E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εύβοια: Nεκρός 23χρονος από θερμοπληξία – Συνελήφθησαν οι γονείς του που διατηρούν ταβέρνα στην Αμάρυνθο

Τι συνέβη

Δημοσίευση 15/7/2024 | 12:14

Εύβοια: Nεκρός 23χρονος από θερμοπληξία – Συνελήφθησαν οι γονείς του που διατηρούν ταβέρνα στην Αμάρυνθο

Τραγωδία στην Εύβοια με έναν 23χρονο να χάνει τη ζωή του από θερμοπληξία. Στα χέρια των αστυνομικών οι γονείς του, που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην Αμάρυνθο.

Κατέληξε το μεσημέρι της Κυριακής 14 Ιουλίου του 2024, ένας 23χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να έπαθε θερμοπληξία στην Εύβοια. Ο 23χρονος, Αλβανικής καταγωγής ζούσε με την οικογένειά του στην Αμάρυνθο Ευβοίας. Οι γονείς του διατηρούν κατάστημα εστίασης στην περιοχή.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας την ίδια ημέρα, ωστόσο πάρα τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή ο νεαρός κατέληξε ο βράδυ της Κυριακής.

Δεν είναι γνωστό κάτω από ποιες συνθήκες ο 23χρονος έφτασε να πάθει θερμοπληξία, ωστόσο όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο evima.gr, οι γονείς του παιδιού συνελήφθησαν.

Από την 1η Ιουνίου και μέχρι την Παρασκευή 12 Ιουλίου, 51 άνθρωποι στην Αττική ζήτησαν τη βοήθεια του ΕΚΑΒ για να αντιμετωπίσουν συμπτώματα θερμοπληξίας λόγω του καύσωνα, ενώ – σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr – οι 23 από αυτούς είχαν βαρύτερη κλινική εικόνα και διακομίστηκαν σε νοσοκομεία για νοσηλεία.

Οι υπόλοιποι έλαβαν τις πρώτες βοήθειες και επέστρεψαν στο σπίτι τους. Αύξηση στις κλήσεις κατά 25% σημειώθηκε μόλις μέσα σε δύο ημέρες, καθώς τα 10 από τα 51 άτομα κάλεσαν το 166 από την Τετάρτη (10.07.2024) έως την Παρασκευή (12.07.2024). Οι περισσότεροι δήλωσαν εξάντληση, ναυτία, εμετούς, τάση για λιποθυμία και αδυναμία λόγω ζέστης.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ εκφράζουν την ανησυχία τους, καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, οι επόμενες μέρες θα είναι ακόμη πιο δύσκολες, αφού αναμένεται η κορύφωση του φαινομένου του παρατεταμένου καύσωνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διασωληνωμένος νεαρός που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από βουτιά στη Σκάλα Περαίας

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Στο σημείο που βούτηξε τα νερά είναι αρκετά ρηχά, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι

Η Γερουσιαστής από την Παραγουάη έβρισε τον Εμπαπέ: «Ο πουτ...ς γιος δεν έδωσε το χέρι στον τερματοφύλακά μας»

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
«Ένας Γάλλος δεν θα το έκανε ποτέ αυτό. Η Γαλλία είναι ο Ζαν Ζακ Ρουσσώ, ο Ρενέ Ντεκάρτ, ο Μοντεσκιέ, ο Βίκτορ Ουγκό, η Σιμόν Ντε Μποβουάρ» είπε στη Γερουσία η Σελέστε Αμαρίγια

15χρονος μαθητής μαχαίρωσε καθηγήτρια στην Ουαλία ‑ Η παιδική εγκληματικότητα έχει ξεφύγει

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Καθηγήτρια στην Ουαλία κατέθεσε ότι μαθητής τη μαχαίρωσε στο κεφάλι μέσα σε τάξη. Ο 16χρονος αρνείται την απόπειρα ανθρωποκτονίας

Πυρκαγιά τα ξημερώματα στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο ‑ Με αναπνευστικά προβλήματα δύο ασθενείς

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (9/7) στον 1ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής «Σισμανόγλειο» σημαίνοντας συναγερμό στις υγειονομικές και πυροσβεστικές Αρχές.

Δήμος Αθηναίων: Ποιοι δικαιούνται δωρεάν κλιματιστικό και πώς να κάνετε αίτηση

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Ο Δήμος Αθηναίων διαθέτει δωρεάν 100 κλιματιστικά ενεργειακής κλάσης Α σε ευάλωτα νοικοκυριά, με αιτήσεις έως τις 19 Ιουλίου 2026 αποκλειστικά μέσω διαδικτύου.

Ο Τραμπ καλείται να πληρώσει 5,8 εκατ. δολάρια: Ποια είναι η γυναίκα που δικαιώθηκε

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Ο περιφερειακός δικαστής Λούις Κάπλαν διέταξε την άμεση αποδέσμευση ποσού 5,8 εκατομμυρίων δολαρίων υπέρ της αρθρογράφου, μετά την οριστική απόρριψη της έφεσης Τραμπ από το Ανώτατο Δικαστήριο.

Χαμός με τα 4 εκατομμύρια ευρώ του Ράμα για συναυλία του Κάνιε Γουέστ στα Τίρανα

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Οι δικαιολογίες του Ράμα μέσω facebook και τα... γαλλικά σχόλια!

Προειδοποίηση ΕΟΦ για ενδοφλέβια «συμπληρώματα»: Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Πρόκειται για προϊόντα μη αξιολογημένα ως προς την ποιότητα

Απίστευτη απάντηση Ερντογάν για το casus belli

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Δεν ρωτήσαμε ποτέ την Ελλάδα «γιατί αγοράζεις αυτά τα όπλα;»

Συναγερμός στο Ιράν: Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν τις επιθέσεις που προανήγγειλε ο Τραμπ – Μπαράζ εκρήξεων σε διάφορες περιοχές

Κόσμος 09.07.2026
Eνεργοποιήθηκε η ιρανική αεράμυνα - Χωρίς ρεύμα η πόλη Τσαμπαχάρ - Οι ΗΠΑ ενημέρωσαν το Ισραήλ πριν από την επίθεση