E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιστορικό Deal: Κοινό αθλητικό περιεχόμενο από Cosmote και Nova

Αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο

Δημοσίευση 16/7/2024 | 15:46

Ιστορικό Deal: Κοινό αθλητικό περιεχόμενο από Cosmote και Nova

Σε μια ιστορική συμφωνία προχώρησαν Cosmote και Nova για την παροχή κοινού αθλητικού προγράμματος.

Η συμφωνία θα υπογραφεί σήμερα (16.07.24) το απόγευμα ή το αργότερο αύριο το μεσημέρι και θα προβλέπει μία συνδρομή για κάθε φίλαθλο που θέλει να παρακολουθήσει το σύνολο των αθλημάτων της χώρας.

Παράλληλα, κάθε φίλαθλος θα μπορεί να παρακολουθεί κάθε αθλητικό γεγονός του πλανήτη και δεν θα χρειάζεται να πληρώνει 2 συνδρομές αλλά 1. Πρόκειται για μία κίνηση που στόχο έχει τη διευκόλυνση όλων των φιλάθλων αλλά και την καταπολέμηση της πειρατείας.

Πιο συγκεκριμένα, η συμφωνία Cosmote και Νova σημαίνει πως οι συνδρομητές της μιας πλατφόρμας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν και το αθλητικό περιεχόμενο της άλλης (δηλαδή οι συνδρομητές της Cosmote TV θα μπορούν να παρακολουθούν το αθλητικό πρόγραμμα της Nova και αντίστροφα) με μια μικρή προσαύξηση στο πακέτο συνδρομής.

Με δεδομένο ότι οι πλατφόρμες της Cosmote και της Nova μοιράζονται τα δικαιώματα των ποδοσφαιρικών ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος, ο συνδρομητής κάθε πλατφόρμας θα μπορεί να βλέπει πλέον τους αγώνες όλων των ομάδων, αφού το περιεχόμενο στις δύο πλατφόρμες θα είναι “κοινό” υπό τον όρο της πληρωμής μίας μικρής, παράλληλης συνδρομής.

M’ άλλα λόγια, οι συνδρομητές της Cosmote TV θα μπορούν να παρακολουθούν τους εντός έδρας αγώνες πχ του Άρη Θεσσαλονίκης (οι οποίοι σήμερα μεταδίδονται από τη Nova) και με τη σειρά τους οι συνδρομητές της Nova θα έχουν πρόσβαση πχ στους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού (οι οποίοι μεταδίδονται έως τώρα αποκλειστικά από την Cosmote TV).

Παράλληλα, οι συνδρομητές της Cosmote TV θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθούν όλους τους αγώνες Basketaball Euroleague, που σήμερα μεταδίδονται αποκλειστικά από την Nova.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το πρόσθετο κόστος για την παρακολούθηση του κοινού αθλητικού περιεχομένου θα ανέρχεται κοντά στα 3 ευρώ μηνιαίως.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο πλατφόρμες έχουν μια συνδρομητική βάση, η οποία ξεπερνά το 1.000.000 καθώς η Cosmote TV διαθέτει πάνω από 678.000 συνδρομητές, την ίδια ώρα που η Nova εμφανίζει μια βάση 432.000 συνδρομητών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Κλέλια Ανδριολάτου άλλαξε χρώμα μαλλιών ‑ αντίο στο ξανθό

E-Daily 3.Left 13.06.2026
Η ηθοποιός του «Maestro» του Netflix έγινε μελαχρινή λίγο πριν το καλοκαίρι

Η Ζιζέλ ποζάρει τόπλες στα 45 της και εξηγεί γιατί έγινε το πρόσωπο μιας «υγιούς γενιάς» top models

E-Daily 3.Left Χτες
Το διάσημο μοντέλο εξηγεί ότι η επιτυχία της δεν οφειλόταν μόνο στην εμφάνισή της, αλλά και στον χαρακτήρα και την ενέργεια που εξέπεμπε

Το Moonrise στη Μύκονο: Το yacht των 325 εκατ. ευρώ του ιδρυτή του WhatsApp

E-Daily 3.Left Χτες
Η «πλωτή ιδιωτική κατοικία» του συνιδρυτή του WhatsApp, Jan Koum

Μουντιάλ 2026: Η τηλεθέαση που σημείωσε η πρεμιέρα στην ΕΡΤ1

E-Daily 3.Left Χτες
Το μέσο μερίδιο τηλεθέασης στους άνδρες (18-34) έφτασε το 40,8%

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι... πήρε μια κούκλα‑μωρό στην αγκαλιά και φωτογραφήθηκε ως μητέρα που θηλάζει, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Το 35χρονο μοντέλο πόζαρε με ένα μαύρο δερμάτινο σύνολο και ένα «μωρό» στην αγκαλιά για εξώφυλλο περιοδικού, αναδεικνύοντας το πλούσιο ντεκολτέ της

Σκορδά: «Γιατί τσακώθηκες;» – Ουγγαρέζος: «Δεν μπορεί να με βρίζεις και να έρχεσαι μετά να με χαιρετήσεις»

E-Daily 3.Left Χτες
Με αφορμή πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του σε κοινωνική εκδήλωση

Ο Ατζαράκης «τσακώνεται» με τη Γιούσεφ ντυμένος «κακάσχημη μούμια του Φαραώ»

E-Daily 3.Left Χτες
Του έδωσε content και δεν το άφησε να πάει χαμένο

Βάνα Μπάρμπα: Ποιος ρόλος έκπληξη την επαναφέρει στην ελληνική τηλεόραση μετά από χρόνια

E-Daily 3.Left Χτες
Η αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει στο μικρό μας σκρίν με έναν δυναμικό ρόλο στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Μπλε Ώρες».

Βασίλισσα Λετίθια: Πρέσβης της Δομινικανής Δημοκρατίας παραβίασε το πρωτόκολλο προσπαθώντας να τη φιλήσει

E-Daily 3.Left Χτες
Μεγάλη συζήτηση έχει ξεσπάσει μετά την κίνηση πρέσβη που επιχείρησε να φιλήσει στο μάγουλο τη βασίλισσα Λετίθια, αγνοώντας το αυστηρό βασιλικό πρωτόκολλο

Ρούμερ Γουίλις: Η κόρη της Ντέμι Μουρ κερδίζει την επιμέλεια της κόρης της ‑ Οι όροι του δικαστηρίου

E-Daily 3.Left Χτες
Σημαντική εξέλιξη στη δικαστική διαμάχη της κόρης της Ντέμι Μουρ με τον Ντέρεκ Ρίτσαρντ Τόμας, ύστερα από μήνες αμοιβαίων κατηγοριών και έντασης γύρω από την ανατροφή της κόρης τους