E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εύβοια: Nεκρός 23χρονος από θερμοπληξία – Συνελήφθησαν οι γονείς του που διατηρούν ταβέρνα στην Αμάρυνθο

Τι συνέβη

Δημοσίευση 15/7/2024 | 12:14

Εύβοια: Nεκρός 23χρονος από θερμοπληξία – Συνελήφθησαν οι γονείς του που διατηρούν ταβέρνα στην Αμάρυνθο

Τραγωδία στην Εύβοια με έναν 23χρονο να χάνει τη ζωή του από θερμοπληξία. Στα χέρια των αστυνομικών οι γονείς του, που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην Αμάρυνθο.

Κατέληξε το μεσημέρι της Κυριακής 14 Ιουλίου του 2024, ένας 23χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να έπαθε θερμοπληξία στην Εύβοια. Ο 23χρονος, Αλβανικής καταγωγής ζούσε με την οικογένειά του στην Αμάρυνθο Ευβοίας. Οι γονείς του διατηρούν κατάστημα εστίασης στην περιοχή.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας την ίδια ημέρα, ωστόσο πάρα τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή ο νεαρός κατέληξε ο βράδυ της Κυριακής.

Δεν είναι γνωστό κάτω από ποιες συνθήκες ο 23χρονος έφτασε να πάθει θερμοπληξία, ωστόσο όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο evima.gr, οι γονείς του παιδιού συνελήφθησαν.

Από την 1η Ιουνίου και μέχρι την Παρασκευή 12 Ιουλίου, 51 άνθρωποι στην Αττική ζήτησαν τη βοήθεια του ΕΚΑΒ για να αντιμετωπίσουν συμπτώματα θερμοπληξίας λόγω του καύσωνα, ενώ – σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr – οι 23 από αυτούς είχαν βαρύτερη κλινική εικόνα και διακομίστηκαν σε νοσοκομεία για νοσηλεία.

Οι υπόλοιποι έλαβαν τις πρώτες βοήθειες και επέστρεψαν στο σπίτι τους. Αύξηση στις κλήσεις κατά 25% σημειώθηκε μόλις μέσα σε δύο ημέρες, καθώς τα 10 από τα 51 άτομα κάλεσαν το 166 από την Τετάρτη (10.07.2024) έως την Παρασκευή (12.07.2024). Οι περισσότεροι δήλωσαν εξάντληση, ναυτία, εμετούς, τάση για λιποθυμία και αδυναμία λόγω ζέστης.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ εκφράζουν την ανησυχία τους, καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, οι επόμενες μέρες θα είναι ακόμη πιο δύσκολες, αφού αναμένεται η κορύφωση του φαινομένου του παρατεταμένου καύσωνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τήνος ‑ Mάχη με τη λειψυδρία: Πρόταση‑βόμβα για τις πισίνες

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει κηρυχθεί η Τήνος και η Αλόννησος λόγω λειψυδρίας

Αδιανόητο περιστατικό στο Σέντραλ Παρκ: 18χρονος σκοτώθηκε από αφηνιασμένο άλογο

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Έκανε βόλτα με άμαξα στο φημισμένο πάρκο όταν το άλογο αφηνίασε και την ανέτρεψε

Βόλος: 14χρονη κατήγγειλε τους γονείς της για βία και αρνείται να επιστρέψει στο σπίτι

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Αρνήθηκαν ότι άσκησαν βία στο παιδί τους και υποστήριξαν ότι αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες

Δημήτρης Λιγνάδης: Ξεκινά στο Εφετείο η δίκη για τρεις βιaσμούς ανηλίκων

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Ο άλλοτε επικεφαλής του Εθνικού είναι αντιμέτωπος με την πιθανότητα αυστηρότερης ποινικής μεταχείρισης αφού έγινε δεκτή η εισαγγελική έφεση

Έκρηξη στο OPEN: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα η Μίνα Καραμήτρου

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Η δημοσιογράφος χτύπησε στο χέρι και στο πόδι ενώ φέρει εκδορές σε όλο της το σώμα

Μουντιάλ 2026: Αγγλία – Κροατία 4‑2: Θρίαμβος σε ματσάρα στο Ντάλας, όλα τα γκολ

Αθλητικά Νέα 18.06.2026
Η Αγγλία ξεκίνησε με τρίποντο το Μουντιάλ 2026, επικρατώντας 4-2 της Κροατίας σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και αμφίρροπη εξέλιξη.

Ηράκλειο: Γυναίκα επιτέθηκε σε ψυχολόγο μέσα σε δημόσια δομή – Την χτύπησε και της τράβηξε τα μαλλιά

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν στην επίθεση

Εξαφάνιση Σταυρούλας Λεβεντάκη: Ποιο «πρόσωπο‑κλειδί» εξέτασε ξανά η Αστυνομία

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Σαρωτική έρευνα από μηδενική βάση διεξάγουν οι Αρχές στα Χανιά, επιστρέφοντας στο σπίτι της αγνοούμενης και ακολουθώντας βήμα-βήμα την τελευταία της διαδρομή.

«Αν πειράξετε την οικογένειά μου, δεν θα σταματήσω μέχρι να σας καταστρέψω όσο ζω»

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Βουλευτής που αποχώρησε από το κόμμα του Ράμα καταγγέλλει απειλές κατά της οικογένειάς της

Aδιανόητο ‑ Το τραγικό φινάλε μιας 15χρονης μετά από επικίνδυνο challenge στα social media

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Η ανήλικη υπέστη αλλεπάλληλες επιληπτικές κρίσεις και στη συνέχεια καρδιακή ανακοπή

ΗΠΑ και Ιράν: Ποιος υπέγραψε πρώτος και πού έγινε η ιστορική συμφωνία

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Το Μνημόνιο Συνεργασίας για την κατάπαυση του πυρός και το άνοιγμα του Ορμούζ τέθηκε σε ισχύ μετά από ηλεκτρονική υπογραφή και των δύο προέδρων.