E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πορτοσάλτε: «Μπάνια του λαού δεν μπορεί να γίνονται μόνο 15/7 έως 30/8, να υποχωρούμε έναντι των τουριστών»

Τόνισε ότι οι Έλληνες μπορούν να πηγαίνουν νωρίτερα διακοπές για να υπάρχει χώρος για τους τουρίστες

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/7/2024 | 17:46

Πορτοσάλτε: «Μπάνια του λαού δεν μπορεί να γίνονται μόνο 15/7 έως 30/8, να υποχωρούμε έναντι των τουριστών»

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα ακριβά ακτοπλοϊκά και τόνισε ότι οι Έλληνες μπορούν να πηγαίνουν νωρίτερα διακοπές για να υπάρχει χώρος για τους τουρίστες.

Ο Άρης Πορτοσάλτε έκανε μια τοποθέτηση, σε συζήτηση για το σοβαρό πρόβλημα της ακρίβειας των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα», η οποία έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις στα social media.

Συνομιλώντας για τα πολύ ακριβά ακτοπλοϊκά εισιτήρια με τους δημοσιογράφους της εκπομπής ανέφερε: «Κάποια στιγμή όμως πρέπει να συζητήσουμε ότι μπάνια του λαού δεν μπορεί να γίνονται μόνο από τις 15 Ιουλίου έως τις 30 Αυγούστου. Αυτό προσπαθώ να πω καιρό τώρα. Έτσι όπως πάμε, αν θέλουμε τουρισμό και ο τουρισμός να μας φέρνει 20+ δισεκατομμύρια ευρώ στον τόπο, είναι γεγονός ότι εμείς οι κάτοικοι αυτού του τόπου θα υποχωρούμε έναντι των τουριστών. Διότι δεν χωράμε. Όταν θα έρθει τουρίστας...», είπε αρχικά.

«Στην Βαρκελώνη κάνουν κάτι καραγκιοζιλίκια με νεροπίστολα βρέχουν τους επισκέπτες που τους δίνουν λεφτά. Αηδίες», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

«Πρέπει να συζητηθεί κάποια στιγμή το χειμώνα να το δει η κυβέρνηση. Ο προγραμματισμός στις επιχειρήσεις πρέπει να αρχίζει από τον Ιούνιο. Να μεγαλώσει ο χρόνος, για να μπορέσουμε να απολαύσουν... Κάποιος πρέπει να συγκαλέσει μια σύσκεψη να καθίσει ο ΣΕΒ, τα συνδικάτα, η ΓΣΣΕ και να συζητήσουν την επιμήκυνση της περιόδου. Δεν μπορούμε να κάνουμε διακοπές από 14 Αυγούστου έως 31. Αυτό λέω, δεν μπορεί να γίνονται διακοπές μόνο σε μια περίοδο. Δεν είπα να παίρνουν τρίμηνη άδεια. Όταν στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 εγώ είχα πάρει άδεια 1-15 Ιουλίου, έπαθα κάτι;», τόνισε ο δημοσιογράφος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από τη Μήλο στην Κίμωλο η Κιάρα Φεράνι: Οι πόζες με μαγιό και το γεύμα με θέα τη θάλασσα

E-Daily 3.Left 29.06.2026
H Ιταλίδα influencer κάνει διακοπές στα ελληνικά νησιά

Πάρτι γενεθλίων $400.000 από τον Κάνιε Γουέστ και τη Μπιάνκα Σενσόρι στις Βερσαλλίες, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η Daily Mail σχολίασε καυστικά ότι το θέμα του πάρτι και τα ρούχα που επέλεξαν Γουέστ και Σενσόρι «έρχονταν σε αντίθεση με την κομψότητα του χώρου»

Γιάννης Βαρδής: «Είναι καιρός να μάθουν ποια είναι...» – Η προειδοποίηση προς συναδέλφους του

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Σε μια διαφορετική ανάρτηση προχώρησε ο Γιάννης Βαρδής θέλοντας να προειδοποιήσει τους συναδέλφους του να είναι προσεκτικοί.

Μικρο Σπίτι στο Λιβάδι: Πού βρίσκεται σήμερα η «Λόρα», η Melissa Gilbert

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η ηθοποιος αποδεικνύει ότι τα γκρίζα μαλλιά δεν χρειάζονται κοντό κούρεμα

Κέισι Μίζιου: Στο νοσοκομείο το πρώην μοντέλο του GNTM

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Ανησυχία προκάλεσε μια ανάρτηση της Κέισι Μίζιου, η οποία αποκάλυψε μέσα από τα social media πως τις προηγούμενες ημέρες χρειάστηκε...

YFSF – Η Μαριλού Κατσαφάδου «λύγισε» τους πάντες με την αφιέρωση στη μητέρα της

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Αξίζει να σημειωθεί, πως στον ημιτελικό του YFSF έδωσε το παρών και ο πατέρας της ηθοποιού

Αιμιλία Καναρέλη: Η συγκινητική ιστορία της τραγουδίστριας που γεννήθηκε χωρίς στόμα, μύτη και υπερώα

E-Daily 3.Left Χτες
Με διπλή σχιστία από τη γέννησή της, η Αιμιλία Καναρέλη έχει περάσει από 17 χειρουργικές επεμβάσεις για να φτάσει εκεί που είναι σήμερα

Ελένη Μενεγάκη: Οικογενειακή απόδραση με Παντζόπουλο και κόρη τους στο εξωτερικό

E-Daily 3.Left Χτες
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε στιγμές από την οικογενειακή της απόδραση στο εξωτερικό.

Αθηνά Οικονομάκου ‑ Μπρούνο Τσερέλα: Η εκκωφαντική απουσία από τον γάμο και η ηχηρή σιωπή στα social media

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα το Σάββατο 27 Ιουνίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ονειρική τελετή στην Πάρο.

Δάκρυα συγκίνησης στην ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

E-Daily 3.Left Χτες
Σε μαγευτικό σκηνικό στην Πάρο πραγματοποιείται η γαμήλια τελετή της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories Χτες
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα