Χανιά: Νεκρή τουρίστρια στη Γεωργιούπολη – Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
Η 47χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/7/2024 | 11:43

Tραγική κατάληξη είχαν οι διακοπές στην Κρήτη για δύο αγγλίδες τουρίστριες που παρασύρθηκαν χθες το απόγευμα από αυτοκίνητο σε δρόμο της Γεωργιούπολης Χανίων, με τη μία από τις δύο γυναίκες να υποκύπτει στα τραύματά της.
Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη
Πρόκειται για μία 47χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Αγγλία, η οποία έκανε διακοπές στην περιοχή, μαζί με τον άνδρα της, τα πεθερικά, τον γαμπρό και τη συννυφάδα της, η οποία επίσης έπεσε θύμα παράσυρσης.
Η οικογένεια περπατούσε σε δρόμο της Γεωργιούπολης όταν ένας νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, παρέσυρε τις δύο γυναίκες και στη συνέχεια κατέληξε σε ένα χωράφι.
Η 47χρονη τραυματίστηκε στο κεφάλι αλλά παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έχοντας τις αισθήσεις της. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε αφήνοντας την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Η σπαρακτική δήλωση πατέρα μετά τον πνιγμό του 3χρονου γιου του στην οικογενειακή πισίνα: «Δεν ήμουν αρκετά γρήγορος. Απέτυχα»
E-Daily 2.TopNews
02.07.2026
«Αυτές οι εικόνες θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό μου»
Δολοφονήθηκε 21χρονος ποδοσφαιριστής για ένα σκληρό μαρκάρισμα!
E-Daily 2.TopNews
02.07.2026
Μια ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει το ιταλικό ποδόσφαιρο, καθώς 21χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του.
Θεσσαλονίκη: Η στιγμή των δύο διαδοχικών εκρήξεων στο σπίτι της Αφροδίτης Νέστορα
Ελλάδα
02.07.2026
Στο οπτικό υλικό διακρίνεται η λάμψη της πρώτης έκρηξης ενώ 15 δευτερόλεπτα αργότερα σημειώνεται μια δεύτερη, πολύ πιο ισχυρή, με τη φωτιά να καίει τα οχήματα που βρίσκονταν στην πιλοτή
Βάγια Νέστορα: Η συνταρακτική περιγραφή του συζύγου της για τον θάνατό της
E-Daily 2.TopNews
02.07.2026
Με τρεμάμενη φωνή, ο Παναγιώτης Νέστορας περιέγραψε τα όσα έζησε τη νύχτα που δολοφονήθηκε η σύζυγός του, Βάγια Νέστορα, κατά την εμπρηστική επίθεση
Air condition πήρε φωτιά στον Πύργο ‑ Στο νοσοκομείο μητέρα και γιος
E-Daily 2.TopNews
02.07.2026
Η φωτιά ξεκίνησε από την εσωτερική μονάδα κλιματιστικού και επεκτάθηκε στο σαλόνι, με δύο ενοίκους να μεταφέρονται προληπτικά στο νοσοκομείο.
Ξετυλίγεται η φρίκη στο Οχάιο: Τα 16 παιδιά ήταν κλειδωμένα χρόνια σε ένα δωμάτιο γεμάτο περιττώματα
E-Daily 2.TopNews
02.07.2026
Τα θύματα της απίστευτης ενδοοικογενειακής βίας, μοιάζουν με «άγρια ζώα». Δεν μιλούν, μία 18χρονη δεν ξέρει καν να γράφει τ΄όνομά της.
Ραφήνα: Δεμένα τα πλοία την Παρασκευή λόγω 24ωρης απεργίας των ναυτεργατών
Ελλάδα
02.07.2026
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι ναυτικοί στο λιμάνι της Ραφήνας αύριο Παρασκευή (3/7). Δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια.
Συνελήφθη υπεύθυνος μπαρ στο Γκάζι για πώληση αλκοόλ σε ανήλικους
Ελλάδα
02.07.2026
Bρέθηκαν τέσσερις ανήλικοι 15-17 ετών στους οποίους είχε επιτραπεί η είσοδος και τους είχε χορηγηθεί αλκοόλ.
Πέθανε η ηθοποιός Τζένη Ζαχαροπούλου
E-Daily 2.TopNews
02.07.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Σωτηρία».
Ενοίκια: Πότε ο ιδιοκτήτης ΔΕΝ έχει δικαίωμα να σας ζητήσει αύξηση – Δείτε τι λέει ο νόμος
E-Daily 2.TopNews
02.07.2026
Η ΕΕΚΕ υπενθυμίζει ότι οι αυξήσεις στα ενοίκια επιτρέπονται μόνο όταν προβλέπονται ρητά από τη σύμβαση ή τη νομοθεσία, καλώντας ενοικιαστές και ιδιοκτήτες να ελέγχουν προσεκτικά τους όρους των μισθώσεών τους.
Η οικογενειακή τραγωδία της Αφροδίτης Νέστορα: Είχε χάσει και την αδερφή της το 2021
E-Daily 2.TopNews
02.07.2026
Δεν είναι η πρώτη φορά που η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας καλείται να διαχειριστεί ένα τόσο βαρύ προσωπικό πένθος
Πώληση ακινήτου ακόμη και με χρέη στην εφορία: Οι νέοι κανόνες για τις μεταβιβάσεις
E-Daily 2.TopNews
02.07.2026
Το νέο πλαίσιο μεταβιβάσεων ακινήτων αλλάζει τα δεδομένα για κατασχέσεις, κληρονομιές και γονικές παροχές, με κεντρικό ρόλο για τον συμβολαιογράφο.






