E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χριστίνα Παππά: «Βγήκε έξω, με άρπαξε από τα χέρια και με πέταξε πάνω στο αυτοκίνητο»

«Τώρα θα πάρω την αστυνομία ρε αλήτη, του είπα και πήρε φόρα και με πάτησε με το αυτοκίνητο»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 14/7/2024 | 09:47

Χριστίνα Παππά: «Βγήκε έξω, με άρπαξε από τα χέρια και με πέταξε πάνω στο αυτοκίνητο»

Η Χριστίνα Παππά έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης αυτή την εβδομάδα στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Μέσα σε πολλά άλλα, μάλιστα, η εντυπωσιακή ηθοποιός αναφέρθηκε στο περιστατικό βίας και κακοποίησης που υπέστη πριν από λίγες ημέρες έξω από φαρμακείο.

Πως είσαι μετά την επίθεση που δέχθηκες έξω από φαρμακείο της Γλυφάδας;

Είμαι ακόμη σοκαρισμένη. Έμεινα πάνω από πέντε μέρες κλεισμένη στο σπίτι μου. Πονάνε ο αυχένας μου και η σπονδυλική μου στήλη ακόμη. Όσο και να τα έχω πει, πρέπει να αλλάξουν κάποιοι νόμοι στην Ελλάδα. Δεν γίνεται να χρωστάς στην εφορία και να μπαίνεις φυλακή και κάποιος που δέρνει να κυκλοφορεί ελεύθερος στον δρόμο. Έχει παραγίνει το κακό τελευταία. Θα γίνουμε ζούγκλα στο τέλος.

Τι έγινε ακριβώς με αυτόν τον άνδρα και γιατί σου επιτέθηκε;

Μπήκα σε ένα φαρμακείο για να πάρω φάρμακα – με πολύ μεγάλο χώρο πάρκινγκ – και μπαίνει ένας μέσα στο φαρμακείο και άρχισε και έβριζε πολύ προσβλητικά για το αυτοκίνητο. Δεν τον είχα κλείσει αλλά, και αυτό να είχε συμβεί, ήταν απαράδεκτος ο τρόπος που μου συμπεριφέρθηκε. Βγαίνω έξω και του λέω: «Τώρα θα πάρω την αστυνομία ρε αλήτη». Τότε πήρε φόρα και με πάτησε με το αυτοκίνητο, έπεσα πάνω στο καπό. Βγήκε έξω, με άρπαξε από τα χέρια και με πέταξε πάνω στο αυτοκίνητο. Ήταν κάποια άτομα εκεί και μας χωρίσανε, περισσότερο οι γυναίκες.

Μου ζητούσαν να ηρεμήσω. Πως όμως; Με έναν άνθρωπο που με έχει βρίσει, με έχει χτυπήσει, με έχει πατήσει. Στο τέλος θα μας βρίζουν, θα μας χτυπάνε τις γυναίκες και αυτοί θα μένουν ατιμώρητοι.

Τελικά όταν πήγες στο τμήμα, του έκανες μήνυση

Εγώ δεν ήμουν μέσα μαζί του στο τμήμα, είχα τόσα νεύρα που δεν μπορούσα να τον βλέπω. Ήρθε ο γιος μου για να υποβάλουμε μήνυση, αλλά του είπε μια ιστορία ο κύριος αυτός, ότι έχει χάσει τη δουλειά του και έχει ένα παιδί άρρωστο με ένα συγκεκριμένο πρόβλημα. Εκεί λύγισε το παιδί μου, όπως λύγισα και γω. Τώρα που το σκέφτομαι, βέβαια, θυμώνω με τον εαυτό μου που μετά από ένα τέτοιο περιστατικό άφησα αυτόν τον κύριο ατιμώρητο. ξαναλέω ότι θα πρέπει να αλλάξουν οι νόμοι στην Ελλάδα. Κάποιος που είναι βίαιος και δέρνει, θα πρέπει να μπαίνει στη φυλακή ή να του επιβάλουν ένα μεγάλο χρηματικό πρόστιμο. Πίστεψε με, πιο πολύ θα θα τους πειράξει το χρηματικό πρόστιμο παρά η φυλακή. Ζήτησε συγνώμη στο τέλος και ότι ήταν μετανιωμένος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελεονώρα Ζουγανέλη για Νίκο Συρίγο: «Με φοβίζουν οι επαγγελματικές ανησυχίες του»

TV Buzz 04.04.2026
Οι στιγμές στο σπίτι με τον σύντροφό της, τι λέει για Eurovision και την συνεργασία με τον πατέρα της

«Δεν γίνονται εξαιρέσεις στην εφαρμογή του αυτοφώρου»: Η απάντηση της Δημογλίδου για τη σύλληψη της Τούνη

Tabloid 04.04.2026
Η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. ξεκαθαρίζει πως ο νόμος ισχύει για όλους, απαντώντας στις αντιδράσεις για τη σύλληψη της Ιωάννας Τούνη.

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο 24ωρο στο μαιευτήριο

Tabloid 04.04.2026
Tα δάκρυα ευτυχίας του Κουτσουμπή και η αποκάλυψη για την πεθερά της

Δάκρυσε on air η Χρύσα Ρώπα: Μέσα μου ζει και ένα μικρό παιδί που δεν το αγάπησαν

Media 04.04.2026
Η ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε το τραγούδι «Το μωρό» να ηχεί, καθώς όπως δήλωσε οι στίχοι την εκφράζουν απόλυτα

Η 19χρονη κόρη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί έκανε το ντεμπούτο της σε βιντεοκλίπ

Social 04.04.2026
Η Σάιλο Τζολί εμφανίζεται στο «What`s a Girl to Do» της τραγουδίστριας Dayoung ως χορεύτρια

Σοφία Κουρτίδου: «Είμαι 100 κιλά, ακούγεται τρομακτικό αλλά δεν είναι»

Social 04.04.2026
Η εξομολόγηση για τις διατροφικές διαταραχές

Η Τούνη στο ίδιο μαγαζί με τον άνθρωπο που καταδικάστηκε για το revenge ρorn

Social 04.04.2026
Ζήτησα πολλές φορές να τον διώξουν αλλά δεν συνέβη ποτέ

Millenials εναντίον Boomers μπαμπάδων: Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο

Family 04.04.2026
Μπορεί το generation gap να μικρύνει;

Viral βίντεο από την αφρικανική σκόνη που σκέπασε την Κρήτη – Απόκοσμες εικόνες και αγωνία μέσα σε πτήση

Social Χτες
Επιβάτες του αεροπλάνου κατέγραψαν τις απόκοσμες εικόνες από τον ουρανό του νησιού.