E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζω & τραγουδώ, Δεν εξαρτώμαι 2024: Η συναυλία που για 2η συνεχόμενη χρονιά, ηχηρά περνά το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Nαρκωτικών

Μια πρωτοβουλία του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Ομίλου Νέου Ψυχικού (Μ.Ε.Ο.) και του ΚΕΘΕΑ Στροφή για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Nαρκωτικών

Δημοσίευση 16/7/2024 | 14:00

Ζω & τραγουδώ, Δεν εξαρτώμαι 2024: Η συναυλία που για 2η συνεχόμενη χρονιά, ηχηρά περνά το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Nαρκωτικών

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου, όλοι οι δρόμοι οδήγησαν στην Πλατεία Αγίας Σοφίας, όπου έλαβε χώρα για 2η συνεχόμενη χρονιά, η Συναυλία με τίτλο: “ΖΩ & ΤΡΑΓΟΥΔΩ, ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΩΜΑΙ 2024”.

Ένα μουσικό γεγονός που πλέον έχει γίνει θεσμός, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη δύναμη της Μουσικής ως μέσου ευαισθητοποίησης και υποστήριξης των ατόμων που παλεύουν με τις εξαρτήσεις.

Η Συναυλία πραγματοποιήθηκε με την παρουσία πλήθους θεατών και κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές όλων, ενώ παράλληλα διεύρυνε την έκταση και ενίσχυσε την ακροαματικότητα της εκδήλωσης. Η συμμετοχή και η στήριξη του κοινού ήταν εντυπωσιακή, αποδεικνύοντας την ουσιαστική σημασία της ενέργειας αυτής.
Η Χορωδία του Μ.Ε.Ο. με μοναδικές Solo φωνές, και τα συγκροτήματα των Τοπικών Σχολείων σήμαναν την έναρξη της βραδιάς ενώ τη σκυτάλη αργότερα έλαβαν η μπάντα του ΚΕ.Θ.Ε.Α./Στροφή με τη μοναδική συνοδεία, των υπέροχων Γεράσιμου Ανδρεάτου και Γιώτας Νέγκα.

Στη σκηνή ανέβηκαν επίσης, δίνοντας εξαιρετικές ερμηνείες στο κοινό, ένα ταλέντο της Gen Z που χαρακτηρίζεται για την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της, η Vemily, καθώς επίσης το Pop Greek American Girl, που γνωρίσαμε μέσα από το ντουέτο της με την Ελένη Φουρέιρα και τον πρωτοποριακό, πειραματικό χαρακτήρα της μουσικής της, την EVANGELIA.

Η Οικοδέσποινα της βραδιάς, η Ζέτα Δούκα, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και συντόνισε τη ροή της Συναυλίας, προσθέτοντας ένα ιδιαίτερο “χρώμα”.
Η Συναυλία “ΖΩ & ΤΡΑΓΟΥΔΩ, ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΩΜΑΙ 2024” είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τα προβλήματα των εξαρτήσεων και την υποστήριξη των προσπαθειών για την απεξάρτηση και την επανένταξη των ατόμων στην κοινωνία. Το μήνυμα της συναυλίας ήταν ξεκάθαρο: μέσα από τη μουσική, όλοι μπορούμε να βρούμε τη δύναμη να ζήσουμε χωρίς εξαρτήσεις.

Μια βραδιά Ελπίδας και Ενότητας που μίλησε στις ψυχές όλων όσων παρευρέθηκαν στην πλατεία Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό, την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024. Μια συναυλία που λειτούργησε ως φάρος Ελπίδας, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην αντιμετώπιση του προβλήματος των Nαρκωτικών.

Την πλατεία Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό γέμισε με πλήθος κόσμου και πάνω από όλα με νεανικές δημιουργικές φωνές και ταλαντούχους νεαρούς μουσικούς. Συνοδοιπόρος της προσπάθειας αυτής, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο ραδιοφωνικός σταθμός My Radio 104.6 FM και η Minoa Waters, φροντίζοντας να ενυδατώνει και να ξεδιψά το κοινό κατά τη διάρκεια της Συναυλίας.

