μειώσεις τιμών ή παράταση του πλαφόν

Καύσωνας χωρίς προηγούμενο στην Πολωνία: Στους 39℃ ο υδράργυρος, οι κάτοικοι ψήνουν αυγά στον ήλιο

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Καύσωνας διαρκείας στην Κεντρική Ευρώπη – Στη Βαρσοβία, τηγανίζουν αυγά στα μπαλκόνια τους

Νοσοκομεία, κομμωτήρια, καθαριστές: Σε ποιους κλάδους επεκτείνεται η ψηφιακή κάρτα εργασίας, πώς θα λειτουργεί

Οικονομία 29.06.2026
Η πρώτη φάση της νέας επέκτασης της ψηφιακής κάρτας εργασίας ξεκίνησε να εφαρμόζεται πιλοτικά από τις 2 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις 11 Οκτωβρίου.

Τέλος η τελωνειακή ατέλεια για μικρά δέματα από Κίνα: Πλατφόρμες πέρασαν τις χρεώσεις, καταναλωτές ακυρώνουν παραγγελίες

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Ακόμα και αν η παραγγελία έγινε ήδη «χωρίς τρίευρα», αν περάσει τελωνείο μετά την 1η Ιουλίου ο κούριερ μπορεί να ζητήσει έξτρα χρέωση για να παραδώσει

Καιρός: Πού θα βρέξει αύριο και τι θα συμβεί τα επόμενα 24ωρα

Καιρός 29.06.2026
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