E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πορτοσάλτε: «Μπάνια του λαού δεν μπορεί να γίνονται μόνο 15/7 έως 30/8, να υποχωρούμε έναντι των τουριστών»

Τόνισε ότι οι Έλληνες μπορούν να πηγαίνουν νωρίτερα διακοπές για να υπάρχει χώρος για τους τουρίστες

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/7/2024 | 17:46

Πορτοσάλτε: «Μπάνια του λαού δεν μπορεί να γίνονται μόνο 15/7 έως 30/8, να υποχωρούμε έναντι των τουριστών»

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα ακριβά ακτοπλοϊκά και τόνισε ότι οι Έλληνες μπορούν να πηγαίνουν νωρίτερα διακοπές για να υπάρχει χώρος για τους τουρίστες.

Ο Άρης Πορτοσάλτε έκανε μια τοποθέτηση, σε συζήτηση για το σοβαρό πρόβλημα της ακρίβειας των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα», η οποία έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις στα social media.

Συνομιλώντας για τα πολύ ακριβά ακτοπλοϊκά εισιτήρια με τους δημοσιογράφους της εκπομπής ανέφερε: «Κάποια στιγμή όμως πρέπει να συζητήσουμε ότι μπάνια του λαού δεν μπορεί να γίνονται μόνο από τις 15 Ιουλίου έως τις 30 Αυγούστου. Αυτό προσπαθώ να πω καιρό τώρα. Έτσι όπως πάμε, αν θέλουμε τουρισμό και ο τουρισμός να μας φέρνει 20+ δισεκατομμύρια ευρώ στον τόπο, είναι γεγονός ότι εμείς οι κάτοικοι αυτού του τόπου θα υποχωρούμε έναντι των τουριστών. Διότι δεν χωράμε. Όταν θα έρθει τουρίστας...», είπε αρχικά.

«Στην Βαρκελώνη κάνουν κάτι καραγκιοζιλίκια με νεροπίστολα βρέχουν τους επισκέπτες που τους δίνουν λεφτά. Αηδίες», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

«Πρέπει να συζητηθεί κάποια στιγμή το χειμώνα να το δει η κυβέρνηση. Ο προγραμματισμός στις επιχειρήσεις πρέπει να αρχίζει από τον Ιούνιο. Να μεγαλώσει ο χρόνος, για να μπορέσουμε να απολαύσουν... Κάποιος πρέπει να συγκαλέσει μια σύσκεψη να καθίσει ο ΣΕΒ, τα συνδικάτα, η ΓΣΣΕ και να συζητήσουν την επιμήκυνση της περιόδου. Δεν μπορούμε να κάνουμε διακοπές από 14 Αυγούστου έως 31. Αυτό λέω, δεν μπορεί να γίνονται διακοπές μόνο σε μια περίοδο. Δεν είπα να παίρνουν τρίμηνη άδεια. Όταν στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 εγώ είχα πάρει άδεια 1-15 Ιουλίου, έπαθα κάτι;», τόνισε ο δημοσιογράφος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Νόνη Δούνια σε βιντεοκλίπ του Τζων Τίκη που έφυγε από τη ζωή

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Το 1991 ο τραγουδιστής είχε κυκλοφορήσει το «Φυλακισμένος μέσα στη ματιά σου»

Ο Στέλιος Ρόκκος τραγούδησε σε καντίνα παραλίας στη Λήμνο ‑ Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Ανάμεσα στα τραγούδια που ερμήνευσε ο καλλιτέχνης, η «Αγάπη Μου Επικίνδυνη» και το «Υπάρχω»

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ακύρωσε εμφάνισή του λόγω προβλήματος υγείας – Τι συμβαίνει

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Το live στους Αγίους Θεοδώρους δεν θα πραγματοποιηθεί, με τους διοργανωτές να ενημερώνουν για επιστροφή χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων.

Σπύρος Μπιμπίλας: Συγκινητικό αντίο στη φίλη που έχασε στο Μάτι – Τι έγραψε 8 χρόνια μετά

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Ο ηθοποιός αναπολεί τη Χρύσα Σπηλιώτη, την αγαπημένη του φίλη και ηθοποιό που έχασε τη ζωή της στη φονική πυρκαγιά του Ματιού το 2018.

Πέθανε η μητέρα του Μπεν Αφλεκ – Τι αποκάλυψε η οικογένεια

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Η Κρις Αν Αφλεκ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, λίγες μόνο μέρες αφού πρόλαβε να παρευρεθεί στην αποφοίτηση του εγγονού της.

Πάγωσαν οι θεατές: Ο Τζον Μπον Τζόβι αποχώρησε ξαφνικά από τη σκηνή

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Ο 64χρονος ροκ σταρ ζήτησε συγγνώμη από το κοινό, επισημαίνοντας πως δεν ήταν σε θέση να δώσει τον καλύτερό του εαυτό

Αγνώριστος ο Τζόνι Ντεπ στο ρόλο του Σκρουτζ στο τρέιλερ της ταινίας «Ebenezer»

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Ο ηθοποιός επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ενσαρκώνοντας τον εμβληματικό ήρωα του Καρόλου Ντίκενς στη σκοτεινή χριστουγεννιάτικη ταινία του σκηνοθέτη Τι Γουέστ

Ακης Παυλόπουλος: Δάκρυα και συγκίνηση στην τελευταία εκπομπή στον ΣΚΑΪ – Το αντίο σε κοινό και συνεργάτες

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Ο Ακης Παυλόπουλος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας

Έξαλλη η Κόνι Μεταξά: «Γιατί στηρίζετε αυτή την αηδία;»

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Η τραγουδίστρια έκανε έκκληση στους DJs να σταματήσουν να παίζουν τραγούδια τεχνητής νοημοσύνης και να υποστηρίζουν την αυθεντική μουσική δημιουργία

Ιωάννα Τούνη: «Συλλάβετέ με ‑ Δηλώνω ένοχη»

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Η influencer ανταποκρίθηκε με χιούμορ σε ένα από τα πιο viral trends του TikTok, αστειευόμενη με την εικόνα της και τις επενδύσεις της στα ακίνητα

Το άγνωστο περιστατικό: Η στιγμή που όλα άλλαξαν στο παλάτι ‑ Τι συνέβη ανάμεσα σε Meghan, William και Kate

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Το βασιλικό τραπέζι που μετατράπηκε σε πεδίο μάχης

Ήταν το πιο αγαπημένο παιδί της τηλεόρασης – Τι απέγινε η Soleil Moon Frye

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Το κορίτσι που έγινε διάσημο στα 7 του