E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εύβοια: Nεκρός 23χρονος από θερμοπληξία – Συνελήφθησαν οι γονείς του που διατηρούν ταβέρνα στην Αμάρυνθο

Τι συνέβη

Δημοσίευση 15/7/2024 | 12:14

Εύβοια: Nεκρός 23χρονος από θερμοπληξία – Συνελήφθησαν οι γονείς του που διατηρούν ταβέρνα στην Αμάρυνθο

Τραγωδία στην Εύβοια με έναν 23χρονο να χάνει τη ζωή του από θερμοπληξία. Στα χέρια των αστυνομικών οι γονείς του, που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην Αμάρυνθο.

Κατέληξε το μεσημέρι της Κυριακής 14 Ιουλίου του 2024, ένας 23χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να έπαθε θερμοπληξία στην Εύβοια. Ο 23χρονος, Αλβανικής καταγωγής ζούσε με την οικογένειά του στην Αμάρυνθο Ευβοίας. Οι γονείς του διατηρούν κατάστημα εστίασης στην περιοχή.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας την ίδια ημέρα, ωστόσο πάρα τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή ο νεαρός κατέληξε ο βράδυ της Κυριακής.

Δεν είναι γνωστό κάτω από ποιες συνθήκες ο 23χρονος έφτασε να πάθει θερμοπληξία, ωστόσο όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο evima.gr, οι γονείς του παιδιού συνελήφθησαν.

Από την 1η Ιουνίου και μέχρι την Παρασκευή 12 Ιουλίου, 51 άνθρωποι στην Αττική ζήτησαν τη βοήθεια του ΕΚΑΒ για να αντιμετωπίσουν συμπτώματα θερμοπληξίας λόγω του καύσωνα, ενώ – σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr – οι 23 από αυτούς είχαν βαρύτερη κλινική εικόνα και διακομίστηκαν σε νοσοκομεία για νοσηλεία.

Οι υπόλοιποι έλαβαν τις πρώτες βοήθειες και επέστρεψαν στο σπίτι τους. Αύξηση στις κλήσεις κατά 25% σημειώθηκε μόλις μέσα σε δύο ημέρες, καθώς τα 10 από τα 51 άτομα κάλεσαν το 166 από την Τετάρτη (10.07.2024) έως την Παρασκευή (12.07.2024). Οι περισσότεροι δήλωσαν εξάντληση, ναυτία, εμετούς, τάση για λιποθυμία και αδυναμία λόγω ζέστης.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ εκφράζουν την ανησυχία τους, καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, οι επόμενες μέρες θα είναι ακόμη πιο δύσκολες, αφού αναμένεται η κορύφωση του φαινομένου του παρατεταμένου καύσωνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σύνταξη 1.700 ευρώ για τους πληγέντες στο Μάτι και στη Μάνδρα ανακοίνωσε το υπ. Οικονομικών

Ελλάδα 09.12.2025
Προβλέπεται, επίσης, καθολική διαγραφή οφειλών προς την εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία και την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και πλήρης υγειονομική κάλυψη για τους εγκαυματίες, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Πότε πληρώνονται συντάξεις, δώρο Χριστουγέννων και επιδόματα

Οικονομία 09.12.2025
Νωρίτερα φέτος οι καταβολές τον Δεκέμβριο

Τέλη κυκλοφορίας 2026: Όλες οι παγίδες που «καίνε» χιλιάδες οδηγούς

Οικονομία 09.12.2025
Όσα ξεκαθαρίζει ο νέος οδηγός της ΑΑΔΕ

Τι αλλάζει στο Δημόσιο το 2026: Προσλήψεις, αυξήσεις μισθών και νέα επιδόματα

Οικονομία 09.12.2025
Αυξήσεις αποδοχών και μισθολογικές παρεμβάσεις

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Αύξηση ασφαλιστικών εισφορών φέρνει το 2026

Οικονομία 09.12.2025
Η κρίσιμη επιλογή του Ιανουαρίου

Γερμανία: Ρεκόρ πτωχεύσεων για επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα

Οικονομία 09.12.2025
Έως το τέλος του έτους στη Γερμανία θα έχουν υποβάλει αίτηση πτώχευσης 8% περισσότερες εταιρείες από πέρυσι

Πρόεδρος Κτηνοτρόφων Χανίων: «Μεγάλη συγγνώμη» από τους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν

Ελλάδα 09.12.2025
«Κακώς έγιναν αυτά τα πράγματα», δήλωσε ο Γιάννης Βερυκάκης

Αμετακίνητοι αγρότες και κτηνοτρόφοι – Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους

Ελλάδα 09.12.2025
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι με μπλόκα σε αεροδρόμια, λιμάνια και βασικούς οδικούς άξονες σε όλη τη χώρα.

Πόσα δισεκατομμύρια θα δώσει η Ελλάδα στην Ουκρανία, αν εγκριθεί το δάνειο της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Ελλάδα Χτες
Η Κομισιόν παρουσίασε τα συνολικά ποσά στους διπλωμάτες