E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αποβίβαση της ντροπής στον Μπάλο: «Κακώς έγινε κάτι τέτοιο – Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα», λέει ο δήμαρχος Κισσάμου

Επέστρεψε η πλωτή εξέδρα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/7/2024 | 12:19

Αποβίβαση της ντροπής στον Μπάλο: «Κακώς έγινε κάτι τέτοιο – Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα», λέει ο δήμαρχος Κισσάμου

Οι εικόνες από την παραλία Μπάλου Χανίων με τουρίστες να αποβιβάζονται από σκάφη με το νερό μέχρι το πλοίο έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και στην EΡΤ και την εκπομπή «Νewsroom» μίλησε ο Γεώργιος Μυλωνάκης, δήμαρχος Κισσάμου λέγοντας ότι «η κατάσταση είναι καλύτερη τώρα καθώς έχει αποκατασταθεί η εξέδρα αποβίβασης».

Σύμφωνα με τον κ. Μυλωνάκη κακώς έγινε η απόσυρση της πλωτής εξέδρας στην ιδιαίτερα τουριστική περιοχή ωστόσο, όπως υποστήριξε «από σήμερα οι επισκέπτες θα αποβιβάζονται κανονικά χωρίς να χρειάζεται να περπατούν μέσα στο νερό.»

Όπως παραδέχτηκε ο Δήμαρχος Κισάμου «η εξέδρα είχε αποσυρθεί λανθασμένα, αλλά τώρα έχει επανατοποθετηθεί». Σχολιάζοντας τις εικόνες που έγιναν viral με τους τουρίστες να αποβιβάζονται με τα πράγματά τους μέσα στο νερό προκειμένου να βγουν στην παραλία είπε ότι οι εικόνες δεν είναι αντιπροσωπευτικές του τόπου.

Επέστρεψε η πλωτή εξέδρα στην παραλία του Μπάλου

«Δεν είναι μόνο θέμα ασφάλειας, αλλά και της γενικής εμπειρίας των επισκεπτών» τόνισε ο δήμαρχος προσθέτοντας ότι «ο Μπάλος είναι ένα από τα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας και πρέπει να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία για όλους», σημείωσε.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της αρμοδιότητας, ο κ. Μυλωνάκης είπε: «Η διαχείριση και επίβλεψη της εξέδρας θα πρέπει να παραχωρηθεί είτε στον Δήμο είτε στους ιδιοκτήτες των πλοίων που κάνουν τις κρουαζιέρες». Σημείωσε μάλιστα ότι προκειμένου να επιλυθεί σύντομα το πρόβλημα «οι ιδιοκτήτες των πλοίων ανέλαβαν την οικονομική ευθύνη για την πλωτή εξέδρα».

Και όπως είπε: «Θέματα που πρέπει να λύνονται σε πέντε λεπτά εμποδίζονται από τη γραφειοκρατία. Ξεκινήσαμε τις διαδικασίες πριν την τουριστική περίοδο και τώρα έχουμε την κατάληξη που βλέπουμε».

Ολοκληρώνοντας, ο κ. Μυλωνάκης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για το ενδιαφέρον και την κάλυψη του θέματος: «Θέλουμε πάνω απ’ όλα να αναδείξουμε τα καλά και να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα. Από σήμερα η εξέδρα είναι στη θέση της και όλα βαίνουν κανονικά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετρό: Σε ποιους σταθμούς αλλάζει από σήμερα το ωράριο λειτουργίας

E-Daily 2.TopNews 17.05.2026
Προσωρινές αλλαγές στη λειτουργία τεσσάρων σταθμών της Γραμμής 2 του Μετρό Αθήνας θα ισχύσουν από το βράδυ της Κυριακής 17 Μαΐου, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

Ποιος Έλληνας συνθέτης κρύβεται πίσω από τη μεγάλη νίκη της Βουλγαρίας στη Eurovision 2026

E-Daily 3.Left 17.05.2026
Ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες δημιουργούς, υπογράφει το «Bangaranga» που χάρισε στη Βουλγαρία την πρώτη της νίκη στον θεσμό.

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στις τουαλέτες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Ελλάδα Χτες
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις

Καλαμάτα: Ανήλικοι οδηγοί πατινιού παρέσυραν γυναίκα ‑ Εξαφανίστηκαν και προσπάθησαν να το κρύψουν

Ελλάδα Χτες
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές

Έκλεισε σχολείο στο Ηράκλειο Κρήτης λόγω... ψύλλων

Ελλάδα Χτες
Οι γονείς είναι ανήσυχοι ενώ έχει ενημερωθεί η αντιδημαρχία Παιδείας η οποία πραγματοποίησε αυτοψία στους χώρους.

Χαλκιδική: Αιμόφυρτος στο οδόστρωμα 12χρονος μετά από ατύχημα με πατίνι

Ελλάδα Χτες
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Τι λέει ο παππούς για το διαμέρισμα «τρώγλη» στους Αγίους Αναργύρους

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Δεν ήταν κακοποιημένα τα παιδιά»

Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα με «μαϊμού» φάρμακα – Δρούσε μέσω εκατοντάδων ιστοσελίδων

Κόσμος Χτες
Συμμετοχή του «ελληνικού FBI» σε έρευνες της Europol και της Eurojust σε έξι χώρες

Αυστηρά μέτρα για πατίνια και γουρούνες – Παρέμβαση Χρυσοχοΐδη για οδική ασφάλεια

Ελλάδα Χτες
Νέος σχεδιασμός για κυκλοφορία, έλεγχοι στην Αθήνα και μηδενική ανοχή στα τροχαία

Τραγωδία στην Μπανγκόκ: Τρένο εμβόλισε λεωφορείο

Κόσμος Χτες
Τουλάχιστον οκτώ νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή σε ποντιακό γλέντι

Ελλάδα Χτες
Στα πλάνα φαίνεται το γλέντι να μετατρέπεται σε ρινγκ με άνδρες να εκτοξεύουν πλαστικές καρέκλες και να επιτίθενται με μπουνιές και κλωτσιές