E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πορτοσάλτε: «Μπάνια του λαού δεν μπορεί να γίνονται μόνο 15/7 έως 30/8, να υποχωρούμε έναντι των τουριστών»

Τόνισε ότι οι Έλληνες μπορούν να πηγαίνουν νωρίτερα διακοπές για να υπάρχει χώρος για τους τουρίστες

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/7/2024 | 17:46

Πορτοσάλτε: «Μπάνια του λαού δεν μπορεί να γίνονται μόνο 15/7 έως 30/8, να υποχωρούμε έναντι των τουριστών»

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα ακριβά ακτοπλοϊκά και τόνισε ότι οι Έλληνες μπορούν να πηγαίνουν νωρίτερα διακοπές για να υπάρχει χώρος για τους τουρίστες.

Ο Άρης Πορτοσάλτε έκανε μια τοποθέτηση, σε συζήτηση για το σοβαρό πρόβλημα της ακρίβειας των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα», η οποία έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις στα social media.

Συνομιλώντας για τα πολύ ακριβά ακτοπλοϊκά εισιτήρια με τους δημοσιογράφους της εκπομπής ανέφερε: «Κάποια στιγμή όμως πρέπει να συζητήσουμε ότι μπάνια του λαού δεν μπορεί να γίνονται μόνο από τις 15 Ιουλίου έως τις 30 Αυγούστου. Αυτό προσπαθώ να πω καιρό τώρα. Έτσι όπως πάμε, αν θέλουμε τουρισμό και ο τουρισμός να μας φέρνει 20+ δισεκατομμύρια ευρώ στον τόπο, είναι γεγονός ότι εμείς οι κάτοικοι αυτού του τόπου θα υποχωρούμε έναντι των τουριστών. Διότι δεν χωράμε. Όταν θα έρθει τουρίστας...», είπε αρχικά.

«Στην Βαρκελώνη κάνουν κάτι καραγκιοζιλίκια με νεροπίστολα βρέχουν τους επισκέπτες που τους δίνουν λεφτά. Αηδίες», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

«Πρέπει να συζητηθεί κάποια στιγμή το χειμώνα να το δει η κυβέρνηση. Ο προγραμματισμός στις επιχειρήσεις πρέπει να αρχίζει από τον Ιούνιο. Να μεγαλώσει ο χρόνος, για να μπορέσουμε να απολαύσουν... Κάποιος πρέπει να συγκαλέσει μια σύσκεψη να καθίσει ο ΣΕΒ, τα συνδικάτα, η ΓΣΣΕ και να συζητήσουν την επιμήκυνση της περιόδου. Δεν μπορούμε να κάνουμε διακοπές από 14 Αυγούστου έως 31. Αυτό λέω, δεν μπορεί να γίνονται διακοπές μόνο σε μια περίοδο. Δεν είπα να παίρνουν τρίμηνη άδεια. Όταν στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 εγώ είχα πάρει άδεια 1-15 Ιουλίου, έπαθα κάτι;», τόνισε ο δημοσιογράφος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ράδιο Αρβύλα: «Τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα απ’ ότι τα αφήσαμε», είπε ο Κανάκης

TV Buzz 04.11.2025
Οι «Ράδιο Αρβύλα», η πιο δυνατή ομάδα της ελληνικής τηλεόρασης, επέστρεψαν χθες το βράδυ, 3 Νοεμβρίου, για 19η σεζόν.

Τηλεθέαση: Τι έκαναν στην πρεμιέρα τους Real View και Ράδιο Αρβύλα

Media 04.11.2025
Αντρες εναντίον κοριτσιών! Ποιος νίκησε;

Σοφία Μουτίδου: Υπάρχει πολλή κακοποίηση στο θέατρο, έχω δεχτεί χρόνια bullying και δεν ξέρω γιατί καθόμουν

TV Buzz 04.11.2025
Μας έβριζαν στα θέατρα κανονικά και λέγαμε «έλα μωρέ, έτσι είναι η δουλειά», δήλωσε η ηθοποιός

Το tweet που δίχασε το Hollywood: Μια φωτογραφία της Kim Kardashian και η κόντρα που δημιούργησε!

Celebrity Stories 04.11.2025
Πώς ένα tweet μετατράπηκε σε συζήτηση για τα πρότυπα των γυναικών στα media

Η Λότι Μος ντύθηκε... Πάμελα Αντερσον για το Χάλογουιν

Social Χτες
Η μικρότερη αδερφή της Κέιτ Μος εμπνεύστηκε για τη φετινή της μεταμφίεση από την ταινία «Barb Wire»

Στα Χανιά ο Μικ Τζάγκερ: Η δήλωσή του για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής των Rolling Stones βρέθηκε για τρεις ημέρες στα Χανιά της Κρήτης, όπου δεν παρέλειψε να επισκεφτεί διάφορους αρχαιολογικούς χώρους του νησιού

Τέλος στη δικαστική διαμάχη Λάιβλι και Μπαλντόνι: Δικαστής απέρριψε επίσημα την αγωγή του σκηνοθέτη

Tabloid Χτες
«Όπως λέγαμε από την πρώτη ημέρα, αυτή η αγωγή των 400 εκατομμυρίων ήταν ένα κατασκεύασμα, και το Δικαστήριο το αντιλήφθηκε αμέσως», δήλωσαν οι δικηγόροι της Μπλέικ Λάιβλι