Ο χώρος της Συναυλίας δε θα μπορούσε να είχε αυτό το φωτιστικό αποτέλεσμα χωρίς την Bright Ειδικός Φωτισμός, που ειδικεύεται στον αρχιτεκτονικό φωτισμό εξωτερικών αλλά και εσωτερικών χώρων. Έχοντας εμπειρία πάνω από 30 χρόνια και τη βαθιά τεχνική γνώση στην τεχνολογία του φωτισμού, η Bright Ειδικός Φωτισμός, δημιουργεί καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις φωτισμού.

Το FitPanda ήταν εκεί μαζί μας προσφέροντας έτοιμα υγιεινά και απολαυστικά γεύματα στο κοινό της Συναυλίας. Μια ομάδα από επιλεγμένους επαγγελματίες από τον χώρο της διατροφής και της άσκησης, όπου διαμορφώνουν σε εβδομαδιαία ή μηνιαία πακέτα υγιεινών γευμάτων ανάλογα με τον στόχο και τις γευστικές προτιμήσεις μας.

Τη διοργάνωση και τον συντονισμό είχε αναλάβει η εταιρεία Επικοινωνίας FUNCOMM Agency, των Χάρη Χαμαλίδη και Δημήτρη Δρεπανόπουλου.
Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως αρωγός στην προσπάθεια αυτή, αποτέλεσε η Πρόεδρος του Μ.Ε.Ο., κα. Σοφία Μαστρογιωργάκη και ακόλουθο το Διοικητικό Συμβούλιο.

Με την Υποστήριξη του MY RADIO 104.6

Χορηγοί Επικοινωνίας: E-RADIO.GR, E-DAILY.GR, OLAFAQ.GR, NEOPOLIS.GR, NEWS247.GR, PROVOCATEUR, LIKEWOMAN, NEOLAIA.GR, IPOLIZEI.GR,
OZON MAGAZINE
#ΠάμεΜαζί #pamemazi #ΚΕΘΕΑ_ΣΤΡΟΦΗ #kethea #meoneopsychiko #funcommpr #madewithfuncomm

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Belize: το νέο στέκι στο κέντρο της Αθήνας, για φαγητό και διασκέδαση από νωρίς!

Better life 19.12.2025
Η κουζίνα του Belize αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους για να το επισκεφθεί κανείς

LUK JAM: Το πρωινό party που δεν περίμενες!

Better life 17.12.2025
Οι LUKUMÁΔΕΣ και το Primer Music Festival team παρουσιάζουν το πιο unexpected soft clubbing project!

Mastercard: Με την καινοτομία στο επίκεντρο, το 2026 φέρνει πιο απλές και ασφαλείς πληρωμές για όλους

Tech 17.12.2025
Η αγορά των ψηφιακών πληρωμών εισέρχεται σε μια νέα φάση ωριμότητας, με το 2026 να σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στην ασφάλεια, την ταυτοποίηση και την εμπειρία checkout

Techstars Startup Weekend: Η διοργάνωση που φέρνει τη Θεσσαλονίκη στον διεθνή χάρτη καινοτομίας και νεοφυούς επιχειρηματικότητας

Better life 17.12.2025
Μια διοργάνωση που δε στοχεύει απλώς στην ανάδειξη επιχειρηματικών ιδεών, αλλά στην ενεργοποίηση μιας ολόκληρης γενιάς

Στην Κοκέτα στο Ψυχικό, τα βράδια έχουν νοστιμιά και κέφι

Better life 17.12.2025
Το μενού της Κοκέτας, εμπνευσμένο από την ελληνική παράδοση, φέρνει πιάτα μαγειρεμένα με μεράκι, αγνά υλικά και μια μοντέρνα πινελιά

Γιορτές στο Hard Rock Cafe Athens

Better life 17.12.2025
Πέρασε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά σε γιορτινό κλίμα στο Hard Rock Cafe Athens!

Λαχειοφόρος αγορά ΕΛΕΠΑΠ 2025

Δράσεις 17.12.2025
Κάθε λαχνός στοιχίζει μόνο €2

Οι Advengers κατακτούν ξανά τον τίτλο «Agency of the year»

Better life 11.12.2025
Στα φετινά Social Media Awards

Οδυσσέας Αθανασίου: Γιατί αυτοί πέτυχαν: 6 κράτη, από τη σκιά στην κορυφή

Better life 09.12.2025
Το βιβλίο του Οδυσσέα Αθανασίου παρουσιάστηκε στο Αμφιθέατρο της Εθνικής Πινακοθήκης την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2025